IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Берти, не че нещо, но това на езика на главния скутаджия на умнокрасивите се нарича гьонсуратлък! не знам на арменски как е Та нямам идея откъде умнокрасивите имате очи да обвинявате герП и свинкята, при положение че вие не просто им седнахте в скута, а директно ги изпрахте, преплакнахте и им дадохте всички служебни правителства в ръцете с хоризонт поне 5 години!!!

Баце, вие сте по-вредни и от копейките - и докато при тях е ясно, че никой, дори те самите, не ги взема насериозно, вие сте с някаква божествена мания за предопредопределеност как да водите бащина дружина! Хубаво е, че като всяка чета, винаги има предатели, та бързо се разпадате - а имах толкова надежди за кирчо и кокорчо, преди да станат комунисти - за пръв път от 2005 съм гласувал с някаква надежда...
    аз съм им сърдит на кирчо и кокорчо именно за това
    дал съм им малко почивка
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
      Явно и тука не си наясно и някой трябва да те светне. Едно е да кажеш "еди кой си е корумпиран, тоест е престъпник" и съвсем друго е да кажеш "аз си мисля, че еди кой си е корумпиран". Първото е престъпление, а второто вече наистина е свободно изказване на мнение.

Хайкде да те светна още едно нещо:
      Ако някой ЗНАЕ, че друг е извършил престъпление, задължен е от закона да сезира съответните органи, и да предостави съответните доказателства, иначе той самия става съучастник в това престъпление и подлежи на съответното наказание.

Ако обаче някой само ПРЕДПОЛАГА, че друг е престъпник, трябва много да внимава в изказванията си, особенно в публичното пространство, какви думички ще използва, иначе пак ще стане престъпник, но за НАБЕЖДАВАНЕ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

Та ти ЗНАЕШ ЛИ, че ББ е корумпиран, или само ПРЕДПОЛАГАШ на базата на партенки и ЕЖК?
      Щото съгласно презумпцията за невинност той все още си е невинен, до доказване на противното. Ти можеш ли да докажеш противното?
      Явно искаш само да пишеш,без да четеш какво ти се отговаря. Пак казвам и вече за последно-набедяване може да има ЕДИНСТВЕНО пред надлежен орган на властта, а такива са разследващи полицаи,следователи,прокурори и съдии.Т.е ако в разпит заявиш, че еди кой си е корумпиран и то ако знаеш,че е невинен.
      Мнение във форум НЕ Е престъпление. По тая логика и ти си престъпник ,щото пишеш ,че старшината е измамник, без да е осъден за измама.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

ГЕРБ имаха 12 години. За това време държави от пепелта на ВСВ станаха световни лидери.
        Ами не знам дали това е така, знам обаче, че ГЕРБ го избираше целият български народ, а не аз самия. Та народа ли обвиняваш, или нещо не се изразяваш правилно?

Забележи и нещо друго - отрепките в България със задружни усилия успяха да свалат ББ от власт, но въпреки това той продължава да печели избори след избори. Това не ти ли говори нещо или искаш също да се причислиш към комунета и отрепки, които мнозинството на народа ги мрази от дъното на душата си?
        Last edited by Mateev; 05.11.2024, 14:32.

Коментар

Забравяш, че си имахме и Цар, имахме си БСП, имахме си дори и Тройна коалиция, и всичките "оправяха" България кой за 800 дни, кой за по-малко, но най-накрая се оказа, че са си оправяли само собствените банкови сметки и собствените си деца, които учеха в омразния и загниващ Запад.

Така че не се учудвайте, че и Кирчо и Кокорчо също дойдоха да си оправят собствените банкови сметки, а в момента има и дълъг списък от други все още "бедни" кандидати - Мая Манолова, Слави Трифонов, Величие, Възраждание, Израждане, Възкресение, Възнесение, Атака, Меч, Щит, Лък и стрели, Боздуган, Арбалет, Танк, БТР, Прашка и какви ли не още.
          ГЕРБ имаха 12 години. За това време държави от пепелта на ВСВ станаха световни лидери.

Коментар

Имахме си всичко и после дойдоха ония от Харвард и за 9 месеца разрушиха тоя рай, който се наричаше "България на Бойко".
            Забравяш, че си имахме и Цар, имахме си БСП, имахме си дори и Тройна коалиция, и всичките "оправяха" България кой за 800 дни, кой за по-малко, но най-накрая се оказа, че са си оправяли само собствените банкови сметки и собствените си деца, които учеха в омразния и загниващ Запад.

Така че не се учудвайте, че и Кирчо и Кокорчо също дойдоха да си оправят собствените банкови сметки, а в момента има и дълъг списък от други все още "бедни" кандидати - Мая Манолова, Слави Трифонов, Величие, Възраждание, Израждане, Възкресение, Възнесение, Атака, Меч, Щит, Лък и стрели, Боздуган, Арбалет, Танк, БТР, Прашка и какви ли не още.

А България по подобие на щатите се нуждае само от 2 партии - Лява и Дясна и от един президент, но не комунист.
            Last edited by Mateev; 05.11.2024, 14:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Берти, не че нещо, но това на езика на главния скутаджия на умнокрасивите се нарича гьонсуратлък! не знам на арменски как е Та нямам идея откъде умнокрасивите имате очи да обвинявате герП и свинкята, при положение че вие не просто им седнахте в скута, а директно ги изпрахте, преплакнахте и им дадохте всички служебни правителства в ръцете с хоризонт поне 5 години!!!

Баце, вие сте по-вредни и от копейките - и докато при тях е ясно, че никой, дори те самите, не ги взема насериозно, вие сте с някаква божествена мания за предопредопределеност как да водите бащина дружина! Хубаво е, че като всяка чета, винаги има предатели, та бързо се разпадате - а имах толкова надежди за кирчо и кокорчо, преди да станат комунисти - за пръв път от 2005 съм гласувал с някаква надежда...
              Ама разбира се, каква държава само си имахме преди Кирил и Асен да ни се натресат.

Кеф ти доходи, кеф ти пенсии, кеф ти БДЖ, кеф ти тунел под Балкана, кеф ти Хемус, кеф ти детска болница, кеф ти заводи и фабрики, кеф ти липса на корупция, кеф ти независима енергетика, кеф ти и работеща и компактна държавна администрация, кеф ти независима правосъдна система и МВР.

Имахме си всичко и после дойдоха ония от Харвард и за 9 месеца разрушиха тоя рай, който се наричаше "България на Бойко".

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
                А който иска да ме съди.Ако си мислиш, че ще ми ограничиш правото на свободно изразяване на мнение нещо си се объркал.
                Явно и тука не си наясно и някой трябва да те светне. Едно е да кажеш "еди кой си е корумпиран, тоест е престъпник" и съвсем друго е да кажеш "аз си мисля, че еди кой си е корумпиран". Първото е престъпление, а второто вече наистина е свободно изказване на мнение.

Хайкде да те светна още едно нещо:
                Ако някой ЗНАЕ, че друг е извършил престъпление, задължен е от закона да сезира съответните органи, и да предостави съответните доказателства, иначе той самия става съучастник в това престъпление и подлежи на съответното наказание.

Ако обаче някой само ПРЕДПОЛАГА, че друг е престъпник, трябва много да внимава в изказванията си, особенно в публичното пространство, какви думички ще използва, иначе пак ще стане престъпник, но за НАБЕЖДАВАНЕ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

Та ти ЗНАЕШ ЛИ, че ББ е корумпиран, или само ПРЕДПОЛАГАШ на базата на партенки и ЕЖК?
                Щото съгласно презумпцията за невинност той все още си е невинен, до доказване на противното. Ти можеш ли да докажеш противното?
                Last edited by Mateev; 05.11.2024, 14:03.

Коментар

Дори и да приемем, че си прав, с всичко изписано от тебе ти само доказваш, че чекмеджето с парите и златото е истинско, и нищо повече. Не доказваш обаче, че тези пари и злато са собственост на Бойко Борисов. Ами ако са подхвърлени? Ако е специално разработен сценарий, за който той нищо не знае. Например аз имам в кабинета си чекмеджета, които не съм ги отварял от години, и дори съм забравил какво има в тях. Де да знам дали някой не е подхвърлил нещо в тях. Така че тука се пука първата ти теза и ти уж като компетентен човек започваш да си измисляш.

Да продължавам ли?
                  Дори и да се докажи, че тези пари наистина са подредени в чекмеджето от ръцете на Бойко Борисов, това не означава, че са негови. Ами дадоха ми ги назаем да им се покефя малко и да ги върна обратно.

Да продължавам ли?
                  Дори и да забравим всичко това, как свързаваш тези пари с корупцията не ми стана ясно. Ами банкноти по 500 EUR имам и аз. Злато също имам. Значи ли това, че съм корумпиран държавен служител?

Да продължавам ли?
                  Такива неща не е ли редно да се констатират по време на обиск със законна заповед за обиск?
                  Как така картинки, при това анонимни?

Да продължавам ли?
                  Какво ще кажеш за пистолета как е подреден на шкафчето? Ами аз сам си направих следствен експеримент и установих, че нито с лявата, нито с дясната ръка ми е удобно да го сложа по същия този начин. Явно пистолета е слаган от някой, който не носи оръжие, и вечер не си го слага по удобен начин, за да може в случай на нужда да го достигне с едно протягане на ръката.

Версията ти пращи по всички шевове, и ако наистина беше врял в тези неща 20 години, щеше да знаеш, че снимката или видеото с чекмеджето нищо не означава или най-малкото не са никакво доказателство за корупция.

Корупция не се доказва с чекмеджета ....
                  Корупция се доказва със свидетелски показания и най-вече с белязани банкноти и със специални разузнавателни средства. Снимки, картинки и прочее тайни записи сам знаеш, че не се признават в съда.

Тоест ти можеш да си мислиш, че има корипция, но нито има обвинение, нито има съдебно дело, с окончателно решение на някой съд. Следователно в момента престъпника не е ББ, а ти, защото го набеждаваш в престъпление. Да ти кажа ли по кой член от Наказателния кодекс можеш да бъдеш обвинен, или и сам го знаеш?
                  Как се внасят в резиденцията кюлчета злато и толкова пари?Нали има охрана от НСО, металодетектор, който ще писне на златото.
                  А корупцията много лесно може да се докаже при положение, че има показания на Божков, че е давал пари на Шехерезада.Като я обвиняват и види дебелия всичко ще си каже. Но явно никой и няма намерение да го прави.
                  А който иска да ме съди.Ако си мислиш, че ще ми ограничиш правото на свободно изразяване на мнение нещо си се объркал.Набедяване може да има ЕДИНСТВЕНО пред надлежен орган на власт-разследващ орган,прокурор, съдия и набеждаващият трябва да знае,че набеденият е невинен.Мнение във форум няма как да е престъпление. А ако някои търсят начини за ограничаване правото на свободно изразяване на мнение е друг въпрос.
                  Last edited by Vergil1975; 05.11.2024, 14:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
                    20 години съм се занимавал с разследване, та съм малко по-компетентен от теб в тая област.
                    Първо за никакъв монтаж не става въпрос, защото освен снимките имаше и видеозапис, който показа същите неща.Освен това от Дойче банк потвърдиха,че съществува банкнота от 500 евро,чийто сериен номер се вижда на снимките. А пък Илчовски каза,че на една сбирка на ББ са му подарили кюлчета злато като тези в спалнята му.
                    Веднъж е сниман, докато спи,след това в негово отсъствие са снимани кюлчетата и парите и е направен видеозапис. На видеозаписа в огледалото се вижда фигура на жена,така че ясно е,че снимките и видеозаписа са правени от жена и то негова любовница, щом го е снимала как спи гол на леглото. Освен тия снимки и видеозапис излязоха едновременно и аудиозаписи,в един от които той нарича шефката на парламента ПКП.На някои тия аудио записи се чува шум от движение на автомобил,та предполагам са правени в автомобил,докато той говори по телефона. Не че телефона му е подслушван,а някоя го е записвала докато говори по телефона.Значи любовницата му е много близка,щом има достъп до резиденцията в негово отсъствие и е с него в автомобила, докато говори тия неща. Още повече ако тя му е носила парите на снимките. Божков каза на коя е давал парите, а и на видеозаписа се вижда слаба жена с голяма гривна на ръката, а има такава близка до него,която носеше големи гривни.Та е ясно коя ги е правила. Естествено не тя ги е разпространила,а най-вероятно са й хакнали телефона или компютъра.
                    И общо взето тия неща много лесно се доказват в едно качествено разследване-като се направят експертизи на снимките и видеозаписа може да се установи кога са правени, проверява се в книгата на НСО за посетители в резиденцията и веднага ще се разбере коя е влизала,когато са правени записите.
                    Пък ти си публикувай измислици за извънземни.На всеки стана ясно защо толкова яростно защитаваш ГЕРБ и ББ.
                    И не е работа на ЕНП,ФБР или който и да е друг да разследва подобни случаи, а си има компетентни органи в България.
                    Вие хептен за канарчета ни вземате,все пак нивото на форума е доста високо.
                    Дори и да приемем, че си прав, с всичко изписано от тебе ти само доказваш, че чекмеджето с парите и златото е истинско, и нищо повече. Не доказваш обаче, че тези пари и злато са собственост на Бойко Борисов. Ами ако са подхвърлени? Ако е специално разработен сценарий, за който той нищо не знае. Например аз имам в кабинета си чекмеджета, които не съм ги отварял от години, и дори съм забравил какво има в тях. Де да знам дали някой не е подхвърлил нещо в тях. Така че тука се пука първата ти теза и ти уж като компетентен човек започваш да си измисляш.

Да продължавам ли?
                    Дори и да се докажи, че тези пари наистина са подредени в чекмеджето от ръцете на Бойко Борисов, това не означава, че са негови. Ами дадоха ми ги назаем да им се покефя малко и да ги върна обратно.

Да продължавам ли?
                    Дори и да забравим всичко това, как свързаваш тези пари с корупцията не ми стана ясно. Ами банкноти по 500 EUR имам и аз. Злато също имам. Значи ли това, че съм корумпиран държавен служител?

Да продължавам ли?
                    Такива неща не е ли редно да се констатират по време на обиск със законна заповед за обиск?
                    Как така картинки, при това анонимни?

Да продължавам ли?
                    Какво ще кажеш за пистолета как е подреден на шкафчето? Ами аз сам си направих следствен експеримент и установих, че нито с лявата, нито с дясната ръка ми е удобно да го сложа по същия този начин. Явно пистолета е слаган от някой, който не носи оръжие, и вечер не си го слага по удобен начин, за да може в случай на нужда да го достигне с едно протягане на ръката.

Версията ти пращи по всички шевове, и ако наистина беше врял в тези неща 20 години, щеше да знаеш, че снимката или видеото с чекмеджето нищо не означава или най-малкото не са никакво доказателство за корупция.

Корупция не се доказва с чекмеджета ....
                    Корупция се доказва със свидетелски показания и най-вече с белязани банкноти и със специални разузнавателни средства. Снимки, картинки и прочее тайни записи сам знаеш, че не се признават в съда.

Тоест ти можеш да си мислиш, че има корипция, но нито има обвинение, нито има съдебно дело, с окончателно решение на някой съд. Следователно в момента престъпника не е ББ, а ти, защото го набеждаваш в престъпление. Да ти кажа ли по кой член от Наказателния кодекс можеш да бъдеш обвинен, или и сам го знаеш?

Да ти припомням ли, че за набеждаване в престъпление се лежи в затвора от 1 до 6 години. Ти набеждаваш Бойко Борисов, набеждаваш и тогавашния главен прокурор.

И знаеш ли защо чекмеджето и всичко около него е фалшифицирано?
                    Ами защото сигнала е анонимен. А е анонимен защото някъде някоя отрепка, която е изфабрикувала това, я е страх да не влезе в затвора за набеждаване. Просто като гъбена чорба, но човек трябва да има малко акъл, за да се досети.
                    Last edited by Mateev; 05.11.2024, 13:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      Прави ли ви впечатление, че гербаджиите избутаха пак Влади Горанов напред. Силно намагнитен именно заради връзките с другото намагнитено момче. Герб са превзета партия.

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Прави ли ви впечатление, че гербаджиите избутаха пак Влади Горанов напред. Силно намагнитен именно заради връзките с другото намагнитено момче. Герб са превзета партия.

Коментар

Матеев, да си евроатлантик и да си от ГЕРБ вече отдавна няма логика.
                          ​​​​​​
                          Тони морал няма, ама ...

Коментар

• Матеев, да си евроатлантик и да си от ГЕРБ вече отдавна няма логика.
                            ​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              Ясно е, че Пеевски се сложил хомота на Борисов + е купил известна част от продажните гербери (един от хасково много се е наперил напоследък). Въпросът е БСП и ИТН ще се разкрият ли с подкрепа на това правителство или ще мишкуват и пазят козове за по-натам.

Най-лошото от всичко е, че като антипод на Борисов и Пеевски като нищо ще се пръкне някоя нова популистка формация с модел политиката на Орбан и топла връзка с Кремъл.

Един проект с Радев като патрон + възраждане + меч и ще стане мазало.
                              Няма как въпросните партии да предприемат стъпки за излизане от НАТО и ЕС.Това са приказки за пред копейките.Виж,че от Възраждане поставиха условие на ППДБ за сключване на споразумение срещу Пеевски единствено за референдум за еврото.Не че Радев ми е любимец с проруската си позиция, ама това си остава само с приказките,докато двамата дебелаци направиха България по-зле от латиноамериканска държава.

Коментар

• Ясно е, че Пеевски се сложил хомота на Борисов + е купил известна част от продажните гербери (един от хасково много се е наперил напоследък). Въпросът е БСП и ИТН ще се разкрият ли с подкрепа на това правителство или ще мишкуват и пазят козове за по-натам.

Най-лошото от всичко е, че като антипод на Борисов и Пеевски като нищо ще се пръкне някоя нова популистка формация с модел политиката на Орбан и топла връзка с Кремъл.

Един проект с Радев като патрон + възраждане + меч и ще стане мазало.
                                Last edited by bertram; 05.11.2024, 09:55.

Коментар

Working...
                                X