IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 2:1 за Дидо Дебелия срещу Агент Сава .....
    Life won't wait for you.

Коментар

• Купих пуканките, сядам на първи ред за шоуто.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
        Ем то и аз ви казвах, че перат пари, ама вие, шараните, балъците, акционерите, поддържали бутафорията, вече шест години. Е няма такъв филм. Всеки, който има бизнес го знае- два месеца като си на загуба, на третия хлопваш кепенците. Банките и кредиторите няма да чакат.
        Най абсурдното е следното-паркът е средище на българщина и патриотизъм, а се оказва, че изобщо не е продукт за българския пазар, ако изобщо може да се нарече продукт. Те го напрайли хората да водят там китайци румънци и руснаци…и така до 600к на година
        Във форума има ли изобщо някой дето е клъвнал? Явно да...

Иначе някой да цопне една камера с компютърно зрение на входа и да броим колко хора влизат.
        Онзи ден бях на крушунските водопади и си мислех как със сигурност там ходят повече хора отколкото в ИП.

Коментар

• Аз не следя политиката (особено в БГ), ама пускам на единия канал:
          - Дебат на лъжеца Тръмп и деменциалния Байдън.
          Сменям канала и гледам:
          - Ивелин Михайлов фъфли с грацията на пропил общак във варненско село.

Как пък чак така я докарахме.
          Last edited by direkto4eto2; 03.07.2024, 08:25.

Коментар

• Тая партия е чаЛ Остава да разберем защо геният, психологът, финансовият гуру и абсолютният връх на човешката раса Ивелин не е успял да прозре каква змия си вкарва в пазвата Гледах му откъс от интервю в Свободна Европа - тоя човек плещи тотални глупости и на елементарни въпроси се оплита. Бил знаел още отначало какъв бил Марков и други такива тъпотии... не знам дали и неговите фанатизирани последователи вече ще му повярват. Още преди време бях писал тук и на други места, че Търмъка няма топките и нервите да издържи на напрежението - викайте ми Пророка

Коментар

• Киро брейка уволни полковника. Още като направи видео че той ги вкарал величие в парламата му казах че ще ги псува много скоро.

Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• https://www.dnes.bg/politika/2024/07...aign=most_read

Хем е забавно, хем е страшно. Тая златна земя не може ли да я насели народ без инстинкт за самоунищожение?

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                  Много е странно поведението на полковника. Видяхте ли го как едвам говори на пресекулки с треперещ плачлив глас на трибуната в парламента - нещо се случва с този човек. Според мен мафията е хванала Марков за топките. Или са го заплашили, или го държат с компромат, или мафиотите от статуквото са му дали едно от ония партийни куфарчета пълни с пачки....
                  Или това, или просто си е повярвал, че ще фюрерства и дерибейства като Копейкин във вГъзраждане, но не му излязоха сметките, и сега и той като Търмъка е дриснал и ще се чуди как да се оправдае. При него гредата е по-дебела и четвъртита, защото е парашутист и дори неговите избиратели ще видят, че лично той ще е човекът, съсипал "идеалът" им. Ивелин сега ще трябва да се обяснява защо го е избрал и се е хванал на хорото с него - вече го питат и му търсят обяснение. Като е такъв гений - защо е проспал Кюфтето Марков и не го е усетил още в началото? Ще му е тежко да се обяснява Страхотна сговорна дружина бяха... за 2 седмици Адски забавно е как всички бяха мега сплотени, а са се записвали по стар кагебейски обичай Сибирчо - дай мнение по темата, не подсмърчай тихичко в ъгъла

Коментар

• Много е странно поведението на полковника. Видяхте ли го как едвам говори на пресекулки с треперещ плачлив глас на трибуната в парламента - нещо се случва с този човек. Според мен мафията е хванала Марков за топките. Или са го заплашили, или го държат с компромат, или мафиотите от статуквото са му дали едно от ония партийни куфарчета пълни с пачки....
                    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Коментар

Киро Брейка никак не е прост даже. Демонстрира че е първичен и леко елементарен , както голяма част от българите и много добре знае как и какво да им говори. Очаквах повече от полковника, изложи се ужасно. Ама нака е като се е хванал с психопат с нарцистично шизофренични наклонности със склонност към финансови престъпления.. Да е чел форума
                        'полковника' не е по-различен от ивелин, но сега му падна и ще се разивие
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Киро Брейка никак не е прост даже. Демонстрира че е първичен и леко елементарен , както голяма част от българите и много добре знае как и какво да им говори. Очаквах повече от полковника, изложи се ужасно. Ама нака е като се е хванал с психопат с нарцистично шизофренични наклонности със склонност към финансови престъпления.. Да е чел форума
                          А аз, след като Марков се хвана с Ивелинката, спрях да очаквам от него каквото и да е.

Коментар

• Киро Брейка никак не е прост даже. Демонстрира че е първичен и леко елементарен , както голяма част от българите и много добре знае как и какво да им говори. Очаквах повече от полковника, изложи се ужасно. Ама така е като се е хванал с психопат с нарцистично шизофренични наклонности със склонност към финансови престъпления.. Да е чел форума
                            Last edited by Minaiivan; 02.07.2024, 17:54.

Коментар

• Преди време писах, че според мен Ивелин се вкара в много голяма беля като се хвърли в политиката. Преди си беше един измамник с атракцион, който си плаща където трябва, че да не го закачат, но седна ли на една маса с големите измамници и го осветиха отвсякъде, а при него има къде и НАП и Прокуратура и Данс да се захванат... стратегическа грешка.

'Полковника' от своя страна очакам да се изложи като човек с прикрити (досега) ментални проблеми, но в парламента има доста такива...та не е ясно.

Копейкин ликува
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Пък сега казал, че Марков то заплашвал с убийство. Е много се изложиха…
                                Карай да е весело

Коментар

Working...
                                X