Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение1.95583 съгласно чл. 5 от Закона за въвеждане на еврото в България.
Прочетете го внимателно този закон и стига сте си измисляли разни небивалици и конспирации.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Матэйкин, тоя курс дето си го написал със синьо отдавна вече не е валиден...
След изтеглянето на последните заеми от гербопитеците, в момента реалния курс лев-евро е 9~10 : 1
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение1.95583 съгласно чл. 5 от Закона за въвеждане на еврото в България.
Прочетете го внимателно този закон и стига сте си измисляли разни небивалици и конспирации.
След изтеглянето на последните заеми от гербопитеците, в момента реалния курс лев-евро е 9~10 : 1( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Да, и от януари догодина ще въведем еврото. Бойко и Пеевски явно " матряла" или поне голяма част от него си ги харесва щом гласува за тях
Коментар
-
И при какъв курс лев-евро ?
Прочетете го внимателно този закон и стига сте си измисляли разни небивалици и конспирации.Last edited by Mateev; 29.04.2025, 17:27.
- 1 like
Коментар
-
Да, и от януари догодина ще въведем еврото. Бойко и Пеевски явно " матряла" или поне голяма част от него си ги харесва щом гласува за тях
-----
Можеш ли да заложиш 10 000 евро зад твърденията си ?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Митьо, според теб крадливите гербопитеци и намагнитения Шиши ще бъдат ли допуснати в евро-зоната на 4 юни ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Кой от вас разправяше, че с нашите пари ще се плащат дълговете на закъсалите в еврозоната? Сега пък ти казваш че държавите от еврозоната щели да плащат нашите дългове
. Айде стиковайте малко тезата противниците на еврото та да разберем в крайна сметка кой на кого ще плаща и да може да продължи разговора
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Какви пари имаш ти бе, Митьо?!
Ти новини не гледаш ли - в бе-ге реални пари няма - има само реални натрупани дългове... които са и доста големи...
Ако корумпираните гербопитеци бъдат допуснати в евро-зоната,
тези дългове тогава ще бъдат прехвърлени на гърбовете на Ханс, Гюнтер, Педро и Франсоа...
... които ще плащат всеки ден и всеки час за тях с цената на още по-голяма инфлация и обезценяващо се евро...? Сега пък ти казваш че държавите от еврозоната щели да плащат нашите дългове
. Айде стиковайте малко тезата противниците на еврото та да разберем в крайна сметка кой на кого ще плаща и да може да продължи разговора
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
фрости на ЗАПАД се краде ХИЛЯДИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ.
Тиквата краде по малко от евросредствата спрямо еврочиновника - само от тез за България
Сега ако се излъжат да вземат крадлив боко, корумпираните гербопитеци, и намагнитения Шиши да крадат безотчетно от ЕЦБ, колко още ще им вдигнат данъците на евро-?ейците 60-70% ?!
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеНа мен ми е много интересно, дали евро-талибаните ще пуснат в къщичката си
гербавите корумпирани и крадливи измамници, които с кражбите събориха борда, сега да доокрадат и съборят и тяхната евро-зона...
Дали евро-талибаните тотално са загубили разсъдък -
да пуснат в евро-зоната корумпетата тиквата и шиши да крадат ощ7е повече,
а Ханс, Гюнтер, Педро и Франсоа, да опъват още повече каиша и да плащат заради кражбите на гербопитеците още по-големи данъци...
Според мен евро-идиотите не са чак толкоз тъпи сдухани, че да пуснат вълка в кошарата...
Предстои да видим.
Тиквата краде по малко от евросредствата спрямо еврочиновника - само от тез за БългарияНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Чакай малко сега- нали щяхме с нашите пари да спасяваме закъсалите и затънали в дългове германци, французи и т.н. като влезем в еврозоната? Вече не искат ли да ги спасяваме?
Ти новини не гледаш ли - в бе-ге реални пари няма - има само реални натрупани дългове... които са и доста големи...
Ако корумпираните гербопитеци бъдат допуснати в евро-зоната,
тези дългове тогава ще бъдат прехвърлени на гърбовете на Ханс, Гюнтер, Педро и Франсоа...
... които ще плащат всеки ден и всеки час за тях с цената на още по-голяма инфлация и обезценяващо се евро...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеНа мен ми е много интересно, дали евро-талибаните ще пуснат в къщичката си
гербавите корумпирани и крадливи измамници, които с кражбите събориха борда, сега да доокрадат и съборят и тяхната евро-зона...
Дали евро-талибаните тотално са загубили разсъдък -
да пуснат в евро-зоната корумпетата тиквата и шиши да крадат ощ7е повече,
а Ханс, Гюнтер, Педро и Франсоа, да опъват още повече каиша и да плащат заради кражбите на гербопитеците още по-големи данъци...
Според мен евро-идиотите не са чак толкоз тъпи сдухани, че да пуснат вълка в кошарата...
Предстои да видим.
Коментар
-
Еми много хора имат интерес бай ганя да не е пуснат в евро-зоната. На първо място интерес имат германци, французи, испанци, австрийци, белгийци, холандци. Кой нормален човек има интерес да пуска крадливи, корумпета и измамнци в къщата си да го окрадат ?!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар