IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ОРБАН:

ЕВРОТО Е СЪЗДАДЕНО ЗА ДА ИЗМУКВА РЕСУРСИТЕ НА ДЪРЖАВИТЕ! ТОВА СА ЕДНИ МОШЕННИЦИ, КОИТО ВИ ЗАЛЪГВАТ СЪС СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ ! НО СМЕТКАТА ЩЕ Я ПЛАТИ НАРОДА!
    ЕС Е ПРЕД ФАЛИТ! ЕВРОТО Е ИЗМАМА НО НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ГО КАЖЕ!
    АКО ИСКАТЕ СЪСИПАНА НАЦИЯ И НАРОД, НАЛОЖЕТЕ ЕВРОТО !
    БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗЯТ ОТ ТОВА ЗЛО!

Коментар

• ЗА КОНСТИТУЦИЯТА - АГРАРНО

Силен мирис на оборски тор и пот се разнесе от парламента. Признавам, че никога не съм била фенка на Наталия Киселова - цял преподавател по конституционно право. Докато се правеше на принципна опозиция и защитаваше Конституцията, говореше срещу управляващите и защитаваше правото на гражданите, след избора си на поста "Председател на Народното събрание", направо подивя в напъни да се докаже колко удачен и най-вече удобен избор е била.

Киселова стана флагмана на службогонците, нагаждачите и безпринципните кириакстефчовци. Докопала благата службица, забрави за правото и за народа си.

На какво ли Киселова учи студентите си? Че народът не трябва да бъде питан. Че международните договори са свещени и никакви народни интереси не могат да имат превес над тях? Че трябва да се спазват предателски договори и съглашения?

Познавам много класни юристи, като част от тях съм имала честта да ми преподават. От тях съм научила как трябва да се разсъждава - не като дребнотемие, не като удобство за деня, а принципно, при отчитане на интересите на народа и държавата и естественото право.

Киселова се вторачва като текезесарка в това, което е внятно за главата й - запетайката на закона. Но духът на закона, принципът на правото, остава плътно затворена книга за нея.

Киселова, срам сте за правото, за парламента и за България!
      И все повече се разнася воня на аграрно......

Елена Гунчева-Гривова

Коментар

• Кузман Илиев , когото много уважавам ...........за ''дигиталното евро ''

Да се гледа от всички неразбиращи , незнаещи и обладани от синдрома на Дънинг - Крюгер .....
        Росси ?!!?

https://www.facebook.com/watch?v=3109525379223895

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Тогава защо ревете против Еврото? Особенно пък ти с твоите черни пророчества.
          Никой не реве против пикливото ти 'евро ' ..... Да си съществува............

Не искаме насилствено присъединяване на България към еврогейската зона .....

Искаме Референдум ....А не 1000 измекяри в страната да определят живота на 7 милиона ........
          Last edited by RUBLA; 16.05.2025, 10:23. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

РоссиМирчик, то и сега всеки може свободно да си обменя левовете за долари, евра, швейцарски франкове и т.н.
            Не можем да разберем къде те сърби и къде те боли.
            Тогава защо ревете против Еврото? Особенно пък ти с твоите черни пророчества.

Коментар

Аз съм на 100% сигурен, че ако утре свалим валутния борд, същите тези копейки, които сега реват за левчето, първи ще хукнат да си сменят левчетата в долари и Евро. Това вече сме го играли в миналото, така че не мога да разбера сега къде ги боли и къде ги сърби.

Тоест на росотрепките и копейките въобще ...
              РоссиМирчик, то и сега всеки може свободно да си обменя левовете за долари, евра, швейцарски франкове и т.н.
              Не можем да разберем къде те сърби и къде те боли.

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

чакат да чуят Костя Копейкин какво ще им заповяда да правят.
                Мдааа.... и аз не харесвам Костя ......
                Особенно като се изцепи от трибуната че ще ошамари Ивелин Михайлов ......

Ама тоз ефрейтор от ВВС чува ли се каво говори ..... Все едно Барбароня и ти да ми скочите на мен , при среща на живо ...

Коментар

Много добра идея. Нека всички копейки и рос-отрепки да си изтеглят парите от банките, за да ги видим всички какъв процент от паричната маса са тези пари. Няма по-добър референдум от това всички да видят, че росотрепките и копейките не притежават дори и 0.1% от левчетата в страната, пък тръгнали да реват да бягаме от еврото. Е няма как да стане тази работа.
                  РоссиМире, тези твои опорки от Кремъл ли ти ги спускат ?

Коментар

• Аз съм на 100% сигурен, че ако утре свалим валутния борд, същите тези копейки, които сега реват за левчето, първи ще хукнат да си сменят левчетата в долари и Евро. Това вече сме го играли в миналото, така че не мога да разбера сега къде ги боли и къде ги сърби.

