IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение

Не бях се логвал много отдавна, но не се стърпях като прочетох поста ти. Ако можех щях да го лайкна десетки пъти. Написа неща, за които постоянно говоря на близки и приятели(лично, моето семейство е ощетено доста след прокобната за България дата 9.09.1944). Само дето не съм оптимист за оправянето, за което споменаваш. Дано да греша и ти да излезеш права. Вече 80 години простащина и дебилизация не са лесни за преодоляване като имаме предвид генофонда, на който разчитаме да свърши тази работа.

Кураж и постоянство, приятелю. Истината винаги излиза на повърхността. Процесите текат.

Коментар

• Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение

А защо някой трябва да ни доближава до западния свят. Аз съм в западния свят и определено не е това което съм си представял
      На теб като на платен руски трол е трудно да ти се обясни.

Но накратко: защото е най-напреднал досега
      То затова и ти си там. Това твоето си е когнитивен дисонанс.
      Last edited by Selena2024; 22.01.2025, 18:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Винаги ми е било много забавно, когато ИМИГРАНТИ обсъждат БЪЛГАРСКАТА политика - който не плаща ДОД и социални осигуровки у нас, няма моралното право да се обажда! А още повече да ми четат нравоучително беседи
        Мъка е когато юрист не разбира нищо от право . И на мен Винаги ми е забавно как някой си измисля “собствено монтанско право”

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
          Сърдечно ти благодаря за съдържателния отговор.

Ще размишлявам над него, но продължавам да вярвам, че
          Бориславова, Василев, Петков, Йорданова, екипа на ПП / ДБ
          са носители на положителната промяна в българската политика

Виж генезисът на тази партия и дотам. Аз съм скептик.

Коментар

• Коментар

• Коментар

• Парите ги няма! Асен Василев трябва или да емигрира, или да бъде вкаран в затвора за престъпления срещу България

https://7dniplovdiv.bg/2025/01/22/%d...Fgx53m8-FUANpg

Коментар

Kiril Petkov

От няколко дни съм в САЩ по повод поканата да участвам в церемония по встъпването на Тръмп като следващия американски президент. Церемонията е съпътствана от срещи в различни формати преди и след самата церемония, които дават възможност да се обсъдят важни теми с другите гости, включително сенатори, конгресмени, бъдещи участници в кабинета на Тръмп, както и губернатори на щати..............
                  Просто Киро е най-дъртия и най-наглия лъжец в Българската политика. Хванаха го в лъжа, показаха му сурата по всички телевизии в целия свят, милиарди го видяха там сред американското стадо почитатели, и той въпреки всичко продължава да лъже, че е бил на някаква си церемония, съществуваща само в опияненото му от наркотици съзнание.

Коментар

Френската Телевизия не е българската телевизия
                    То и шопа гледа жирафа и казва "Е те такова животно нема".

Коментар

Покажи ми покани като тези, получени от Кирил Петков,
                      и аз ще се извиня на Костя Копейкин
                      Никой не е виждал поканата на Просто Киро. Самият той отказва да я публикува сканирана в интернет. И знаеш ли защо отказва? Ами защото всички ще видят, че тази покана е фалшива.

Коментар

Сърдечно ти благодаря за съдържателния отговор.

Ще размишлявам над него, но продължавам да вярвам, че
                        Бориславова, Василев, Петков, Йорданова, екипа на ПП / ДБ
                        са носители на положителната промяна в българската политика

Народът е казал "Пътят към ада е постлан с добри намерения".

Аз казвам "Носителят на "положителната промяна" е доказан престъпник не само по Наказателния кодекс, но и по членове на Конституцията. Освен това е доказан дърт лъжец.".
                        Last edited by Mateev; 22.01.2025, 17:33.

Коментар

А защо някой трябва да ни доближава до западния свят. Аз съм в западния свят и ..................
                          Е това е парадокс. Нещо като - пия, но с отвращение

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

При теб има няколко начални погрешни постулата, фундамент и оттам излиза мисловна конструкция, която подлежи на преразглеждане.

Дължи се на това, че си навън от много време и явно нямаш възможност да следиш нещата от няколко ъгъла.

Сега, приятелю мой, НЯМА в бг политическа партия, чиито членове да не са деца и внуци на бивши пребоядисани комунисти. НЯМА.

Те държат всичко. Децата им, внуците им и правнуците им. Отдавна всички е разпределено. Те затова и бай Тошо го разкараха, за да лапат повече и необезпокоявани. Няколко групи в момента се конкурират по между си. Едните избраха нови господари, а другите са лоялни на старите господари. Толкоз.

Няма синя боичка в пейзажа. Синята боичка бе изпратена да я ядат прасетата по лагерите в Белене и Скравена веднага след 1944 г. Геополитика резултат от разпределението ни на една салфетка в Ялта.

Между различните червени производни просто се избира партията, която максимално да ни отдалечава от бившите господари и, както казваше Ляпчев: “со кротце, со Благо и со малко кютек”, максимално да ни проближава към западния свят.

Цялата романтика на синята боичка я забрави. Нещата ще си дойдат на мястото, когато внуците захапят истински капитализъм, което вече се случва.

Тогава котката ще лови ефективно мишки. Толкоз.
                            Не бях се логвал много отдавна, но не се стърпях като прочетох поста ти. Ако можех щях да го лайкна десетки пъти. Написа неща, за които постоянно говоря на близки и приятели(лично, моето семейство е ощетено доста след прокобната за България дата 9.09.1944). Само дето не съм оптимист за оправянето, за което споменаваш. Дано да греша и ти да излезеш права. Вече 80 години простащина и дебилизация не са лесни за преодоляване като имаме предвид генофонда, на който разчитаме да свърши тази работа.

Коментар

А защо някой трябва да ни доближава до западния свят.
                              Аз съм в западния свят и определено не е това което съм си представял
                              Горкия Чудя се защо се измъчваш в тоя "загнил" западен свят толкова години

Хайде, отивай в рая на Путлер Чемодан-вокзал-россия

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Винаги ми е било много забавно, когато ИМИГРАНТИ обсъждат БЪЛГАРСКАТА политика - който не плаща ДОД и социални осигуровки у нас, няма моралното право да се обажда! А още повече да ми четат нравоучително беседи
                                Би трябвало да се радвате, че не сме забравили хубавия български език
                                и се чувстваме засегнати от проблемите на днешния ден на българите.

Тези имигранти имат преимуществото да познават псевдосоциализма на "бай ви тошо"
                                и не са били облъчвани от чалгаджийската дезинформация след 1989 г

Коментар

Working...
                                X