IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Ти не разбра ли, че времето на гнусните компромати свърши
    Младежите в парламента ще изметат завинаги крадливата лъжлива сган
    Фактите са си факти макар и компрометиращи ! Този филм с новите спасители, коклко пъти ще го гледаме?! Цялата им работа е меням говно за говно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
      Това е много хубаво. На нейно място ще дойдат професионалните крадци.
      Ти.

Коментар

Това е много хубаво. На нейно място ще дойдат професионалните крадци.
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Кои вие ? Че те твоите хора не влязоха в парламента бе!
          Комонета. Добре че има по някой доносник да се навърта или да ви дадат да четете какво някой друг доносник написал, че иначе гащите сами не можете да си вържете.

...и ти се навърташ, нали. Абе, отдавна си ясен.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
            С гроб и боко тиквата и крадливите му министри и обръчи от фирми приключи. Имаме две години да сменим местната власт и гербавите калинки. А през това време трябва да изритаме мутрите гешеф и цацаров както и всички корумпирани прокурори, съдии и всякаква престъпна сган на дпс. Да спрем парите отиващи в доган и фирмичките му и изнасяни в офшорки. Очаквам подкрепа от международните ни партньори. Скоро Румен Спецов ще погне крадците от Лукойл. Браво Спецов. С твърда ръка по всички мутри и крадци на народните пари. Братя домусчиеви да бъдат разследвани как са натрупали тези милиарди и на коя мутра се отчитат!!!
            Няма да е лесно. Първо трябва да се изрие корумпираната прокурВатура, специализираните съд и прокуратура да се закрие, а след това да се изчистят и корумпираните съдии. Естествено, че за това ВСС трябва да е изритан. Там са само бокови подлоги.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• С гроб и боко тиквата и крадливите му министри и обръчи от фирми приключи. Имаме две години да сменим местната власт и гербавите калинки. А през това време трябва да изритаме мутрите гешеф и цацаров както и всички корумпирани прокурори, съдии и всякаква престъпна сган на дпс. Да спрем парите отиващи в доган и фирмичките му и изнасяни в офшорки. Очаквам подкрепа от международните ни партньори. Скоро Румен Спецов ще погне крадците от Лукойл. Браво Спецов. С твърда ръка по всички мутри и крадци на народните пари. Братя домусчиеви да бъдат разследвани как са натрупали тези милиарди и на коя мутра се отчитат!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
                КАК СЛУЖБИТЕ КОВЯХА „ДЕМОКРАТИ“:
                ИВО ИНДЖЕВПОДЛЕЦЪТ СЕ РАЖДА
                http://forumat-bg.com/obshta/medii/1...egodnitzite138
                ІІ. СС „ИВАЙЛО“ ─ ЕДИН ОТ ФИЛИГРАНИТЕ НА БКП И ДС
                http://forumat-bg.com/obshta/medii/1...egodnitzite144
                ІІІ. НА ВСЯКА ВЛАСТ НАЕМНАТА ПОМИЯ…
                http://forumat-bg.com/obshta/medii/1...egodnitzite148
                ІV. ИВО ИНДЖЕВ –ЧЕНГЕТО СИ Е ЧЕНГЕ
                http://forumat-bg.com/obshta/medii/1...egodnitzite150
                Last edited by barbaron; 27.11.2021, 23:44.

Коментар

• Не му е лесно на Боко Тиквата. Сигурно пет дни се е търкалял кьоркютюк пиян след загубата на президентските избори и едва днес се престраши да се появи пред медии. Въпреки че Тиквоча пие само уиски от 300 лв, то махмурлукът пак ще е бил ужасен. Сигурно загубата на Цецка Цачева с 38 на 61 % му се струва като скъп спомен.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Моите хора са тези, които са СРЕЩУ крадливата герберска измет. И докато ПП, ИТН, БСП и ДБ са СРЕЩУ банкянския престъпник, аз съм с тях, независимо че Хаджигенов, Бабикян и Мая не влязоха в парламента.
                    Винаги откак на политическия хоризонт е излязъл сикаджията Борисов, аз съм бил срещу него.
                    Твоите хора фалираха два пъти България за пет години. Сега пак ще пробват. За по-глупавите от тях е отредена ролята на свине около Коледа.