Тоест на росотрепките и копейките въобще не им пука в каква валута са собствените им средства, но сега реват като разпрани само защото Путин и неговата подлога Костя Копейкин са им го заповядали да го правят това. И тъй като те нямат собствено мнение, пък и мразят да мислят, чакат да чуят Костя Копейкин какво ще им заповяда да правят.

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
                      [B]
                      Затова - съпротива НА ВСЯКА ЦЕНА И С ВСЯКАКВИ СРЕДСТВА!

Както казах - изтеглете си парите от банките в знак на протест срещу това, че изтеглят българските левове и ги унищожават!

Запазете българският лев при себе си! Изтеглете го от банките! Направете нещо, което реално да има ефект. Дори само гражданите да си изтеглят парите от банките, ще е достатъчно.
                      Много добра идея. Нека всички копейки и рос-отрепки да си изтеглят парите от банките, за да ги видим всички какъв процент от паричната маса са тези пари. Няма по-добър референдум от това всички да видят, че росотрепките и копейките не притежават дори и 0.1% от левчетата в страната, пък тръгнали да реват да бягаме от еврото. Е няма как да стане тази работа.
                      Last edited by Mateev; 16.05.2025, 08:04.

Коментар

Росен Желязков: 171 депутати подписаха позицията в подкрепа на еврото, благодаря

https://nova.bg/news/view/2025/05/15...0%D1%80%D1%8F/

Това е квалифицирано мнозинство, по голямо дори и от това, с което последния път се промени Конституцията.
                        Тези 171 предатели и подлоги от сега да си подготвят автобуса, който да ги спасява,
                        ЗАЩОТО ГИ ЧАКА ТОВА:

Коментар

• Защо БНТ няма пари за заплати, а има пари да наема фактчекъри, които да "опраскват" някои политици?

Преди два месеца БНТ са фактчекнали няколко от "лошите" политици и твърдят, че няма голяма инфлация, а е само към 3-4% годишно. Днес прорестират с искане за увеличение на заплатите с 15% да компенсират заплатите.

Днешната задача има три въпроса:

1) Защо БНТ оспорва твърдения за висока инфлация, а иска 15% увеличение на заплатите? Не трябва ли да съответсвта на годишна база на инфлацията?

2) Защо БНТ няма пари за заплати, а има пари да наема фактчекъри, които да "опраскват" някои политици?

3) Защо националната телевизия въобще се занимава с това да фактчекърства по отбрани политически лица?

Според отчетът на собствения им сайт, впрочем, бюджетът за заплати е 43 милиона. При 39 милиона миналата година. Тоест, 10% увеличение ИМА? Поне така им пише на сайта.

Аз оставам скептичен към протеста, след като колегата от БНТ идва тук в работно време да ме псува и да обяснява каква съм "копейка" с желания да ме цензурира
                          Служителите на медиите, които ни убеждават, че инфлацията е 3%, искат увеличение на заплатите с 15% заради инфлацията. Последно?!
                          Last edited by neon7; 15.05.2025, 22:23.

Коментар

• Както многократно съм подчертавала, не съществува договор, който да не може да бъде прекратен. От друга страна, в Договора за присъединяване на България и Румъния към ЕС е вписано задължение и да се присъединим към еврозоната. Но пък няма срокове и няма НИКАКВИ САНКЦИИ, ако отлагаме това присъединяване до вечността или поне до разпада на ЕС.

Вместо управляващите да настояват да влизаме в еврозоната, за да приберат едни кинти, да помислят, че народът и без това е обеднял, и едно допълнително стресиращо обедняване може да е онази искра, която да подпали барута тук. А те ще са първи на Конкорд.....

Целта на еврозоната е да докопат законно златото на България и да унищожат народа ни, който няма да издържи тази поредна финансова тежест.

Затова - съпротива НА ВСЯКА ЦЕНА И С ВСЯКАКВИ СРЕДСТВА!

Както казах - изтеглете си парите от банките в знак на протест срещу това, че изтеглят българските левове и ги унищожават!

Запазете българският лев при себе си! Изтеглете го от банките! Направете нещо, което реално да има ефект. Дори само гражданите да си изтеглят парите от банките, ще е достатъчно.

Елена Гунчева-Гривова

Коментар

• Росен Желязков: 171 депутати подписаха позицията в подкрепа на еврото, благодаря

https://nova.bg/news/view/2025/05/15...0%D1%80%D1%8F/

Това е квалифицирано мнозинство, по голямо дори и от това, с което последния път се промени Конституцията.

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
                                За разлика от България държавите от ЕС са провели 43 референдума: от приемане на еврото до влизане/излизане от Евросъюза

Референдумите дават на гражданите пряко право на глас по въпроси, които иначе биха били решени от избрани (или неизбрани) представители. По този начин, като инструменти на пряката демокрация, референдумите могат да насърчат участието на гражданите и да легитимират важни решения.

Не знам но това ми напомня на

https://www.youtube.com/watch?v=4Tgr0IAboVQ

Коментар

Working...
                                X