Друг пример от същата епоха е Генерал Де Гол, поставил проблема с деколонизацията и предприел сериозна Конституционна реформа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТой и Хитлер беше най-доброто, което се беше случвало на Германците .....
А портрета на Сталин всеки един руснак си го носеше в задния джоб ...
Те и досега се вдъхновяват от мъдростта на Г.Димитров и Т.Живков
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение.....
Румен Радев е най-доброто нещо, което се е случвало на българския народ в последните 12 години.
А портрета на Сталин всеки един руснак си го носеше в задния джоб ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Сега, когато достойният български генерал спечели изборите БЕЗАПЕЛАЦИОННО, много ми е кеф да попитам ония, които предричаха поражение на Радев заради въвеждане на "зелен сертифика" защо се скриха като мишоци в дупка? Къде сте бе апологети на изборната загуба на Радев? И нямам предвид явните герберасти като Бързоходко и Математика. Къде сте другите? помня ви, помня и ще ви извадя кирливите писания когато се обадите.
Малко съм зает напоследък, ама ще намеря време.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ако искаш и сега мога да го повторя.Не се отмятам от думите си.А кой е подкрепял ГЕРБ е ясно не аз а ти гласува за тях.както и сега за Радев после ще си бъхтиш главата
Докато ти постоянно си против противниците на ГЕРБ и март месец дори обяви, че "този път ще гласувам за ГЕРБ". Няма да се връщам двеста страници назад и да го търса, но го помня.
Понеже много се плюело срещу Боко, ти си се ядосал и си щял да гласуваш за него.
А победата на Румен Радев е тържество на разума и никога, каквото и да стане, няма да съжаля за своя избор. Той се изправи с цял ръст срещу корумпираното управление на Тиквата, като след втората си година СВАЛИ доверието си от ГЕРБ, а после, когато оня идиот Каскета прати церберите си в Президентството, Радев поведе народа на бунт срещу мутрите.
Румен Радев е най-доброто нещо, което се е случвало на българския народ в последните 12 години.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Какво си щял да спечелиш? Че ти твърдеше, че Румен Радев ще ЗАГУБИ. Направи го на 18.11.2021, 19:57ч
То го твърдението ти.
Това го каза по отношение на Радев. Вижда се.
Смешни приказки, ти дори не позна победителя. Как ще спечелиш бас, като съм сбъркал само с 3 процента? Явно съм надценил желанието на ДПС да гласува за Герджиков за президент. Ако бяха достигнали 70-80 % от предната си активност и гласуваха на 90% за Герджиков, щях да съм познал точно.
На всичко отгоре ето твоето мнение за Радев. 18.11.2021, 20:35
Ти казваш това за Радев, който е завършил гимназия като Първенец на випуска.
Завършил е ВВУ в Долна митрополия като Първенец на випуска.
Завършил е Военната академия в София като Първенец на випуска.
А според теб е тъпичък....
А ето моето отношение към Герджиков. 19.11.2021, 18:18
Скрий се някъде в обора, откъдето си излязъл и не си подавай носа във форума от срам, че подкрепяш крадливите мутри от ГЕРБ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
З бай Ставри не знам, ама габровския,.тъй да зачезне...Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Бас предложи Гигов и ако се бях хванал щвх да спечеля.Гигов каза 63 на 37.Ти обаче си непочтен и лъжеш.Не ме карай да вярвам на Дъбнишкия.За разлика от теб аз не въртя опашка пред силните на деня.Никога не дъм го правил и сега няма да го направя...Ще се осерете още другата седмица като ви видим министрите...
То го твърдението ти.
Ха ха ха кака Кури го ожени а той за благодарност и заби ножа в гърба,Това е кариерист неблагодарен и нелоялен човек...Жесток към близките си и тия които са му помогнали.Ще си плати в неделя..Да се радва че не успя да ме подразни...
Смешни приказки, ти дори не позна победителя. Как ще спечелиш бас, като съм сбъркал само с 3 процента? Явно съм надценил желанието на ДПС да гласува за Герджиков за президент. Ако бяха достигнали 70-80 % от предната си активност и гласуваха на 90% за Герджиков, щях да съм познал точно.
На всичко отгоре ето твоето мнение за Радев. 18.11.2021, 20:35
Не Кире не се правим на глупави и много добре знаем български...проблема е че Радев е тъпичък и не знае как да се измъква от подобни ситуации.Не се владее влага емоции и от там противника с две крошета го нокаутира.Класта си е класа Ректора си е ректор....и фатмака си е фатмак
Завършил е ВВУ в Долна митрополия като Първенец на випуска.
Завършил е Военната академия в София като Първенец на випуска.
А според теб е тъпичък....
А ето моето отношение към Герджиков. 19.11.2021, 18:18
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЕдинственото, което имам срещу Герджиков е това, че е кандидатът на отвратителната корумпирана Тиква.
Иначе нищо срещу него. Завършил Гимназията за древни езици и култури като отличник, после започва в софийския университет, а на втората година продължава и завършва Хумболтовия университет в Берлин. Несъмнено е ерудиран човек. Не случайно академичната общност го е избрала за ректор на Софийския университет.
Само да не беше кандидат на оня банкянски простак!
И на турците естествено.
Скрий се някъде в обора, откъдето си излязъл и не си подавай носа във форума от срам, че подкрепяш крадливите мутри от ГЕРБ.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
ГИНЧО ПАВЛОВ:
… Да се завърнеш в Банкянската къща,
властта ти мутренска кога угасне,
и кой те види – да му се повръща,
и да му иде с нещо да те прасне…
Да ти тежи народната умора
от твойте кражби и от твойте гаври…
И да поемеш пътя към затвора…
vtorifront.bg
… Да се завърнеш в Банкянската къща, властта ти мутренска кога угасне
… Да се завърнеш в Банкянската къща,властта ти мутренска кога угасне,и кой те види – да му се повръща,и да му иде с нещо да те прасне…Да ти тежи народната умораот тв....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПрестъпниците и измамниците в затвора..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Що да не го търсят техните да го бият .
Да не е само бай ставри че тогаз няма да е само бой ами и сръбска музика
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Що да не го търсят техните да го бият .
Да не е само бай ставри че тогаз няма да е само бой ами и сръбска музика
Коментар
Коментар