Какъв ти хляб... Сега малко по малко на същите дистанционно-управлявани кретени ще им насадят как заради яденето на месо и хляб и сирене се разваля климата. Не е случайно, че малко по малко взеха да се пускат по медиите "статии"- колко полезни и здравословни и хранителни са смлените бръмбари. Не е случайно, че основна функция на "дигиталните пари" е възможността да се управлява какво и колко може да си купиш. Ще ИМАШ ПРАВО на два хляба на месец, и другото - бръмбарови протеини! А ако ментално дефектиралите те видят с трети хляб отнякъде взет, ще пищят, че си антиклаймътър и убиваш планетата
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Аз като преболедувал още в началото имах естествен имунитет,но властите ми ограничиха правото на свободно придвижване, щото не бях ваксиниран. А нито съм бил болен,а имах и имунитет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ама те за 2 хляба ще ти вземат същите пари като за 30 и ще го рекламират че се грижат за здравето и дълголетието ти.
Ака ще произвеждат 5-10 пъти по МАЛКО, ама ще ти вземат ВСИЧКИТЕ пари без да имаш възможност да спестяваш и инвестираш
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
То по интересното е как големите корпорации финансиращи предизборните кампании на политиците ще си продават продуктите като те ограничат да можеш да си купуваш до 2 хляба на месец или каквото там беше или пък ти "блокират парите)
Ака ще произвеждат 5-10 пъти по МАЛКО, ама ще ти вземат ВСИЧКИТЕ пари без да имаш възможност да спестяваш и инвестирашНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Какво сертификатче? Аз смятам антиваксърите за убийци, защото те спомогнаха епидемията да стане по-голяма, отколкото можеше да е, а и от там загинаха и повече хора. И тръгнали да ми се жалват от сертификатчето, което се опитваше да ограничи тяхното безумие. Не ви ли е срам? Заради вас измряха една камара хора, а вие да искате да убиете още повече, премахвайки свертификатите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение
Това е "турбо страхуване" - основен инструмент на руските хибридни /пропагандни/ манипулации.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Как им "позволихме" да ни нахлузят сертификатчето за право да работиш и да влизаш в магазини- в замяна на принудително подлагане на ненужен, вреден, признато неработещ медицински експеримент? Кой "позволява"? Как "позволихме" да поръчат за стотици милиони евра нежелани, ненужни, неработещи, превишаващи броя на населението инжекции, които после подарихме или унищожихме? Тестовете ЗА ИЗДЕВАТЕЛСТВАНЕ току-що ги преживяхме - минаха отлично, скотовете търчаха за хомота и блееха с копнеж.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
"ще притежаващ нищо и ще бъдеш щастлив". Това е рекламната кампания. А някой ще притежава всичко. Ей тия същите корпорации. И ще ти го дават под наем. Пък ако не ти харесва - да те видя как ще получиш дозата пюре от ларви, като ти спрат дигиталните пари заради престъпмисъл.
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://vm.tiktok.com/ZNd2cVbyA/
Тук някои говорят за 'митични либерасти ",а вижте какво се случва в американските университети и как са им промити мозъците.Това са новите хунвейбини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
То по интересното е как големите корпорации финансиращи предизборните кампании на политиците ще си продават продуктите като те ограничат да можеш да си купуваш до 2 хляба на месец или каквото там беше или пък ти "блокират парите)
Коментар
-
И какво по-точно ще направят?
И защо ще го правят?
Тука логиката пак ли е от типа "летящи крави = извънземна инвазия"?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТи остави, ами задало се е 6G, с което направо ще ни чипират, ваксинират и дебилизират.
Между другото, нещо не им се връзва новата 6-та, щот антените трябва да са прекалено близко една до друга и влиянието върху живата материя са доказано негативни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
И откъде си толкова сигурен?
Горе-доле като документите дето последните пленуми на БКП ги произвеждаха
Коментар
-
Ти си Путинст, а това автоматично зачерква всяко едно друго добро качество, ако случайно имаш такова ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеСпоко, дигитално Евро няма да има докато сме живи. После може и да измислят нещо такова.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар