Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
б
ACTUALNO.COM
Метаморфозата: Една сутрин Борисов се събуди, за да разбере, че е Станишев
На ГЕРБ не остава нищо друго, освен да последва съдбата на предходниците
Барби отговори ми ти на въпроса- Защо 12г. защитаваше и служеше на Агент Буда от ДС и агент Сава от ДС, а сега се правиш на демократ и невинен..Ходил ли си в Банкя и Сараите да им слугуваш и да ти дават опорки..Още ли си тяхен служител и слуга..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Явно вече еуфорията при теб е свършила.С написаното няма как да не се съглася щото точно това говоря от преди изборите.Притеснявам се от поредната подмяна и нови крадци крадци с бели якички.Характера ми е такъв че към победените имам уважение и няма да се нахвърлям върху тях..Но всеки който е крал ътябва да си получи заслуженото а калинките да бъдат уволнени.Повтарям калинките да се уволнят а не подменят с нови калинки ама от нашите...Сега критиката ще бъде към новата власт.Чакаме да видим хората новите умни красиви некорумпирани образовани и почтенни и успели професионалисти...Вдихнаха високо моралната летва и са с нея щр ги мерим тях.Аз усещам осиране още с министерските имена и зам министрите..
А твоята позиция е да не гласуваш, да чоплиш семки и да плюваш по всички, които бяха срещу ГЕРБ. Вижда се от постингите ти.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Бай пеше останаха ли професионалисти?
То няма ни един да ти сложи плочките на терасата, камо ли да искам и наклони да ми направи че да се отича водата.
И наща фирма е голяяма мъка да науча и 1 меринджей да изполва инфо за вземане на решения, а не квот му подсказва интуицията, да не кажа че с кой си пие бирата е най-важно. А сме НАЙ-ВИСОКО технологичната компания - в другите ИТ е по зле. Не искам и да си представям какво е в аналоговите компании. Щом може да назначат неграмотна калинка и той да коли и беси, квот каже това става и НИКОЙ да не смее гък да каже !?!?.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеТотално разминаване между касираните от машините гласове и преброените разписки се отчита в стотици секции у нас.
Разминаването е в полза на „голямата изненада“ Продължаваме промяната.
Всички данни от машинния вот и от разписките на всички участници в изборите съвпадат с изключение на тези за ПП. Там разминаването е брутално!
То е кражба на гласове!
Публикуваме документи от секционна избирателна комисия в 24 МИР София.
Аз с тази комисия се занимавах цялата събота вечер. Какво толкова раздухвате ЕДНА грешка е ЕДНА комисия. Вижда се, че вместо 103 гласа за ПП от изброените контролни разписки, комисията е написала 23. В бързината стават грешки. Човешко е.
Виж какво съм писал по отношение на ТАЗИ комисия в събота вечерта. Няма да се повтарям.
Ще повторя само, че според мен членовете на комисията не са били добре подготвени и са допуснали грешки. И изобщо пък не са броили нищо. Сигурен съм. Защото са свършили работа и са подписали и двата протокола в 20,30 часа. Това не е възможно при такива сложни избори. Моята комисия ги завърши около 22 часа. Защото реално броихме.
Машините не грешат. Грешат хората.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Бай пеше останаха ли професионалисти?
То няма ни един да ти сложи плочките на терасата, камо ли да искам и наклони да ми направи че да се отича водата.
И наща фирма е голяяма мъка да науча и 1 меринджей да изполва инфо за вземане на решения, а не квот му подсказва интуицията, да не кажа че с кой си пие бирата е най-важно. А сме НАЙ-ВИСОКО технологичната компания - в другите ИТ е по зле. Не искам и да си представям какво е в аналоговите компании. Щом може да назначат неграмотна калинка и той да коли и беси, квот каже това става и НИКОЙ да не смее гък да каже !?!?.
Като нещо не ти харесва- чергата на суджук, чорбаджията друг- аз така правя и досега не съм сбъркал
- 1 like
Коментар
-
В сутрешен сблъсък с Георги Харизанов и Явор Дачков по Нова ТВ:
"Според него (Дачков) приказките за народно събуждане и бунт не са истина (от лятото насам нещата в България се случвали с намесата на американското посолство).
„Нищо подобно. Тъкмо народният протест, започнал през лятото, катализира тези промени, които бяха финализирани сега. Ние имахме една много дълга политическа –(2020) година, която започна с протестите срещу Борисов и Гешев, които бяха изцяло граждански. Ние в България много обичаме, когато политиците или гражданите нещо свършат, да си го обясняваме със задкулисни фактори. Нищо подобно няма. Надали посолството е водещ фактор”, контрира доц. Инджов.
