Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
...Да - в страната на приказките. В реалността може да дадеш 20-30 милиарда европарички за ненужни дози медицински експерименти. Като осъдят Ърцула, пак ще пишем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Не знам за колко години е разходът и планировката. Едно обаче знам, ако някой на запад е крал и го гепят го съдят. Толкоз.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Всеки сам си решава....
Не говорим ли за нови 2.5 млрд дози, щото аз така разбрах, но може и да бъркам?
Обсъждахме руският дипломатически “професионализъм” … към днешна дата в България.
https://segabg.com/hot/category-bulg...tu-mitrofanova
https://segabg.com/hot/category-bulg...na-mitrofanovaLast edited by Selena; 01.07.2022, 19:31.
Коментар
-
Да, като на човек във форум за инвестиции мога да ти кажа че отлично излиза сметката да се инжектираш четвърти път с "ваксина" срещу вирус от преди 30 месеца, който вече мутира многократно и няма следа от първия вариант. Може да си сложиш и една грипна ваксина от 2019 г да си ептензащитена
И все пак, основното е че злата вещица Ърцула е поръчала и платила за евросметка поне по шест дози на калпак от експерименталните инжекции - ако мислите че е от предвидливост и добронамереност, може би просто няма за какво да говорим повече.
Коментар
-
Аз съм с три дози. С прискърбие съобщавам, че не ми пораснаха копита, рога и опашка. Метлата, летящата си е моя и патентована от преди Ковид.
Наесен, ако вирусът се развихри има опция за четвърта доза. Опционално.
Не говорим ли за нови 2.5 млрд дози, щото аз така разбрах, но може и да бъркам?
Коментар
-
Винаги има полза от дипломатически отношения.
Коментар
-
Аз съм с три дози. С прискърбие съобщавам, че не ми пораснаха копита, рога и опашка. Метлата, летящата си е моя и патентована от преди Ковид.
И все пак, основното е че злата вещица Ърцула е поръчала и платила за евросметка поне по шест дози на калпак от експерименталните инжекции - ако мислите че е от предвидливост и добронамереност, може би просто няма за какво да говорим повече.Last edited by cyclop; 01.07.2022, 19:19.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Е те вече не им ли набиха по няколко дози на 2/3 от йоропейците?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Щото дозите са четири, принце мой. 4х450 плюс резерви
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Тя прави каквото и наредят шефовете. Ако я сменят следвашия посланик ше прави същото. Не съм наясно каква е ползата да имаме дипломатичски отношения с Русия след като те ни обявика за вражеска държава.
- 1 like
Коментар
-
Щото дозите са четири, принце мой. 4х450 плюс резерви
Коментар
-
Мили мои великолепни спящи красавици... Като от приказките, буквално... В ЕС корупцията не е за чекмеджета, а за милиарди. Я виж това https://www.reuters.com/world/europe...er-2022-06-29/ и ми обясни ако няма корупция, защо Ърцула е заръчала два милиарда и половина дози инжекции за няма и 450 милиона население? Сметни и помисли
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
уви това е лицето на русия у нас - нагло, самодоволно, очакващо подчинение същество
пепел ми на устата но онази кокошка Херо е с класи над тьотпката, защото ако не друго поне може да се усмихне и постарае.
този динозавър да си ходи.
Между другото много е важна руската реакция. Оттам ще се види кое накъде отива. Ако просто я сменят, тъй като за 90% от този излишен конфликт е виновна именно и лично тя с неадекватното си и непрофесионално поведение, има надежда все пак да останат някакви нормални междудържавни равностойни отношения. Ако затворят посолството оттук нашите пътища се разделят.
Бог да пази България.
- 1 like
Коментар
-
Некадърността на тази жена й коства собствения пост. Ако тя е професионален дипломат аз съм английската кралица.
Възможно е и просто да бъде сменена с по-адекватен колега.
Предстои да се види.
Коментар
Коментар