Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеСпоко, дигитално Евро няма да има докато сме живи. После може и да измислят нещо такова.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
И кои ще са тези злодеи, които така ще издевателстват, и ние ще им го позволим това? Това да не ти е Путинията?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Споко, дигитално Евро няма да има докато сме живи. После може и да измислят нещо такова.
Ако случайно па вземат че измислят какво точно ще представлява и как точно ще работи, употребата му ще е горе долу колкото на биткоина за разплащане - демек почти нулева.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Парите в кеш бъркат работата.Толкова ли не можеш да се сетиш.Докато при дигиталното Евро първоначално ще съществува заедно с парите в кеш,после ще остане само то и като ни сложат хомота ще има"Дий коньо".
Споко, дигитално Евро няма да има докато сме живи. После може и да измислят нещо такова.
Ако случайно па вземат че измислят какво точно ще представлява и как точно ще работи, употребата му ще е горе долу колкото на биткоина за разплащане - демек почти нулева.
- 1 like
Коментар
-
И кои ще са тези злодеи, които така ще издевателстват, и ние ще им го позволим това? Това да не ти е Путинията?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Заради контрол.Така както го правят в Китай.Спират ти достъпа до средства и край, не може и хляб да си купиш.Е кой ще се бунтува?
Коментар
-
И това го казва един ДОКАЗАН ИЗМАМНИК, който още ми дължи пари и още не ги е върнал ...
Коментар
-
И какво по-точно ще направят?
И защо ще го правят?
Тука логиката пак ли е от типа "летящи крави = извънземна инвазия"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не познаваш Матеев: Той винаги се движи НЕ ИЗВЪН ЗАКОНА. Надява се че, ще бъде в перманентно съгласие с "Началниците " и, съответно, него няма да го закачат. Тъжният момент е че, за всичко има пръв път.
Коментар
-
Парите в кеш бъркат работата.Толкова ли не можеш да се сетиш.Докато при дигиталното Евро първоначално ще съществува заедно с парите в кеш,после ще остане само то и като ни сложат хомота ще има"Дий коньо".
И защо ще го правят?
Тука логиката пак ли е от типа "летящи крави = извънземна инвазия"?
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Сега не могат ли да го спрат?
Защо им е да чакат цифровото Евро?
Нещо яко си изкукуригал .....
Всичко, което могат да го направят с цифровото евро, могат да го направят още сега и без него ....
Хайде напъни се да измислиш друг пример ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Няма нужда да ме праща на фронта - той побеждава и без мене.
-----------
Тъй-тъй, а на банки и бензиностанции като им спрат тока, и ти пак ще стоиш без пари като всички останали...
Защо им е да чакат цифровото Евро?
Нещо яко си изкукуригал .....
Всичко, което могат да го направят с цифровото евро, могат да го направят още сега и без него ....
Хайде напъни се да измислиш друг пример ...
ПП: Много ми е любопитно вярваш ли си сам на простотиите, които измисляш?
- 2 Харесвания
Коментар
-
А ти ще ми кажеш ли какво ще правиш, когато Путин те прати на фронта с едно магаре?
ПП: Ток си произвеждам сам у дома, а интернета ми е през сателитите на Мъск ...
И плюскам луканка и кайзер пастърма, обилно поляти с уиски ... ") ") ")
-----------
Тъй-тъй, а на банки и бензиностанции като им спрат тока, и ти пак ще стоиш без пари като всички останали...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
Коментар