IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

На БГ прокуратурата доверие да нямаш.Мисля ,че темата отдавна е изчерпана и само се притопля по избори

https://dariknews.bg/novini/sviat/ev...lirani-2317789
    Хахаха-точно де,снимките са правени, когато не е бил там. Той да не е малоумник да позволи да ги снимат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
      Прокуратурата: Снимките от спалнята на Борисов са манипулирани, няма престъпление

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2023...na_borisov_sa/

Има данни, че снимките от спалнята на лидера на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов, които бяха разпространени през 2020 г., са манипулирани. Не може да се докаже, че кюлчетата и пачките са били там. Не може да се установи коя е "Мата Хари" (по думите на Борисов - бел. ред.)

Това съобщиха от Софийската градска прокуратура след продължило 3 години разследване, което сега съобщават, че е прекратено с мотива, че не е установено извършено престъпление.
      Само по себе си наличието на пари и злато в нечия спалня не е престъпление. Но като се вземат предвид твърденията на Илчовски и Божков нещата стават различни. Стига да има кой да разследва.
      А освен снимките имаше и видеозапис .За него странно мълчат.В случаят това не са оригиналните снимки,затова излизат с твърдението,че били манипулирани. Все едно да ти пратя на Вайбър снимки от телефона си.Пак няма да са оригиналните.Ясно е,че случаят се потули както тоя с Мишо Бирата.
      А Мата Хари много лесно ще се установи,като се прегледат списъците на жените, които са влизали в резиденцията. И то в негово отсъствие. Сигурен съм,че е само една.Той няма да позволи на някоя не толкова доверена да влиза в резиденцията в негово отсъствие.
      Last edited by Vergil1975; 05.11.2024, 21:06.

Коментар

Прокуратурата: Снимките от спалнята на Борисов са манипулирани, няма престъпление
        На БГ прокуратурата доверие да нямаш.Мисля ,че темата отдавна е изчерпана и само се притопля по избори

Установено е, че тези материали са били манипулирани, налице са разлики в резолюцията на банкнотите, в сравнение с останалите заснети предмети. Проверката е показала, че са нанесени много промени във файловете, изменения в датите на снимките и в метаданните на някои от тях. Някои от снимките изглежда са правени в дни, когато Борисов не е бил в имота. Това съобщи днес заместник-председателят на парламентарната комисия по бюджетен контрол в Европейския парламент (ЕП) Томаш Здеховски от Европейската народна партия (ЕНП).
        https://dariknews.bg/novini/sviat/ev...lirani-2317789

Коментар

...А Матеев, опита да опозори мен и, както се видя, удари на камък. Никакви доказателства, само вой на умряло.

- Що така бе, Миме?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Всъщност точно немалка част от вота им е пенсионерски - например бащата на жена ми гласува за тях само и единствено по тази причина
            Той Вергилчо наистина вярва че, хората гласуват за този или онзи само, когато му дават едни пари...и пропуска че, това са пари, които
            1.Са заработени и му се полагат,
            при ъова,
            2.Полагат му се отдавна и,
            3.С тях - поради все по-изтощаващите се човешки ресурси на страната,
            4."Даващият" (който след изборите слиза от власт), подлага динена кора на новата власт.
            Нещо повече,
            5.Хората ("малоумните" пенсионери) знаят много по-добре, в ксквс страна са живели като млафинонвиждат, какнтеьи хи вземат за мезе, като опитват да ги купят с някой и друг лев. Ибте знаят, че има неща без цена, като съвест и чест, и не се продават но, Вергилчо, гинибявява за "малоумни" (явно, "сравнявайки" ги със себе си, когото сам намира за "много умен").
            Наистина, не обича да се замисля момчето.

Коментар

Остави го - не виждаш ли, че той защитава това фалшифицирано чкмедже така, все едно сам го е измислил и аранжирал, и сега се ядосва, че никой не му вярва на партенката. Само някой много голям задръстеняк може да си представя, че ББ ще има такова чекмедже на показ, при положение че в гардероба му имаше каса.

За какво са му на ББ Евро в брой?
              За да ходи сам до ченч-бюрото и там да го снимат всички как развява пачки от по 500 EUR?

За какво му е на ББ да има кюлчета злато?
              За да ходи сам да ги продава при някой златар и пак там да го снимат 100 човека?

И въобще за какво му е на ББ да има пари в България? Нима сам ходи до магазина да си купува кисело мляко?
              Ако наистина има някаква корупция, не е ли по-лесно даващия парите да му ги преведе в тайна задгранична сметка?

