IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
    И мен ме бъркате с някой. Би било твърде елементарно да разглеждам Румборак като руска подлога. Той е руски агент на влияние. Има неопровержими и публично признати факти за участието на Леонид Решетников, в решението Румборак да бъде предложен за президент. Участието му в различни инициативи с анти руска насоченост не са негов личен избор, а по силата на негои задължения произтичащи от заемания пост. Така че те не доказват нищо.
    Да разглеждаме Румборак като елементарна подлога от Киряк Стефчовски вид е контрапродуктивно. Явлението Румборак е много по-сложно и е част от много по-сложен механизъм. Нека отново да припомня хипотезата си за план Парвус 2.0 Е ако това ви изглежда прекалено конспиративно можем да се спрем на друго циркулиращо напоследък наименование - План "Зелен чорап".
    В този смисъл Румборак е само детайл и със сигурност не е мозъка на този план. Зада проумемем плана следва дяа се насочим към агент Майстора.
    Ако въобще се интерисувам или притеснявам от цялата тази история, то е защото ставаме свидетили на подмяна на самата идея за демократично управление. демократично в смисъл на управляение по ясни процедури и при максимална прозрачност с учсстивто на широк кръг збиратели.
    Това което виждаме е точно обртното. Рекордно нисък брой избиратели избират за президент персона зад която няма ясно дефинирана политическа структура, с процедури които са наръба на закона - машноно гласуване, участие на служебния вътрешния министър в изборния процес.
    Така избрания президент инсталираа проформа редвно правитество излъчено от мнозинство с рекордно ниска електорална тежест, оглавявано от хора зад които нестои ясна политическа структура.
    Всичко това е рецепта за предстояща катастрофа.
    Ето затова съм категоричен противник на Румборак. А дали е руска подлога или не, ми е все тая.
    Радев каза, че Крим е руски. Изяжте се от яд като влезем в Евразийския съюз и станем Президентска република по-добре да ни управлява решетника, отколкото сорос.. и ще има ново нпо Русия за България

Коментар

• Народното събрание, МВР и прокуратурата трябва моментално да изровят укриващите се в парламента крадци на милионите за язовири и диги. Населението в Смолянско, Пловдивско и други региони бедства под вода. Падат диги и мостове, пътища, ниви и къщи се превръщат в руини. Реките преливат, защото от години властта използваше хората, селищата и инфраструктурата за фон на жалката си пропаганда.

MOBILE.FROGNEWS.BG
      Борисов, окрадохте милионите за диги и язовири, сега хората бедстват!
      Народното събрание, МВР и прокуратурата трябва моментално да изровят укриващи

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Бъркаш ме с някой друг, за мен е ясно че радев е някаква подлога, но не е на путин. Самото участие на Бг в триморие го подчертава. Може би ме мислиш за бързоходко, матеев, или барбарон. А може и за импотента. Те застъпваха тази теза, която последните събития показаха колко е несъстоятелна
        И мен ме бъркате с някой. Би било твърде елементарно да разглеждам Румборак като руска подлога. Той е руски агент на влияние. Има неопровержими и публично признати факти за участието на Леонид Решетников, в решението Румборак да бъде предложен за президент. Участието му в различни инициативи с анти руска насоченост не са негов личен избор, а по силата на негои задължения произтичащи от заемания пост. Така че те не доказват нищо.
        Да разглеждаме Румборак като елементарна подлога от Киряк Стефчовски вид е контрапродуктивно. Явлението Румборак е много по-сложно и е част от много по-сложен механизъм. Нека отново да припомня хипотезата си за план Парвус 2.0 Е ако това ви изглежда прекалено конспиративно можем да се спрем на друго циркулиращо напоследък наименование - План "Зелен чорап".
        В този смисъл Румборак е само детайл и със сигурност не е мозъка на този план. Зада проумемем плана следва дяа се насочим към агент Майстора.
        Ако въобще се интерисувам или притеснявам от цялата тази история, то е защото ставаме свидетили на подмяна на самата идея за демократично управление. демократично в смисъл на управляение по ясни процедури и при максимална прозрачност с учсстивто на широк кръг збиратели.
        Това което виждаме е точно обртното. Рекордно нисък брой избиратели избират за президент персона зад която няма ясно дефинирана политическа структура, с процедури които са наръба на закона - машноно гласуване, участие на служебния вътрешния министър в изборния процес.
        Така избрания президент инсталираа проформа редвно правитество излъчено от мнозинство с рекордно ниска електорална тежест, оглавявано от хора зад които нестои ясна политическа структура.
        Всичко това е рецепта за предстояща катастрофа.
        Ето затова съм категоричен противник на Румборак. А дали е руска подлога или не, ми е все тая.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Колкото са факти и че ББ бил ял хора....и двата "факта" са факти САМО според лицето Рашков

