IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
    Обикновено съм скептичен, когато Пеевски говори, как той бил "за хората" обаче, когато отвори дума за Пъп100Киро, съм по-скоро, склонен да му вярвам. Онзи отдалеч си личеше, че е МЕНТЕ и аз се чудя, как Бабалата му се е вързал и е гласувал за него и за Кокорчо. Един дол дренки са.

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение

Нищо!Това просто е "войната" със снимки и колажи на Матеев с Барби!
      Правилно. Ако Барби спре, ще спра и аз. Не ми пука за ПП-ДБ или ГЕРБ, но силно ме дразни наглоста на Барбарон да осира любимите ми теми. Този дядка е неадекватен. Обявил ми е война, и аз се възползвам от правото си на законна самозащита. На война като на война - жертви дават и двете страни. Опитите ми за примирие удариха на камък, така че войната продължава.
      Last edited by Mateev; 09.02.2025, 21:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
        Подобни снимки и колажи могат да се покажат и за Бойко. Какво трябва да ни покажат?
        Нищо!Това просто е "войната" със снимки и колажи на Матеев с Барби!

Коментар

• Подобни снимки и колажи могат да се покажат и за Бойко. Какво трябва да ни покажат?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
            дайте от 2021ва за сравнение

Коментар

• Коментар

• Коментар

• Коментар

• Коментар

• Коментар

• Last edited by Mateev; 09.02.2025, 19:45.

Коментар

• Коментар

• Коментар

• Коментар

• Коментар

Working...
                                X