Наистина този, който е измислил партенката с чекмеджето, е много задръстен. Много задръстени са и всички, които му повярваха. А най-задръстени са тези, които до ден днешен пишат простотии по форумите на тема чекмедже, че и спорят, че и се сърдят. Голям смях, голяма излагация.
              Хахаха-между другото като бяха заловили Пабло Ескобар в спалнята му бяха открили пачки с банкноти, кюлчета злато и пистолет. Също като в спалнята на ББ.
              И това чекмедже НЕ Е на показ,а е в спалнята му,където достъп има само той и любовницата му.Защо му били пари в брой-кой ще откаже пари в брой?А и са по 500 евро, възможно най-голямата по стойност банкнота.А тая'тайна"сметка в чужбина винаги може да се разкрие.Както разкриха сметките на Путин в панамски банки. Кеша си е кеш,още повече когато е в банкноти по 500 евро.
              Кюлчетата злато също са идеални за корупция-висока стойност в малък обем. И няма той до ходи да ги обменя,то искало и да няма хора, които да ги продадат ако се наложи.
              Не знам кой е задръстен,но знам, че такава защита от бизнесмен на ББ не е случайна.Всеки го вижда.

Коментар

• Коментар

Наистина този, който е измислил партенката с чекмеджето, е много задръстен. .
                  Само тук не съм съгласен,а и крайния резултат го доказва.За такива манипулации се правят изследвания на база таргет групата.Прост човек дай му пачки евра и злато,че някой е крал.Налапват въдицата веднага.И *** да му дадеш и това ще налапа дет се вика.В Америка или в Европа тази партенка нямаше да има абсолютно никакъв ефект,просто защото там матряла е доста по-интелигентен.Не че не ги манипулират и там,но е на много по-високо и интелигентно ниво,докато това с чекмеджето бе пълна смешка
                  Last edited by danetha; 05.11.2024, 20:43.

Коментар

Аз съм в недоумение. Скрили са Дилов и Митев, дето преди 3 години дето само от чешмата не текнаха, за сметка на Влади Горанов. Някаква ротация ли прави Баце, ако да, кога ще е ред на ефирно време пак за Искра Фидосова и Цецка Цачева?

Коментар

• Прокуратурата: Снимките от спалнята на Борисов са манипулирани, няма престъпление

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2023...na_borisov_sa/

Има данни, че снимките от спалнята на лидера на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов, които бяха разпространени през 2020 г., са манипулирани. Не може да се докаже, че кюлчетата и пачките са били там. Не може да се установи коя е "Мата Хари" (по думите на Борисов - бел. ред.)

Това съобщиха от Софийската градска прокуратура след продължило 3 години разследване, което сега съобщават, че е прекратено с мотива, че не е установено извършено престъпление.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Забравяш,че не сме 19 век и нещата са по-различни.
                        В днешно време корупцията е прикрита по много умели и хитри начини.И Влади Горанов и Кокорчо са финансови богове в тая област.И то вече с доста опит ! Ние даже нямаме капацитета да осмислим,камо ли вникнем в сложните им измамнически схеми.

Пари не се дават вече на ръка,камо ли пък злато,още по-малко пък подкупа да се държи в чекмеджетата. Могат да те снимат супер лесно при получаването и после?
                        Отделно ,пари на баш боса няма как да дадеш.Минава се през десетки посредници и няма как практически да проследиш даже връзките.
                        Да бяха показали една декриптирана флашка с крипто,по бих се съгласил,но някви пачки и злата
                        Остави го - не виждаш ли, че той защитава това фалшифицирано чкмедже така, все едно сам го е измислил и аранжирал, и сега се ядосва, че никой не му вярва на партенката. Само някой много голям задръстеняк може да си представя, че ББ ще има такова чекмедже на показ, при положение че в гардероба му имаше каса.

За какво са му на ББ Евро в брой?
                        За да ходи сам до ченч-бюрото и там да го снимат всички как развява пачки от по 500 EUR?

За какво му е на ББ да има кюлчета злато?
                        За да ходи сам да ги продава при някой златар и пак там да го снимат 100 човека?

И въобще за какво му е на ББ да има пари в България? Нима сам ходи до магазина да си купува кисело мляко?
                        Ако наистина има някаква корупция, не е ли по-лесно даващия парите да му ги преведе в тайна задгранична сметка?

Наистина този, който е измислил партенката с чекмеджето, е много задръстен. Много задръстени са и всички, които му повярваха. А най-задръстени са тези, които до ден днешен пишат простотии по форумите на тема чекмедже, че и спорят, че и се сърдят. Голям смях, голяма излагация.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

кажи ми другите начини. Всъшност само един ми кажи и веднага ще го приема. А да напомня ли отново кой се гушна с въпросните двама и кой направи така, че вместо реален санитарен кордон около тях, както през 2021, сега ги приемаме за незибежна даденост, без която няма правителство! Кой, кажи ми кой? и Защо? За едни кинти ли, за едно ембъси ли, за една Украйнааааа ли, или за да прецакат зеленото чорапче в стил "да запалим къщата, за да изгори бълхата"? Кой ми кажи направи това и защо?
                            Кви кинти, кви ембъсита кви пет лева...
                            Къде са кинтите, къде са кражбите, къде са калинките? Хвърляш някакви "страшни" обвинения в стил Пик & Блиц и всички трябва да ахнем, на твоята прозорливост.
                            Кво стана с Джемкорп, кво стана с Нексо, кво стана с Чаталджа, кво стана с Да запазим Корал....?
                            Елементарни ченгеджийски димки, на които нискообразовани бройлери се връзват.
                            Колкото до гласуването, избираш си партия която няма шанс дори за 1% и си готов. Не е кой знае какво, но поне не си пасивен помагач.