ДОКАЗАТЕЛСТВА : НУЛА
          Рашков никога не е твърдял подобно нещо а ти си лъжец....

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
            Факти
            Колкото са факти и че ББ бил ял хора....и двата "факта" са факти САМО според лицето Рашков

ДОКАЗАТЕЛСТВА : НУЛА
            Last edited by petrg5s; 13.12.2021, 09:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
              Факти:
              - Футболен съдия има строителна фирма.
              - Футболният съдия получава в строителната фирма десетки милиони, уж за строеж на магистрала Хемус.
              - Футболният съдия организира фантомни фирми на клошари и изтегля десетки милиони кеш.
              Хващат го и:
              - Футболният съдия иска да разкаже кой от бившите е превел парите.
              - Футболният съдия иска да разкаже за кого от бившите са били предназначени парите.
              - Футболният съдия иска да разкрие огромна корупционна схема, в която явно са замесени висши политици.
              Това добре, но:
              - ПрокурВатурата яростно се дърпа.
              - ПрокурВатурата яростно не иска.
              - ПрокурВатурата "има вътрешно убеждение", че няма какво да научи от футболния съдия.
              ПрокурВатурата дава поредица от яростни пресконференции как някой я натиска все пак да разбере какво има да каже този фурболен съдия.
              Това май е горе-долу всичко, което трябва да знаете за българската прокурВатура.
              Май и за съдиите да научим някой неща

Коментар

• Факти:
                - Футболен съдия има строителна фирма.
                - Футболният съдия получава в строителната фирма десетки милиони, уж за строеж на магистрала Хемус.
                - Футболният съдия организира фантомни фирми на клошари и изтегля десетки милиони кеш.
                Хващат го и:
                - Футболният съдия иска да разкаже кой от бившите е превел парите.
                - Футболният съдия иска да разкаже за кого от бившите са били предназначени парите.
                - Футболният съдия иска да разкрие огромна корупционна схема, в която явно са замесени висши политици.
                Това добре, но:
                - ПрокурВатурата яростно се дърпа.
                - ПрокурВатурата яростно не иска.
                - ПрокурВатурата "има вътрешно убеждение", че няма какво да научи от футболния съдия.
                ПрокурВатурата дава поредица от яростни пресконференции как някой я натиска все пак да разбере какво има да каже този фурболен съдия.
                Това май е горе-долу всичко, което трябва да знаете за българската прокурВатура.
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение

Че нали изпърво виехте, че Радев бил путинова подлога. Вземете си стиковайте тезите, че са от една крайност в друга
                  Бъркаш ме с някой друг, за мен е ясно че радев е някаква подлога, но не е на путин. Самото участие на Бг в триморие го подчертава. Може би ме мислиш за бързоходко, матеев, или барбарон. А може и за импотента. Те застъпваха тази теза, която последните събития показаха колко е несъстоятелна

Коментар

Очаква се на 17 декември т.г. американците да обявят нови 9-тима българи по закона „Магнитски“, научи АФЕРА от свои брилянтни източници.

Румен Радев, чрез Херо Мустафа, на когото прислужва и коленичи усърдно, разчиства всичко и всички, които му пречат, а закона „Магнитски“, който няма нищо общо с европейското и българското право се ползва от Радевия режим като секира „в синергия с дневния ред на САЩ“, чийто дневен ред Радев превърна в доктрина за България, продавайки и предавайки националните ни интереси.

Имената на българите, които ще бъдат обявени по „Магнитски“, разкрити от брилянтните ни източници, са:

Кирил и Георги Домусчиеви

Лъчезар Иванов, известен като Мозъка

Орлин Алексиев

Александър Сталийски – Котарака

Людмил Стойков

Христо Ковачки

Издател на медии

Забрана за влизане в САЩ ще бъде наложена и на Спас Русев.

това е от сайта на лудата веска
                    Че нали изпърво виехте, че Радев бил путинова подлога. Вземете си стиковайте тезите, че са от една крайност в друга

Коментар

• Ако някой още не е убеден, че трябва да се смени ВСС и главният прокурор, може би ще почне да загрява за какво става дума..

svobodnoslovo.eu
                      Който не е разбрал, прокуратурата се опитва да прикрие рекета и ккомисионите по строителството на магистрала „Хемус“
                      Който не е разбрал, прокуратурата се опитва да прикрие рекета и ккомисионите по строителството на магистрала „Хемус“. Ченгетата са направили това, което гледаме п...

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Ако САЩ направят това и думнат тия крадци и измамници и ни помогнат да се отървем от гнусните крадци наглеци и чорбаджии ще ме зарадват изключително много.Ако може и Данчо ментата и Меди Доганов да думнат машала ашколсун....Много много мноооого ще ме затруднят после да кажа дори и една лоша дума за тях....Хеле пък ако разкарат и Гешев и подпукат всички крадци и разбойници няма да има по щастлив човек от мен.Това ще зарадва всички почтени и свестни българи....Много красиво звучи.Бога да пази България и най после да тръгнем по друг път
                        Не е зле да пораснеш. Точно щатите, са се юрнат да ни решават проблемите, които, ги ползват... Убеден съм, не ти ни доведе Боко. Нали се сещаш, обаче, кой стоя толкова години зад него?
                        - Именно.
                        Затова - и с цел, да не се разочароваш толкова много - препоръчвам реалистичен поглед. Пък, каквото - такова. На добри изненади да се чудим.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Тук съм съгласен с тебе.Но комунистите освен че садяха гори правеха диги около населените места слагаха буни изправяха речни корита...Сега е някакъв ужас всичко обрасло с върби боклуци...
                          Харесах. Справедливо.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Така е. Прав си. И при комунизма имаше такива нещастия. И те се прикриваха от властите. Не го отричам. Природните стихии не се влияят от това кой е на власт.
                            Просто исках да подчертая, че при социализма се засаждаха повече гори, отколкото се сечаха.
                            Това е неоспорим факт. Защото при комунизма имаше хора, които се грижеха за държавата.
                            Тук съм съгласен с тебе.Но комунистите освен че садяха гори правеха диги около населените места слагаха буни изправяха речни корита...Сега е някакъв ужас всичко обрасло с върби боклуци...

Коментар

Очаква се на 17 декември т.г. американците да обявят нови 9-тима българи по закона „Магнитски“, научи АФЕРА от свои брилянтни източници.

Румен Радев, чрез Херо Мустафа, на когото прислужва и коленичи усърдно, разчиства всичко и всички, които му пречат, а закона „Магнитски“, който няма нищо общо с европейското и българското право се ползва от Радевия режим като секира „в синергия с дневния ред на САЩ“, чийто дневен ред Радев превърна в доктрина за България, продавайки и предавайки националните ни интереси.

Имената на българите, които ще бъдат обявени по „Магнитски“, разкрити от брилянтните ни източници, са:

Кирил и Георги Домусчиеви

Лъчезар Иванов, известен като Мозъка

Орлин Алексиев

Александър Сталийски – Котарака

Людмил Стойков

Христо Ковачки

Издател на медии

Забрана за влизане в САЩ ще бъде наложена и на Спас Русев.

това е от сайта на лудата веска
                              Ако САЩ направят това и думнат тия крадци и измамници и ни помогнат да се отървем от гнусните крадци наглеци и чорбаджии ще ме зарадват изключително много.Ако може и Данчо ментата и Меди Доганов да думнат машала ашколсун....Много много мноооого ще ме затруднят после да кажа дори и една лоша дума за тях....Хеле пък ако разкарат и Гешев и подпукат всички крадци и разбойници няма да има по щастлив човек от мен.Това ще зарадва всички почтени и свестни българи....Много красиво звучи.Бога да пази България и най после да тръгнем по друг път

Коментар

Working...
                              X