Според него това е само епизод от „войната между Радев и Борисов” (всъщност, цитирани са думи на водещите). Той е на мнение, че окончателните промени ще има чак през есента на 2023 г. ( когато бъде пречупена хегемонията на ГЕРБ в местната власт). Според Харизанов обаче ще се случи именно това, което е посочил Дачков."
Коментар
-
Доста умело от щаба на Радев внушаваха на избирателите, че Анастас Герджиков е напълно зависим от Бойко Борисов и вотът за президента Радев се превърна във вот срещу Бойко Борисов, подчерта проф. Вили Лилков.
„Това, което не успяхме в тази кампания, е да убедим избирателите, че зад кандидатурата на проф. Герджиков не стои Бойко Борисов. Щабът на проф. Герджиков беше напълно отделен от всякакви структури на ГЕРБ, беше оглавен от хора, които не принадлежат на ГЕРБ.“
„Тоталното присъствие и доминацията на агенти на Държавна сигурност в ИК на Румен Радев беше много сериозен знак, който за съжаление не беше разчетен от десните и антикомунистите. Това тотално присъствие на 27 агенти на ДС в ИК на Румен Радев означаваше пълна реабилитация на тази структура и една оценка на режима на БКП преди 89-а година. (…) Снощи това, което видях по телевизията – отвън, пред НДК играеха хоро симпатизанти и привърженици на Румен Радев, а вътре, в НДК хоро играеха агенти на Държавна сигурност“, заяви още Вили Лилков.
https://bnr.bg/post/101561048
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Явно вече еуфорията при теб е свършила.С написаното няма как да не се съглася щото точно това говоря от преди изборите.Притеснявам се от поредната подмяна и нови крадци крадци с бели якички.Характера ми е такъв че към победените имам уважение и няма да се нахвърлям върху тях..Но всеки който е крал ътябва да си получи заслуженото а калинките да бъдат уволнени.Повтарям калинките да се уволнят а не подменят с нови калинки ама от нашите...Сега критиката ще бъде към новата власт.Чакаме да видим хората новите умни красиви некорумпирани образовани и почтенни и успели професионалисти...Вдихнаха високо моралната летва и са с нея щр ги мерим тях.Аз усещам осиране още с министерските имена и зам министрите..
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Л.АЛАМАНОВ
Цяла плеяда гербери са по всички медии днес, за да се оправдават за изборната загуба снощи. И да вещаят страхотии, щом те не са на власт.
С което направиха опита на Герджиков да се презентира като "независим" още по-смешен.
С което направиха кампанията на Герджиков още по-смешна.
С което направиха самият Герджиков още по-смешен.
Като краен резултат, за пореден път изсмукаха имиджа и репутацията на още един човек и го захвърлиха на бунището на политическата история.
Казвам го само за информация на следващите кандидати за "независими"
Едно е сигурно. Загубата започна да се превръща в навик за ГЕРБ, от който трудно ще се отърват.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХРИСТО КОМАРНИЦКИ
Сал една кметица му остана за бутане...
Преци, ти позна..Така да познаваш и в инвестициите..
Част съм от гещалта -4d) и съм щастлив от това
Жал ми е някак за човекът на науката, но няма начин - президентът е само един и при това демократично избран
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеТотално разминаване ...
колкото да не е без хич
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеИ така изборите свършиха. Ясно е кой е победител и кой пада от власт.
Само че новите победители трябва да знаят, че предстои много трудно управление. Кризите са сериозни. Трябва да се върне държавността във всички сектори. Трябва да се отстранят корумпираните от държавния апарат и съдебната система. Това няма да е никак лесно. На всичкото отгоре голяма част от новите победители са се устремили към властта с идеята ТЕ да се облагодетелстват от властта. Това е много опасно. Има голяма вероятност и в това, новите победители да се опитат да запазят модела "Борисов", като самите те се възползват от него, като за камуфлаж ще твърдят, че се борят срещу него.
Например да запазят Специализираните съд и прокуратура, за да ги обърнат срещу Борисов. Под предлог, че трябва ефективно да борят корумпираните ГЕРБ.
Надявам се, ДАНО, президентът Радев да бъде истински коректив на новата власт и да не позволи на новите да се самозабравят, защото това ще е катастрофа за България.
Надявам се, че президентът Радев осъзнава, че е преизбран за да бъде коректив на корумпираната власт, независимо кой я държи: Борисов, Петков, Нинова или Слави. През следващата година ще се види дали моите надежди ще се сбъднат?
Коментар
Коментар