Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
Искаш да кажеш че Коста работи за ГЕРБ? Е това вече си е ТЕОРИЯ на коспирацията.
Според мен това което се говори и пише по адрес на партия Възраждане е просто едно празно говорене. Това че партията била на Руска хранилка и др. подобни глупости. Не знам, но на мен ми се струват абсурдни подобни твърдения. Костадин специално си е един обикновен българин, човек от народа. В най лошия случай политиката за него е като семеен бизнес. Но не мисля че продава интересите на България или че служи на външни хора.
По скоро си гледа личния интерес и ако да привлича повече избиратели защото това вече му е работата като професионален политик.
Какво значи семеен бизнес че е политиката- за такъв може да говорим при дългия инкасатор и дъщеря му. На копейкин баща му е заварчик в КРЗ или някъде там. Проблемът е че се допускат партии като дпс и сегашната възраждане в нарушение на законите. Ако се тръгне да се разследва дпс ще плеснат от козяк през ръцете всеки който има това нахалство
Коментар
-
Наричат ги популистки партии, но името може и да се промени. Причината е, че в много случаи популистите не само казват това, което бързо се харесва на хората, но и говорят точно обратното на това, което правят. Damyana Veleva дава примери от България, Унгария, Великобритания, Русия.
SVOBODNAEVROPA.BG
Защо популистите честo вършат обратното на това, което говорят
Наричат ги популистки партии, но името може и да се промени. Причината е, че в мн
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
Това са циркаджии, кретени, артисти, всякаква аморфна маса, обединена под знака на каквото и да е постоянно недоволство. Особено сега, след многото локдауни, вълни и ковид-кризи, голяма част от населението превъртя. Виновен не е само Бил или не Бил Гейтз, а всеки който ти се изпречи насреща. Лумпенизация и оскотяване. Е намери се в това положение тарикатинът копейкин, с кохортата около него, които да яхнат овцете и да се катапултират в парламента. Обикновен измамник играч-мародер, който е обиколил преди това националистическите формации и му е ясно, че такъв контингент съществува постоянно и че има вакуум, който може да заеме, с оглед тоталния провал на кретена волен и идиот-валерката, който гонеше турските баби по границата, за да не гласуват.
Тази политическа енергия видяхме вчера и ще има да я гледаме още известно време. Не е ясно още колко време защото при едно наслагване на кризисни неблагополучия може да се стигне до своеобразен резонанс при който тя не само че няма да се разсее както писах вчера а може да започне да нараства и да доведе до разрушителни последици.
Поначало любовта на тълпята е сляпа - днес обича един утре друг. Любовта на медиите пък е платена-курвенска любов. Затова и сериозните политици не се осланят само н тях а си изграждат политически проекти със съответните структури и се ориентират към подходяща идеология.
в момента имаме президент зд който не стои дори издигналата го някога БСП. Имаме министър председател зад който няма никаква партия а някаква неясна коалиция. Дори и народна любов няма да има скоро, а курвенската атаква ще се изчерпи бързо със секването на донорските средства.
Така че ни чака доста гадна зима и гнусна пролет. Особено за пенсионерите, които са изцяло зависими от бюджета, който май няма да бъде внесен този месец, а може и да не се приеме до март.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Кой стои зад тези кретени, които правят цирк точно един ден след вземането на важно съвместно държавническо решение от всички политически сили? Само циркаджии ли са или обслужват нечии нездрави интереси?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеAко ти се гледа шоу - кеф ти цирк, кеф ти театър...ма когато шоуто е за сметка на бъдещето ти и на децата ти - ай не, мерси. Гледахме шоу 15 години заради такива мисли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Боже събери си все пак вересиите. В нечии глави ще е парлама, може и създърма да е. Голям бич е налазилото ни повсеместно нагло невежество.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
БЪРКАШ! Цирк е! И то точно по презумция. Поне в България е така. В другите държави не знам и не ме интересува.
Виж дори самата дума ПАРЛАМЕНТ произлиза от ПАРЛАМА. парлама-
парлама (разг.) същ. ж.р. Безсмислени действия, които скриват нещо друго. От турски, където думата значи блясък, светлина. Гюрултия, врява, глъчка, шум. Вдигам гюрултия. Вдигам парлама. СИНОНИМИ: (същ.) кавга, крамола, разпри, раздор, разправия, каране, виканица, спорене, препирня, сбиване, бой, скандал, несъгласие, разногласие, пререкание, конфликт, шум, врява, гюрултия, бъркотия, суматоха, препирня, крамола, разпра, свада, спречкване, счепкване, разрив, конфликт, прение, полемика, спор, неразбирателство, спорене, викане, сцена, разправия, схватка, борба, избухване, пререкание, препиране, виканица, глъч, крясъци, писъци, викане, патардия, тупурдия, дандания, врява, глъчка, викове, веселба, гуляй, бъркотия, суматоха, кавга, караница
Цирк пълен. И от нас зависи дали този цирк ще е забавен, интересен или скучен. Най лошото е когато стане вреден. Това задължително сменяме актьорите или поне ги замеряме с домати докато не напуснат сцената.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеAко ти се гледа шоу - кеф ти цирк, кеф ти театър...ма когато шоуто е за сметка на бъдещето ти и на децата ти - ай не, мерси. Гледахме шоу 15 години заради такива мисли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение... и по скоро бих гласувал за Възраждане най малкото защото ми се гледа шоу...
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар