IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron
    Когато финансите на държавата се управляваха от Асен Василев, нямаше никакви "дупки" (и сега няма), а дефицитът беше под 3%. Кранчето към чекмеджетата беше спряно и се намериха пари за всичко - за повишаване на пенсиите, заплатите и за социалната политика (особено за младите семейства).
    Асанчо управляваше до преди 2 дни- я попитай енергетиката защо трябваше да даде всичките си пари на бюджета. Изтегли печчалбите на всички държавни фирми за да върже дупката, но само толкова

пак да попитам- по вестниците мина информация че дължи около 10 милиона, как смяташ дали ги е платил. Той и еврейчето са се вкопчили в депутатските места и дори не си и помислят да се махнат от там. Защо- аки защото ще се наложи да посетят съда, а там такива глупости като червени комунисти не минават

ииииииииии вдигането на пенсиите и заплатите ставаше със заеми- просто погледни колко са заемите по негово време
    Last edited by dmm; 20.01.2025, 17:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
      Съд и Затвор за измамника Кирил Петков!

Имам неприятното чувство, че ПеПерастката измет готви напролет нови погроми над София! Като единствения шанс да покаже, че мърда. И затова за тази измет е жизнено важно Ивайло Иванов да е далеч от МВР! Голямата му вина е, че каза: Това повече в София няма да позволя МВР да го допусне!

От Facebook

Това ли е промяната - да палим полицаи със слама, да стреляме с прашка по националните символи или да хвърляме тухли по хора, с риск да убием някого. В нормална държава всичките тези отрепки отдавна да са в затвора, а не да им даваме правото да управляват държавата. Престъпници с претенции да управляват. Съд и затвор за такива !!!
      Харесах. Само дето, е НЕдостатъчно. Всички корумпета - в затвора.

Коментар

• Съд и Затвор за измамника Кирил Петков!

Имам неприятното чувство, че ПеПерастката измет готви напролет нови погроми над София! Като единствения шанс да покаже, че мърда. И затова за тази измет е жизнено важно Ивайло Иванов да е далеч от МВР! Голямата му вина е, че каза: Това повече в София няма да позволя МВР да го допусне!

От Facebook

Това ли е промяната - да палим полицаи със слама, да стреляме с прашка по националните символи или да хвърляме тухли по хора, с риск да убием някого. В нормална държава всичките тези отрепки отдавна да са в затвора, а не да им даваме правото да управляват държавата. Престъпници с претенции да управляват. Съд и затвор за такива !!!

Last edited by X_Y; 20.01.2025, 10:31.

Коментар

• Гледайте и се наслаждавайте на изцепките на Просто Киро и после не се чудете защо си е спечелил това прозвище. Клипа е сбор от Тъпотии, излезли от неговата уста ...

Коментар

• Още ли Киро Продажния Предател се пуска?? Абе някои хора още се редят за луковици от холандски лалета май? Няма събуждане?

Коментар

• ПП-ДБ настоява за оттеглянето на Ивайло Иванов, от ГЕРБ отказват

https://nova.bg/news/view/2025/01/19...2%D0%B0%D1%82/

Ама тия от ПП-ДБ много са нагли. Не разбраха ли, че вече нищо не зависи от тях.
              Колкото и да се тръшкат, колкото и да реват, кервана ще си върви без тях.
              Просят си го и успяват да накарат целия народ да ги намрази !!!
              Абе клоуни, не разбрахте ли, че мнозинството от народа одобрява кабинета !!!!!

Last edited by Mateev; 19.01.2025, 23:59.

Коментар

На мене ми е прекалено ясно, че всички там във власта във висините са отишли за пари, а не за сините очи на народа. Всички, без никакви изключения. Просто Киро и Кокорчо - също. Самите властови позиции обаче им дават прекалено много начини законно и почтено да се сдобият със желаните от тях пари. Например лобирането - счита се, че не е противозаконно, въпреки че в България няма приет такъв закон. В ЕС обаче има Общ регистър за прозрачност, който е основният инструмент за регулиране на лобистката дейност в ЕС.

Другият начин - вземане на решения, които те са упълномощени да ги вземат и никой копче не може да им каже защо са взели едно или друго решение. Да, ама при всяко едно решение, а те са хиляди, има както доволни, така и засегнати страни. И е повече от ясно, че засегнатите страни ще плюят по властта и ще ги обвиняват във всички земни грехове, включително и в корупция. Върви и ти да вземаш решения, и колкото и да си честен, за нула време ще излеят помия върху тебе и ще те изкарат най-корумпирания политик.

А това да се проявяват като рекетьори и да изнудват някого за пари - ей боже, не мога да го повярвам, при положение че си имат много други честни начини да се сдобият с пари. По-скоро такива изнудвания за пари ги правят служители на по-ниско ниво - например в ДФЗ или НЕК, и аз ти разказах за такива случаи.
                Говорим за милиони, как няма да му вземат бизнеса и той е бил сладка работа, не е бил свързан с производство,а с добив. Нещо като с меда.,но естествено няма да конкретизирам.На високо ниво са били схемите, не някакъв си местен директор, който надали би имал смелостта да ги приложи.
                И аз се учудих,че човек с толкова висок пост е участвал в схемата, но явно са се били самозабравили,че са недосегаеми.
                Last edited by Vergil1975; 19.01.2025, 23:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Имам предвид КОНКРЕТНИ СЛУЧАИ,не общи приказки. Например някой му трябва разрешително за определена дейност. И му се обажда една от водещите фигури в ГЕРБ (не е ББ)и му казва ,че ще получи разрешително ако даде дялове от фирмата на посочени от тях хора. Човекът го прави ,ама тия са проучили бизнеса му и на другата година правят фирма със същата дейност. И тя получава разрешително,а моят човек духа супата. По документи нищо незаконно няма.И други такива схеми.
                  Така че точно на мен недей да говориш,щото имам много информация, която естествено няма да разкрия.Имам приятели и от разузнаването и там има много интересна информация.
                  Така че недей да говориш врели некипели точно на мен. Не казвам, че ти участваш в схеми,но ги имаше.Дали ППДБ са участвали и те в схеми,щото заради заболяванията ми прекратих контактите с тоя хора и не мога нито да потвърдя, нито да отреча.
                  Дали ще продължат не мога да кажа и не искам да спекулирам.Може пък да ги прекратят
                  На мене ми е прекалено ясно, че всички там във власта във висините са отишли за пари, а не за сините очи на народа. Всички, без никакви изключения. Просто Киро и Кокорчо - също. Самите властови позиции обаче им дават прекалено много начини законно и почтено да се сдобият със желаните от тях пари. Например лобирането - счита се, че не е противозаконно, въпреки че в България няма приет такъв закон. В ЕС обаче има Общ регистър за прозрачност, който е основният инструмент за регулиране на лобистката дейност в ЕС.

Другият начин - вземане на решения, които те са упълномощени да ги вземат и никой копче не може да им каже защо са взели едно или друго решение. Да, ама при всяко едно решение, а те са хиляди, има както доволни, така и засегнати страни. И е повече от ясно, че засегнатите страни ще плюят по властта и ще ги обвиняват във всички земни грехове, включително и в корупция. Върви и ти да вземаш решения, и колкото и да си честен, за нула време ще излеят помия върху тебе и ще те изкарат най-корумпирания политик.

А това да се проявяват като рекетьори и да изнудват някого за пари - ей боже, не мога да го повярвам, при положение че си имат много други честни начини да се сдобият с пари. По-скоро такива изнудвания за пари ги правят служители на по-ниско ниво - например в ДФЗ или НЕК, и аз ти разказах за такива случаи.
                  Last edited by Mateev; 19.01.2025, 22:49.

Коментар

Кирил Петков за новата власт, опозицията и скандалите от последните дни

Знаем на какво са способни Герб
                    Това видео е за тези Българи, които все още имат нещо между ушите си

Иначе изгледах клипа с интерес и мнението ми за престъпника Просто Киро е следното:
                    1. Голям популист
                    2. Голям лъжец, дърт лъжец
                    3. Всяко едно негово обвинение е недоказуема измислица от типа моята дума срещу неговата дума
                    4. Не се посвени да обвини прокуратурата - голям наглец
                    5. Не се посвени да обвини българския народ - голям наглец

Не се учудвам. Такова е поведението на всеки един мошеник от криминалния контингент. Явно живее в някакъв си измислен от него свят, и сам си вярва на простотиите, измислени от болния му мозък. Сам си вярва, че Господ му е дал правото да нарушава законите и дори Конституцията. Всички са му виновни, само той единствения е прав. Жалка картинка.
                    Last edited by X_Y; 19.01.2025, 22:40.

Коментар

Нека да не намесваме думичката КОРУПЦИЯ, щото тя с лека ръка може да бъде лепната на всеки един политик от миналото, настоящето и бъдещето. При ГЕРБ най-много се говореше за корупция, защото те управляваха много дълго време, и кого другиго да обвинят. Ако обаче друга партия беше управлявала толкова дълго, ами тя щеше да е обвинена в корупция. Ами за ДПС да ти напомнянм ли - Доган не е слизал от медиите с неговите корупционни скандали. Дори ако си спомняш, протестите започнаха заради корупцията на Доган в хасиендата му на морето, а не заради ГЕРБ. Чак впослествие някой от полезните идиоти измисли чекмеджето на Бойко, за да оправдае простотията на нискоинтелигентните олигофрени по площадите. За Нинова пък да не започвам да говоря. По време на протеста пък именно лидерите му ги обвиняваха в корупция, щото бил им плащал тоя или оня от Дубай или от Сърбия. После корупцията дойде на гости при ПП-ДБ и в момента скандалите с Кокорчо пълнят медиите. Корупцията при Израждане пък ясно - Митрофанова и Путин плащат на Копейкин и на цялата му партия, както и на роспропагандата от росотрепки по социланите медии и дори в този форум.

Има ли някой друг, когото пропуснах? Има ли политик, който да не се е замесил в корупционен скандал?

Аааа забравих - откакто има ДФЗ (Държавен Фонд Земеделие) от тогава има и оллаквания на бенефициенти, че служителите на ДФѝЗ им искат 10% комисионна. Откакто започнаха да се правят фотоволтаични централи, от тогава се заговори, че в НЕК за да ти подпишат разрешението за централа, ще ти струва да заплатиш на когото трябва 10 000 EUR/MWp.

Да продължавам ли?
                      Дори и да приемем, че има или е имало някаква корупция, то това е било през цялата история на българската политика при всички партии и всички управления. Даже и царя го замесиха в корупционен скандал около имотите му и около горите му, които незаконно ги сечеше.

Та на фона на всичко написано е тъпо някой да обвинява някого или някоя партия в корупция, щото това важи с пълна сила и за неговата партия..

Другата любима мантра на олигофрените е, че всички богати хора са крадци, лъжци и мошеници, или пък точат партийни каси, и затова са богати. А самите олигофрени са честни, и затова са бедни. Хайде обаче да не навлизаме в тази тема, за да не се обиди някой от тях.
                      Имам предвид КОНКРЕТНИ СЛУЧАИ,не общи приказки. Например някой му трябва разрешително за определена дейност. И му се обажда една от водещите фигури в ГЕРБ (не е ББ)и му казва ,че ще получи разрешително ако даде дялове от фирмата на посочени от тях хора. Човекът го прави ,ама тия са проучили бизнеса му и на другата година правят фирма със същата дейност. И тя получава разрешително,а моят човек духа супата. По документи нищо незаконно няма.И други такива схеми.
                      Така че точно на мен недей да говориш,щото имам много информация, която естествено няма да разкрия.Имам приятели и от разузнаването и там има много интересна информация.
                      Така че недей да говориш врели некипели точно на мен. Не казвам, че ти участваш в схеми,но ги имаше.Дали ППДБ са участвали и те в схеми,щото заради заболяванията ми прекратих контактите с тоя хора и не мога нито да потвърдя, нито да отреча.
                      Дали ще продължат не мога да кажа и не искам да спекулирам.Може пък да ги прекратят
                      Last edited by Vergil1975; 19.01.2025, 22:24.

Коментар

Няма нищо скандално в чатовете
                        Скандалното е, че и тримата си чатят с Пеевски, а не с някой друг от 240-те депутати. Защо ли? Ами любов голяма. И пак питам защо ли е толкова голяма взаимната любов?

Last edited by X_Y; 19.01.2025, 22:22.

