IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Не я даде. Имаше си договорка или ако искате СГЛОБКА кой ще е премиер следващите 9 месеца (Мария Габриел), но Кирчо и Кокорчо изиграха Курвенски номер. Може и Педерунгерски да е бил номера - знам ли.
          Една птичка пролет не прави. Само премиера щеше да е от ГЕРБ. Всички други от ППДБ.
          На мен са ми чудни партийците от ГЕРБ. Работили са хората за победа на ГЕРБ и вместо да заемат места във властта ББ ги предава и дава властта на ППДБ

Коментар

Знаеш ли - не съм му голям фен на ББ, защото едно време преди 9 години имахме сблъсък. Тогава бяхме регистрирали БПРА (Българска Пчеларска Развъдна Асоциация) и подадохме документи за 10 годишен лиценз, но от МЗХ започнаха да ни мотат, назначиха ни всякакви проверки на над 40 пчеларски хора и фирми, не си спазиха законово определените срокове и т.н.

И тогава бяхме бесни и решихме да се борим, защото закона беше на наша страна. Накратко:
            1. Писахме писмо до ББ с копие до Томислав Дончев
            2. Изровихме 3 члена от Наказателния кодекс, по които персонално заведохме 3 съдебни дела персонално срещу министър Танева. За трите съдебни дела заплатихме на адвокати 3 пъти по 4000 лева.
            3. Сезирахме ГДБОП за случая
            4. Намерихме депутати, които да зададат въпрос към властимащите защо на БПРА не и се дава лиценз
            5. В най-масовия пчеларски форум описахме всичко, което знаехме по въпроса, с ясното съзнание, че Дирекция Животновъдство го чете този форум. Там дори директно обвинявахме Зам. Министър Цветан Димитров в корупция и описвахме пътя на куфарчетата с пари. Всъщност не знаехме дали това е истина, но слуховете бяха такива.

И ето какъв резултат се получи:
            1. Нито ББ нито Томислав Дончев ни отговориха на официалните писма, но поне научиха за какво става въпрос и предполагам са се разпоредили това-онова на Министър Танева
            2. ГДБОП се изсипа в МЗХ и са разпитвали една камара служители от Дирекция Животновъдство. Всичките са ревали и това после си го признаха. Вероятно са разпитвали и Министър Танева, както и Зам. Министър Цветан Димитров.
            3. Съдебните дела прокуратурата първо ги обедини в едно единствено, и после ги замете под килима. Имахме шанс да ги възобновим наново и Министър Танева наистина да влезе в затвора, но предпочетохме да си траем, защото всъщност ние постигнахме победа.
            4. В един прекрасен ден (петък), когато министрите бяха в парламента за парламентарен контрол, нашия депутат става и задава на Министър Танева неудобния за нея въпрос ЗАЩО не ни дава лиценз??? И тя зачервена и притеснена пред цялото Народно събрание обеща, че още същия ден като се прибере в министерството, ще ни разпише 10 годишния лиценз. Така и стана.
            5. От МЗХ ни повикаха за официално връчване на лиценза и ние отидохме. Там устно ни казаха, че Зам. Министър Цветан Димитров иска от нас да изтрием оплювките в пчеларския форум и официално да му се извиним. Е нямаше официално извинение, но форума много внимателно го почистих от всякакви критики към МЗХ и към министри и зам. министри.

Историята е много показателна за това, че властимащите могат да бъдат победени тогава, когато закона е на твоята страна. Влязохме във война със законни средства и я спечелихме. Та тогава много бях ядосан на ГЕРБ, но познайте - въпреки това както тогава, така и до ден днешен продължавам да гласувам само за ГЕРБ и за никой друг. Причината - ами всички останали тогава и сега бяха много по-корумпирани (поне аз така си мислех) и много по некадърни. Така че съвестта ми е чиста.

