Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеура другари комунизма дойде ;(
Народното събрание наложи мораториум върху цената на електроенергията, водата и парното. Цените остават такива, каквито ще бъдат към 1 януари 2022 г.
Най-смешното е че е по предложение на ГЕРБ, а против са само ДПС - единствените "демократи"
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Гигов преди беше по-свестен, сега с тези избори на 2-3 месеца се чална, стана като барби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=8BpZ...B0%D1%82%D0%B0
Един проект на Козяк с щедрата подкрепа на Шалом
Ако сте пропуснали - да наваксате Тия дето по 1-2 години не ги търпят на едно място накрая дойдоха да ви оправят. Те ще харчат добре вашите пари.
И бостънския фалитар, най-вече. И сега всички в България да правят стартъп - поредния фалит, доказано друго не умеят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Аз не искам да са съм защитник на КЕВР ама доколкото знам има два регулаторни периода в годината от 1 януари и 1 юли...Не ми е известно някога комисията да се е произнасяла три месеца предварително винаги е в последният момент....Разбирам че си пристрастен ама докато тиквуна беше на власт не знам да е имало проблем с цените на тока....Цяло лято любимия ти Радев спа и са разбира се друг му виновен...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТова по-долу изобщо не ми изглежда като теория на конспирацията.
На това правителство не са дадени не само сто дни толеранс, ами няма и сто часа! Не сто часа, хямаха 24 часа и ето герберската комисия ДКЕВР обяви значително увеличение на цените на тока, парното и водата.
Коментар
-
ура другари комунизма дойде ;(
Народното събрание наложи мораториум върху цената на електроенергията, водата и парното. Цените остават такива, каквито ще бъдат към 1 януари 2022 г.
Най-смешното е че е по предложение на ГЕРБ, а против са само ДПС - единствените "демократи"Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първата заповед на соросоидчето Петков е за ковид сертификати. Следващите му заповеди ще бъдат за джендърството и за разни конвенции. Толкова са му силите на Петков. Да бори корупция няма нито сили, нито физиономия. Пожелавам му успех, обаче като знаеме, че всичко в България е ставало със знанието и благоволението на еврогейците - много ме съмнява.
https://www.24chasa.bg/novini/article/10499766Last edited by vikhunter; 15.12.2021, 13:04.
- 2 Харесвания
Коментар
-
FROGNEWS:
Изказванията на главния прокурор Иван Гешев и неговите подчинени за това, че видите ли, били подложени на “безпрецедентен натиск” от разследващите органи в лицето на служителите на ГДБОП, на практика са равносилни на бруталното нахлуване на хората на Гешев в сградата на президентството през лятото на 2020 г.
Защото прокуратурата показа, че е силно загрижена за това разкритията по случая да не достигнат високите нива от управлението на държавата. В същото време охлади надеждите на хората, че държавното управление все пак има интерес от това страната ни да надвие мафията.
https://www.lentata.com/page_24160.html
LENTATA.COM
Гешефтурата се простреля с опита да дискредитира МВР по разследванията за АМ Хемус
Коментар
-
Спряха газа на ТЕЦ ”Варна”, чийто мажоритарен собственик е Ахмед Доган. Това се се случило в 6,55 ч в понеделник по искане на ”Булгаргаз”.
FROGNEWS.BG
”Булгаргаз” спря кранчето на ТЕЦ ”Варна” на Доган
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеLast edited by RUBLA; 15.12.2021, 10:45.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДа като казах че митата на Тръмп нищо няма да променят не ми повярва, убеждаваше ме как се събирали предварително и ще се плащат. При търговски оборот от трилиони и 15% мито се събрали цели 15 милиарда за толкова години, направо са се плащали сами а не са се укривали масово.
- Като казвам че има кой като спи да сънува балона на дълговете да се спука, знам какво говоря.
Ситуацията е такава - имаш стока която трябва да продаваш за пари, имаш и дълг който дори е най големия в Света, имаш интерес дълга ти да се стопи и изчезне а стоката ще продадеш за пари с които си плащаш дълга за нула време.
В България има много малко производство, никога не е било толкова малко сигурно, внасят се зеленчуци дори.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар