Ролята на ПП- презокеанските посерковци, бе че отпадна зловещата цензура, вихрила се до септември 2021 !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не ги е разлюбил народа ПП,просто първоначално ги смятаха за партията на президента, затова и имаха такива високе резултати. Като се видя,че се разграничават от Радев и процентите им паднаха.Така наречената градска десница си има един определен електорат, който не може да надскочи.
А за ББ гласуват основно служители в обръчите от фирми на ГЕРБ, държавни служители назначени с връзки и жените на средна възраст, чийто сексуален блян е ББ
А те са най-многобройната демографска група.Last edited by Pyramid; 16.12.2024, 15:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеИ в България е същото.- или с корупция
че във Франция корупцията се наказва винаги,- защото има функционираща, а не корумпирана Държавна и Съдебна система
- кандидат за президент (Франсоа Фийон) елиминираха, защото плащал хонорари на съпругата си за фиктивна работа като парламентарен асистент
- министър на финансите вкараха в затвора, за недекларирани доходи
- бивш министър (Тапи) вкараха в затвора за дреболии
- петролни магнати лежаха в затвора
- и т.п.
- да се назначите фиктивно по 1 час в 12 фирми
- да разхвърляте фиктивно дялове от фирмите ви по роднини
- да разхвърляте фиктивно корупционни имоти по роднини
- да скриете корупционните си доходи в офшорки
- и ... вие си знаете по-добре от мен какво още
само защото не можете да намерите никакви следи за корупция при тях
и само защото искат да унищожат най-после
българската корумпирана съдебна система и парламентLast edited by barbaron; 16.12.2024, 13:34.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеМога да те светна как се става милионер във Франция- Или като наследиш милиони,
- или като започнеш от 0.00 с честен, умен труд
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеАз не разбрах, а ти разбра ...
Ще ме светнеш ли?- Или като наследиш милиони,
- или като започнеш от 0.00 с честен, умен труд и инвестиции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеДраги Българи, сега разбрахте ли как се става милионер в България
Ако още не сте, четете, гледайте и слушайте редовно Матееви
Ще ме светнеш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Историите и скандалите с Бойко Борисов всички хора отдавна ги знаят, но въпреки това продължават да гласуват за него. Защо ли?
Според мене защото всеки един нов политик, който се появи с амбиции да замести ББ, също за нула време се обзавежда със скандали около себе си. Ето например Просто Киро такъв голям скандал стъкна с Канадското си гражданство, щото чак Конституционния съд се занимава с него. Край - от тука нататък няма как да избърше срама от лицето си. Отделно почти ежедневните дребни гафове с това какво казал, как го е казал, къде го е казал - не създава впечатление на улегнал политик, а на несериозно пишлеме от детската градина. Прякора Просто Киро така добре му се лепна, че няма да може да се оттърси от него вовеки веков.
Да кажа и за протестите - народът беше против тези протести. Причината - всички протестиращи така жестоко се изложиха, щото компрометираха имената на техните лидери. Народът още от тогава ги намрази всичките тези лидери. И сами видяхте какво стана - един по един всичките тези лидери блеснаха за малко и после изгоряха в народното недоверие към тях.
А за ББ гласуват основно служители в обръчите от фирми на ГЕРБ, държавни служители назначени с връзки и жените на средна възраст, чийто сексуален блян е ББ
А те са най-многобройната демографска група.
- 1 like
Коментар
-
Историите и скандалите с Бойко Борисов всички хора отдавна ги знаят, но въпреки това продължават да гласуват за него. Защо ли?
Според мене защото всеки един нов политик, който се появи с амбиции да замести ББ, също за нула време се обзавежда със скандали около себе си. Ето например Просто Киро такъв голям скандал стъкна с Канадското си гражданство, щото чак Конституционния съд се занимава с него. Край - от тука нататък няма как да избърше срама от лицето си. Отделно почти ежедневните дребни гафове с това какво казал, как го е казал, къде го е казал - не създава впечатление на улегнал политик, а на несериозно пишлеме от детската градина. Прякора Просто Киро така добре му се лепна, че няма да може да се оттърси от него вовеки веков.
Да кажа и за протестите - народът беше против тези протести. Причината - всички протестиращи така жестоко се изложиха, щото компрометираха имената на техните лидери. Народът още от тогава ги намрази всичките тези лидери. И сами видяхте какво стана - един по един всичките тези лидери блеснаха за малко и после изгоряха в народното недоверие към тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеХей това с пълните работни дни си го измисли ти самият или онзи, който е пуснал партенката. Пак повтарям като за олигофрени - човек не може да бъде назначен на работа за повече от 12 часа на ден. Няма как това да премине през системата. Всяко едно ново назначение автоматично проверява на колко часа вече е назначен този човек, и посмъртно няма как да се допусне да е назначен на повече от 12 часа на ден и повече от 56 часа на седмица, съгласно изискванията на Кодекса на труда. Не знам НОИ ли го контролира това или не, но знам че има единна компютризирана система с база данни, така че твърдението на 3 места на пълен работен ден (18 часа) е ДЪРТА ЛЪЖА.
Знам го защото сина ми се опита да се назначи в няколко наши фирми общо на 13 часа, и му казаха да намали от някое от другите назначения 2 часа, за да мине едно ново назначение на 1 час и общо да станат 12.
Възниква и един друг много сериозен проблем с това някой шеф (собственик или акционер) да се назначи в няколко фирми. Проблемът се състои в това, че между фирмите възниква свързаност, и ако преди назначението сумата от фирмите отговаряше на определението "Малко и средно предприятие", след свързаността преминава в категорията "Голямо предприятие" и така се губи възможността за Европроекти за малки и средни предприятия.
Знам го това, защото преди години на нас със съдружниците ни се наложи да разхвърляме дяловете си от фирмите ни по роднини с цел да скъсаме именно тази свързаност и фирмите ни да си останат Малки и средни предприятия..
Ако още не сте, четете, гледайте и слушайте редовно Матееви
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Вече го разлюбиха. Но има много корпоративен вот плюс държавна администрация, които са назначени по партийна линия .Плюс някой купен глас и го докарва до 69 депутати.
Шефовете на обръчите от фирми на ГЕРБ масово принуждават служителите си да гласуват за ГЕРБ.
А Боко Тиквата е лежал в чешки затвор заради участие в банда,занимаваща се с кражби на автомобили.А само няколко години след това го назначиха за главен секретар на МВР.Все едно в САЩ да назначат начело на ФБР някой мафиот.
Да кажа и за протестите - народът беше против тези протести. Причината - всички протестиращи така жестоко се изложиха, щото компрометираха имената на техните лидери. Народът още от тогава ги намрази всичките тези лидери. И сами видяхте какво стана - един по един всичките тези лидери блеснаха за малко и после изгоряха в народното недоверие към тях.Last edited by Mateev; 16.12.2024, 11:06.
Коментар
-
Хей това с пълните работни дни си го измисли ти самият или онзи, който е пуснал партенката. Пак повтарям като за олигофрени - човек не може да бъде назначен на работа за повече от 12 часа на ден. Няма как това да премине през системата. Всяко едно ново назначение автоматично проверява на колко часа вече е назначен този човек, и посмъртно няма как да се допусне да е назначен на повече от 12 часа на ден и повече от 56 часа на седмица, съгласно изискванията на Кодекса на труда. Не знам НОИ ли го контролира това или не, но знам че има единна компютризирана система с база данни, така че твърдението на 3 места на пълен работен ден (18 часа) е ДЪРТА ЛЪЖА.
Знам го защото сина ми се опита да се назначи в няколко наши фирми общо на 13 часа, и му казаха да намали от някое от другите назначения 2 часа, за да мине едно ново назначение на 1 час и общо да станат 12.
Възниква и един друг много сериозен проблем с това някой шеф (собственик или акционер) да се назначи в няколко фирми. Проблемът се състои в това, че между фирмите възниква свързаност, и ако преди назначението сумата от фирмите отговаряше на определението "Малко и средно предприятие", след свързаността преминава в категорията "Голямо предприятие" и така се губи възможността за Европроекти за малки и средни предприятия.
Знам го това, защото преди години на нас със съдружниците ни се наложи да разхвърляме дяловете си от фирмите ни по роднини с цел да скъсаме именно тази свързаност и фирмите ни да си останат Малки и средни предприятия..
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
за съжаление народа харесва прости мутри
Борисов си е човек от средите на рекетьорите .. трудно може да намериш по-лоша алтернатива... Шиши е шеф на Борисов та той не е алтернатива.
Шефовете на обръчите от фирми на ГЕРБ масово принуждават служителите си да гласуват за ГЕРБ.
А Боко Тиквата е лежал в чешки затвор заради участие в банда,занимаваща се с кражби на автомобили.А само няколко години след това го назначиха за главен секретар на МВР.Все едно в САЩ да назначат начело на ФБР някой мафиот.Last edited by mirodes; 16.12.2024, 10:45.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеНие
ПИТАМЕ „ад хок“ прокурор Талева.
Г-жо Талева, сама потвърдихте след разкритията на БОЕЦ, че сте знаели за заплатите на Боби Сарафов и Евгения Сарафова от фирмите Илидис и Юнион Ивкони – свързани с ГЕРБ и Пеевски. И твърдите, че всичко било законно и нормално. Въпроса ми е следния:
Колко е нормално един човек- да работи в собствената си строителна компания на пълен работен ден,
- същият човек да е назначен на работа на 5000 лева заплата в друга на пълен работен ден, транспортна фирма
- и същият човек да работи и в трета фирма на пълен работен ден на 10 000 лева заплата?
Знам го това, защото преди години на нас със съдружниците ни се наложи да разхвърляме дяловете си от фирмите ни по роднини с цел да скъсаме именно тази свързаност и фирмите ни да си останат Малки и средни предприятия..Last edited by Mateev; 16.12.2024, 01:16.
Коментар
-
Главният прокурор трябва да разполага с най-високите професионални и нравствени качества. Това заяви пред БНР съдия Владислава Цариградска.
"Дори да не е установено престъпление, за което да се образува наказателно производство срещу Борислав Сарафов, това не означава, че няма проблем с личността му".
Чувствам се обнадеждена, макар в момента всичко да изглежда отново вкарано в политическа употреба, заяви тя след като стана носител на наградата "Човек на годината" 2024 на Българския хелзинкски комитет.
"Прокуратурата отново действа по обичайния и познат от десетилетия начин. Но от края на януари, когато беше убит един от търговците на влияние в правосъдието – Мартин Божанов-Нотариуса, общественото и медийно внимание не стихва. Това е най-обнадеждаващият знак, че този път няма да могат за бъдат потулени мафиотските похвати за управление на българското правосъдие.
Въпросът е, че няма категорична и достойна позиция на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет.
След мое изслушване, когато обясних какъв е инструментариумът за натиск върху магистрати, в частност съдии, Съдийската колегия създаде специална комисия и в хода на работата на тази комисия всички мои твърдения получават потвърждение. Но Съдийската колегия все още отказва да излезе и да оповести на обществото информацията, която е събрала.
Все още нищо не се променило, но това не означава, че не предстои промяна на модела, ако обществото узрее достатъчно и окаже легитимен натиск, включително върху политическите партии".
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар