IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Заради контрол.Така както го правят в Китай.Спират ти достъпа до средства и край, не може и хляб да си купиш.Е кой ще се бунтува?
    И кои ще са тези злодеи, които така ще издевателстват, и ние ще им го позволим това? Това да не ти е Путинията?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

И това го казва един ДОКАЗАН ИЗМАМНИК, който още ми дължи пари и още не ги е върнал ...
      Хехехехехех. Вярата в приказки е безценна.

Коментар

И какво по-точно ще направят?
        И защо ще го правят?
        Тука логиката пак ли е от типа "летящи крави = извънземна инвазия"?
        Заради контрол.Така както го правят в Китай.Спират ти достъпа до средства и край, не може и хляб да си купиш.Е кой ще се бунтува?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Не познаваш Матеев: Той винаги се движи НЕ ИЗВЪН ЗАКОНА. Надява се че, ще бъде в перманентно съгласие с "Началниците " и, съответно, него няма да го закачат. Тъжният момент е че, за всичко има пръв път.
          И това го казва един ДОКАЗАН ИЗМАМНИК, който още ми дължи пари и още не ги е върнал ...

Коментар

Парите в кеш бъркат работата.Толкова ли не можеш да се сетиш.Докато при дигиталното Евро първоначално ще съществува заедно с парите в кеш,после ще остане само то и като ни сложат хомота ще има"Дий коньо".
            И какво по-точно ще направят?
            И защо ще го правят?
            Тука логиката пак ли е от типа "летящи крави = извънземна инвазия"?

Коментар

Парите в кеш бъркат работата.Толкова ли не можеш да се сетиш.Докато при дигиталното Евро първоначално ще съществува заедно с парите в кеш,после ще остане само то и като ни сложат хомота ще има"Дий коньо".
              Не познаваш Матеев: Той винаги се движи НЕ ИЗВЪН ЗАКОНА. Надява се че, ще бъде в перманентно съгласие с "Началниците " и, съответно, него няма да го закачат. Тъжният момент е че, за всичко има пръв път.

Коментар

Сега не могат ли да го спрат?
                Защо им е да чакат цифровото Евро?

Нещо яко си изкукуригал .....
                Всичко, което могат да го направят с цифровото евро, могат да го направят още сега и без него ....

Хайде напъни се да измислиш друг пример ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Няма нужда да ме праща на фронта - той побеждава и без мене.

-----------

Тъй-тъй, а на банки и бензиностанции като им спрат тока, и ти пак ще стоиш без пари като всички останали...
                  Сега не могат ли да го спрат?
                  Защо им е да чакат цифровото Евро?

Нещо яко си изкукуригал .....
                  Всичко, което могат да го направят с цифровото евро, могат да го направят още сега и без него ....

Хайде напъни се да измислиш друг пример ...

ПП: Много ми е любопитно вярваш ли си сам на простотиите, които измисляш?

Коментар

А ти ще ми кажеш ли какво ще правиш, когато Путин те прати на фронта с едно магаре?

ПП: Ток си произвеждам сам у дома, а интернета ми е през сателитите на Мъск ...
                    И плюскам луканка и кайзер пастърма, обилно поляти с уиски ... ") ") ")
                    Няма нужда да ме праща на фронта - той побеждава и без мене.

-----------

Тъй-тъй, а на банки и бензиностанции като им спрат тока, и ти пак ще стоиш без пари като всички останали...
                    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Матэйкин да каже с цифрово евро какво ще плюска като му спрат тока и интернета за няколко седмици или месеца.
                      А ти ще ми кажеш ли какво ще правиш, когато Путин те прати на фронта с едно магаре?

ПП: Ток си произвеждам сам у дома, а интернета ми е през сателитите на Мъск ...
                      И плюскам луканка и кайзер пастърма, обилно поляти с уиски ... ") ") ")
                      Last edited by Mateev; 28.04.2025, 18:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                        Ефектите от воденето им са налице.
                        Цяла Испания и Португалия са БЕЗ ТОК заради зилените талибани. Сигурно за пръв път от как е пуснат ток изобщо се случва. Да се готвят другите под зиления ботуш. На мен ми дреме на шмайзера. Аз чужд ток вече не ползвам.

Дали имат интернет, могат да ползват милиони по банковите сметки, или па битикойни.
                        Затова и имам кеш дома в 3 различни купюри(опс 4 с лева който ще го разкарам щот нашите продажници ще го унищожат) + физическо злато, опс и 200гр сребро имам ма то ...
                        Матэйкин да каже с цифрово евро какво ще плюска като му спрат тока и интернета за няколко седмици или месеца.
                        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

То първо трябва да изкараме парите, за да има какво да ни вземе Урсула, тук се къса нишката при повечето уплашени
                          Искаш да кажеш ,че банките са празни, българите са бедни и нямат пари, борда няма резерв около 70 милиарда ? Плюс това, винаги ще има държавна собственост за бъдещо заграбване .

ПП. ако Швейцария беше ограбвана като България , досега да е фалирала.
                          Last edited by neon7; 28.04.2025, 14:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Бих казал, че притеснението от т.нар. "либерасти" те прави леко незабелязващ света около теб и доста по-сериозните и непосредствени заплахи.
                            Пък вече видяхме какво прави Русия с държавите, в които пуска преди това руски паралелки, руски паравоенни, руски мотопоходи и руски фейк.
                            Добре да допуснем,че на власт в България идват Възраждане и АТАКА.Как участието в еврозоната ще предодврати желанието им за изкарване на България от НАТО и ЕС и сключване на съюз с Русия?
                            Дали сме в Еврозоната или не няма никакво значение за тези въпроси.
                            А либерастите са си съвсем реална опасност. Ако искате и тук да стане като в Западна Европа и да се напълним с диваци, децата да ги учат,че е хубаво да са гейове и лесбийки, да въведат високи данъци, за да издържат на социални помощи диваците,да те вкарват в затвора за коментар в социални мрежи или форуми, си кажете.Щото аз не искам.
                            Готов ли си да ти вземат половината заплата и с нея да издържат Бонго от Конго,а той да върши престъпления,да има 10 деца и да тормози жените на улицата.И ако възразиш да те вкарат в затвора .Щото в Западна Европа точно това се случва.
                            Last edited by mirodes; 28.04.2025, 14:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Веднага след като се възстановим от третата вълна мобилизация на български мъже за Украйна, изчезнала популация на гълъби заради Петджи и 10 лв за олио, ще можем да обърнем внимание и на Урсула, която иска да ни взема парите, ако не ги изхарчим за операции за смяна на пола на неродените още деца
                              ​​​​​
                              Kогато ти свършат аргументите, започваш да редиш щуротии .

ПП. урсулата ни взе парите за ваксините, без да ни пита. Мислиш ли ,че ще пропусне ?
                              Last edited by neon7; 28.04.2025, 14:34.

Коментар

Ти си обсебен от тая тема и всичко, което се случва го свързваш с Русия. То и аз мразя руският империализъм, СССР, комунизма, ама при теб и още няколко човека нещата вече са като фобия.
                                По какъв начин влизането в еврозоната ще предотврати руско влияние в България?
                                Бих казал, че притеснението от т.нар. "либерасти" те прави леко незабелязващ света около теб и доста по-сериозните и непосредствени заплахи.
                                Пък вече видяхме какво прави Русия с държавите, в които пуска преди това руски паралелки, руски паравоенни, руски мотопоходи и руски фейк.

Коментар

Working...
                                X