Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
По делата им ще ги познаеш . Никога не съм слагал всички под един знаменател.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Тъй, тъй. С мотиката.
А сега, сериозно: За ***** - и на мен ми се повдига от тях - но, аз правя разлика между тях и частните, почтени евреи. Познавам няколко, нямам забележки, читави хора са. Не може и няма как за всичко в света само един етнос да е ви овен. Факт.
Коментар
-
Проблемът на България е, че нашата буржоазия появила се в морето на капитализма, не е буржоазия натрупала капитала си за столетия с търговия, производство на стоки и създаване на активи..., а бандитска група, която за много кратко време след 1989г. ограби всички активи създадени и натрупани от нашите родители, баби и дядовци след 1946г...
До 89-та имаха цялата власт, но нямаха кой знае колко пари в личните си джобове.
След 89-та започна процеса на трансформиране на пълната власт в пари, и ограбване на всичко!
Днес имат и всичките пари и активи, но упражняваха властта си до момента чрез официални посредници, а те стояха в сянка и кадруваха във всички държавни системи.
Сега вече, искат съвсем открито и официалната власт и предлагат "Ново начало" на оскотелия народ, който ограбиха...
Днес моретата на капитализма са им станали тесни и искат да навлязат със своя пиратски платноход в големите океани на капитализма, а ние да им духаме в платната!
"Новото начало" си е" Старото", но пак отначало!!!
Ако това стане, следва жестока дикататура на озверeлите нови капиталисти ,които ще искат след 5 години да задминат британката империя трупала богатствата си от 16в. насам....
На тях население не им е нужно, защото им идва само като разход! Държава с един милион население, макар и фиктивна ще им е много по-печеливша отколкото такава като сегашната с 6,5 млн. население....
Възможно е и да продадат територии за пари. На тях им трябва не територия и население, а статут!!!
Това е номенклатурна буржоазия, която не се задоволява с годишни печалби от 7-8% и тяхното реинвстиране!
Това е финансово вампирска група, която трупа огромни пари в момента от наркотрафик, всякаква контрабанда, кражби на еврофондове и всякакви други незаконни дейности, чиито печалби са в пъти, а не в проценти!
Тези черни пари, трябва да бъдат изпрани и легализирани в България, където те имат властта и никой не може да им ги кофискува, както това става когато са в чужди банки и офшорки!
Отдавна в България в икономиката и стопанския живот няма закономерна логика! Нищо не става така, както е писано в учебниците за функционирането на всички системи в една изцяло осветлена икономика!
Официалната икономика и официалната ОБЩА държава, отдавна са мъртви!
Икономиката е сива, а държавата- частна!
Доходите са африкански, а разходите европейски!!!
По същият път вървяха и руските либерални кланове и бивши червени номенклатури. Крадяха като пирати и разбойници и изнасяха награбеното в Лондон, Швейцария и цяла Европа с надеждата, че след като направят от бившия СССР и остатъците от него апортна вноска в световния капитализъм, на тях ще им бъдат дадени места на масата за управление на Новия свят в Новия световен ред!
Нищо подобно!
Бяха измамени и после бяха ограбени от по-големите играчи, а после съдени, гонени и накрая повечето от тях ликвидирани, като кучета.
По-големите крадци ограбиха по-малките, които пък си ограбиха националните държави и населението в тях,
Всеки майстор си има баш майстор!...
Нашите чугун кратуни от номенклатурната буржоазия, обаче не искат да го разберат, че са следващите!
Готови са да подписват и правят каквото им наредят по-големите началници отвън, само и само да запазят награбеното и изнесеното, което няма как да стане, но на тях им се иска много да стане така!
Краят им е близо!
Казано им е да ни вкарат в еврозоната, където ще бъдем ограбени за 100г. напред и подчинени на външни треторазрядни чиновници. Казано им е, да бъдат приемани бежанци, а много скоро след това да бъдат преотстъпвани територии на съседни държави.
Днес американците ще вземат българския участък на "Турски поток". България няма как да откаже и цената ще е комично смешна, защото няма как да е иначе!
Червената номенклатура и чугун капиталистите са вече много натясно..
Те все още мърсуват и бесуват, а народа сметките им оправя!
Скоро реката ще довлече и техните трупове до брега на който са седнали ограбените...
- 3 Харесвания
Коментар
-
И вас ще ви обръснем на сухо скоро, да видите как е !
А сега, сериозно: За ******************************************** - и на мен ми се повдига от тях - но, аз правя разлика между тях и честните, почтени евреи. Познавам няколко, нямам забележки, читави хора са. Не може и няма как за всичко в света само един етнос да е виновен. Факт. Пък и нарочно да помпя нечие самочувствие за мнимо "превъзходство" само, щото бил от еди-кои-си, няма да стане.Last edited by X_Y; 11.05.2025, 16:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Тц. Имай ме за проста. По тази тема пътят е един. И аз си те обичам, обаче тази ти страст по миналото ще ти връчи фактура.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
С продуктивни мега ултра конспиратори , за които виновни за всичко за ''евреичетата'' Адам и Ева ...........не ми се комуникира ....
Не си ми интересен , и за подигравки и базик не ставаш .....
Last edited by X_Y; 11.05.2025, 16:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Значи Полша е русофилска, а Кипър ,където се перат парите на руските олигарси,е отдалечен от Русия.
Ясно.Last edited by Selena2024; 11.05.2025, 19:42.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
За по-интелигентна те имам. Кажи, моля, че се шегуваш.
- 1 like
Коментар
-
Путинистите,толкова сте контрапродуктивни ,че хората заради вас се подвеждат ЗА еврото. По добре кажете какво мислите за цифровата рубла и дигиталния концлагер в РФ!
Не си ми интересен , и за подигравки и базик не ставаш .....
Last edited by X_Y; 11.05.2025, 16:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Недей да лъжеш и няма да те засичам, просто е.
Ай , майняй ми се от главата ..... И мисли за План Ц ..... План Б , ти обясних - няма да сработи ......
''засичал'' ме бил.....Last edited by X_Y; 11.05.2025, 16:45.
Коментар
-
Но са 75 към 25 ......
https://www.investor.bg/a/0-nachalo/...zva-prouchvane
Или имаш смелостта да не вярваш и на Инвестор , анди и ХУ ........
Макар че това съотношение 75/25 .... преразгледано през призмата на това КОЙ го пуска , и имайки предвид страната която заема .....Ще излезе че 85 /15 си е напълно адекватно съотношение ....
.
- 1 like
Коментар
-
Добре бе ...и ти ....много си пунктуален .......Last edited by X_Y; 11.05.2025, 16:44.
Коментар
Коментар