IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Е горе долу те така седят нещата

    Коментар


    • vajvaj,Ти с какво си доказал,че си успял..Всеки слуга на мутрокомунистите крадци си мисли,че като има някаква жалка службичка и е партиец е успял..Вие просто сте калинки и неграмотни чиновници ,които скоро ще загубят държавните си служби..А че ГЕРБ са корумпираи крадци вече го знае цял свят..

      Моят съвет е да спреш да лъжеш и се излагаш ,че си успял..Ти си един жалък чиновник и партийна мишка лузър и некадърник..Търси работа,че скоро ще си съкратен..
      Last edited by Kiro; 03.10.2021, 14:59.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Малки обяви: Кандидат търси инициативен комитет. Цената по договаряне
        Тъй, де. Харесах.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          [URL="http://investor.bg/users/index/10131/"]vajvaj, Ти не разбираш ли , че когато вие крадете... А се чака и Магнитски 2..
          Кире, никога не съм крал и не мисля да почвам. Това, че ти си лузър не значи, че всеки успял е крадлив. И светът не върви към провала, защото ти едвам свързваш двата края и не можеш нищо читаво да направиш с живота си

          Моят искрен съвет е да вземеш все пак и да поработиш малко, вместо да сипеш мъдрости в този форум, който е за инвеститори, а не за несретници, защото все пак помисли ако можеш - който и да дойде на власт, лузъра си остава лузър.

          Колкото до Магнитски 2... той СЕ чака и ще продължи да СЕ чака от група безсилни хорица, които само хейт им е в главата... Обожавам страдателния залог - толкова хора страдат от него!
          Last edited by vajvaj; 03.10.2021, 13:44.
          При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

          Коментар


          • Малки обяви: Кандидат търси инициативен комитет. Цената по договаряне

            Коментар


            • Още новини от деня: www.eurocom.bg




              eurocom.bg
              Стоилов: Бюрото за защита е обслужвало Гешев, прехвърлят ни коли и косачка за трева

              Коментар


              • Мустафа Карадайъ убеждавал Брюксел, че американските санкции срещу Делян Пеевски по закона "Магнитски" са необосновани. Срещнал се с групата "Обнови Европа" и развил тезата, че корупция има само тогава, когато този факт е установен от съда.

                Карадайъ обаче пропуснал, че за да се установи корупция от съда, е нужно прокуратурата да поиска това. А прокуратурата не иска. Не вижда нито един от избождащите очите примери, които вече омръзнаха на публиката, не разследва, не повдига обвинения. За това в Народното събрание се вихреха комисии – те се опитваха някак да свършат работата на прокуратурата.

                И докато тази прокуратура не бъда реформирана, ще гледаме ДПС и ГЕРБ да си развиват корупционните схеми, а хората да обедняват все повече.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                  Не - моята прогноза е много по-скромна - СЛЕДВАЩИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НЯМА ДА Е рАДЕВ !!!

                  Нарочно пиша името му с малка буква. Иначе искаш ли да се обзаложим?
                  И да го пишеш и да не го пишеш няма значение. Радев даже не знае че си жив. Понякога матейчо имам чувството че се мислиш за много велик ама се замисли само ти си габровски бизнесмен малко градче в една малка страна. Къде си на световната сцена? Така че малко по спокойно. Нито си народа нито си фактор. Второ народа показахме червен картон на боко пудела и дебелака пеефски който дано скоро хване некое заболяване. Чу ме нали? Дано шефа ти пеефски хване нещо мн сериозно пък лекарите да са му руснаците дето го пречукаха в ОАЕ. Доколкото чувам не може да се раплаща току виж го има в някоя черна международна хроника. Дано! А боко тъпото малко му остава до затвора задето не слуша големят брат.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение

                    Колко ефтин? И освен това нали ще си плащат за транзита, което е имено и целта.
                    Впрочем около този газопровод май всички са се умълчали понеже ще излезе, че хич не е зле, че сме го направили.
                    А невърви някак Баце да е направил нещо читаво. Според матряла по доло за 20 години ще се изплати близо три пъти
                    Приходите от "Балкански поток" от началото на годината са 115 млн. лв.:: Investor.bg
                    Плащат те ...
                    Колко е яко - правят проект за 2х капацитета, гъзпром купува 50% както е по изискванията, построяват 1х капацитета - 100% профитирен за руснаците, 50% по-малко за нас. Идилия банкянска...
                    Last edited by RUBLA; 03.10.2021, 11:08. Причина: Спазвайте добрия тон!

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Бойко построи на Путин газопровод за 3млрд.лв. платен от нас.Сърбия и Унгария получават по него много евтин газ.Какъв е Бойко?
                      Колко ефтин? И освен това нали ще си плащат за транзита, което е имено и целта.
                      Впрочем около този газопровод май всички са се умълчали понеже ще излезе, че хич не е зле, че сме го направили.
                      А невърви някак Баце да е направил нещо читаво. Според матряла по доло за 20 години ще се изплати близо три пъти
                      Приходите от "Балкански поток" от началото на годината са 115 млн. лв.:: Investor.bg

                      Коментар


                      • Остава да обясниш, колко са 4 месеца спрямо 12години управление и крадене..


