IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Много сте "интересни" такива хора - страх ви е от "либерастията", обаче не ви е страх примерно, че Русия е агресор и се води война на 300 км от България по права линия. Не искате да дърпаме и да се отдалечаваме от Русия, ами напротив - повтаряте техния наратив.
    Защо се притесняваш , нали сме НАТО ? Я помисли, дали не те плашат с лошия вълк - путин, докато те затварят в евро-кошарата ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
      Влизането в Еврозоната ще облагодетелства преди всичко бизнеса, а не населението. В същото време бизнеса притежава/оперира с около 10-20 пъти повече пари отколкото пари има в населението. Така че познай кого трябва да питаме - бизнеса или населението?
      Как не са се сетили в Полша, Чехия и другите "бедняци" - без бизнеси ?!

Коментар

• Нямаш ток – нямаш пари. Банките не работят. Банкоматите не пускат така презрените хартийки. ПОС терминалите мълчат. Нямаш телефон. Нямаш интернет. Ако животът ти зависи от някаква медицинска апаратура – нямаш и живот.

Дори лампата в тоалетната не можеш да си светнеш. То и тоалетна нямаш, защото често водата пристига до теб с помощта на помпа.

Не можеш да викнеш нито линейка, нито пожарна. Нямаш телевизия и радио. Ако дойдат извънземни, дори няма да разбереш. След залез слънце няма да можеш и една страница от книга да прочетеш.

Всъщност нямаш нищо.

Ето така бройлерът европеец се докара да няма нищо. Показаха ни го нагледно. Въпрос на едно щракване на копчето и предоволният евробройлер сам влиза във фурната и се превръща в меню.

Остава по някакъв начин менюто да бъден докарано до състояние на щастие и обещанието на Клаус Шваб ще бъде изпълнено на 100%. Нали си спомняте?

Припомням: „Вие няма да притежавате нищо, но ще сте щастливи!“

Чувам се, че се работи по въпросът с щастието.

Пазете се от подареното щастие! На нещастие е!

Емил ЙОТОВСКИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение

Излишно се хабиш. Тук тези хора са на РАБОТА. Не знам кой и по-колко им плаща но няма съмнение в това на 100%. Според един анализатор много повече от 10 000 000 лв. са изсипани за "реклама" на еврото.
          Ясно е кой плаща!Същите евро-комунистически комисарчета , които плащаха и за "рекламата" на отровите маскирани като ваксини, избили маса европейски граждани .

Коментар

• България взе 4 млрд. евро дълг от външните пазари

България успешно пласира облигации за близо 4 млрд. евро на външните пазари, съобщи БНР. Сумата е набрана в понеделник чрез две емисии - 9-годишни и 13-годишни облигации. Очаква се днес Министерство на финансите да съобщи официално за новия дълг и при каква лихва е зает той.

По данни на "Капитал" лихвата, която ще платим, е между 3.9 и 4.3%. Според пазарни анализатори постигнатата доходност е благоприятна за България, като най-голямо положително отражение върху нея е очакването през лятото страната ни да получи зелена светлина за влизане в еврозоната.

Припомняме, че в Закона за държавния бюджет за 2025 г. е предвидено правителството да изтегли тази година рекорден нов дълг от 18.9 млрд. лв. До момента са изтеглени 1.8 млрд. лв. само с продажби на ДЦК на вътрешния пазар.

С емисията на 9-годишни облигации на международните пазари страната ни е получила около 2,25 милиарда евро. Останалите около 1.75 млрд. евро са 13-годишни облигации.
            • Mдааам...

29 Апр 2025 10:17ч.

Ако информацията в статията е вярна, за 9 годишните облигации в размер на 2.25 милиарда евро с лихвите ще платим между 3.2 и 3.3 милиарда евро, а за 13 годишните в размер на 1.75 - между 2.9 и 3 милиарда евро, или общо между 6.1 и 6.3 милиарда евро. Малко над 50% отгоре.

Отговори
            • Де жа вю

29 Апр 2025 10:18ч.

Както сподели вчера Дянков лихвите ще са по около 300 млн. годишно .... или почти по милион на ден ..ех Боташ ...Боташ

Отговори
            • Хайдукът Софиянски. герой на капиталистическия "труд"

29 Апр 2025 10:23ч.

Ето какво пише в Евростат: През 2009 г., при управлението на Станишев имаме дълг от 10.6 млрд евро. При управлението на кабинета „Борисов 2“ (2016) дългът е вече 34 млрд евро. През 2009 г. правителството на Станишев остави 9 млрд. евро излишък, докато само за половин година през първия си мандат гербаджията опука половината от фискалния резерв. И като екстра, заедно с финансовия си министър Дянков, откраднаха 1.4 млрд. лева от Здравната каса…

Коментар

• Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение

Излишно се хабиш. Тук тези хора са на РАБОТА. Не знам кой и по-колко им плаща но няма съмнение в това на 100%. Според един анализатор много повече от 10 000 000 лв. са изсипани за "реклама" на еврото.
              Крадецът вика: "дръжте крадеца!"...

Коментар

Влизането в Еврозоната ще облагодетелства преди всичко бизнеса, а не населението. В същото време бизнеса притежава/оперира с около 10-20 пъти повече пари отколкото пари има в населението. Така че познай кого трябва да питаме - бизнеса или населението?
                Блажени вярващите.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
                  Кой да ни плаща и защо?Никоя група или държава няма изгода България да не е в Еврозоната, докато обратното е вярно.
                  И аз не съм за излизане от ЕС и НАТО, напротив поддържам членството ни,но съм против членството в Еврозоната както са против още 6 държави от ЕС.

Коментар

Иди го кажи това на някой поляк, че щом не са в Еврозоната са русофили и Русия има влияние в Полша.
                    А Кипър в Еврозоната е перачница на парите на руските олигарси.
                    Не ви ли омръзна от тъпи опорки?
                    И ако ми посочиш и един мой коментар в полза на Русия или Путин публично ще се призная за копейка и национален предател, щото копейките са национални предатели. Аз не мога да ги понасям,ама според опорките ви всеки,който е против еврото, бил копейка.
                    А в ТикТок има всякаква информация. И там пишат копейки и там съм в конфликт с тях както и в тоя форум.

Коментар

Ами хайде помисли малко де, нали ужким се мислиш за много умен и че си "разгадал" всичко? Кой може да има интерес България да не е в еврозоната? Матеев ви го каза преди няколко страници. Защо така удобно се правиш на неразбрал?

Много сте "интересни" такива хора - страх ви е от "либерастията", обаче не ви е страх примерно, че Русия е агресор и се води война на 300 км от България по права линия. Не искате да дърпаме и да се отдалечаваме от Русия, ами напротив - повтаряте техния наратив.

Затова и казвам - надявам се да ви заплащат добре за това, което правите, тогава би имало донякъде смисъл. Иначе положението ви е много тежко.

Апропо, виждам, че доста често пускаш клипчета от Тик-ток, надявам се си наясно, че това е една пропагандна машина, нали?
                      Иди го кажи това на някой поляк, че щом не са в Еврозоната са русофили и Русия има влияние в Полша.
                      А Кипър в Еврозоната е перачница на парите на руските олигарси.
                      Не ви ли омръзна от тъпи опорки?
                      И ако ми посочиш и един мой коментар в полза на Русия или Путин публично ще се призная за копейка и национален предател, щото копейките са национални предатели. Аз не мога да ги понасям,ама според опорките ви всеки,който е против еврото, бил копейка.
                      А в ТикТок има всякаква информация. И там пишат копейки и там съм в конфликт с тях както и в тоя форум.
                      Last edited by mirodes; Днес, 10:37.

Коментар

Кой да ни плаща и защо?Никоя група или държава няма изгода България да не е в Еврозоната, докато обратното е вярно.
                        И аз не съм за излизане от ЕС и НАТО, напротив поддържам членството ни,но съм против членството в Еврозоната както са против още 6 държави от ЕС.
                        Ами хайде помисли малко де, нали ужким се мислиш за много умен и че си "разгадал" всичко? Кой може да има интерес България да не е в еврозоната? Матеев ви го каза преди няколко страници. Защо така удобно се правиш на неразбрал?

Затова и казвам - надявам се да ви заплащат добре за това, което правите, тогава би имало донякъде смисъл. Иначе положението ви е много тежко.

Апропо, виждам, че доста често пускаш клипчета от Тик-ток, надявам се си наясно, че това е една пропагандна машина, нали?

Коментар

cyclop, mirodes, пичове, не сме в някаква тема за конспирации, поспрете се малко. Не знам какво се случва в главите ви, надявам се да го правите срещу някакво солидно заплащане това цялото нещо, случващо се последните няколко страници в темата. В противен случай, положението не е никак добре.
                          Last edited by mirodes; Днес, 10:09.

Коментар

• cyclop, mirodes, пичове, не сме в някаква тема за конспирации, поспрете се малко. Не знам какво се случва в главите ви, надявам се да го правите срещу някакво солидно заплащане това цялото нещо, случващо се последните няколко страници в темата. В противен случай, положението не е никак добре.

Коментар

Това си е твое лично мнение, на което явно само ти си вярваш. Откъде знаеш, че си преболедувал? Откъде знаеш, че имаш имунитет?
                              Е нали си правих изследвания и дори бях под карантина за 10 дни. Даже се набутах 140 лв за теста, щото тогава се плащаха.
                              И всеки преболедувал има имунитет.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                                Какъв ти хляб... Сега малко по малко на същите дистанционно-управлявани кретени ще им насадят как заради яденето на месо и хляб и сирене се разваля климата. Не е случайно, че малко по малко взеха да се пускат по медиите "статии"- колко полезни и здравословни и хранителни са смлените бръмбари. Не е случайно, че основна функция на "дигиталните пари" е възможността да се управлява какво и колко може да си купиш. Ще ИМАШ ПРАВО на два хляба на месец, и другото - бръмбарови протеини! А ако ментално дефектиралите те видят с трети хляб отнякъде взет, ще пищят, че си антиклаймътър и убиваш планетата
                                "Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!" - Йордан Йовков

https://students.uni-sofia.bg/kn/wp-...гария.pdf

Коментар

Working...
                                X