IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какъв ти хляб... Сега малко по малко на същите дистанционно-управлявани кретени ще им насадят как заради яденето на месо и хляб и сирене се разваля климата. Не е случайно, че малко по малко взеха да се пускат по медиите "статии"- колко полезни и здравословни и хранителни са смлените бръмбари. Не е случайно, че основна функция на "дигиталните пари" е възможността да се управлява какво и колко може да си купиш. Ще ИМАШ ПРАВО на два хляба на месец, и другото - бръмбарови протеини! А ако ментално дефектиралите те видят с трети хляб отнякъде взет, ще пищят, че си антиклаймътър и убиваш планетата

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Аз като преболедувал още в началото имах естествен имунитет,но властите ми ограничиха правото на свободно придвижване, щото не бях ваксиниран. А нито съм бил болен,а имах и имунитет.
      Това си е твое лично мнение, на което явно само ти си вярваш. Откъде знаеш, че си преболедувал? Откъде знаеш, че имаш имунитет?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ама те за 2 хляба ще ти вземат същите пари като за 30 и ще го рекламират че се грижат за здравето и дълголетието ти.
        Ака ще произвеждат 5-10 пъти по МАЛКО, ама ще ти вземат ВСИЧКИТЕ пари без да имаш възможност да спестяваш и инвестираш
        Бизнеса и корпорациите имат интерес населението да консумира колкото се може повече. За да консумира, трябва да му дават пари, а не да му ги вземат. Как така хлебарниците ще приберат всичките пари на населението и няма да останат за другите стоки/бизнеси? Та тогава точно другите биснеси ще спрат хлебарниците да не правят такива глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

То по интересното е как големите корпорации финансиращи предизборните кампании на политиците ще си продават продуктите като те ограничат да можеш да си купуваш до 2 хляба на месец или каквото там беше или пък ти "блокират парите)
          ама те за 2 хляба ще ти вземат същите пари като за 30 и ще го рекламират че се грижат за здравето и дълголетието ти.
          Ака ще произвеждат 5-10 пъти по МАЛКО, ама ще ти вземат ВСИЧКИТЕ пари без да имаш възможност да спестяваш и инвестираш
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Какво сертификатче? Аз смятам антиваксърите за убийци, защото те спомогнаха епидемията да стане по-голяма, отколкото можеше да е, а и от там загинаха и повече хора. И тръгнали да ми се жалват от сертификатчето, което се опитваше да ограничи тяхното безумие. Не ви ли е срам? Заради вас измряха една камара хора, а вие да искате да убиете още повече, премахвайки свертификатите.
            Аз като преболедувал още в началото имах естествен имунитет,но властите ми ограничиха правото на свободно придвижване, щото не бях ваксиниран. А нито съм бил болен,а имах и имунитет.

Коментар

• Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение

Това е "турбо страхуване" - основен инструмент на руските хибридни /пропагандни/ манипулации.
              Буквално е призната, коментирана и рекламирана цел на ДАВОС ОЧЗ. Айде първо се информирайте и после коментирайте

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Как им "позволихме" да ни нахлузят сертификатчето за право да работиш и да влизаш в магазини- в замяна на принудително подлагане на ненужен, вреден, признато неработещ медицински експеримент? Кой "позволява"? Как "позволихме" да поръчат за стотици милиони евра нежелани, ненужни, неработещи, превишаващи броя на населението инжекции, които после подарихме или унищожихме? Тестовете ЗА ИЗДЕВАТЕЛСТВАНЕ току-що ги преживяхме - минаха отлично, скотовете търчаха за хомота и блееха с копнеж.
                Какво сертификатче? Аз смятам антиваксърите за убийци, защото те спомогнаха епидемията да стане по-голяма, отколкото можеше да е, а и от там загинаха и повече хора. И тръгнали да ми се жалват от сертификатчето, което се опитваше да ограничи тяхното безумие. Не ви ли е срам? Заради вас измряха една камара хора, а вие да искате да убиете още повече, премахвайки свертификатите.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

"ще притежаващ нищо и ще бъдеш щастлив". Това е рекламната кампания. А някой ще притежава всичко. Ей тия същите корпорации. И ще ти го дават под наем. Пък ако не ти харесва - да те видя как ще получиш дозата пюре от ларви, като ти спрат дигиталните пари заради престъпмисъл.
                  Това е "турбо страхуване" - основен инструмент на руските хибридни /пропагандни/ манипулации.

Коментар

• https://vm.tiktok.com/ZNd2cVbyA/
                    Тук някои говорят за 'митични либерасти ",а вижте какво се случва в американските университети и как са им промити мозъците.Това са новите хунвейбини.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

То по интересното е как големите корпорации финансиращи предизборните кампании на политиците ще си продават продуктите като те ограничат да можеш да си купуваш до 2 хляба на месец или каквото там беше или пък ти "блокират парите)
                      "ще притежаващ нищо и ще бъдеш щастлив". Това е рекламната кампания. А някой ще притежава всичко. Ей тия същите корпорации. И ще ти го дават под наем. Пък ако не ти харесва - да те видя как ще получиш дозата пюре от ларви, като ти спрат дигиталните пари заради престъпмисъл.

Коментар

И какво по-точно ще направят?
                        И защо ще го правят?
                        Тука логиката пак ли е от типа "летящи крави = извънземна инвазия"?

Коментар

Ти остави, ами задало се е 6G, с което направо ще ни чипират, ваксинират и дебилизират.
                          Тебе щели да те прескочат и ще чакаш 7G ....щот вече си.
                          Между другото, нещо не им се връзва новата 6-та, щот антените трябва да са прекалено близко една до друга и влиянието върху живата материя са доказано негативни.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

И откъде си толкова сигурен?
                            Чел съм документацията му

Горе-доле като документите дето последните пленуми на БКП ги произвеждаха

Коментар

Ти си Путинст, а това автоматично зачерква всяко едно друго добро качество, ако случайно имаш такова ...
                              На това, дами и господа, му се казва СЕКТАНТ. Ненужно е да се разговаря. Човекът е в крайна степен на пристрастност и увреденост. По-добре си говорете на телевизора, ще получите същата стойност на комуникацията и същата обратна връзка. Нула.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                                Споко, дигитално Евро няма да има докато сме живи. После може и да измислят нещо такова.
                                Ти остави, ами задало се е 6G, с което направо ще ни чипират, ваксинират и дебилизират.

Коментар

Working...
                                X