IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Значи ГЕРБ върнаха Доган във властта все пак. Така е по-добре.

Кефи ме, че Бойко, който ни пазеше от комунистите, убили дядо му, от днес е коалиция с тях. Не е за пари, не е за далавери, не е за имоти - той е вече стар човек в заника на живота си. Просто си е патология.
    Просто силите в парламента бяха така разпределени, щото ББ нямаше никакъв шанс да направи някаква коалиция. Имаше само 2 варианта - с ПП-ДБ или съществуващата коалиция. ПП-ДБ му изиграха курвенски номер и с това го принудиха да създаде тази коалиция. Друга алтернатива нямаше.

Така че решението за това, което се случи днес, беше на ПП-ДБ, а не на ББ. Самият ББ си каза в интервюто след избора на правителството, че е буквално е бил на секунди от това да вземе решение да ни прати на нови избори.
    Last edited by Mateev; 16.01.2025, 23:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Ами ПП-ДБ имаха своя шанс, но го изпуснаха от прекалена лакомия.....
      Забравиха за поговорката "Всяка жаба трябва да си знае гьола".

ББ не е глупав и бързо намери алтернатива ...
      И аз щях да направя така, ако някой по време на преговори е много нагъл, нахален и иска майка си и баща си ...
      Значи ГЕРБ върнаха Доган във властта все пак. Така е по-добре.

Кефи ме, че Бойко, който ни пазеше от комунистите, убили дядо му, от днес е коалиция с тях. Не е за пари, не е за далавери, не е за имоти - той е вече стар човек в заника на живота си. Просто си е патология.

Коментар

Кой провали сглобката? М? Кой предпочете да се коалира с БСП и Слави, вместо с ПП-ДБ?
        Коалицията с ППДБ беше ситуационна-от страх ББ да не влезе в списъка Магнитски предвид връзките на ППДБ с демократите в САЩ. Сега властта в САЩ се смени и ППДБ не му трябват .А с Тръмп много лесно ще се разбере-ще купи американски оръжия за милиарди и ще станат приятели.Щото Тръмп е преди всичко бизнесмен.

Коментар

Кой провали сглобката? М? Кой предпочете да се коалира с БСП и Слави, вместо с ПП-ДБ?
          Ами ПП-ДБ имаха своя шанс, но го изпуснаха от прекалена лакомия.....
          Забравиха за поговорката "Всяка жаба трябва да си знае гьола".

ББ не е глупав и бързо намери алтернатива ...
          И аз щях да направя така, ако някой по време на преговори е много нагъл, нахален и иска майка си и баща си ...
          Last edited by Mateev; 16.01.2025, 23:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
            Политолози:

ПП-ДБ успяха да направят немислиното.
            Успяха да върнат Доган във властта и в разпределянето на порциите от баницата.

Коментар

• Политолози:

ПП-ДБ успяха да направят немислиното.
              Успяха да върнат Доган във властта и в разпределянето на порциите от баницата.

Сега очакваме Просто Киро докато лежи в затвора, да напише книга "Моята борба" и в нея да обясни защо така са се прецакали нещата с промяната.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                То ако беше само целуването на ръка, щях да вдигна купон. То е назначаване без стаж за зам-министър, купища уредени позиции, къща в Лозен с неясноти по финансирането, Бойко за кум ...

Коментар

• Ако целувка само на ръка е достатъчна, това си е страхотна оферта. Но не знаем...

Коментар

• Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

На мен ми е най-лесно, когато ми го сметнат във футболни игрища или олимпийски басейни
                      И така е добре. Важнотое, че като ни приемат във фамилията ще трябва да ударим едно рамо на братовчедите и братовчедките.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Моята визуализация е по - ясна.
                        Всички знаем, че италианската мафия разнася парите си в куфари с по точно един милион.
                        От там нататъка всичко е много по-лесно.
                        На мен ми е най-лесно, когато ми го сметнат във футболни игрища или олимпийски басейни

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение

Ако го измерваш във физически пари, вземи всички банкноти евро, които са в граждани, фирми, банки и ги удвои.Това са 3 трилиона евро.
                          Моята визуализация е по - ясна.
                          Всички знаем, че италианската мафия разнася парите си в куфари с по точно един милион.
                          От там нататъка всичко е много по-лесно.

Коментар

Днес ми попадна, че Италия има дълг от 3 трилиона евро. Такава цифра ми е трудно да си я представя.

Аз я визуализирам така:

1 милион =1 куфар
                            1 милиард =1000 куфара = 1 камион
                            1 трилион = 1000 камиона
                            3 трилиона = 3000 камиона с евра.
                            Ако го измерваш във физически пари, вземи всички банкноти евро, които са в граждани, фирми, банки и ги удвои.Това са 3 трилиона евро.

Коментар

Днес ми попадна, че Италия има дълг от 3 трилиона евро. Такава цифра ми е трудно да си я представя.

Аз я визуализирам така:

1 милион =1 куфар
                              1 трилион = 1000 камиона
                              Три милиона милиона.

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение

По-скоро с малко няма да отговорим. Утре ще стане ясно с данните на италианците.

Аз я визуализирам така:

1 милион =1 куфар
                                1 трилион = 1000 камиона
                                Last edited by vikhunter; 15.01.2025, 19:17.

Коментар

Working...
                                X