IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Доста умело от щаба на Радев внушаваха на избирателите, че Анастас Герджиков е напълно зависим от Бойко Борисов и вотът за президента Радев се превърна във вот срещу Бойко Борисов, подчерта проф. Вили Лилков.

„Това, което не успяхме в тази кампания, е да убедим избирателите, че зад кандидатурата на проф. Герджиков не стои Бойко Борисов. Щабът на проф. Герджиков беше напълно отделен от всякакви структури на ГЕРБ, беше оглавен от хора, които не принадлежат на ГЕРБ.

„Тоталното присъствие и доминацията на агенти на Държавна сигурност в ИК на Румен Радев беше много сериозен знак, който за съжаление не беше разчетен от десните и антикомунистите. Това тотално присъствие на 27 агенти на ДС в ИК на Румен Радев означаваше пълна реабилитация на тази структура и една оценка на режима на БКП преди 89-а година. (…) Снощи това, което видях по телевизията – отвън, пред НДК играеха хоро симпатизанти и привърженици на Румен Радев, а вътре, в НДК хоро играеха агенти на Държавна сигурност“, заяви още Вили Лилков.

https://bnr.bg/post/101561048
    Знаеш ли една стара мъдрост:

"Сетила се Мара да се побара"

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      Но от доста време ми се губинедин габровец, свързан с ГЕРБ и мистериозното изчезване на много пари, нещо да сте чували за тоз мъш?
      Що да не го търсят техните да го бият .
      Да не е само бай ставри че тогаз няма да е само бой ами и сръбска музика
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Но от доста време ми се губи един габровец, свързан с ГЕРБ и мистериозното изчезване на много пари, нещо да сте чували за тоз мъш?
        Last edited by Pyramid; 22.11.2021, 17:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Барби кажи кой те посрещаше по добре..Агент Буда или агент Сава от ДС..Страх тресе крадливите мутри 3 тролове..
          Kiro, не се заяждай пак

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Пешо не се изказвай така централно. Какво значи по-умен.
            Да в една област е така, Но не можем да сравняваме адекватно различен тип умове.
            Единият може да е по-добър в литература, другият в математика (примерно)
            Как ще кажеш, кой е по-добър - не можеш. Дайте да не снижаваме нивото на дискусията
            Виж сега аз не съм влюбен в Радев.Няма да свалям повече нивото на дикусията....Когато човек е влюбен той не вижда недостатъците на любимия.

Коментар

• Доста умело от щаба на Радев внушаваха на избирателите, че Анастас Герджиков е напълно зависим от Бойко Борисов и вотът за президента Радев се превърна във вот срещу Бойко Борисов, подчерта проф. Вили Лилков.

„Това, което не успяхме в тази кампания, е да убедим избирателите, че зад кандидатурата на проф. Герджиков не стои Бойко Борисов. Щабът на проф. Герджиков беше напълно отделен от всякакви структури на ГЕРБ, беше оглавен от хора, които не принадлежат на ГЕРБ.

„Тоталното присъствие и доминацията на агенти на Държавна сигурност в ИК на Румен Радев беше много сериозен знак, който за съжаление не беше разчетен от десните и антикомунистите. Това тотално присъствие на 27 агенти на ДС в ИК на Румен Радев означаваше пълна реабилитация на тази структура и една оценка на режима на БКП преди 89-а година. (…) Снощи това, което видях по телевизията – отвън, пред НДК играеха хоро симпатизанти и привърженици на Румен Радев, а вътре, в НДК хоро играеха агенти на Държавна сигурност“, заяви още Вили Лилков.

https://bnr.bg/post/101561048

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

И сега си държа на мнението че Ректора е и по умен и по обигран и беше по добрият избор.Ама за теб всеки който говори подобни неща плюе всички които са срещу ГЕРБ.Съсредоточаването на цялата власт в ръцете на един човек е пагубно за страната и ще го видите много скоро.Нищо че и досега го гледахме ама явно си забравил но когато властта е в нашия човек си е друго.Да не говорим че зеленосертификатния е същия болен мозък алчен за власт.Лика прилика с Тиквун.И ще си отиде по същия начин.Запомни го от мен защото ще ти го припомням често.
                Пешо не се изказвай така централно. Какво значи по-умен.
                Да в една област е така, Но не можем да сравняваме адекватно различен тип умове.
                Единият може да е по-добър в литература, другият в математика (примерно)
                Как ще кажеш, кой е по-добър - не можеш. Дайте да не снижаваме нивото на дискусията

Коментар

Пешо,като каза смешник та се сетихме за тебе..Ти не гласуваш,защитаваш мутрите крадци и все акъл даваш..Правилно се определи..И като ти предложих бас се скри,а сега се излагаш..Последно защо не хвана баса..Като крадат новите и те в затвора,ама ти пак няма да гласуваш..
                  Бас предложи Гигов и ако се бях хванал щвх да спечеля.Гигов каза 63 на 37.Ти обаче си непочтен и лъжеш.Не ме карай да вярвам на Дъбнишкия.За разлика от теб аз не въртя опашка пред силните на деня.Никога не дъм го правил и сега няма да го направя...Ще се осерете още другата седмица като ви видим министрите...

Коментар

• Барби кажи кой те посрещаше по добре..Агент Буда или агент Сава от ДС..Страх тресе крадливите мутри 3 тролове..

Коментар

• АЙДЕ ХОЛАН, ПУНТА МАРА ХЕРО!

Click image for larger version

Name:	HERO97.jpg
Views:	1
Size:	29.3 КБ
ID:	3833300

Американското посолство било мнооооого загрижено, че Румен Радев рекъл, че Крим е „руски“.

Айде холан, пунта мара Херо Мустафа!

Само кретени могат да се вържат на тоя продуктово позициониран „маньовър“.

И само кретените не вдянаха, че КОНТРОЛИРАНО изпуснатите думички на Радев за Крим на дебата са абсолютно сценарирани и режисирани и с участието на Херо Мустафа, личната чорбаджийка на „синергичния с дневния ред на САЩ“ Румен Радев.

Целта бе да се възбудят русофилите, които псуват Радев до откат, и да дадат гласове за него.

Същата мерзавщина бе извършена и със заигравката с Турция, за да се възбуди патриотичен вот за Радев.

Селски пинизи, но на тази територия хващат дикиш.

Така че сега тия уж „ядосани“ вопли на Херо Мустафа са за балъците.

Споко. Вербуваният отдавна натовски генерал си е „ваше куче“, Херо Мустафа. И ще продължава да ви козирува, коленичейки. Всичко върви по план на играта на Херо – техен президент и тяхно бъдещо правителство на измамниците.

Останалото е циркаджийски номера.

Afera.bg

Коментар

• Пешо,като каза смешник та се сетихме за тебе..Ти не гласуваш,защитаваш мутрите крадци и все акъл даваш..Правилно се определи..И като ти предложих бас се скри,а сега се излагаш..Последно защо не хвана баса..Като крадат новите и те в затвора,ама ти пак няма да гласуваш..
                        Last edited by Kiro; 22.11.2021, 14:19.

Коментар

Пешо знам , че ти на село никога не си и няма да протеснираш..Народа се видя на изборите, кой е срещу мутрите крадци и слугите им..

Хубава карта..

BULPRESS.BG
                          В Кърджали ролите се смениха – Герджиков бие Радев с 2:1
                          Има един единствен избирателен район, в който победителят Румен Радев и победен
                          Не ме карай да ви вадя карти на които всичкия тоя народ е гласувал за Бойко Борисов....Идвате като аслани и си мислите че ще сте вечни....Поредните разпищолили се смешници...Ще бъдете изритани по същия начин...Въпрос на време.Започнахте с големи приказки а досега доказахте че сте измамници.Да припомням ли за великата немска инвестиция в Ловеч.Са чакам крадените осем милиарда годишно да се появят още догодина...и да се удвоят заплати и пенсии магистралите да се построят и да се оправят пътищата.Кокорчо така обеща.
                          Last edited by power grid; 22.11.2021, 14:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

У мен еуфория е имало само дотолкова, доколкото трябва да бъде отстранен от властта Бойко Борисов, респективно ГЕРБ. Само толкова. И на изборите подкрепях тези, които категорично заеха позиция срещу Тиквата.
                            А твоята позиция е да не гласуваш, да чоплиш семки и да плюваш по всички, които бяха срещу ГЕРБ. Вижда се от постингите ти.
                            И сега си държа на мнението че Ректора е и по умен и по обигран и беше по добрият избор.Ама за теб всеки който говори подобни неща плюе всички които са срещу ГЕРБ.Съсредоточаването на цялата власт в ръцете на един човек е пагубно за страната и ще го видите много скоро.Нищо че и досега го гледахме ама явно си забравил но когато властта е в нашия човек си е друго.Да не говорим че зеленосертификатния е същия болен мозък алчен за власт.Лика прилика с Тиквун.И ще си отиде по същия начин.Запомни го от мен защото ще ти го припомням често.
                            Last edited by power grid; 22.11.2021, 13:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

А не знам Това е работа на новата власт.Аз не се чувствам компетентен да управлявам държавата.Кирчо каза тест за почтенност и кадърност а Кокорчо говореше за край на кражбите точенето и пробойните в бюджета,Щяло да има пари за всичко и за магистрали и за пътища и за заплати и за пенсии крадяли се по осем милиарда годишно дори предизвика Тиквун на дуел..Това говореха преди изборите са да ги видим.Знам че е много лесно да съдиш другите но неминуемо ще дойде момент в който Бог ще те изпита с много близки хора за да те провериколко си честен и почтен...Аз им желая успех.Всички това искаме.
                              М-да поставиха нереални очаквания. Дори и те да са способни и да си мислят че може да стане едва ли ще намерят 1000 души да им помогнат да го осъществят. Да не говорим че имат поне 1000 саботьори с власт.
                              В едно обаче не виждам как ще се справят - да накарат хората да РАБОТЯТ а не само да мрънкат и да искат. Никъде не съм чул и прочел някой да е доволен че дадоха по 120лв на пенсионерите. И по 1200лв да им дадат пак повечето няма да са доволни. ЩОТО ИМ ДАВАТ АНГАРИЯ, а не да си ги ЗАСЛУЖАТ
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Пешо знам , че ти на село никога не си и няма да протеснираш..Народа се видя на изборите, кой е срещу мутрите крадци и слугите им..

Хубава карта..

BULPRESS.BG
                                В Кърджали ролите се смениха – Герджиков бие Радев с 2:1
                                Има един единствен избирателен район, в който победителят Румен Радев и победен

Коментар

Working...
                                X