IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

И какво доказва това?

Защо КЕВР не обяви още преди пет дни например, че ще вдигне цените?

И не само това!
    Защо КЕВР НЕ ВДИГНА цените още преди 3 месеца?
    Затуй съм казал, че това е герберска манипулация.
    А за твоите трудовашки спомени не ме е еня. Дреме ми на фуражката за някакъв трудовак.
    Доказва същото което и твоите идиотии доказват.
    А твоите идиотии са резултат на склерозирал червен мозък.
    На никой не му дреме какво мислиш, но ти не спирай, някои се забавляват все пак.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Хубава идея на Атанас Чобанов от сайта "Бивол" :

"Ето моята рецепта за изгонване на ВСС и смяна на Гешев. Вторник депутатите гласуват на първо четене законопроект за изменение на Закона на съдебната власт, с който се отнемат всички бонуси за членовете на ВСС и се въвежда малус - връщане на най-ниска позиция в съдебната система след края на мандата. Второто четене се насрочва за четвъртък. Бас ловя, че в сряда целият ВСС ще се разбяга, за да си запазят кариерните позиции и заплатите. Следва експресен избор на нов ВСС и изгонване на Каскета".

И в петък може да си изберат нов съдебен съвет. В понеделник Гешев да е АУТ!

Размечтах се.
      Борбата с герберската мафия няма да е лесна и няма да приключи за една-две години.
      А може и да бъде изгубена... Защото народът обича да пъхне 20-50 лв на полицая, който го е засякъл в нарушение. Обича да пусне някоя банкнота на чиновника за да му придвижи въпроса по-бързо. Ако народът не иска борба с корупцията, няма как Кирил и Асен да постигнат каквото и да е, дори искрено да го искат.

Впрочем техен голям проблем ще е стремежът към корупция в собствените им редици. Човекът във властта е изложен на огромен корупционен натиск. Никак не е лесно да се устои на това. Не им завиждам.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

И какво доказва това?

И не само това!
        А за твоите трудовашки спомени не ме е еня. Дреме ми на фуражката за някакъв трудовак.
        Аз не искам да са съм защитник на КЕВР ама доколкото знам има два регулаторни периода в годината от 1 януари и 1 юли...Не ми е известно някога комисията да се е произнасяла три месеца предварително винаги е в последният момент....Разбирам че си пристрастен ама докато тиквуна беше на власт не знам да е имало проблем с цените на тока....Цяло лято любимия ти Радев спа и са разбира се друг му виновен...

Коментар

• Какво им пречи НПК, пита Надежда Йорданова.

segabg.com
          Правосъдният министър: Защо прокуратурата не пита Борисов за Мата Хари
          Понякога прокуратурата отказв

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Гигов абе това кой го написа?И как да го разбираме...Като бях войник ни изпратха да фугираме пистата....По едно време свърши битума и ние се опънахме в тревата....каскета обаче побесна и каза че сме против Партията против България и против дружбата със СССР.Та явно от военното училище си прифанал некои мурафети...Са и тока против новата власт.Само да ти припомня че Кирчо и Кокорчо дойдоха с гласовете на 15% от имащите право на глас....Радвам се че не свърших тая глупост да гласувам за такива хора...Поне съм доволен от себе си.А глупостите от сабахлям със зеления сертификат няма да ги коментирам...Ако мислят да я карат така напролет ще видим Костя Копейкин Премиер...
            И какво доказва това?

И не само това!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Гигов има държави с цена на тока 2 ст. в момента, според теб те са хиперидиоти и на всичко отгоре доходите им по големи от българските и не чак толкова спорни.

Не ми се коментират дивотии.
              Токът беше 2 ст като бях на десет години. После стана две стотинки и половина.

п.п. Има и държави, в които бензинът е по-евтин от водата, ама ние сме в Европа.

Коментар

Това по-долу изобщо не ми изглежда като теория на конспирацията.

Факт е активирането на герберските медии, особено във Фейсбука.

На това правителство не са дадени не само сто дни толеранс, ами няма и сто часа! Не сто часа, хямаха 24 часа и ето герберската комисия ДКЕВР обяви значително увеличение на цените на тока, парното и водата.

Някои хора и от този форум искат да върнат на власт крадливата герберастка шайка и затова усилено плюят срещу новото правителство. А пък се правят на неутрални..... Ама не са. Те са защитници на герберските бандити.
                Гигов абе това кой го написа?И как да го разбираме...Като бях войник ни изпратха да фугираме пистата....По едно време свърши битума и ние се опънахме в тревата....каскета обаче побесна и каза че сме против Партията против България и против дружбата със СССР.Та явно от военното училище си прифанал некои мурафети...Са и тока против новата власт.Само да ти припомня че Кирчо и Кокорчо дойдоха с гласовете на 15% от имащите право на глас....Радвам се че не свърших тая глупост да гласувам за такива хора...Поне съм доволен от себе си.А глупостите от сабахлям със зеления сертификат няма да ги коментирам...Ако мислят да я карат така напролет ще видим Костя Копейкин Премиер...

Коментар

• Гигов има държави с цена на тока 2 ст. в момента, според теб те са хиперидиоти и на всичко отгоре доходите им по големи от българските и не чак толкова спорни.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Гигов какво да направи герберската ДКЕВР както си я кръстил след като ЕСО и ЕРП тата вследствие на високите цени на тока са на загуба и отиват на фалит?При преноса и разпределенивто на ел енергия има загуби.Тези загуби фирмите си ги купуват от борсата,В цената досега са им предвидени сто и няколко лева като цена а тока на борсата 450 кинта....КЕВР както знаеш регулира мрежовите такси и цената на тока за регулирания пазар?Ти какво предлагаш фалит на ЕСО и ЕРП или разумно повишение на цената,Знам че е неприятно и никой не иска да му вдигат цената ама айде ти реши....Щото ако съм директор на ЕСО тока ще го плащам по цена която ми е признал КЕВР..Именно за това КЕВР трябва да не зависи от политиците....Киро ментърджията слуша на Курнела глупостите гледам и ти си тръгнал на там...Аз не искам да се връща старата власт и искам новата да не върши простотии.Само ти казвам че нито ЕСО нито ЕРП могат да фалират...Кой ще плаща загубите?

Хайде престани да ми слагаш в устата глупости и да лъжеш. Никъде не съм подкрепял глупостите на Курнела. Къде съм казал, че цените на тока не трябва да се вдигат?

Според мен цените на тока трябва да се вдигнат не с десетина прощента, ами двойно. Говоря за битовите потребители. Ние сме най-идиотската държава, където цените на тока на едро са по-високи от цените на дребно. Така се стимулират БОГАТИТЕ да потребяват повече ток. Друг въпрос е , ако се вдигнат цените за домакинствата, че трябва да има енергийни помощи за по-бедните. Това за мен е истинската социална политика.

Впрочем, продължавам да твърдя, че който усилено плюе срещу новите управляващи, преди още да са започнали да управляват, той на практика подкрепя престъпника от Банкя. Толкоз по това.

А Боко Тиквата трябва да отиде в затвора, едва тогава България ще се успокои и ще тръгне напред.
                    Затова навремето султаните, когато се изкачат на власт, са заповядвали да бъдат убити всичките им братя. Така са си гарантирали относително спокойствие и сигурност на властта.

Коментар

Прокуратурата иска не да разкрие, ами ДА ПРИКРИЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ откраднали милионите.
                      Прокурорите, които правят това са престъпници. Надявам се скоро да има български прокурори осъдени за корупция и прикриване на престъпления.

Както вече е осъден за корупция бившият главен прокурор на ........ Албания.
                      Както казала Айшето а дано Манго ама на дали...Колкото досега осъдиха някой толкова и занапред..

Коментар

На това правителство не са дадени не само сто дни толеранс, ами няма и сто часа! Не сто часа, хямаха 24 часа и ето герберската комисия ДКЕВР обяви значително увеличение на цените на тока, парното и водата.

Някои хора и от този форум искат да върнат на власт крадливата герберастка шайка и затова усилено плюят срещу новото правителство. А пък се правят на неутрални..... Ама не са. Те са защитници на герберските бандити.
                        Гигов какво да направи герберската ДКЕВР както си я кръстил след като ЕСО и ЕРП тата вследствие на високите цени на тока са на загуба и отиват на фалит?При преноса и разпределенивто на ел енергия има загуби.Тези загуби фирмите си ги купуват от борсата,В цената досега са им предвидени сто и няколко лева като цена а тока на борсата 450 кинта....КЕВР както знаеш регулира мрежовите такси и цената на тока за регулирания пазар?Ти какво предлагаш фалит на ЕСО и ЕРП или разумно повишение на цената,Знам че е неприятно и никой не иска да му вдигат цената ама айде ти реши....Щото ако съм директор на ЕСО тока ще го плащам по цена която ми е признал КЕВР..Именно за това КЕВР трябва да не зависи от политиците....Киро ментърджията слуша на Курнела глупостите гледам и ти си тръгнал на там...Аз не искам да се връща старата власт и искам новата да не върши простотии.Само ти казвам че нито ЕСО нито ЕРП могат да фалират...Кой ще плаща загубите?

Коментар

Войната срещу крадливата герберска мафия ще бъде много трудна. Както казах вчера това ще бъде втората битка. Трябва да се отстрани Гешев и да се реформира прокуратурата.

В линка по-долу пускам интервю, разтърсващо интервю на адв. Хаджигенов. Не публикувам текста, защото сайта не ми дава възможност да го копирам.

http://www.focus-news.net/opinion/20...22AfYF8pHVh7HU

Не разбирам защо един 65г човек ни представя битката с корупцията като битка на новата власт срещу старата...Кой е доказал че новата не е корумпирана и не е крадлива...Дошли са едни честни работливи и почтени хора които толкова обичат народа си и страната си и почват една страшна война сещу крадците....Аз не разбирам как Киро ментарджията ше води битката.Звучи ми смешно...Като им слушам глупостите за тока тръпки ме побиват....Това с машините на Чаира стана като оная будка на Капитан Андреево де трябваше да се измаже и хоп в Шенген...Гледам едни ухилени и доволни физиономии които според мен не знаят къде се намират...Няма ли най накрая да се намери някой който да им каже на тия младежи че ПАВЕЦ харчи повече енергия в помпен режим отколкото в произвежда в генераторен?ПАВЕЦ произвежда върхова енергия която е най скъпа...Бог да пази България....Гледам че за пустите пари на ЕС ще продадат и майките си.....Аз не съм оптимист...

Коментар

• Войната срещу крадливата герберска мафия ще бъде много трудна. Както казах вчера това ще бъде втората битка. Трябва да се отстрани Гешев и да се реформира прокуратурата.

В линка по-долу пускам интервю, разтърсващо интервю на адв. Хаджигенов. Не публикувам текста, защото сайта не ми дава възможност да го копирам.

http://www.focus-news.net/opinion/20...22AfYF8pHVh7HU

Коментар

Подготвяте се за сериозния провал ли?

И пак по стара комунистическа традиция друг да ви е виновен.

Не случихте на време за преврат - трябваше да изчакате кога няма криза и икономиката върви нагоре - тогаз се взема власт. Не като вас по време на криза - ма толкоз си можете.

Очакващата се инфлация ще оскъпи живота. Ако доходите не пораснат, хората ще почната да споменават родата на управляващите до 9-то коляно

Та в тоя ред на мисли - просто се подготвяме за кризата и чакаме да ви изгонят с камъни.

Нема нужда друго да правим.

Коментар

• Това по-долу изобщо не ми изглежда като теория на конспирацията.

2 милиарда за главите на Радев, Петков и Василев. Кой и защо ги дава?

Дестабилизация на новото управление, разнобой в коалицията, налагане на опорката, че президентът командва задкулисно и е новият диктатор. Това е краткосрочната програма на бившите властимащи. Целта е да се стигне до импийчмънт на държавния глава и провал на кабинета „Петков“.

Това е война. Пред публиката се декларира някаква приемлива опозиционна политика, но зад кадър се водят истински сражения.
                                Борисов и кликата му са в шизофренно състояние, което не им позволява да възприемат факта, че вече не управляват. Тези хора продължават да живеят с чувството, че държавата е тяхна. Спрените финансови потоци към тях пък ги изваждат от равновесие.

..........................

У нас мащабът е ехей! В някои кръгове в България упорито се говори, че Борисов и компания са приготвили 1,5 – 2 милиарда за главите на президента Радев и водачите на промяната Петков и Василев. Това означава:

- Запазването на Иван Гешев, Сотир Цацаров, КПКОНПИ в този вид, прокуратурата с това ръководство, специализираните съд и прокуратура, сегашният състав на ВСС;

- Съхраняването на преданите на предишния режим кадри в МВР, тайните служби, ДАНС, НАП и други институции и мотивирането им за яростен отпор и саботиране на всички опити за реформи и разкриване факти за престъпления на управлението на Борисов;

- Мобилизация на бизнес-кръгове, зависими от Борисов и компания за съпротива и подбуждане на недоволство срещу правителството на Кирил Петков;

- Ескалация на кампанията срещу президента Радев по всички фронтове и с всички средства;

- Истеризиране на медийните атаки срещу правителството и държавния глава, изтъкване на незаменимата и историческа роля на Бойко Борисов у управлението на ГЕРБ;
                                .......................

Коментар

Working...
                                X