IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Колкото до Кирчо парапета и кака Кокорка - такава долна измет не сме имали от прегръщането на царчето с комунетата, след като изрично бе заявил, че няма да се коалира с тях. И след всички мазни турски кайвете, пране, препиране, цетрофугиране и изплакване, едни "умни" хора още им вярват? Стига, не е реалистично това.
    А де
    Не бих гласувал за гей,еле пък и съден за финансови измами.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

За Молдова - нали затова беше цялата драма с Херсон - загубата на града означаваше край на възможността за сухопътен коридор до Тираспол.
      Оттам и възможностите за контрол над республиката са каквито бяха преди. И въпреки това Санду губи там, печели само заради Молдовската диаспора по света, и то на косъм. А да печелиш на косъм при положение, че предлагаш Полша и Чехия, а опонента ти предлага Беларус ... ясна е работата.

Колкото до ВНР:

https://plovdiv-online.com/news/lica...i-yadren-udar/

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2022/...nizacii.554352

​​​​​​А, прощавай, не били 20к, ами 28к, ма не били проруски паравоенни, а просто им било хоби.

Радвам се, че има хора, които смятат тия цифри за нещо беззъбо. На мен от 24.02.2022 не ми е смешно.
      "Това тука няма как да стане" е най-тъжната фраза.

Такива групи са силни само на маса и в Интернет форуми.Могат да се активизират единствено ако руска армия стъпи в България, което е по-малко вероятно отколкото руснак да стъпи на Марс.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Забравяш,че не сме 19 век и нещата са по-различни.
        В днешно време корупцията е прикрита по много умели и хитри начини.И Влади Горанов и Кокорчо са финансови богове в тая област.И то вече с доста опит ! Ние даже нямаме капацитета да осмислим,камо ли вникнем в сложните им измамнически схеми.

Пари не се дават вече на ръка,камо ли пък злато,още по-малко пък подкупа да се държи в чекмеджетата. Могат да те снимат супер лесно при получаването и после?
        Отделно ,пари на баш боса няма как да дадеш.Минава се през десетки посредници и няма как практически да проследиш даже връзките.
        Да бяха показали една декриптирана флашка с крипто,по бих се съгласил,но някви пачки и злата
        Тия записи са от 2016г.Тогава ББ беше в силата си и недосегаем в БългарияВ такава ситуация човек се самозабравя. Парите в кеш са непроследими ако не тръгнеш да купуваш нещо голямо. А и е имало само един посредник и то най-довереният му човек-любовницата му.Друг въпрос е,че не му е била толкова доверена,щом е направила тия записи.
        Другите схеми естествено ги е имало и тогава, но там става въпрос за много по-големи суми.Тия 1 милион евро са като джобни.Затова ги и държи подръка в шкафа

Коментар

И какво точно направи за изборите в Молдова (за Грузия не съм информиран)? Мията орева орталъка, че били фалшиви, ма те били - баценка, ти поне беше умен, поне повреме на ковида, и можеш(е) да отделяш плявата от пропагандата - та отговори ми на следния въпрос: ако путлерчо искаше да спечели в бленувата Молдова, що не ги смаза в Приднестровието и да си купи едни 300-400К гласове там, което, с огледна смешния стандарт в Молдова, би било деЦка игра. особено сред проруски сепаратисти! Отговор? Вместо това биха с гласовете на аврупейските миячи на тоалетни, а всички знаем като как се гласува в чужбина и какъв е контролът там, нали? Или там всичко е шеС и няма нарушения

Колкото до Кирчо парапета и кака Кокорка - такава долна измет не сме имали от прегръщането на царчето с комунетата, след като изрично бе заявил, че няма да се коалира с тях. И след всички мазни турски кайвете, пране, препиране, цетрофугиране и изплакване, едни "умни" хора още им вярват? Стига, не е реалистично това.

Колкото до толкова сладката и славна незалежная - боли ме швепса за тях, както и з адругите орки! Дивотиите за варненската република със столица Сталинск ще ги оставя наистина в графа глупсоти, до тези на някои хора, дето ринеха труповете пред вкъщи по време на грипа и не смееха да покажат нос навън - стига, ти поне не беше такъв и имаше рационално мислене!
          За Молдова - нали затова беше цялата драма с Херсон - загубата на града означаваше край на възможността за сухопътен коридор до Тираспол.
          Оттам и възможностите за контрол над республиката са каквито бяха преди. И въпреки това Санду губи там, печели само заради Молдовската диаспора по света, и то на косъм. А да печелиш на косъм при положение, че предлагаш Полша и Чехия, а опонента ти предлага Беларус ... ясна е работата.

Колкото до ВНР:

https://plovdiv-online.com/news/lica...i-yadren-udar/

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2022/...nizacii.554352

​​​​​​А, прощавай, не били 20к, ами 28к, ма не били проруски паравоенни, а просто им било хоби.

Радвам се, че има хора, които смятат тия цифри за нещо беззъбо. На мен от 24.02.2022 не ми е смешно.
          "Това тука няма как да стане" е най-тъжната фраза.

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение

Те така, умният Грую негласувайки подпомага Шиши и Банкята, ама важното за него е че не е гласувал за онея харвардските...
            Има и други начини, но ти като умен си над нещата.
            кажи ми другите начини. Всъшност само един ми кажи и веднага ще го приема. А да напомня ли отново кой се гушна с въпросните двама и кой направи така, че вместо реален санитарен кордон около тях, както през 2021, сега ги приемаме за незибежна даденост, без която няма правителство! Кой, кажи ми кой? и Защо? За едни кинти ли, за едно ембъси ли, за една Украйнааааа ли, или за да прецакат зеленото чорапче в стил "да запалим къщата, за да изгори бълхата"? Кой ми кажи направи това и защо?
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Като видиш какво прави Русия с изборите в Грузия и Молдова и ти става ясно колко е всичко "за едната Украйна".
              ​​​​​По тая тема някои хора сте бетер евреите в Германия през 1936г.
              То ти готви държавен преврат с 20к души в паравоенни организации и парламентарно представени сили, призоваващи за отцепване на Варненска област, то ти обяснява да се спре с" тая Украйна".
              Че тя ако не беше Украйна, вече да се казваш Груемир Груевич.

Колкото до тезите ти - "Тия скапани ПП-ДБ не успяха да оправят държавата за цели 9 месеца при местна власт и администрация в ръцете на ГЕРБ" е повече комично, отколкото обвинително твърдение.

Само можем да съжаляваме, че явно никога няма да разберем какво можеха да направят" Кирчо и Кокорчо" при малко повече време или при поне малко съдействие от страна на тотално подчинения на Бойко държавен апарат.

Сега оставаме с горчивия вкус - ти, че ПП-ДБ са се провалили, а аз - че дори не им беше дадено време или възможност да се опитат.

И какво точно направи за изборите в Молдова (за Грузия не съм информиран)? Мията орева орталъка, че били фалшиви, ма те били - баценка, ти поне беше умен, поне повреме на ковида, и можеш(е) да отделяш плявата от пропагандата - та отговори ми на следния въпрос: ако путлерчо искаше да спечели в бленувата Молдова, що не ги смаза в Приднестровието и да си купи едни 300-400К гласове там, което, с огледна смешния стандарт в Молдова, би било деЦка игра. особено сред проруски сепаратисти! Отговор? Вместо това биха с гласовете на аврупейските миячи на тоалетни, а всички знаем като как се гласува в чужбина и какъв е контролът там, нали? Или там всичко е шеС и няма нарушения

Колкото до толкова сладката и славна незалежная - боли ме швепса за тях, както и з адругите орки! Дивотиите за варненската република със столица Сталинск ще ги оставя наистина в графа глупсоти, до тези на някои хора, дето ринеха труповете пред вкъщи по време на грипа и не смееха да покажат нос навън - стига, ти поне не беше такъв и имаше рационално мислене!
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
                Най-малоумните избиратели в България са пенсионерите. Няма други такива, ППДБ им вдигна пенсиите и вече не мизерстват и вместо тия 2 милиона пенсионери да гласуват за тях, те или не гласуват или гласуват за БСП Възраждане и тем подобни.Да имат пряка полза ако дадена партия управлява и вместо да гласуват за нея,те пасуват или гласуват за други партии.Това не го разбирам.
                Всъщност точно немалка част от вота им е пенсионерски - например бащата на жена ми гласува за тях само и единствено по тази причина

Коментар

То не е нормално и някой да те изнасили и после да го направиш кмет от твоята партия,а сина му депутат,но явно има хора, които го правят .
                  Много вероятно е тия пачки да са давани от Божков на любовницата му,която му ги е носела директно в резиденцията и впоследствие да ги вкарат в някоя банка или по друг начин да ги легализират.Същата,която ги е носила парите е направила видеозаписа и снимките.И му е била толкова близка,че е имала достъп до спалнята му в негово отсъствие.
                  Забравяш,че не сме 19 век и нещата са по-различни.
                  В днешно време корупцията е прикрита по много умели и хитри начини.И Влади Горанов и Кокорчо са финансови богове в тая област.И то вече с доста опит ! Ние даже нямаме капацитета да осмислим,камо ли вникнем в сложните им измамнически схеми.

Пари не се дават вече на ръка,камо ли пък злато,още по-малко пък подкупа да се държи в чекмеджетата. Могат да те снимат супер лесно при получаването и после?
                  Отделно ,пари на баш боса няма как да дадеш.Минава се през десетки посредници и няма как практически да проследиш даже връзките.
                  Да бяха показали една декриптирана флашка с крипто,по бих се съгласил,но някви пачки и злата
                  Last edited by danetha; 05.11.2024, 17:12.

Коментар

Е, ако не дадеш на ракетата да литне, е малко тъпо да я обвиняваш, че не е в космоса. Та така.
                    Колко е интересно, когато народът стигне по свой път до твоите изводи.

Коментар

Е аз съм гласувал. Какво повече да направя?Нямам 1000 подчинени, та да осигуря корпоративен вот.
                      Те, нещата, са много...кофти: Гласуваш - легитимира се процентът на негодниците в цяло, не гласуваш - с.малко купен вот, се самоизбират Шиши и Боко... Лошото е това че, погледнато от страна на традиционния (пази Боже) "елит", е внушено, че нямаш полезен ход. Аз намерих лекарството - дърпат се и нещат, щото горчиво...
                      Last edited by Pyramid; 05.11.2024, 20:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Само най-елементарните пилешки мозъци могат да бъдат толкова лесно манипулирани с не толкова сполучливи даже фотошопи.
                        В момента AI прави същото с видеото,както навремето Фотошоп със снимките.
                        Елементарните хора, вярващи на какви ли не партенки/флашки,да си бяха задали и въпроса,абе защо в 21век някой ще държи толкова злато или пачки и то чекмеджето си .Като същия този е следен под лупа от кой ли не,проверяван е от какви ли не служби,но ще си държи златото в чекмеджето,че после като се наспи ще иде до магазина да пазари с него И защо това злато не го е заровил под люлюка в Банкя примерно.Но празни тикви преднамерени,как да го осмислят?
                        Да,корупция има и то огромна,най-голямата в ЕУ,но с пачките в чежмеджето бе евтина партенка,която учудващо за мен подведе толкова много матрял.
                        То не е нормално и някой да те изнасили и после да го направиш кмет от твоята партия,а сина му депутат,но явно има хора, които го правят .
                        Много вероятно е тия пачки да са давани от Божков на любовницата му,която му ги е носела директно в резиденцията и впоследствие да ги вкарат в някоя банка или по друг начин да ги легализират.Същата,която ги е носила парите е направила видеозаписа и снимките.И му е била толкова близка,че е имала достъп до спалнята му в негово отсъствие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                          Корупция не се доказва с чекмеджета ....
                          Корупция се доказва със свидетелски показания и най-вече с белязани банкноти и със специални разузнавателни средства. Снимки, картинки и прочее тайни записи сам знаеш, че не се признават в съда.
                          Само най-елементарните пилешки мозъци могат да бъдат толкова лесно манипулирани с не толкова сполучливи даже фотошопи.
                          В момента AI прави същото с видеото,както навремето Фотошоп със снимките.
                          Елементарните хора, вярващи на какви ли не партенки/флашки,да си бяха задали и въпроса,абе защо в 21век някой ще държи толкова злато или пачки и то чекмеджето си .Като същия този е следен под лупа от кой ли не,проверяван е от какви ли не служби,но ще си държи златото в чекмеджето,че после като се наспи ще иде до магазина да пазари с него И защо това злато не го е заровил под люлюка в Банкя примерно.Но празни тикви преднамерени,как да го осмислят?
                          Да,корупция има и то огромна,най-голямата в ЕУ,но с пачките в чежмеджето бе евтина партенка,която учудващо за мен подведе толкова много матрял.
                          Last edited by danetha; 05.11.2024, 16:26.

Коментар

и аз, затова не гласувам от 2 години. Може и да е бягство от реалността, но поне не е шизоферния, като при умнокрасивите
                            Те така, умният Грую негласувайки подпомага Шиши и Банкята, ама важното за него е че не е гласувал за онея харвардските...
                            Има и други начини, но ти като умен си над нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                              Чувал ли си приказката за кривата ракета, дето космосът и пречи? Ако не си...
                              Е, ако не дадеш на ракетата да литне, е малко тъпо да я обвиняваш, че не е в космоса. Та така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ако (който и да е) управлява в интерес на гражданите и на страната, разбирам да ти емпрез еди-кое-си. За жалост, сред хората, докопвали се последните години до властта, само единици, работеха за страната. Оттам насетне, безразличието не е опция. Така мисля.
                                Е аз съм гласувал. Какво повече да направя?Нямам 1000 подчинени, та да осигуря корпоративен вот.

Коментар

Working...
                                X