Коментар

• Тя цялата руско-българска мафия и хрантутниците на държавата се изправят срещу младите реформатори,защото им пречат на кражбите и тормозът над онеправданото население в територията!

Получи се така,че даже и кукловодите се разединиха/по ленински/,втори и шести отдел на старата нова ДС влязоха в директен сблъсък!

А относно " санитарният кордон" около Пеевски,мисля че младите реформатори грешат! Както казват китайците: Няма значение каква е котката,дали бяла или черна,важното е да лови мишки!

Това се е случвало в развитието на човечеството,може би нямаше да го има и Християнството/Савел=Павел/!!

Пеевски волно или неволно елиминира етническата партия,такова творение и при царско не е имало,мохамеданите са били войници в армията и даже има убити във войните за НАЦИОНАЛНО обединение!
                              Имало е и дружба "Родина",която комунистите след 44г забраняват-ЗАЩО?

Целите на тази РОДИНА са:

· Да събужда и развива народностното чувство у българите от мохамеданско вероизповедание.
                              · Да работи за религиозно-нравственото преуспяване на същите.
                              · Да подпомага всички инициативи, които целят културното, просветното и народностното издигане на българите мохамедани от двата пола, и да култивира у тях любов към род и държава.
                              · Да ги пази от всякакви външни пропаганди и инородни внушения и въздействия.

http://rodinec.blogspot.com/2008/04/blog-post_27.html

Този етнос през комунизмът беше сегрегиран и насилствено откъснат от останалите етноси,с една цел :Разделяй и владей,и за капак им натресоха възродителният процес с цел заплахата от външният враг! Те постепенно бяха започнали да се приобщават,но бкп постъпи ,като слон в стъкларски магазин!

Едно куче като не можело да лае,само вкарвало вълкът в кошарата!

"...БКП продължава тази политика и в първите години след като установява контрол над правителството след окупацията на България от СССР на 9 септември 1944 г. На 10 септември същата година, на събрание в Смолян родинци са обявени за „фашисти“ и „великобългарски шовинисти“. През следващите месеци е дадена възможност за връщане на имената и за използване на традиционното облекло, възстановено е богослужението на арабски, а пред смолянската джамия демонстративно е изгарян българоезичният Коран...."

Колко е неадекватна бг ДС ,нейният внедрен агент в ДПС сам си вкара автогол,това което не се извърши от "пазителите" на нацията го извърши внедреният им агент Сава!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

За Молдова - нали затова беше цялата драма с Херсон - загубата на града означаваше край на възможността за сухопътен коридор до Тираспол.
                                Оттам и възможностите за контрол над республиката са каквито бяха преди. И въпреки това Санду губи там, печели само заради Молдовската диаспора по света, и то на косъм. А да печелиш на косъм при положение, че предлагаш Полша и Чехия, а опонента ти предлага Беларус ... ясна е работата.

Колкото до ВНР:

https://plovdiv-online.com/news/lica...i-yadren-udar/

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2022/...nizacii.554352

​​​​​​А, прощавай, не били 20к, ами 28к, ма не били проруски паравоенни, а просто им било хоби.

Радвам се, че има хора, които смятат тия цифри за нещо беззъбо. На мен от 24.02.2022 не ми е смешно.
                                "Това тука няма как да стане" е най-тъжната фраза.

ъъъъ, дооооообре, Херсон не е важен за подобен коридор, а Одеса, а тя е далечко и трябват десанти, които няма как да станат. Не ми отговори на въпроса какво му пречеше на Путлер да си купи 300-400К гласа в Приднестровието за жълти стинки и да смачка Мията? Щото нали е всесилен и всемогъщ, а са му останали само чиповете от перални и шанцовите инструменти, за да води войната

Ми да, за мен тези лафчета за Сталинск са си точно лафчета - ще ми е инетерсно да видя десант в устието на Камчия, която случайно е част от територията на Натовска държава, като преплават едни 500-600 км по права линия Кажи честно Ми той путлерчо, ако можеше така лесно да удря натовски държави, от Прибалтика нямаше да остане нищо, щото там орките дори не са официално със статут на граждани в пикливите 3 държавици, а са повече като процент от нашите турци и сигани взети заедно. Добре ли е? Айде стига фантазии и плашункане с Торбалан
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X