Първоначално изпратено от Tepix
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Типично изказване тип "сламен човек" - прочети, ако не знаеш какво е - най-обшо е да си измисляш тези на противника и после да ги "оборваш" Къде ме видя да възхвалявам БХ? Поне веднъж? Или свинята? Пак поне веднъж? А от всичко изборено, дето го нямахме по времето на БХ, нещо проимахме ли? А, да, ще ти кажа - вече и служебните правителства са негови, а не на зеленото чорапче - венсеремос, другаре, да живее Украйна, жусуииииии
П.С. Струваше ли си целият този цирк за една Украйна и един парапет? А имаше някаква надежда...
По тая тема някои хора сте бетер евреите в Германия през 1936г.
То ти готви държавен преврат с 20к души в паравоенни организации и парламентарно представени сили, призоваващи за отцепване на Варненска област, то ти обяснява да се спре с" тая Украйна".
Че тя ако не беше Украйна, вече да се казваш Груемир Груевич.
Колкото до тезите ти - "Тия скапани ПП-ДБ не успяха да оправят държавата за цели 9 месеца при местна власт и администрация в ръцете на ГЕРБ" е повече комично, отколкото обвинително твърдение.
Само можем да съжаляваме, че явно никога няма да разберем какво можеха да направят" Кирчо и Кокорчо" при малко повече време или при поне малко съдействие от страна на тотално подчинения на Бойко държавен апарат.
Сега оставаме с горчивия вкус - ти, че ПП-ДБ са се провалили, а аз - че дори не им беше дадено време или възможност да се опитат.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
За разлика от теб на мен ми е през еди какво си кой ще управлява. Въпросът е,че пенсионерите са основната група, която имаше видима полза от управлението на ППДБ и не гласуваха за тях. Затова ги смятам за малоумни.Дадена партия ти е увеличила пенсията,заявила е,че пак ще я увеличи и да не гласуваш за тях.Това е безумно.
Коментар
-
За разлика от теб на мен ми е през еди какво си кой ще управлява. Въпросът е,че пенсионерите са основната група, която имаше видима полза от управлението на ППДБ и не гласуваха за тях. Затова ги смятам за малоумни.
Според мене трябва да бъдем по-прагматични и по-адаптивни. Искаме или не, в момента имаме някаква даденост, и ако сме интелигентни, ще търсим начин как да се вместим в тази даденост, докато се появи някаква друга даденост - по-добра или по-лоша. Всички сме живяли в дълъг списък от бързо променящи се дадености, и някои сме успявали бързо да се адаптираме, а други не, и затова сега са се навъдили толкова много критикари. Вместо да се опитат да се адаптират, стоят на едно място, чоплят семки, пият ракия, и чакат да дойде тяхната даденост, критикувайки междувременно всички останали. И разбира се си търсят виновник за собствените си проблеми защото разбирате ли - те не са виновни, а някой друг.Last edited by Mateev; 05.11.2024, 15:01.
Коментар
-
И, да добавим: Матеев ПРЕКРАСНО знае че лъже. Само се чудя на твоя акъл, що го повтаряш, когато ти скимне, до умопомрачение: Нали Матейко сам писа че, не се ли докаже, няма престъпление. Сега, вие за Справедливостта ли сте, или от немайкъде, като кречетала? Молбата ми е да.се.опредвлите. Или Матейко да докаже там, каквото твърди и да ме осъжда. Чакам.Last edited by Pyramid; 05.11.2024, 15:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Аха - значи и народа вече ти е виновен .....
Нали знаеш кой непрекъснато си търси виновни за собствените си проблеми?Last edited by Vergil1975; 05.11.2024, 14:54.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
аз съм им сърдит на кирчо и кокорчо именно за това
дал съм им малко почивка
За съжаление засега нямат свястна алтернатива срещу КОЙ,Тиквун, Черепа и протежетата им.
най-свестния от тях е Ицо Хазарта,а той отиде в Брюксел.
За съжаление май пак сме тръгнали към поредните избори,а засега не виждам какво могат да променят те.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеНай-малоумните избиратели в България са пенсионерите. Няма други такива, ППДБ им вдигна пенсиите и вече не мизерстват и вместо тия 2 милиона пенсионери да гласуват за тях, те или не гласуват или гласуват за БСП Възраждане и тем подобни.Да имат пряка полза ако дадена партия управлява и вместо да гласуват за нея,те пасуват или гласуват за други партии.Това не го разбирам.
Нали знаеш кой непрекъснато си търси виновни за собствените си проблеми?
- 1 like
Коментар
-
Явно искаш само да пишеш,без да четеш какво ти се отговаря. Пак казвам и вече за последно-набедяване може да има ЕДИНСТВЕНО пред надлежен орган на властта, а такива са разследващи полицаи,следователи,прокурори и съдии.Т.е ако в разпит заявиш, че еди кой си е корумпиран и то ако знаеш,че е невинен.
Мнение във форум НЕ Е престъпление. По тая логика и ти си престъпник ,щото пишеш ,че старшината е измамник, без да е осъден за измама.
Коментар
-
Явно искаш само да пишеш,без да четеш какво ти се отговаря. Пак казвам и вече за последно-набедяване може да има ЕДИНСТВЕНО пред надлежен орган на властта, а такива са разследващи полицаи,следователи,прокурори и съдии.Т.е ако в разпит заявиш, че еди кой си е корумпиран и то ако знаеш,че е невинен.
Мнение във форум НЕ Е престъпление. По тая логика и ти си престъпник ,щото пишеш ,че старшината е измамник, без да е осъден за измама.
Или сега пак ще си измислиш някакво оправдание, че разбираш ли прокурора виновен, извънземните виновни, ланския сняг виновен ...
- 1 like
Коментар
-
Най-малоумните избиратели в България са пенсионерите. Няма други такива, ППДБ им вдигна пенсиите и вече не мизерстват и вместо тия 2 милиона пенсионери да гласуват за тях, те или не гласуват или гласуват за БСП Възраждане и тем подобни.Да имат пряка полза ако дадена партия управлява и вместо да гласуват за нея,те пасуват или гласуват за други партии.Това не го разбирам.Last edited by Vergil1975; 05.11.2024, 14:44.
- 1 like
Коментар
-
Най-голямата заслуга на ГЕРБ и ББ е, че до ден днешен България си има единно и обединено Дясно, докато отрепките и комунетата там в Ляво се изпотрепаха един друг кой да лапне по-голямо парче от държавната баница. Много бедна тази левица - не им ли стигнаха 45 години да крадат, че сега искат още и още?
Иначе ако искате да победите ГЕРБ и ББ - ами обединете се бе хора. Направете си една партия и си изберете един лидер. Да, ама не. Май-проблемът ви е, че в гнездото с оси (да не кажа престъпници) няма как да се разберат помежду си кой ще кара влака. И вместо да се обединяват, се роят в още повече и още по-много партии-еднодневки.
Вече си имаме Системна Дясна партия. Направете си и вие Системна Лява партия, и тогава ще видите колко лесно ще ги стигнем американците ...
Старият модел ГЕРБ, БСП и ДПС си беше повече от добър - Дясно, Ляво и Център. Вие го разрушихте този модел и сега се опитвате да търсите вината навсякъде другаде, но не и в собствената си простотия. Вкарахте България в дълбока политическа криза и пак се опитвате да търсите вината някъде другаде, а не във вас самите.Last edited by Mateev; 05.11.2024, 14:44.
Коментар
-
дал съм им малко почивка
Коментар
-
дал съм им малко почивкаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Ама разбира се, каква държава само си имахме преди Кирил и Асен да ни се натресат.
Кеф ти доходи, кеф ти пенсии, кеф ти БДЖ, кеф ти тунел под Балкана, кеф ти Хемус, кеф ти детска болница, кеф ти заводи и фабрики, кеф ти липса на корупция, кеф ти независима енергетика, кеф ти и работеща и компактна държавна администрация, кеф ти независима правосъдна система и МВР.
Имахме си всичко и после дойдоха ония от Харвард и за 9 месеца разрушиха тоя рай, който се наричаше "България на Бойко".
П.С. Струваше ли си целият този цирк за една Украйна и един парапет? А имаше някаква надежда...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар