Първоначално изпратено от danetha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеТръмп наложи НАЙ-МНОГО САНКЦИИ на Русия от всеки президент преди него.Включително на строителството на Северен поток 2.Изкара САЩ от договорите Старт 2 и Открито небе в ущърб на Русия.
Колкото до квалификациите-и дядо ми е бил наричан фашист ,щото не е искал да влезе в ТКЗС.Така че нищо ново под Слънцето.
Защо 8 месеца задържаше помоща за Украйна?
Защо не каза една дума против русия или против путин,хем го питаха 1000 пъти?
Защо сега,е така от нищото, ще спре всякакви доставки за Украйна ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Най обикновен палячо.Осъден престъпник.Педофил,14 пъти пътувал до острова на Епстийн ,вероятно не да си говорят за коли.С IQ на шимпанзе от софииския зоопарк.Фашист и лъжец от класа.
Вече и на преклоната възраст ,сигурно сменя по 2-3 памперса на ден.Процесора му забавя доста и говори несвързани неща.Нищо общо с големите политици като Рейгън и т,н.
И не на последно място,платена руска ку***.Една дума не е казал против русия или путин.Една !
Викаш нищо не е казал срещу Русия.
Тръмп наложи НАЙ-МНОГО САНКЦИИ на Русия от всеки президент преди него.Включително на строителството на Северен поток 2.Изкара САЩ от договорите Старт 2 и Открито небе в ущърб на Русия.
Колкото до квалификациите-и дядо ми е бил наричан фашист ,щото не е искал да влезе в ТКЗС.Така че нищо ново под Слънцето.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеСрещу Тръмп да бягат всички други политици по света не могат да го стигнат.Той е the GOAT.
Вече и на преклоната възраст ,сигурно сменя по 2-3 памперса на ден.Процесора му забавя доста и говори несвързани неща.Нищо общо с големите политици като Рейгън и т,н.
И не на последно място,платена руска ку***.Една дума не е казал против русия или путин.Една !
Last edited by danetha; 06.11.2024, 18:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Още тогава се коментираше.
Бай Ганъо българина среща Бай Ганъо американеца.Нищо чудно да имат и втора среща
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеhttps://vm.tiktok.com/ZNecV4axH/
Ето това е истината.
Една легенда на посещение в Белият дом. Не е жив Алеко Константинов ,та да напише за новите приключения на бай Ганьо.
Бай Ганъо българина среща Бай Ганъо американеца.Нищо чудно да имат и втора среща
Коментар
-
https://vm.tiktok.com/ZNecV4axH/
Ето това е истината.
Една легенда на посещение в Белият дом. Не е жив Алеко Константинов ,та да напише за новите приключения на бай Ганьо.Last edited by Vergil1975; 06.11.2024, 18:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Баси, нямам идея що толкова си решил да развалиш мнението ми за теб с лафчета на ангро - ма не сме на седянка с тьотките у Пазарджик, стегни се. Има си данни, при това от Евростат, достъпни са, та не е много гот да говориш врели-некипели, хеле пък за най-ниското разпределение през бюджета на държавните харчове. да, не сме побъркани комуно-социалисти, пълни с маймуняци, като Западна Европа, но далеч и не сме отличници в това отношение
Te ти и за пенсиите - тук е още от времето на сравнително рестриктивния БХ и смед под 8%, но вече (за 2024) сме над 10% от БВП, а скоро ще го вдигнем и докъм 12 - фалитът тропа, ама тропа яко...
https://www.statista.com/statistics/...-eu-countries/
Според тая таблица с Румъния делим предпоследното място за 2023г.
А като включим и данъците плюс нивото на външен дълг и излиза, че България е с най-дясна политика в ЕС. Или след Ирландия, ама там дълга и данъците са по-високи.
Но за Ирландия има особеност,че БВП им е доста надут,щото големите американски компании са си регистрирали представителствата в Европа именно в Ирландия. Та може да се окаже,че не са чак толкова дясна държава,щото всички тия разходи са като процент от БВП.Last edited by Vergil1975; 06.11.2024, 16:50.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеНе вярвам на данните на ЦРУ,а на тези на НСИ .Все пак ЦРУ си имат други по-важни задачи. Демографските процеси са ми интересни затова ги следя и мога да кажа,че поне от 10 години сме на първо място в света по смъртност.
А за българите от други държави въпросът е колко от тях остават в България. Щото ако целта им е само български паспорт като на македонците,хайде няма нужда от такива.
А България има едни от най-ниските социални разходи в ЕС като процент от БВП,така че последната държава която може да се нарече комунистическа е България. Имаме и вторият най-нисък дълг и най-малкото преразпределение на БВП чрез бюджета. Плюс най-ниските данъци. Кое му е комунистическото на това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Не вярвам на данните на ЦРУ,а на тези на НСИ .Все пак ЦРУ си имат други по-важни задачи. Демографските процеси са ми интересни затова ги следя и мога да кажа,че поне от 10 години сме на първо място в света по смъртност.
А за българите от други държави въпросът е колко от тях остават в България. Щото ако целта им е само български паспорт като на македонците,хайде няма нужда от такива.
А България има едни от най-ниските социални разходи в ЕС като процент от БВП,така че последната държава която може да се нарече комунистическа е България. Имаме и вторият най-нисък дълг и най-малкото преразпределение на БВП чрез бюджета. Плюс най-ниските данъци. Кое му е комунистическото на това?
Te ти и за пенсиите - тук е още от времето на сравнително рестриктивния БХ и смед под 8%, но вече (за 2024) сме над 10% от БВП, а скоро ще го вдигнем и докъм 12 - фалитът тропа, ама тропа яко...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Стига де, пак мантри и глупости - България никога не е била на първо място по смъртност в света, макар редовно да е в топ 3. Те тука си погледни, предполагам, че поне на ЦРУ вярваш, за да се убедиш - https://www.cia.gov/the-world-factbo...ry-comparison/. Винаги в топ 10 са били поне 6-7 държави от Източна ЕВропа, вероятно и сам ще се сетиш защо, нали? А тук можеш да видиш по години - https://www.macrotrends.net/global-m...ria/death-rate. Пак същото излиза - младите ги няма, знаеш къде са, това изкривява статистика и е все тая кой е начело, все ще сме зле откъм смъртност, освен ако не се напълним с амуджи или не си върнем българите от Молдова, Украйна и Русия. А, забравих, вие искате те да мрат за чужди цели и идеали
И за финал - да, не ми пука за майките и бащите на тези, които сами са ги отебали да висят в България и аз да ги храня и поя, докато те изкарват пенсиите на Ханс и Хелга - аман от комунисти у наше село!
- 2 Харесвания
Коментар
-
500 милиона на куков ден. Ако продадяхме подарените оръжия и техника надали щяхме да получим и 50.А далавера ни е,че произвеждаме оръжия с 3.2 милиарда евро оборот,които се изкупуват на пазарни цени.
Иначе при ББ дефицит нямаше. Той се беше погрижил пенсионерите да мрат като мухи и България над 10 години бе държавата с най-високата смъртност в света. Едно общество се вижда колко струва не само по отношение на политиката му към успешните хора ,но и към тези, които не са в състояние да работят.Вие тук няколко човека наистина сте на принципа, който посочи Асен Василев:"Да го духат бедните ".Ама и те са граждани на тая държава.
И за финал - да, не ми пука за майките и бащите на тези, които сами са ги отебали да висят в България и аз да ги храня и поя, докато те изкарват пенсиите на Ханс и Хелга - аман от комунисти у наше село!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Ми колко пък да е 1 милиард - горе-долу колкото е месечният дефицит на ниво пенсии. Месечният, а не за две години! И половината от този дефицит се дължи на 100% на комунистиката кака Кокорка. Така добре ли е? A като гледам, че по независими изчисления сме дарили около 0.5 милиарда (дарили), плюс незнайно колко сме продали по занижени цени, как да ти кажа, хич не ни излиза масрафа.
И за финал, за д ане ме разбереш погрешно - аз съм ЗА помощи и т.н. (за продажби съм много твърдо ЗА), но срещу нещо. А ние не получихме нищо - ни Шенген, ни набихме шамарите на северна фиромия, ни нищо. Е, оти ги ручахме жабетата тогава?
Иначе при ББ дефицит нямаше. Той се беше погрижил пенсионерите да мрат като мухи и България над 10 години бе държавата с най-високата смъртност в света. Едно общество се вижда колко струва не само по отношение на политиката му към успешните хора ,но и към тези, които не са в състояние да работят.Вие тук няколко човека наистина сте на принципа, който посочи Асен Василев:"Да го духат бедните ".Ама и те са граждани на тая държава.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Е та малко ли е 1 милиард лв печалба?Става въпрос за България, не за някоя голяма държава.Вие вече 1 милиард за нищо ги нямате.
За Ф16 така или иначе имахме нужда от нови изтребители. По принцип разходите за отбрана са загуба,но без тях не може.
И за финал, за д ане ме разбереш погрешно - аз съм ЗА помощи и т.н. (за продажби съм много твърдо ЗА), но срещу нещо. А ние не получихме нищо - ни Шенген, ни набихме шамарите на северна фиромия, ни нищо. Е, оти ги ручахме жабетата тогава?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар