Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
А ти кой беше и за какво се бориш?
Отстрани виждам един участник регистриран относитлено скоро (в сравнение с доста от нас, които наричаш тролове), който участик е изключително активен, когато стане дума за руските интереси и моменти от българската политика, които биха повлияли тези интереси. Участник, който е явно, че е негативен към 95% от обкръжаващата ни среда и не може или не иска да търси положителното.
Правителството не е идеално - факт, но към момента за какво се бориш? Правителство на Герб+ДПС+Възраждане+ ИТН, служебно правителство на президента, нещо друго? Най-лесно е да се казва така не става, така не може. А как става и как може ? Дядо Коледа (или Дядо Мраз ако ти харесва повече) - не съществува.
България не може да я качим на трупчета, защото някакви озлобени хора на средна възраст са решили, че така не може и така не става...
ПП аз самият съм гласувал за СДС,НДСВ,ГЕРБ (срам не срам признавам си), ДБ, ПП - и винаги съм го правил с ясното съзнание, че тия за които гласувам е силно вероятно да ме дразнят после много, но съм реалист, че идеални хора няма и безгрешни политици също. Даваш вот на доверие, защото все някой трябва да управлява държавата, а когато доверието ти се изчерпи го сваляш (доверието). Та затова ми е интересно на кой ТИ би дал вот на доверие. Към настоящия момент все още имам доверие в Кирил и Асен, но това не значи, че намирам всички техни действия за ОК - идеални хора няма еле пък политици...
Коментар