И най-важното - от всички Български партии ЕНП (Европейската Народна Партия) си е харесала само и единствено ГЕРБ. А ЕНП е партията, която 50 години подред управлява Европа. Какво - нима не харесвате Европа? Ако я харесвате такава, каквато е станала под управлението на ЕНП, нямате никакво основание да се съмнявате в ГЕРБ, който е част от ЕНП. Точка по въпроса.
            Искали са подкуп, за да ти придвижат документите. Емблематично за калинките на Банкята.
            Но ти си бил тъп и упорит. Накрая е трябвало да благодариш...

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
              "успешният" Матейко, е толкова успял че си прекарва успешният живот в спам в тема Политика
              Прав си - не трябва да се спори с идиоти, вярващи в чекмеджета и ЕЖК.
              Като по-умен напускам спора ....
              Признавам си обаче, че много се забавлявах

А вие продължавайте да си лаете в мое отсъствие
              Това обаче няма да попречи на кервана да продължава да си върви
              Last edited by Mateev; 05.11.2024, 22:43.

Коментар

Това е нещо ново:
                1. ЕНП е виновен
                2. Народа е виновен
                3. Герб е виновен
                4. Прокуратърата е виновна.
                5. Държавната администрация е виновна

Само за 2-3 страници в темата доказахте, но не това, което си го мислите, а това, което непрекъснато ви го повтарям:
                Некадърниците търсят вината за това, че са се провалили, във всеки един друг, но не и в себе си.

Продължавайте така в същия дух и скоро ще разберете голата истина - ВИНОВНИ СА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ !!!
                "успешният" Матейко, е толкова успял че си прекарва успешният живот в спам в тема Политика

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение

Това са данни на ЦИК, не ги измислям аз.
                  Именно - ЦИК точно и ясно каза, че ГЕРБ е първа политическа сила далече преди втората.
                  Всичко останало, което ги приказваш или мислиш, е ЕЖК.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
                    Обясни ми тогава защо след като ГЕРБ бе първа политическа сила даде цялата власт на ППДБ.Подобно нещо е прецедент и надали някъде другаде се е случвало.
                    Не я даде. Имаше си договорка или ако искате СГЛОБКА кой ще е премиер следващите 9 месеца (Мария Габриел), но Кирчо и Кокорчо изиграха Курвенски номер. Може и Педерунгерски да е бил номера - знам ли.

Коментар

Отново повтарям - аз вярвам на ЦИК, а не на ЕЖК, а в какво вярваш ти въобще не ме интересува.
                      Това са данни на ЦИК, не ги измислям аз.

Коментар

ЕЖК
                        Обясни ми тогава защо след като ГЕРБ бе първа политическа сила даде цялата власт на ППДБ.Подобно нещо е прецедент и надали някъде другаде се е случвало.И то акцента в кампанията им беше атаки срещу него.Те го плюят, той им дава цялата власт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение

Негласувалите не са гласували за ГЕРБ. Както и Х% от гласувалите за други партии. Следователно повечето българи не са гласували за ГЕРБ. Следователно твоето твърдение по-надолу е невярно.
                          Отново повтарям - аз вярвам на ЦИК, а не на ЕЖК, а в какво вярваш ти въобще не ме интересува.

Коментар

България стана за резил,щом тоя шопар със задкулисни схеми на практика я управлява.
                            ЕЖК

Коментар

Пак измислици и пак оправдания. Сега пък ви се иска да вярвате, че негласувалите са против ГЕРБ. Това ЕЖК ли ви го каза?
                              Негласувалите не са гласували за ГЕРБ. Както и Х% от гласувалите за други партии. Следователно повечето българи не са гласували за ГЕРБ. Следователно твоето твърдение по-надолу е невярно.

Коментар

ББ хем го е страх от Пеевски, хем да не влезе в списъка Магнитски. Затова постоянно лавира.И не ще да управлява.
                                ЕЖК

Коментар

Working...
                                X