Първоначално изпратено от GG-BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Какви манипулации бе г-н аргумент?
Кое от това, което съм написал не е вярно?
След като е имало уговорки за този курс и са се разбрали да бъдат занижени критериите трябва да си много прост да пишеш подобни провокации като нямаш нищо друго адекватно в коментара си. Няма как да знам кой ще е следващия Киро, който ще се договаря.
Отивай в Полимаркет и си прави заглога там!
Курсът ще е 1,95583 лв. за 1 евро и е записано и в два закона - Този от влизането в процедурата на ЕRM II и Законът за приемане на еврото от август 2024 г. /мисля в чл. 4 или чл. 5 от закона/!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Искам да видя с какво ще гарантиращ че, след евентуално приемане на еврото, нашите политиквеници, ще спрат само да завмат или поне, ще намалят темпа на задлъжняване.
За справка всичките корупционни скандали на най-високо ниво в ЕК и ЕП.Last edited by Kris_; 30.04.2025, 13:57.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение
Големи манипулации, голямо нещо!
Какво би заложил /за предпочитане нещо по-голямо - апартамент/ зад манипулацията си, че при приемането ни в еврозоната от 01.01.2026 г. курсът ще бъде различен от 1.95583 лв. за 1 евро???!
Кое от това, което съм написал не е вярно?
След като е имало уговорки за този курс и са се разбрали да бъдат занижени критериите трябва да си много прост да пишеш подобни провокации като нямаш нищо друго адекватно в коментара си. Няма как да знам кой ще е следващия Киро, който ще се договаря.
Отивай в Полимаркет и си прави заглога там!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение
+ ПАДАНЕ НА ВАЛУТНИЯ РИСК - т.е. няма да има префиксиране на курса лев-евро или ПРЕМАХВАНЕ на борда, което да доведе до поредното ограбване на населението /по подобие на - 1996-97 г./!!!
ПП: Само не излизайте с опорките, че борда щом толкова години го има, означава че е "железен" - НЕ Е особено след последните дефицити и ударно теглене на дългове!!!Last edited by Pyramid; 30.04.2025, 13:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение
Ще е положителен щото "те" така искат, а не защото е реален. Глупостта с еврозоната е много заразителна. Дразни не с това, дали е по-хубаво или не, а с това, че крадливите и продажни политици заявяват на целия СУВЕРЕН: ВИЕ сте прости и затова няма да решавате нищо!!! Аз мисля, че затова и вече не се правят избори щото сме прости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Искаш ли да заложим по 10 000 евро с теб или фрости при нотариус( ако искате двамата можете да заложите по 5000) и ако е положителен доклада и влезем в еврозоната 2026 аз ги взимам, ако е отрицателен и не ни приемат или пък стане глупостта за курс 1 към 10 вие ги вземате?
- 1 like
Коментар
-
Не че не ги изброявахме ама айде пак накратко- повече сигурност за инвеститорите, улеснение за европейските туристи идващи на почивка тук, улеснение за нашите туристи ходещи на почивка в Европа, улеснение за бизнеса търгуващ с Европа( над60% от БГ износа) Контрол от ЕЦБ вместо БНБ, кредитни линии от ЕЦБ, пестене на пари от превалутиране.....и да - намалено влияние на Русия( колкото си по- обвързан със запада толкова е по- малък шанса да се отклониш от правия път)
Как инвеститорите инвестират в Чехия, Полша и Унгария, които не са в Еврозоната?И кой ти каза,че ЕЦБ ще упражнява по-добър контрол от БНБ?
Това за Русия е опорка,която е несериозна при условие, че най-русофобската държава в света Полша не е в еврозоната.Last edited by mirodes; 30.04.2025, 13:05.
- 1 like
Коментар
-
Не че не ги изброявахме ама айде пак накратко- повече сигурност за инвеститорите, улеснение за европейските туристи идващи на почивка тук, улеснение за нашите туристи ходещи на почивка в Европа, улеснение за бизнеса търгуващ с Европа( над60% от БГ износа) Контрол от ЕЦБ вместо БНБ, кредитни линии от ЕЦБ, пестене на пари от превалутиране.....и да - намалено влияние на Русия( колкото си по- обвързан със запада толкова е по- малък шанса да се отклониш от правия път)
ПП: Само не излизайте с опорките, че борда щом толкова години го има, означава че е "железен" - НЕ Е особено след последните дефицити и ударно теглене на дългове!!!Last edited by GG-BG; 30.04.2025, 12:35.
- 1 like
Коментар
-
ПП твоите изброени "ползи" са от типа, когато те изпитат и нямаш никаква идея какво да кажеш, и се напъваш да изцедиш някакви смехотворни неща пред дъската, та дано поне се смили учителката за тройка
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Изброй ползите на България от влизане в еврозоната. Ама истински ползи,а не опорки от рода на,че това щяло да намали влиянието на Русия в България.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Ако не сега, другия път
Все някога ще отговорим на условията
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Предусещам, че на 4-ти юни ще има голям майтап с евро-талибани и гербопитеци като получите червен картон и шут в задника за евро-зоната...
Ако не сега, другия път
Все някога ще отговорим на условията
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеКурса по-който ще се приема Еврото се .....
..........БНБ скръцнали със зъби и каза "Ние такива експерименти няма да си правим" и разговора приключил.
Така че курса е договорен. Формално остава да се потвърди само. Но от досегашната практика при другите държави с борд или без борд винаги е потвърждаван.
Така че си влизаме на текущия курс, останалото са празни приказки.
Предусещам, че на 4-ти юни ще има голям майтап с евро-талибани и гербопитеци като получите червен картон и шут в задника за евро-зоната...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
Коментар