If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
кръвта вода не става......
''дайте да дадем''..... беше любим призив на ДКМС -то.......
Много ми е смешно когато дърт комунист, копейка и национален предател започва да обижда свестните хора, че били комсомолци, комунисти и копейки. Ще падна под масата от смях. Значи се усеща, че комунист и копейка е нещо лошо, но продължава да се държи като комунист и копейка.
Иначче з еврото можете да отидете някъде и да се гръмнете. Имахте 45 години време да оправите България, но се осрахте, опикахте и въобще - тотално се провалихте. И именно благодарение на вашето осиране сега вече знаем, е трябва да бягаме от комунизма и от русия като дявол от тамян.
Така че ще приемем еврото, ако ще копейките да се тръшкат от ревовве и сополи. И никой не се интересува какво е тяхното мнение, така че забравете за референдум. Вашето мнение го знаем - искате да провалите България, но няма да го бъде. Навирайте се в дупката, от която сте изпълзели, и си трайте, щото иначе можем да направим референдум всички копейки да ги изхвърлим от България. И познайте - 80% от населението ще каже ДА !!!
е то открай време българЯните се срамувате от българското гражданство ама гордо се наричате европейци въпреки че таквиз НЯМА, никога не е имало и никога НЯМА ДА ИМА.
И на луната да идеш ще си пак същия .,..... отрекъл се от род и родина
Напротив- горд съм че съм българин, по желание ходих в казармата( а имаше вариант да не ходя) винаги си купувам български стоки когато има качествени такива. Плащам си данъците тук и т.н. Не знам защо смяташ че искането България да бъде по- богата и уредена вместо да станем втора Беларус е "отричане от род и родина" освен ако не смяташ Русия за своя родина
Мирко, какво общо имаме ние с Полша? Във Варшава ходил ли си да видиш как изглежда или кой да е по- голям град? Даже селата нямат нищо общо с българските( за съжаление не в наша полза) къде сравняваш Полша с България- те са светлинни години пред нас и като икономика и като манталитет и като правосъдие това ти го казвам от лични впечатления- обиколил съм доста градове там. Със или без евро и Полша и Чехия да не говорим за Дания вървят с бързи крачки напред, докато при нас с това население и тези политици меко казано не е такъв случая
е то открай време българЯните се срамувате от българското гражданство ама гордо се наричате европейци въпреки че таквиз НЯМА, никога не е имало и никога НЯМА ДА ИМА.
И на луната да идеш ще си пак същия .,..... отрекъл се от род и родина
Престани с твоите простотии за копейки, когато става въпрос за еврото.
Ходи в Полша и им кажи,че са копейки щом не искат еврото.
Ставате за смях.
Мирко, какво общо имаме ние с Полша? Във Варшава ходил ли си да видиш как изглежда или кой да е по- голям град? Даже селата нямат нищо общо с българските( за съжаление не в наша полза) къде сравняваш Полша с България- те са светлинни години пред нас и като икономика и като манталитет и като правосъдие това ти го казвам от лични впечатления- обиколил съм доста градове там. Със или без евро и Полша и Чехия да не говорим за Дания вървят с бързи крачки напред, докато при нас с това население и тези политици меко казано не е такъв случая
И да свиква и да не свиква няма значение, НС ще отхвърли предложението, ще има положителен доклада и догодина ще сме с евро. Потника ги прави тия " фокуси" за да си заслужи копейките
Престани с твоите простотии за копейки, когато става въпрос за еврото.
Ходи в Полша и им кажи,че са копейки щом не искат еврото.
Ставате за смях.
Представителите на народа не искат да дадат право на народа да реши.
В Народното събрание няма да се гласува "за" или "против" еврото, а дали народът да си каже мнението. И някакви депутати вече скочиха с категорична позиция, че няма да дадат това право на народа.
И да свиква и да не свиква няма значение, НС ще отхвърли предложението, ще има положителен доклада и догодина ще сме с евро. Потника ги прави тия " фокуси" за да си заслужи копейките
Баба Ванга е казала още 90-те , че България ще е територия на стабилността .................. А СТАБИЛНОСТТА не минава през Еврогейския съюз и Нато ..............
Значи - махаме се ..............
Да им пикая на еврото ............. Толкова ерудити - икономисти им говорят че е ЗАРОБВАЩО това нещо - приемането на еврото - дават гласност само на платени папиионковци , арменски банкерчета - химици ............
И да се "махнете" копейките меко казано няма да е голяма загуба за БГ
Според мен този ход на Радев е само проформа.... един вид да замажат положението.
Очевидно са изтекли слухове, че от Брюксел се готвят да дадат червен картон на дъртото корумпе от Банкя, на намагнитения Шишко и на крадливите гербопитеци...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Дайте да свикаме референдум за 4 часов работен ден, за 10 пъти по-големи заплати, за безплатен Мерцедес на всеки един бедняк, за национализация на земята и средствата за производство, за назначаване на баджанаци на ръководни постове, и нобелева премия на всички олигофрени....
кръвта вода не става......
''дайте да дадем''..... беше любим призив на ДКМС -то.......
Дайте да свикаме референдум за 4 часов работен ден, за 10 пъти по-големи заплати, за безплатен Мерцедес на всеки един бедняк, за национализация на земята и средствата за производство, за назначаване на баджанаци на ръководни постове, и нобелева премия на всички олигофрени....
Внася предложение. Но вече е късно. От цялата работа ще извлече големи политически ползи, когато Боби и Дидо отхвърлят предложението в Народното събрание. Е, може да го изиграят и по-елегантно и съдът да се произнесе вместо тях, че такъв референдум би нарушил някой закон.
Добре де ....не може 80 % от Бъларите да не искат еврото ( българЯните по Вацев , не ги броя за слива - червива ) и това да стане ....
Аз , например ...искам да се лее и кръв в защита на финансовия , а и изобщо суверинитет ......
Коментар