Първоначално изпратено от dmm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Сериозно ли си написал тези глупости с името си?
Еми, Ботльо, какво да ти кажа …
Каквото казах и на Матейко - да се пишат глупости с подпис може да доведе до определени правни последици и бъркане в джоба.
Казвам ти дъще, сещай се снахо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеРосен Желязков намекна в Брюксел, че реки от пари потичат към военните ни заводи: Зеленски ни потърси сам!
https://demokrat.bg/archives/48346
С две думи:
1. Пари има в изобилие
2. Някой плаща на България
3. Ние произвеждаме оръжия и боеприпаси в неусвест
4. Даваме ги на Украйна
5. ВСУ стреля по руснаците
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
това са ЦИТАТИ . Пророчески на копейкин. Дали и как ще се случат е съъвсем друга работа.
Ама ние като ТЪПО И УПОРИТО говедо пак избираме ГУБЕЩАТА страна - германия и сателитите и ес. И в ПСВ, и ВСВ и ТСВ. три пъти ни чупят главата и пак не увира. Дано 3-тия път не доведе до ЗАЛИЧАВАНЕТО на България, че има и такава вероятност - 2 пъти само ни разпарчетосват, ако броим и берлинския 3 пъти
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Около мене в Максуда повечето са с по 10-13 деца.
Има случаи бащата да не знае кои деца са негови и кои са от комшията.
Едно познато момиче от махалата има общо 14 братя и сестри. Живеят в една къща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Сериозно ли си написал тези глупости с името си?
Каквото казах и на Матейко - да се пишат глупости с подпис може да доведе до определени правни последици и бъркане в джоба.
Ама ние като ТЪПО И УПОРИТО говедо пак избираме ГУБЕЩАТА страна - германия и сателитите и ес. И в ПСВ, и ВСВ и ТСВ. три пъти ни чупят главата и пак не увира. Дано 3-тия път не доведе до ЗАЛИЧАВАНЕТО на България, че има и такава вероятност - 2 пъти само ни разпарчетосват, ако броим и берлинския 3 пътиLast edited by X_Y; 09.03.2025, 20:58.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Росен Желязков намекна в Брюксел, че реки от пари потичат към военните ни заводи: Зеленски ни потърси сам!
https://demokrat.bg/archives/48346
С две думи:
1. Пари има в изобилие
2. Някой плаща на България
3. Ние произвеждаме оръжия и боеприпаси в неусвест
4. Даваме ги на Украйна
5. ВСУ стреля по руснаците
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеСериозно ли си написал тези глупости с името си?
https://www.facebook.com/belomorieto...ref=embed_post
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Добре че са циганите да ИМА КОЙ ДА РАБОТИ. От нас българите само драскачи на глупости става.
Ей ви един пример от ПъленПровал и ДеБи*
Не знам дали разбрахте, но в петък четирима депутати от ДБ внесли сигнал срещу мен в прокуратурата. Поводът - написан от мен статус във фейсбук, в който казвам, че съдбата на антибългарския елит през 2025 г. ще бъде същата, като на антибългарския елит през 1944 г.
От този сигнал се очертават два извода:
1. Нежният квартет (Божанков, Пейков, Николова, Петкова) се припознава и самоопределя за антибългарски елит.
2. Антибългарският елит през 2025 г. го е страх от съда - защото такава е съдбата на антибългарския елит през 1944 г., бил е съден и наказан за престъпленията си.
От тези изводи на свой ред също следват два други извода:
1. Антибългарският елит е изключително глупав.
2. Автибългарският елит е невероятно страхлив.
Сега съветвам нежния фашизмократичен елит отново да подаде сигнал в прокуратурата - този път за обида.
Казвам ти дъще, сещай се снахоLast edited by Selena2024; 09.03.2025, 11:57.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеДве новини излязоха от Евростат, дето България е отличник.
Първо се оказа, че в България жените били най-малко сексуално малтретирани, най-малко застрашени се чувствали и пр. Това явно е анкета тип "Попитахме 100 човека", в случая жени.
Втората новината от Евростат обаче е по-интересна и става въпрос за раждаемостта в ЕС за 2023 (явно се мотат 1 година назад с данните).
https://www.facebook.com/EurostatSta...70904221745236
И кво Българя на първо място с 1.81. Следващите Франция 1.66 и Унгария 1.55 - тотална мъка, при средно за ЕС за 2023 - 1.38.
На дъното са Малта, Испания и Литва дето ни я дават за пример с цели 1.18 за Литва,
Както и да е, това са само данни за 2023. От година на година варират криво ляво - 2022 са били по-добре.
Някой ще каже, те малцинствата раждали. Ма те станаха повече българи от копейките и от соросоидите и поне не кълват и на двете пропаганди.
Това е положението с раждаемостта по Света и у нас.
Недостатъка е, ако някоя еврозелка види тая статистика и каже имаме нужда от още 20-30 милиона от Третия Свят дето да работят.
Ей ви един пример от ПъленПровал и ДеБи*
Не знам дали разбрахте, но в петък четирима депутати от ДБ внесли сигнал срещу мен в прокуратурата. Поводът - написан от мен статус във фейсбук, в който казвам, че съдбата на антибългарския елит през 2025 г. ще бъде същата, като на антибългарския елит през 1944 г.
От този сигнал се очертават два извода:
1. Нежният квартет (Божанков, Пейков, Николова, Петкова) се припознава и самоопределя за антибългарски елит.
2. Антибългарският елит през 2025 г. го е страх от съда - защото такава е съдбата на антибългарския елит през 1944 г., бил е съден и наказан за престъпленията си.
От тези изводи на свой ред също следват два други извода:
1. Антибългарският елит е изключително глупав.
2. Автибългарският елит е невероятно страхлив.
Сега съветвам нежния фашизмократичен елит отново да подаде сигнал в прокуратурата - този път за обида.
Last edited by X_Y; 09.03.2025, 11:52.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеДве новини излязоха от Евростат, дето България е отличник.
Първо се оказа, че в България жените били най-малко сексуално малтретирани, най-малко застрашени се чувствали и пр. Това явно е анкета тип "Попитахме 100 човека", в случая жени.
Втората новината от Евростат обаче е по-интересна и става въпрос за раждаемостта в ЕС за 2023 (явно се мотат 1 година назад с данните).
https://www.facebook.com/EurostatSta...70904221745236
И кво Българя на първо място с 1.81. Следващите Франция 1.66 и Унгария 1.55 - тотална мъка, при средно за ЕС за 2023 - 1.38.
На дъното са Малта, Испания и Литва дето ни я дават за пример с цели 1.18 за Литва,
Както и да е, това са само данни за 2023. От година на година варират криво ляво - 2022 са били по-добре.
Някой ще каже, те малцинствата раждали. Ма те станаха повече българи от копейките и от соросоидите и поне не кълват и на двете пропаганди.
Това е положението с раждаемостта по Света и у нас.
Недостатъка е, ако някоя еврозелка види тая статистика и каже имаме нужда от още 20-30 милиона от Третия Свят дето да работят.
Типичен пример за изкривена статистика. Това не означава, че в България се раждат много деца,а просто жените в детеродна възраст много намаляха заради емиграция и ниската раждаемост през 90-е години.Затова и този коефициент е по-висок,но броят на новородените намалява всяка година. А и раждат основно мургавите.А те българи никога няма да станат. Аз съм учил с такива в основното училище, после в казармата съм служил заедно с такива и 20 години служебно съм се занимавал с тях.И нищо положително не мога да кажа за тях. Само негативни неща.
Коментар
Коментар