IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение

Ще се! Мисля ...

Ти да видиш. Разбраха се за сега

Айде на хаирлия да е новия парламент и да видим дали ще излъчи правителство

Коментар

• Е, булката в крайна сметка склони. Явно пръстена си заслужава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Значи положението е "Внимавай какво си пожелаваш". Щото зарзаватчията може и да е отруден честен селски човек, чиято работа носи храна на хорските трапези, а може и да е прост нагъл гьонсурат, който зад сергията си да продава крадено гориво в туби.

Но да, като цяло си прав, българите отдавна искаха нещо близко до тях в НС. Пък Бойко, на вид и говор го докарва, ма много крадлив, а и се омота много с губещия европейски "естаблишмънт".

Драмата е, че аз величествения сериал съм го гледал с Яне, Волен, Бареков, Валерката, Марешки и Костя. И се опасявам, че за 7-ми път се настъпва една и съща мотика.

А аз имам категорично мнение за настъпващите мотиката по много пъти и то не е високо.
        +10

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
          И какво сега нови избори

Тея на старта пак не могат да се разберат
          Ще се! Мисля ...

Коментар

• И какво сега нови избори

Тея на старта пак не могат да се разберат

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Да ти кажа, изглежда хората искат да дойде някой зарзаватчия, защото им е писнало от преправени цървули в парламента, които стъпват по жълтия паваж, като че ли са наденати на крака на Брад Пит.
              Значи положението е "Внимавай какво си пожелаваш". Щото зарзаватчията може и да е отруден честен селски човек, чиято работа носи храна на хорските трапези, а може и да е прост нагъл гьонсурат, който зад сергията си да продава крадено гориво в туби.

Но да, като цяло си прав, българите отдавна искаха нещо близко до тях в НС. Пък Бойко, на вид и говор го докарва, ма много крадлив, а и се омота много с губещия европейски "естаблишмънт".

Драмата е, че аз величествения сериал съм го гледал с Яне, Волен, Бареков, Валерката, Марешки и Костя. И се опасявам, че за 7-ми път се настъпва една и съща мотика.

А аз имам категорично мнение за настъпващите мотиката по много пъти и то не е високо.

Коментар

Величие просто обира онези 4-5% русофили, които са твърде притеснени от интелектуалния вид на Костя. Затова и Полковник Морков, и Ивелин изглеждат и говорят като продавачи на зарзават на борсата в Огняново.

На мен са ми най-интересни единоборствата Афера - Морков, Морков - Костя, Костя - Афера, Шибанистан - Морков, Бареков - Афера и Руди - Морков.

Някой е хвърлил един милион рубли на площада и сега пада кютека.
                Да ти кажа, изглежда хората искат да дойде някой зарзаватчия, защото им е писнало от преправени цървули в парламента, които стъпват по жълтия паваж, като че ли са наденати на крака на Брад Пит.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
                  Поредна излагация ...Едно,че се изложи,но и за сетен път му показаха,че никой не бръсне ... в Европа.

Румен Радев не изчака черногорския премиер, закъсняващ с 4 минути

https://www.investor.bg/a/516-politi...sht-s-4-minuti
                  Аха....
                  Last edited by RUBLA; 19.06.2024, 19:18. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Величие просто обира онези 4-5% русофили, които са твърде притеснени от интелектуалния вид на Костя. Затова и Полковник Морков, и Ивелин изглеждат и говорят като продавачи на зарзават на борсата в Огняново.

На мен са ми най-интересни единоборствата Афера - Морков, Морков - Костя, Костя - Афера, Шибанистан - Морков, Бареков - Афера и Руди - Морков.

Братле, когато сипеш нещо такова, и денят ми се оправя.
                    +10

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Прослушах някои изяви на ивелин михайлов от "величие".

Наистина едвам изтърпях налудничавите му примитивизми. Не мислех, че някога ще го кажа, но на фона на този "гуру" копейкин изглежда направо като интелектуалец. Хаха! Този михайлов определено се изживява като някакъв лидер на религиозен култ -- ще прави българите "титани", ще прави България "единствената държава на титаните" ще възстановява всички църкви, в които ще "развива хората." Дрънка за "100 годишен план за България." ( баш като планът за хилядолетния Райх :-))

Неговите бръщолевеници приличат на несвързани речитативи на психично болен човек и съм изумен, че този се взема на сериозно. Такъв театър България още не е имала. Този сорт откачалки още не ни бяха представени. Не вярвам на очите си като виждам това сгромолясване на колективния българския разум!

