Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЗа жалост задържането на тиквата се оказа ЦИРК
Лошото е, че обиждаме цирка, а той все пак е изкуство.
Коментар
-
Видяхме най- сетне и съпругът на Pi Ar Sevi Boiko. Същият, който живее в огромната къща, признава, че работи в “Булгартрансгаз”. Та същият този съпруг- член на борда на държавния газов оператор ”Булгартрансгаз” сочи това обстоятелство като единствено и достатъчно обяснение в двора на дома им да бъде намерен джип, собственост на консорциума ”Аркад”, строил т.нар. Турски поток, за който пък става ясно, че е бил част от стратегията на Путин още с анексирането на Крим.
frognews.bg
Адв. Грета Ганева: Съпругът на Pi Ar Sevi Boiko сам разкри обвързаности и корупция
Коментар
-
novinite-dnes.bg
Петър Бояджиев: Палетата на Борисов които реват, са повече от жалки, Кьовеши няма да пропусне най-корумпираната страна в ЕС - Новините дне
Г-жа Кьовеши преди да напусне България, заяви нещо важно, което май не се чува от много хора. Срещата ми с главният прокурор беше формална, среща на вежливост
Коментар
-
Покрай едната новина - другата остана заглушена!
https://www.dnevnik.bg/sport/2022/03...prezident_bfs/
- 1 like
Коментар
-
В.БОЖКОВ
До момента никоя национална телевизия не ме е потърсила. Спасяват Бойко.
Има неоспорими доказателства. Има свидетели. Има и закони, които бяха погазвани от Борисов, Гешев и компания повече от десетилетие. Време е за справедливост.
PS : Сигурен съм, че в българската прокуратура има достойни хора, които знаят, че служат на закона.
glasove.com
Доказателствата срещу Борисов - снимки и видео как взима подкупи от Божков | Glasove.com
снимки и видеоклипове за получавани от бойко
Коментар
-
На по-късен етап ще има съобщение за случая, заявиха от кабинета на Лаура КьовешиИма акция, но не можем нито да потвърдим, нито да отречем за арести. На по-късен етап ще има съобщение за случая. Това каза Тине Холевьот, говорител на шефа на Европейската прокуратура Лаура Кьовеши.
vtorifront.bg
Европрокуратурата потвърди: Наша е акцията срещу Борисов
На по-късен етап щ
Коментар
-
Съпругът на Севда ТВ, т.нар. "малък Делян", който рева по телевизията, навремето беше нещо като шофьор на "големия Делян" Добрев. Момче за всичко от типа "ходи ми донеси кафе", "я, ми задръж чантата". Сега разбираме, че бил станал член на управителния съвет на Булгартрансгаз. Странно как разнасяйки куфарчето на "големия Делян" е започнал да разбира от пренос на газ.
- 1 like
Коментар
-
СЛАВИ ТРИФОНОВ
Абсолютно съм съгласен с министър-председателя. Да, никой не е над закона. Звучи като клише, обаче въобще не ми пука. Върховенството на закона е най-важната необходимост, за да живеем нормално. Толкова е просто. Бойко Борисов? Дълга история с много въпроси и малко отговори. Е, време е вече да разберем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеДействията снощи, ако са подплатени с доказателства годни за процес и евентуална присъда и удържане на позиция "не участие във войната с военна техника или войници, а само с хуманитарна помощ" ще изстреля ПП във висините. За мен обаче е много вероятно да вдигаме пара за отвличане на внимание от това, което ще става днес и утре, когато дойде натовеца.
Надявам се да греша и да си останем мвоюващи само на думи."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
- 1 like
Коментар
Коментар