If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ненужно се таксуват ежемесечно паралелни сметки в лева и евро - 4 милиона излишни левови сметки по 55 лева годишно - след замяната на лева с евро тези сметки ще отпаднат и банкстерите ще олекнат. Навярно затова им плащат да протестират.
Аз имам любов към истината за разлика от твоята любов към измислиците за летящи мигащи пуми, извънземни кораби с цветомузики, глобално застудяване, защото вчера било студено, и прочее простотии и недомислици от един невеж мозък.
Гласувам за ГЕРБ, защото все за някого трябва да гласувам, но това е защото ги смятам за най-малкото зло, а не защото съм вклюбен в тях. Разказах ви как самият аз съм влизал във война с ГЕРБ, как съм пращал ДАНС в МЗХ да ги разпитва и да ги разревава и как съм водил паралелно 3 съдебни дела срещу Министър Десислава Танева. Това любов ли е? Или пак болното ти въображение и бръмбарите в главата ти генерират измислица след измислица.
Прекалено ревностно ги защитаваш, за да си “неутрален”. И за мен с всичките им кусури са най-малкото зло, но не вися да ги защитавам на амбразурата 24/7.
Нека ги видим какво ще направят с еврото.
Колкото до мирето, въпреки всичките му кусури, при него има момент на сатори, в който момент си ги казва нещата както ги усеща и в някои аспекти нацелва.
Аз имам любов към истината за разлика от твоята любов към измислиците за летящи мигащи пуми, извънземни кораби с цветомузики, глобално застудяване, защото вчера било студено, и прочее простотии и недомислици от един невеж мозък.
Гласувам за ГЕРБ, защото все за някого трябва да гласувам, но това е защото ги смятам за най-малкото зло, а не защото съм вклюбен в тях. Разказах ви как самият аз съм влизал във война с ГЕРБ, как съм пращал ДАНС в МЗХ да ги разпитва и да ги разревава и как съм водил паралелно 3 съдебни дела срещу Министър Десислава Танева. Това любов ли е? Или пак болното ти въображение и бръмбарите в главата ти генерират измислица след измислица.
Кое му е най-малкото зло на управление, прочуто с корупцията си?Говорил съм с бизнесмени в лични разговори и те такива неща са ми разправяли за корупцията не само на ГЕРБ, но и по-лошото на Пеевски, който уж не участваше в управлението, че чак не ми се вярваше, докато не чух Илчовски да ги говори същите неща.Схемата е отработена.И всеки крупен бизнес,който зависи от държавата за нещо е в играта.И ти много добре знаеш всички схеми, щото веднъж написа как депутатите могат да помагат на бизнеса. Откъде ще ги знаеш тия неща?Нито в Интернет ги пише,нито ИИ ги знае.
Верно вземаш другите за балъци.
Колкото до другиге теми-аз представям доказателства. Не съм виновен ако някой няма достатъчно интелект и здрав разум да ги разбере.
Аз имам един много прост въпрос. Щом на практика няма лев, а той е станал евро, тогава защо е този напън да въвеждаме еврото? Нещо издишат тези глупави тези.
Още по-глупаво е да сменяш паричен режим само заради разходи за превалутиране.
А това, че N от кода BGN означава Nominal, няма общо с истината.
аз да го питам тоз хубостник синбад защо дават ФИРМИТЕ МИЛИОНИ за превалутиране към НЕСЪЩЕСТВУВАЩАТА валута ЛЕВ?
Със сигурност щеше да има информация по медиите. И двамата публично обвиниха ББ така че ако е имало дела за набедяване те щяха да бъдат отразени медийно.Да ама при такива дела те ще се защитават ,ще дават интервюта и пак ще се публичност за тия неща. Затова и не е подадена жалба срещу тях за набедяване.
А ти поне един път като мъж ще си признаеш ли откъде е тая твоя любов към ББ и ГЕРБ?Не че на всички не е ясно.
А откъде знаеш, че не е имало такива дела? Прочете ли целия архив от стотици хиляди дела в България?
Пак демонстрираш развинтено въображение и пак сбърканата ти логика си вади изводи на базата на измислиците на въображението. Ще напишеш ли поне един единствен път постинг, в който да няма измислици?
Със сигурност щеше да има информация по медиите. И двамата публично обвиниха ББ така че ако е имало дела за набедяване те щяха да бъдат отразени медийно.Да ама при такива дела те ще се защитават ,ще дават интервюта и пак ще се публичност за тия неща. Затова и не е подадена жалба срещу тях за набедяване.
А ти поне един път като мъж ще си признаеш ли откъде е тая твоя любов към ББ и ГЕРБ?Не че на всички не е ясно.
Тия хора застанаха с имената си зад думите си.И сто процента са разпитани. Чудно защо нямаше дела срещу тях за набеждаване ,щом са излъгали.
А откъде знаеш, че не е имало такива дела? Прочете ли целия архив от стотици хиляди дела в България?
Пак демонстрираш развинтено въображение и пак сбърканата ти логика си вади изводи на базата на измислиците на въображението. Ще напишеш ли поне един единствен път постинг, в който да няма измислици?
Няма турист, който да си избира дестинациите според валутата. Например почиващите на Малдивите едва-ли се притесняват, че местната валута не е евро.
Трябва да си оправим нашата къщичка, а не да живеем с напразни надежди.
Има, има
Е до сега като не бяхме в Шенген един приятел го мързеше да изкара международен паспорт на детето, щото няма лична карта все още, и затова отлагаше ходенето до близка Гърция докато ни приемат в Шенген.
Сега като и валутите станат едни може и всеки месец да прескача до гръцко
Коментар