Last edited by RUBLA; 27.11.2021, 23:34.

Коментар

Който построи АЕЦ “Белене”, той и ще ни пороби отново
                      26.11.2021 от Иво Инджев

КАК СЛУЖБИТЕ КОВЯХА „ДЕМОКРАТИ“:

ИВО ИНДЖЕВПОДЛЕЦЪТ СЕ РАЖДА

http://forumat-bg.com/obshta/medii/1...egodnitzite138

ІІ. СС „ИВАЙЛО“ ─ ЕДИН ОТ ФИЛИГРАНИТЕ НА БКП И ДС

http://forumat-bg.com/obshta/medii/1...egodnitzite144

ІІІ. НА ВСЯКА ВЛАСТ НАЕМНАТА ПОМИЯ…

http://forumat-bg.com/obshta/medii/1...egodnitzite148

ІV. ИВО ИНДЖЕВ –ЧЕНГЕТО СИ Е ЧЕНГЕ

http://forumat-bg.com/obshta/medii/1...egodnitzite150

Коментар

Кои вие? Че те твоите хора не влязоха в парламента бе!
                        Комонета. Добре че има по някой доносник да се навърта или да ви дадат да четете какво някой друг доносник написал, че иначе гащите сами не можете да си вържете.

Моите хора са тези, които са СРЕЩУ крадливата герберска измет. И докато ПП, ИТН, БСП и ДБ са СРЕЩУ банкянския престъпник, аз съм с тях, независимо че Хаджигенов, Бабикян и Мая не влязоха в парламента.
                        Винаги откак на политическия хоризонт е излязъл сикаджията Борисов, аз съм бил срещу него.
                        Last edited by RUBLA; 27.11.2021, 23:33. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

А бе много ми е интересно защо се изпокриха от форума разни герберски апологети, като оня "бързоходния" дето все предричаше поражение за "Румборак"?
                          Само дето "Румборак" "отпра с 200" оня гербер от Университета с мазната физиономия. Само ме е яд, че банкянската тиква е достатъчно умен за да не се кандидатира за президент, щото тогаз Румборак щеше да го отпори с 300..
                          Ха-ха, носят се слухове, че гербавите тролове един по един започват да се отричат от вожда си.
                          След като Радев го изрита от властта завинаги, банкянският тулуп от 7 месеца няма кинти да пълни чекмеджето, и вероятно повече няма с какво да плаща за тролове....
                          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• гигов, разкажете още някоя случка моля,

Коментар

• А бе много ми е интересно защо се изпокриха от форума разни герберски апологети, като оня "бързоходния" дето все предричаше поражение за "Румборак"?
                              Само дето "Румборак" "отпра с 200" оня гербер от Университета с мазната физиономия. Само ме е яд, че банкянската тиква е достатъчно умен за да не се кандидатира за президент, щото тогаз Румборак щеше да го отпори с 300. Пък така много народ, който мрази Тиквата, не отиде да гласува, защото си мислеше, че изборът е предрешен.

Като казах "мазна физиономия" та се сетих за една случка от балотажа.
                              Идва един избирател, застава пред машината и почва да мърмори на глас, " а бе къде е тоя Румен Радев" и нещо от този сорт, като се разбира за кого ще гласува. Правя му дискретно забележка и тоя си замълча.
                              Аз излязох в коридора и когато мъжът излезе му викам: "Г-не не се заяждам, но да знаете че съобщаването за кого се гласува се наказва от закона със 1000 лв глоба. То не е точно така, защото се наказва показването, а не казването, ама нейсе.
                              И той ми вика;
                              - А бе аз нямаше да дойда да гласувам, ама много ми е противна мазната физиономия на "оня".

Коментар

Голям кеф бе! Боко Тиквата квичи от свинарника, че не го искали във властта, а египетското герберско прасе квичи във форума. Свиквайте бе! Вие сте АУТ от властта и скоро ще сменим главния прокурор. Тогаз простакът от Банкя поема към затвора.
                                Какъв кеф!
                                Кои вие ? Че те твоите хора не влязоха в парламента бе!

Last edited by RUBLA; 27.11.2021, 23:32. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Working...
                                X