2:1 за Дидо Дебелия срещу Агент Сава .....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеЕм то и аз ви казвах, че перат пари, ама вие, шараните, балъците, акционерите, поддържали бутафорията, вече шест години. Е няма такъв филм. Всеки, който има бизнес го знае- два месеца като си на загуба, на третия хлопваш кепенците. Банките и кредиторите няма да чакат.
Най абсурдното е следното-паркът е средище на българщина и патриотизъм, а се оказва, че изобщо не е продукт за българския пазар, ако изобщо може да се нарече продукт. Те го напрайли хората да водят там китайци румънци и руснаци…и така до 600к на година
Иначе някой да цопне една камера с компютърно зрение на входа и да броим колко хора влизат.
Онзи ден бях на крушунските водопади и си мислех как със сигурност там ходят повече хора отколкото в ИП.
Коментар
-
Аз не следя политиката (особено в БГ), ама пускам на единия канал:
- Дебат на лъжеца Тръмп и деменциалния Байдън.
Сменям канала и гледам:
- Ивелин Михайлов фъфли с грацията на пропил общак във варненско село.
Как пък чак така я докарахме.Last edited by direkto4eto2; 03.07.2024, 08:25.
- 1 like
Коментар
-
Тая партия е чаЛ Остава да разберем защо геният, психологът, финансовият гуру и абсолютният връх на човешката раса Ивелин не е успял да прозре каква змия си вкарва в пазвата Гледах му откъс от интервю в Свободна Европа - тоя човек плещи тотални глупости и на елементарни въпроси се оплита. Бил знаел още отначало какъв бил Марков и други такива тъпотии... не знам дали и неговите фанатизирани последователи вече ще му повярват. Още преди време бях писал тук и на други места, че Търмъка няма топките и нервите да издържи на напрежението - викайте ми Пророка
- 1 like
Коментар
-
https://www.dnes.bg/politika/2024/07...aign=most_read
Хем е забавно, хем е страшно. Тая златна земя не може ли да я насели народ без инстинкт за самоунищожение?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеМного е странно поведението на полковника. Видяхте ли го как едвам говори на пресекулки с треперещ плачлив глас на трибуната в парламента - нещо се случва с този човек. Според мен мафията е хванала Марков за топките. Или са го заплашили, или го държат с компромат, или мафиотите от статуквото са му дали едно от ония партийни куфарчета пълни с пачки....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Много е странно поведението на полковника. Видяхте ли го как едвам говори на пресекулки с треперещ плачлив глас на трибуната в парламента - нещо се случва с този човек. Според мен мафията е хванала Марков за топките. Или са го заплашили, или го държат с компромат, или мафиотите от статуквото са му дали едно от ония партийни куфарчета пълни с пачки....( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеКиро Брейка никак не е прост даже. Демонстрира че е първичен и леко елементарен , както голяма част от българите и много добре знае как и какво да им говори. Очаквах повече от полковника, изложи се ужасно. Ама нака е като се е хванал с психопат с нарцистично шизофренични наклонности със склонност към финансови престъпления.. Да е чел форума
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеКиро Брейка никак не е прост даже. Демонстрира че е първичен и леко елементарен , както голяма част от българите и много добре знае как и какво да им говори. Очаквах повече от полковника, изложи се ужасно. Ама нака е като се е хванал с психопат с нарцистично шизофренични наклонности със склонност към финансови престъпления.. Да е чел форума
- 2 Харесвания
Коментар
-
Киро Брейка никак не е прост даже. Демонстрира че е първичен и леко елементарен , както голяма част от българите и много добре знае как и какво да им говори. Очаквах повече от полковника, изложи се ужасно. Ама така е като се е хванал с психопат с нарцистично шизофренични наклонности със склонност към финансови престъпления.. Да е чел форумаLast edited by Minaiivan; 02.07.2024, 17:54.
- 1 like
Коментар
-
Преди време писах, че според мен Ивелин се вкара в много голяма беля като се хвърли в политиката. Преди си беше един измамник с атракцион, който си плаща където трябва, че да не го закачат, но седна ли на една маса с големите измамници и го осветиха отвсякъде, а при него има къде и НАП и Прокуратура и Данс да се захванат... стратегическа грешка.
'Полковника' от своя страна очакам да се изложи като човек с прикрити (досега) ментални проблеми, но в парламента има доста такива...та не е ясно.
Копейкин ликуватова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеПък сега казал, че Марков то заплашвал с убийство. Е много се изложиха…
- 1 like
Коментар
Коментар