IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Загубихме Татянчето, баш на 1ви април

    Tatiana Christy

    "ПРОТИВОПОЛОЖНОСТИТЕ СЕ ПРИВЛИЧАТ!

    Никога не съм си го помисляла, но Господ си знае работата и най-после ме събра с моята нова любов – активист на Възраждане! Първоначално нямах представа, че мога да имам такова първично привличане към един обикновен човек от народа, който мирише на пот и има мазолести ръце и гледа предаването на Славиту! Но неведоми са пътищата господни, особено след като човекът от народа дойде в къщата ми да отпуши канала в банята! Миризмата на цигари и вчерашна мастика ме изпълни със сексуален нагон, на който не можах да устоя! Останалото е история!

    Днес са ме поканили на чалготека! Признавам си, в живота си никога не съм стъпвала на такова място, но човек трябва да открива нови хоризонти и красотата дори там, където я няма! Преди това, са ме поканили на обяд в механа „Хора от народа,“ където ще ядем чисто български изконни ястия от 10-ти век преди новата ера! Но моят любим ме помоли да платя, „щото е назад този месец с 50 лв.“ Обеща да ми върне парите! Аз му вярвам в името на любовта! Стискайте палци приятели!"

    Коментар


    • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
      Няма такива глупаци кат ПЪЛЕН ПРОВАЛ
      Забравяш избирателите им.

      Коментар


      • Zlatko Anguelov

        СИВИЯТ КАРДИНАЛ и БЕЗПОМОЩНИТЕ ЧОВЕЦИ в българската политика.

        Не съм политически анализатор, но като гледам мутрите на онези, чиито имена се спрягат постоянно, не мога да не забележа какви тъмни умове и какви властолюбиви лъжци са се впили в държавното управление като октопод. Дискусиите и въпросите на журналистите са обидно дребнави, защото няма достойни и добре подготвени личности в медиите, които да подхванат Голямата картина, описвана от Кирил и Христо, и да окуражават онези, които я прогласяват и се борят за нея, нито пък да задават неудобни въпроси на онези, които я торпилират. Голямата картина е черна и мрачна заради сегашното ниво на регулаторите, службите, МВР и всички по-ниски звена в държавния апарат, от които зависи осъществяването на политиките, превърнати в закони от парламента. Липсва интелект на всички нива. България не бива да бъде сведена до Пеевски и Тиквата, чиито умствен капацитет е около средния. Но статуквото така е оплело зависещите от тях изпълнители, че дори думата мафия е недостатъчна да го изрази. Това е предателство на България!

        И зад зловредните просташки физиономии и корпулентни шкембета на тези двамата се крие злокобният кардинал, от когото зависи тяхното оцеляване: АХМЕД ДОГАН. Ако търсите кой провежда руското влияние на държавно ниво в България, това е Ахмед Доган. Но как това да стигне до обикновения български избирател, който се бои за хляба си в условията на пълно отсъствие на институционална защита???? Това е разбрал Доган - един човек, който не живее луксозно, не търси публичност, но има демонична цел: да провали България, защото смята своя амбициозен живот за провален. Обиден и отмъстителен, това съчетание в характера на Доган е най-успешното, когато става дума да се разруши всичко конструктивно, което може да направи тази държава нормална и просперираща. Всички умни професионални анализи на историята на прехода и сегашната задънена улица обясняват и намират причините на групово равнище, но не навлизат дълбоко в психологията на действащите лица и онези, които ги подкрепят с постовете си или ги издигат чрез избори. Доган ще изчезне само, когато умре. Въпрос на оцеляване и на държавата, и на населението е да не остави наследник. Докато съществуват онези, които избират палячовци като ИТН и Възраждане, или старчоците от соц-миналото и техните млади наследници в БСП, или престъпниците като сегашния лидер на ГЕРБ и на ДПС и техните послушни слуги от ЦЯЛАТА им скапана партия, напредък не може да има. Как в тази партия не се намериха няколко души, които да се опълчат на Тиквата, който се разпорежда с тях и като власт, и като стил като че ли са му роби! А тези последните ги избират послушковци от населението, които нямат интелект и образование да видят каква е демократичната алтернатива.

        Картината е тъжна. Трябва да подкрепим единиците, които виждат в нея просветлението. Населението, което не знае какво означава качество на живот, трябва да избере онази политическа сила, която ще създаде условия и законова протекция да си изработят това качество сами.

        България трябва да бъде спасена!

        Коментар









        • Макар че това упражнение е за хора с чест и достойнство , а не за отрепки...

          Коментар


          • Ако още не сте разбрали: ето защо падна правителството

            Правителството падна, когато Борисов и ГЕРБ разпознаха в обществения и политически натиск за промени в съдебната система и регулаторите опасност за партията и лично за нейния водач.

            Няма човек в България, който да не се досеща, че измамниците, свързани с правосъдната система, имат покровители на само в прокуратурата, но и сред някои от изтъкнатите политици. Разбира се, привържениците на различните политически партии смятат, че политическите покровители на тези измамници са от "другата партия, не от нашата". Но все пак нека си припомним коя партия беше най-дълго на власт след демократичните промени в България. По време на тези промени, особено през последните петнайсетина години, възникнаха властови обвързаности и кръгове (както "връзките" през социализма), които могат да бъдат наречени и мафия, и олигархия, и моделът #Кой.

            Това са кръгове, които много добре осъзнават, че ако покровителите им загубят властта си, те могат да бъдат привлечени под отговорност като "организирани престъпни групи". И когато това все пак се случи, нишките на обвързаност започват да се късат, кръговете започват да превъртат и моделът започва да се разпада.

            Нещо подобно започна да се случва в България, след като ГЕРБ загуби част от властта си. Доста от потулените, скрити и забравени случаи на беззакония и злоупотреби излязоха наяве, доста хора придобиха смелост да свидетелстват и да искат разследване на корупцията, а гражданският и политически натиск доведе до политически действия и законови промени, макар и половинчати. Тук много показателни са отказът на ГЕРБ и ДПС за промени в службите усилията им да провалят работата на Антикорупционната комисия в Народното събрание.

            Как беше "разглобена" сглобката ?

            Тук възниква въпросът дали, ако съвместното управление между ГЕРБ и ПП-ДБ беше продължило, разкритията биха довели до разследване и повдигане на обвинения. Отговорът е, че такава възможност съществуваше и тя ставаше все по-вероятна с наближаването на ротацията. Затова се
            ...
            https://www.dw.com/bg/ako-ose-ne-ste...oto/a-68697367

            Коментар


            • как само ги прекара с 300 тиквата.
              Ще ми искате министри, ей сега си имам САМ министерски съвет и ще имам докат не клекнете или не влезете изобщо в парламата.
              Няма такива глупаци кат ПЪЛЕН ПРОВАЛ
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

              Коментар









              • Кенет Мъртъв бил разочарован, че не се съставило правителство. Много лоша новина за родните евроатлантици. Защото когато хаитянина е разочарован, обикновено някой умира, за да му оправи настроението. Големият въпрос е кой ще е следващият след Къро, Еврото, Галев, Трактора, Джингов и Нотариуса?

                А иначе това, че не се бил месил в съставянето на кабинет, само показва колко голямо е чувството за хумор на чичо Кен. Само дето никой не се смее на шегите му.


                Коментар


                • Кабинетът е прикрил скандални действия около дълга на "Топлофикация София"

                  Коментар


                  • Народът с песни и хора чества 20 години членство на България в НАТО!
                    Чевермета се въртят, вино се лее тежко, като Перловската река.

                    Абе, само торта липсва. С Монката Паси, как плаче. Да го изпапат сладура!

                    Ае, педал-атлантиците, според последния доклад за състоянието на армията, некоплектът от военнослужещи бил над 20%. Че не е зле бе!

                    Коментар


                    • Улицата преди 30 години ... търсят министър предател

                      https://www.facebook.com/mbtutu.teku...0578192872942/
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                      Коментар


                      • https://www.facebook.com/reel/352287997124648 - грабежът на канадците

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                          Дали?

                          Коментар


                          • [QUOTE=Turbolan;n4169588]

                            Що, бе, не бяха ли тия твоите хора?
                            Ал Бож, Мистър 10%

                            Сега се загледах в снимката на лена- можело е да добави и че държи здраво парапета. За ал бож- мисля че никой не можа да намери митичните 10%, бях в търговията русе, когато я купувахме, но не е искал поне от нас никакви %. Иначе не знам този какви ноздри има ристю че да си пъхне палеца в тях

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Лесно е да изберете най-после подходящите хора


                              Що, бе, не бяха ли тия твоите хора?



                              Ал Бож, Мистър 10%

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Лесно е да изберете най-после подходящите хора
                                []
                                Споко барби, аз ще гласувам за лена

                                Коментар

                                Working...
                                X