Коментар

Слабо Измислете някой по-сериозен компромат -
                          някоя открадната луканка, имоти за милиони, офшорки,
                          корупция за милиарди, шкафчета, кюлчета злато

Четиво за политически далтонисти

Колко малко им трябва на ГЕРБерастите, за да еякулират преждевременно

Появили се "страшно компрометиращи" СМСи с учтива благодарност на Кирил Петков
                          за участие на ДПС в гласуването на полезни за България решения
                          и ГЕРБерастите са щастливи

След 3 позвънявания на пеевски Академик Денков му се обажда учтиво: "Сега имам време да говорим"
                          и ГЕРБеристите пак ликуват

... и коментари:
                          • Пеевски продължава с гнусотиите по Кирил Петков и Промяната. Това е знак,че участва и поддържа правителството на Борисов. Адмирации за Кирил и битката,която води сДълбоката държава завладяна от Борисов и Пеевски.
                          • Няма нищо скандално в чатовете
                          • Добре е, че публикува тези чатове, за да се види, че няма нищо за криене. Кофти е, когато си дебел и прост, но и клюкарка.
                          • Свинята почва да изплесква легена, както се казва. Щом почна и врели некипели да пуска. Вижда му се края.
                          И ако си мислиш, че с обиди и подигравки ще ме засегнеш, жестоко се лъжеш.
                          Last edited by X_Y; 19.01.2025, 22:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
                            Но от твои колеги съм чувал в НЕФОРМАЛНИ разговори (така че информацията не е потвърдена)за голяма корупция при предишните управления на ГЕРБ. .
                            Нека да не намесваме думичката КОРУПЦИЯ, щото тя с лека ръка може да бъде лепната на всеки един политик от миналото, настоящето и бъдещето. При ГЕРБ най-много се говореше за корупция, защото те управляваха много дълго време, и кого другиго да обвинят. Ако обаче друга партия беше управлявала толкова дълго, ами тя щеше да е обвинена в корупция. Ами за ДПС да ти напомнянм ли - Доган не е слизал от медиите с неговите корупционни скандали. Дори ако си спомняш, протестите започнаха заради корупцията на Доган в хасиендата му на морето, а не заради ГЕРБ. Чак впослествие някой от полезните идиоти измисли чекмеджето на Бойко, за да оправдае простотията на нискоинтелигентните олигофрени по площадите. За Нинова пък да не започвам да говоря. По време на протеста пък именно лидерите му ги обвиняваха в корупция, щото бил им плащал тоя или оня от Дубай или от Сърбия. После корупцията дойде на гости при ПП-ДБ и в момента скандалите с Кокорчо пълнят медиите. Корупцията при Израждане пък ясно - Митрофанова и Путин плащат на Копейкин и на цялата му партия, както и на роспропагандата от росотрепки по социланите медии и дори в този форум.

Има ли някой друг, когото пропуснах? Има ли политик, който да не се е замесил в корупционен скандал?

Аааа забравих - откакто има ДФЗ (Държавен Фонд Земеделие) от тогава има и оллаквания на бенефициенти, че служителите на ДФѝЗ им искат 10% комисионна. Откакто започнаха да се правят фотоволтаични централи, от тогава се заговори, че в НЕК за да ти подпишат разрешението за централа, ще ти струва да заплатиш на когото трябва 10 000 EUR/MWp.

Да продължавам ли?
                            Дори и да приемем, че има или е имало някаква корупция, то това е било през цялата история на българската политика при всички партии и всички управления. Даже и царя го замесиха в корупционен скандал около имотите му и около горите му, които незаконно ги сечеше.

Та на фона на всичко написано е тъпо някой да обвинява някого или някоя партия в корупция, щото това важи с пълна сила и за неговата партия..

Другата любима мантра на олигофрените е, че всички богати хора са крадци, лъжци и мошеници, или пък точат партийни каси, и затова са богати. А самите олигофрени са честни, и затова са бедни. Хайде обаче да не навлизаме в тази тема, за да не се обиди някой от тях.

Коментар

• Българската действителност от времето на бб и пп-дб https://www.facebook.com/reel/616652640877753

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                                А, бе, пропуснал съм та, да питам:
                                - Какво става с ИТН?
                                Във властта са. Имат 4 министъра ако не се лъжа.

Коментар

Working...
                                X