Коментар

• Поредна излагация ...Едно,че се изложи,но и за сетен път му показаха,че никой не бръсне ... в Европа.

Румен Радев не изчака черногорския премиер, закъсняващ с 4 минути

https://www.investor.bg/a/516-politi...sht-s-4-minuti
                        Last edited by RUBLA; 19.06.2024, 19:17. Причина: Спазвайте добря тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          Неговите бръщолевеници приличат на несвързани речитативи на психично болен човек и съм изумен, че този се взема на сериозно. Такъв театър България още не е имала. Този сорт откачалки още не ни бяха представени. Не вярвам на очите си като виждам това сгромолясване на колективния българския разум!
                          Че защо не вярваш? Още лятото на 2020г. всеки непредубеден зрител, гледайки нездравия блясък в погледите на голяма част от протестърите, би следвало да си сметка накъде отиваме тланати от вдигнатия юмрук на Румборак. Самата идея да се оспорва легитимната власт чрез пряко улично действие, неизбежно води до освобождаване на всички бесове на нашето а и на всяко друго общество. И това не е наш патент, случвало се е в далеч по-сериозни държави от нашата (Франция, Германия, Русия, Испания и т.н.).
                          Ако все пак има нещо утишително в случея с Величие, то е че като абсолютна стойност, подръжката за тези хора е нищожна и няма потенциал да нараства.
                          С това свършва "хубавото", лошото е че след четири години хаос, днес за пореден път виждаме че никакви поуки не са извлечени.
                          Българската поитическа класа продължава да се опира на псевдо аксиомата: "Който влезе в коалиция с ГЕРБ е обречен, да се разтвори в политическото небитие!"
                          Тази псевдо аксиома засенчи по-предишната подобна: "Който се коалира с ДПС умира политически!"
                          И двете аксиоми се извличат на базата на тенденциозно и повърхностно интерпретиране на емпиричния материал. Асиомата касаеща ГЕРБ се извежда от съдбата на Реформаторския Блок и на Патриотичния Блок(ВМРО Атака и НФСБ), Само че удобно се пропуска факта че ИТН и БСП никога не са се коалирали с ГЕРБ и дори бяха отявлени противници, но понесоха огромни щети.
                          Всъщносгт като се гледа кой как се е коалирал и какво му се е случило единствената смислена аксиома е перефраза на стара народна мъдрост: "На калпава партия коалициония партньор и е крив!".
                          Та в контекста на тази аксиома всички заявки за дистанциране от ГЕРБ и евнтуалната коалиция, по скоро показват липса на самоувереност във всички български партии, и огромен страх че ще лъсне собствеата им немощ. Впрочем това се отнася и за ГЕРБ що се отнася до страха имда се коалират с ДПС.
                          И ако този страх не се преодолее ни чакат още по-безсмислени избори.

Коментар

• Прослушах някои изяви на ивелин михайлов от "величие".

Наистина едвам изтърпях налудничавите му примитивизми. Не мислех, че някога ще го кажа, но на фона на този "гуру" копейкин изглежда направо като интелектуалец. Хаха! Този михайлов определено се изживява като някакъв лидер на религиозен култ -- ще прави българите "титани", ще прави България "единствената държава на титаните" ще възстановява всички църкви, в които ще "развива хората." Дрънка за "100 годишен план за България." ( баш като планът за хилядолетния Райх :-))

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                              Дали ще опитам пак, не знам. Явно, се искат повече системни усилия. Ще видим.
                              Мозък се иска, преди всичко
                              А
                              ти ако искаш, бутай си камъка нагоре със "системни усилия", като Сизиф
                              Не ни пречиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Много ни е ниска избирателната активност сравнена с останалите европейски държави. И там политиците не са цвете. Обаче гласуват повече избиратели. У нас не. Това е сериозен проблем.
                                Добре де, на какво отгоре да се повиши, след като, от 6100 кандидати на последните избори, 6099 смятаха да си мамят избирателите и да НЕ отговарят?

Коментар

Working...
                                X