IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като тримата от запаса са Кире, Цацаров лошо гледа ...

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
      ура другари комунизма дойде ;(

Народното събрание наложи мораториум върху цената на електроенергията, водата и парното. Цените остават такива, каквито ще бъдат към 1 януари 2022 г.

Най-смешното е че е по предложение на ГЕРБ, а против са само ДПС - единствените "демократи"
      Хи хи хи хи ба си тока гаден и парното ниедно....Утре да вземат да сложат мораториум и на болестите и на вируса а защо не и на старостта,Да вземат да гласуват всички да сме млади здрави богати умни и красиви.....Колкото пъти комунисти са управлявали толкова пъти е следвало пълно фиаско....Тука ми се струва че Курнела ще е Премиер Кирчо ментата е за камуфлаж

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Гигов преди беше по-свестен, сега с тези избори на 2-3 месеца се чална, стана като барби
        Аз да ти кажа също по едно време се бях озлобил срещу Тиквуня особено като ни назначи оня смешник с баничките за дирекор...После махнах с ръка и го отсвирих...Един дол дренки са.Са ги гледам с тока как се мяткат и не знаят какво да правят.Този мораториум ще доведе до нови още по големи дългове на ЕСО и ЕРП и до още по голям скок в цените....Имаме два варианта за действие.Ще им ги дам безплатно,Първият е отсвирване на ЕС закриване на борсата и никаква зелена сделка както и отказ от парите им...Това е малко вероятен сценарии да не кажа невъзможен като знам колко крадливи и алчни са тия във властта.Втория вариат е повсеместно вдигане на доходи заплати и пенсии....Днешните цени са следствие от едни 20 г не вдигане на цените или символично вдигане..Всяко нещо има край.Резултата е огромни дългове.Накрая системата избуши и стана ебало си е мамата...Мораториума няма да им помогне....Курнела се меси където не е нейна работа....В крайна сметка всякакви инвестиции и ремонти ще спрат и ще се стигне до хронични аварии и стоене без ток.А Гигов наистина е побеснял в омразата си към тиквуня...Да ти кажа има основание но не бива да губи разсъдък

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
          https://www.youtube.com/watch?v=8BpZ...B0%D1%82%D0%B0

Един проект на Козяк с щедрата подкрепа на Шалом
          Ако сте пропуснали - да наваксате Тия дето по 1-2 години не ги търпят на едно място накрая дойдоха да ви оправят. Те ще харчат добре вашите пари.
          И бостънския фалитар, най-вече. И сега всички в България да правят стартъп - поредния фалит, доказано друго не умеят.
          На два браузъра отброява различно

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Аз не искам да са съм защитник на КЕВР ама доколкото знам има два регулаторни периода в годината от 1 януари и 1 юли...Не ми е известно някога комисията да се е произнасяла три месеца предварително винаги е в последният момент....Разбирам че си пристрастен ама докато тиквуна беше на власт не знам да е имало проблем с цените на тока....Цяло лято любимия ти Радев спа и са разбира се друг му виновен...
            Гигов преди беше по-свестен, сега с тези избори на 2-3 месеца се чална, стана като барби

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Това по-долу изобщо не ми изглежда като теория на конспирацията.

На това правителство не са дадени не само сто дни толеранс, ами няма и сто часа! Не сто часа, хямаха 24 часа и ето герберската комисия ДКЕВР обяви значително увеличение на цените на тока, парното и водата.
              хахахаха, гигов спиш ли нощем с пищов под възглавницата

Коментар

• ура другари комунизма дойде ;(

Народното събрание наложи мораториум върху цената на електроенергията, водата и парното. Цените остават такива, каквито ще бъдат към 1 януари 2022 г.

Най-смешното е че е по предложение на ГЕРБ, а против са само ДПС - единствените "демократи"
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първата заповед на соросоидчето Петков е за ковид сертификати. Следващите му заповеди ще бъдат за джендърството и за разни конвенции. Толкова са му силите на Петков. Да бори корупция няма нито сили, нито физиономия. Пожелавам му успех, обаче като знаеме, че всичко в България е ставало със знанието и благоволението на еврогейците - много ме съмнява.

https://www.24chasa.bg/novini/article/10499766
                  Last edited by vikhunter; 15.12.2021, 13:04.

Коментар

• FROGNEWS:
                    Изказванията на главния прокурор Иван Гешев и неговите подчинени за това, че видите ли, били подложени на “безпрецедентен натиск” от разследващите органи в лицето на служителите на ГДБОП, на практика са равносилни на бруталното нахлуване на хората на Гешев в сградата на президентството през лятото на 2020 г.
                    Защото прокуратурата показа, че е силно загрижена за това разкритията по случая да не достигнат високите нива от управлението на държавата. В същото време охлади надеждите на хората, че държавното управление все пак има интерес от това страната ни да надвие мафията.
                    https://www.lentata.com/page_24160.html

LENTATA.COM
                    Гешефтурата се простреля с опита да дискредитира МВР по разследванията за АМ Хемус

Коментар

• Спряха газа на ТЕЦ ”Варна”, чийто мажоритарен собственик е Ахмед Доган. Това се се случило в 6,55 ч в понеделник по искане на ”Булгаргаз”.

FROGNEWS.BG
                      ”Булгаргаз” спря кранчето на ТЕЦ ”Варна” на Доган

Коментар

• рОМЧЕТО ДЕТО НИ ПСУВА ПАК ЩЕ РЕВЕ ЧЕ НЕ СМЕ ГО ПУСНАЛИ В КЪЩАТА.
                        Last edited by RUBLA; 15.12.2021, 10:45.
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• epicenter.bg
                          България потвърди позицията си за Северна Македония: Скопие не изпълнява Договора за

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            Да като казах че митата на Тръмп нищо няма да променят не ми повярва, убеждаваше ме как се събирали предварително и ще се плащат. При търговски оборот от трилиони и 15% мито се събрали цели 15 милиарда за толкова години, направо са се плащали сами а не са се укривали масово.
                            - Като казвам че има кой като спи да сънува балона на дълговете да се спука, знам какво говоря.
                            Ситуацията е такава - имаш стока която трябва да продаваш за пари, имаш и дълг който дори е най големия в Света, имаш интерес дълга ти да се стопи и изчезне а стоката ще продадеш за пари с които си плащаш дълга за нула време.
                            В България има много малко производство, никога не е било толкова малко сигурно, внасят се зеленчуци дори.
                            Ми какво производство да има, глей за кво става въпрос: тръбички, отоплител за обувки, сега модули, които всъщност отдавна се използват... все никому ненужни неща.
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                            X