                        Бизнесменът Пламен Бобоков изнесе разкрития за Борисов и неговите милиарди

                        https://sosnovini.eu/%d0%b1%d0%b8%d0...a_j3cpV_YObN0E

                        На въпрос на водещия как е направил тези изчисления, Пламен Бобоков уточни: “ Хващате бюджета за пътища, ВиК проекти, допълнителни големи печеливши бизнеси, и ще видите страшната статистика. Доколкото си спомням в пътното строителство комисионната е 30 %, във ВиК 25 %. Това прави 500 милиона на година, по 12 години…Направете сами сметката за тоталното ограбване на българския народ.“

                        Навсякъде цари тотална деградация и тотална корупция и се изискват огромни усилия, за да се промени това. Най-важното е българинът разбере, че диша да излезе и да има смелостта да гласува.

                        Тия хора няма да си отидат лесно. Аз коментирам само Борисов какво е откраднал. Той все пак краде само 10 – 15 процента, а представете си тези около него. Представете си около него какво е. Нещо страшно! Битката за парата и за властта е страшно нещо и българинът трябва да е отговорен. Трябва всекидневна борба. „, заяви Пламен Бобоков.

                        Коментар


                        • Живеем в шизофренна ситуация. От шест месеца цялата власт е съсредоточена в един човек и шести пореден месец за всичко е виновна опозицията.

                          Коментар


                          • "Лозан Панов ще се кандидатира за президент с подкрепата на инициативен комитет, в основата на който ще е “Правосъдие за всеки”, но и “Демократична България".

                            Тази новина я чакат стотици хиляди противници на статуквото, срещу което съдия Панов доблестно се противопостави, излагайки се на риска да бъда маскарен от гербаджийско-патриотарско-депесерската пропагандна машина.

                            С включването на такъв кандидат президентската надпревара най-после получава сериозен характер. Тепърва ще бъдат задавани въпроси от рода на “дали избирателите ще послушат партийните вождове, който побързаха да заявят подкрепа за Радев и Герджиков”, при алтернативата в лицето на Лозан Панов. Например Трифонов може да гласува не с две ръце, както каза, а и с краката си за Радев, но това съвсем не е сигурно за разочарованите от него избиратели, които гласуват с главите си.

                            Интригата за президентските избори се завръща с появата на безспорно най-убедителния кандидат от гледна точка на професионалната му кариера на юрист и на гражданската му позиция, с каквато Герджиков не може изобщо да се похвали. Вместо това говори откровени глупости ( особено като за интелигентен професор), че искал да обединява партиите- защото работата на партиите не е да се обедняват, както ги “обединяваше” сикаджийският ученик на Тодор Живков.

                            ГЕРБ се крие зад един свой антипод в културно-академичния смисъл на думата, което е вид измама, избиване на комплекс за малоценност и отчайващо закъснял опит да се компенсира доктрината на “простите”, върху която се гради т.н. харизма на охранителя на Живков и Симеон. Фактът, че един интелектуалец, се е съгласил да даде под наем своя академичен авторитет като билборд за прикриване на срамотиите на наемодателя, си е личен проблем на амбициозния А. Герджиков. Но за избирателите на ГЕРБ ще си остане горчилката, че техният Бойко, не се осмели да се сбори с чудовището Радев, което предпочита да ругае през телевизора за по-безопасно от позицията на тревопасно."

                            На другия полюс е личността на съдия Лозан Панов. Дори и най-върлите врагове на “Демократична България” признават през зъби, че профилът на поддръжниците на тази коалиция е свързан с интелектуалното, с високото образование и високия градус на гражданската чувствителност срещу погазването на свободата и демокрацията.

                            Ще й търсят слабото място и на тази заплаха за статуквото, олицетворявано от противобоството между ГЕРБ и Радев от 5 години насам . Но е показателно, че обичайните сервитьори на повикване за мръсни медийни поръчки на статуквото буквално си глътнаха езика днес- поне в деня на обявяването на кандидатурата на г-н Панов. А иначе толкова обичат “бомбите”, “сензациите” и претенциите, че само при тях и винаги първо при тях се появяват важните новини.
                            Last edited by barbaron; 02.10.2021, 21:55.

                            Коментар


                            • Кирил Петков не е гражданин на Канада от 20 август. Това става ясно от прессъобщение на политическата формация „Продължаваме промяната“. В него се казва, че Петков ще представи в Конституционния съд в указания срок – 9 октомври документа, удостоверяващ, че вече не е гражданин на Канада. Административният акт, получен по пощата, носи дата 20 август 2021 г. и удостоверява, че към тази дата Кирил Петков не е гражданин на Канада.




                              vevesti.bg
                              Официално: Кирил Петков не е канадски гражданин от 20 август
                              Кирил Петков не е гражданин на Канада от 20 август. Това става ясно от прессъобщение на политическата формация „Продължаваме промяната“. В него се казва, че Петков ....

                              Коментар


                              • Бойко построи на Путин газопровод за 3млрд.лв. платен от нас.Сърбия и Унгария получават по него много евтин газ.Какъв е Бойко?

                                Коментар

                                Working...
                                X