IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
    Източник?

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Веднага си личи "добрия тон" на ГЕРБаджиите
        Както и тяхната елементарна посредственост:
        Тъжно ти е, че гербаджиите са мнозинство в България, а вие от ПП-ДБ се топите като ланшния сняг. И уж сте тръгнали да правите промяна, като например да изчегъртате Пеевски, а сега нещо се заиграхте с него и свирите в един оркестър. Голяма промяна - няма що.

Коментар

Боко Борисов завря ПП-ДБ в кучи гъз, като им припомни, че от сега нататък те ще гласуват така, както гласува Пеевси, както гласува Израждане, както гласува и Меч. С това той всъщност доказа, че Просто Киро е един популист и нищо повече. Като му пречи Пеевски толкова много, ще гласува ли от сега нататък на обратното, на което е гласувал Пеевски? Ха-Ха-ха ...
          Ха-ха-ха - голям срам, голям позор за ПП-ДБ и Просто Киро !!!
          Този коментар от barbaron е изтрит от aleks262
          Причина: Моля спазвайте добрия тон
          Веднага си личи "добрия тон" на ГЕРБаджиите
          Както и тяхната елементарна посредственост:

Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
          "Кучия гъз го измислих аз, защото много се накефих."
          "Голям майтап - правим санитарен кордон около Пеевски,
          но гласуваме като него - ха-ха-ха - не мога да се накефя"
          Last edited by barbaron; 18.01.2025, 00:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron

Веднага си личи "добрия тон" на ГЕРБ
            Кучия гъз го измислих аз, защото много се накефих. Иначе ББ го каза много по-меко, но смисъла беше същия. Сега чакаме да видим ПП-ДБ как ще гласуват и повярвай ми - 4 години подред ще ги скъсаме с подигравки. не аз разбира се, а медиите. Голям автогол си вкараха да се оставят да бъдат опозиция наравно с Пеевски и Израждане.

Голям майтап - правим санитарен кордон около Пеевски, но гласуваме като него - ха-ха-ха - не мога да се накефя.
            Last edited by Mateev; 18.01.2025, 00:13.

Коментар

• Оппааа - модерацията ме трие, защото публикувам статия от друга медия. Гръмнат съм. Такова чудо не е било. Публикациите от роспропагандата обаче ги оставя неизтрити. Не знам какво да си мисля.

Коментар

Боко Борисов завря ПП-ДБ в кучи гъз, като им припомни, че от сега нататък те ще гласуват така, както гласува Пеевси, както гласува Израждане, както гласува и Меч. С това той всъщност доказа, че Просто Киро е един популист и нищо повече. Като му пречи Пеевски толкова много, ще гласува ли от сега нататък на обратното, на което е гласувал Пеевски? Ха-Ха-ха ...

Нали уж има санитарен кордон около Пеевски, подписан от всички, а сега същите тези създатели на кордона ще гласуват цели 4 години по същия начин, по който гласува Пеевски ...

Бай ганю (сенсей ББ- ) е казал толкова простотии ,че се учудвам ,че има още независими хора да го слушат.

А може би не са независими и нямат собствено мнение,а са просто келепир партия.

Коментар

• Коментар

• Боко Борисов завря ПП-ДБ в кучи гъз, като им припомни, че от сега нататък те ще гласуват така, както гласува Пеевси, както гласува Израждане, както гласува и Меч. С това той всъщност доказа, че Просто Киро е един популист и нищо повече. Като му пречи Пеевски толкова много, ще гласува ли от сега нататък на обратното, на което е гласувал Пеевски? Ха-Ха-ха ...

Нали уж има санитарен кордон около Пеевски, подписан от всички, а сега същите тези създатели на кордона ще гласуват цели 4 години по същия начин, по който гласува Пеевски ...

Last edited by Mateev; 17.01.2025, 21:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Значи ГЕРБ върнаха Доган във властта все пак. Така е по-добре.

Кефи ме, че Бойко, който ни пазеше от комунистите, убили дядо му, от днес е коалиция с тях. Не е за пари, не е за далавери, не е за имоти - той е вече стар човек в заника на живота си. Просто си е патология.
                      Това че е щял да ни пази от комунистите е тафтология, все едно желязно дърво. Той си е комунде от малечък

Коментар

• Кирил Петков

Ние сме опозиция на модела „Пеевски“. Казахме го от самото начало.

Опозиция на модела, не на човека. Когато предложихме на ГЕРБ да се откъснат от зависимостта си от Делян Пеевски, звучеше като възможност дори за самите тях.
                        Не видяхме обаче желание това да се случи.
                        Това заяви Кирил Петков от „Продължаваме промяната“-“Демократична България“ в ефира на бТВ.

„Ако е просто един подпис, защо той не беше даден за нашата декларация за санитарен кордон срещу Пеевски?
                        Не беше даден заради Пеевски, не заради Борисов.
                        Неговата власт е нелегитимна и тя е функция на това колко хората вярват, че е силен.
                        Зависимостта между двамата е сериозна, Бойко Борисов нямаше избор“, поясни той.

По думите му най-важният фактор за това дали Росен Желязков ще бъде успешен или не, е това дали ще може да казва „не“, когато Пеевски му звъни посред нощите. „Тези обаждания ще се случат, гарантирам му. И на мен е звънял, казвал съм твърдо „не“. Николай Денков също е казвал твърдо „не“. Искаше всякакви неща – нещо да се случва в еди кое си министерство. Въпросът е дали Желязков ще бъде прокси на дуото Борисов-Пеевски, или ще стане прав и ще каже, че той е начело на този кабинет.
                        Да се еманципира от лидери на други партии.“

„Пеевски е голям мъж, но не може да седне на диалог, защото го е страх.
                        Той не може да каже, че дори и за секунда е успял да ни наведе“, категоричен е Кирил Петков.

Относно персоналния състав на кабинета „Желязков“, съпредседателят на ПП уточни: „Той е много политически.
                        Въпросът е, че има хора, които имат умения, но те не са приложени в сферата, в която са ги поставили. Харесваме Даниел Митов като визия за външната политика, но как човек, който никога не се е занимавал с МВР, го слагат там? Харесване или нехаресване, по делата ще ги определяме. Въпросът е Дани Митов кого ще слуша – премиерът, Борисов или ще получава обаждания от Пеевски? Ще следим внимателно.

Не започваме агресивно към тях.“
                        Той определи поканата на Борисов за включване в кабинета като „пореден театър“: „Тези театрални покани – едновременно каниш някого, но изтриваш всички текстове за Пеевски в твоето споразумение, защото явно не вярваш в тях и ли не можеш, като знаеш, че тези, които каниш, държат на това. На лафовете е цар.
                        Но през смеха се опитват да изместят темата.“

Относно ареста на Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова,
                        Петков заяви: „С днешна дата прокуратурата ми повдига обвинение.
                        Те твърдят, че съм направил незаконни действия.
                        Нито за миг не съм направил незаконни действия.
                        Вярвам, че по времето на моето управление хората можеха да бъдат свободни.
                        Не е вярно, че всички свидетели са казали, че аз еднолично съм взел решението.
                        Как може прокурор да коментира свидетелски показания?
                        Всички тези тези ще имаме време да ги обсъдим пред съдия и в съда.
                        Всяко едно изказване, дори сега, прокуратурата си го взима и си го слага като доказателство.
                        Мога да кажа спокойно, че нито за миг не съм нарушил закона.
                        Прокурорът е човекът, когото са сложили да бъде
                        срещу Васил Божков, Румен Гайтанов – Вълка, Осемте джуджета“.
                        Той е специален прокурор, чувствам се уважен от прокуратурата,
                        но съм абсолютно спокоен.“

Коментар

• Една влакова катастрофа и държавата е блокирана. Всички говорят за машинистите, но никой не споменава за диспечерите които са хората които наистина карат влаковете. Ще стане същата работа както с предишната катастрофа когато изтриха от лицето на земята едно село с композиция с пропан бутан- изкараха машинистите виновни и ги осъдиха на по 2-3 години- на практика абсолютно нищо

Коментар

• Peter Boyadjiev

Навършват се 28 години от онази паметна нощ, когато, доведените до отчаяние българи, излезнаха по улиците и площадите, защото бяха изгубили всичко което с трудът си бяха успели да добият. Някакъв вирус беше се промъкнал в банките, който вече в продължение на дни топеше спестяванията им и бум един ден навсякъде се появи нулата.

И до ден днешен се крие истината, кой, как и защо доведе страната до това състояние. Всичко спира до думата виденовата зима. Само, че Виденов не е единственият участник и виновник за случилото се. Виденов е един от многото, многото които се крият зад него. Между тези многото имаше и лидер, който не успя да доживее триумфът на злото си дело и той се наричаше Луканов.

А истинската причина беше в безмилостната и кървава война която водеха помежду си различните комунистически кланове. Война за разпределение на България между тях. Познавах и Виденов и Луканов и много други водещи от тези кланове. За съжаление това ми помогна само да знам, да знам много, но не и да предотвратя. Не бях и сам. С мен имаше и други, и то на различни нива, но не упяхме.

Коментар

• Kiril Petkov: Позиция “Опозиция”: какво следва?

Днес направихме важна стъпка напред:
                              Висшият съдебен съвет с изтекъл мандат вече няма право да избира главен прокурор.
                              Освен това, Сарафов е вторият главен прокурор,
                              който не успя да получи 7-годишен мандат и да служи вярно на Пеевски.

Следващият главен прокурор, независимо кой ще бъде той (или тя), ще знае,
                              че гаранциите на дълбоката държава не са сигурни
                              и ще трябва да поема по-малко рискове с прекрачването на закона.
                              Така България направи още една стъпка напред към своята промяна.

Благодаря на всички граждани, които го направиха заедно с нас,
                              както и на гражданските организации, включително "Правосъдие за всеки" и "БОЕЦ".
                              Най-вече благодаря на всички активни граждани,
                              които се бориха със своя глас и участваха в протестите - вие сте гарантът за промяната.

https://promeni.bg/
                              https://www.youtube.com/@promenibg/videos
                              Last edited by barbaron; 17.01.2025, 20:35.

Коментар

• 34.7% от българите приемат формулата на създаденото правителство
                                21.4% по-скоро я приемат
                                16.5% по-скоро не я приемат
                                20.8% въобще не я приемат
                                останалите около 4% се колебаят
                                ============================
                                Равносметката - 58.8% от българите са доволни от това, което се случва в политическото пространство.

https://7dniplovdiv.bg/2025/01/17/%d...0xNqywR9ApopAA

Коментар

Working...
                                X