Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
-
Ето една бърза сметка, макар и много вероятно без кръчмаря
https://www.actualno.com/…/ako-kiril-petkov-i-asen-vasilev…
ACTUALNO.COM
Ако Кирил Петков и Асен Василев спечелят, правителство е възможно с 3 партии
Ето една бър
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеБе един въпрос ме мъчи... Гледам по социологическите проучванията Кирчо и Асенчо печелят гласове, открадвайки гласове от другите партии "на протеста". Като най-много вземат от ИТН.
Досега симпатизантите на Кирчо и Асенчо наричаха привържениците на ИТН "чалгари". Сега "чалгарите" гласували за Кирчо и Асенчо.
Следователно вече Кирчо и Асенчо са чалгарската партия, нали така?....Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Догодина ще си имаме бивш съфорумник. Освен ако не пуснат нет в затвора
Коментар
-
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение
Аз не завися от никого и не защитавам никого.А твоя плам с който защитаваш ГЕРБ е всеизвестен.Що ли?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
MEDIAPOOL.BG
Ицо Хазарта бие Бойко Борисов и Корнелия Нинова в София - Mediapool.bg
Ами то Борисов вече всеки го бие..Превърна се в аутсайдер..Така е като не се знае мярката и кога да се оттеглиш..
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДве момченца взеха скалпа на Винету..
19min.bg
3% над ГЕРБ е ПП без чужбина, БСП 4-та за първи път от 75 г. при 85% паралелно преброяване на Галъп
Втора поредна изборна загуба на ГЕРБ с поне 3% отчита Га
Първо да влезат в затвора старите корумпета мутрокомунисти и слугите им, а за новите има време..
Коментар
-
Mateev, не знам защо мислиш че всички са измамници и маскари. По принцип в България пък и където и да било нещата няма да тръгнат към по добро без да се случи доверие. Така работя нещата, ако не ти се доверяват не може да си свършиш работата дори да искаш много обратното.Last edited by supertrader; 15.11.2021, 00:06.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
20 правителства са се сменяли, и моето кранче никога не е пресъхвало. И това е защото се печеля парите честно и почтено, без да завися от никого, и защото използвам преди всичко интелект, интелект и пак интелект.
Ти кажи какво става с твоето кранче или така и не си можал да го отвориш цял живот?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеБе един въпрос ме мъчи... Гледам по социологическите проучванията Кирчо и Асенчо печелят гласове, открадвайки гласове от другите партии "на протеста". Като най-много вземат от ИТН.
Досега симпатизантите на Кирчо и Асенчо наричаха привържениците на ИТН "чалгари". Сега "чалгарите" гласували за Кирчо и Асенчо.
Следователно вече Кирчо и Асенчо са чалгарската партия, нали така?....
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар