Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
EEE сега. Не съм дипломат или политик. Ако аз кажа така, значи заминаваме цялото посолство и вече съм събрал багажа и съм изключил хладилника. Ама тия мазните дипломатски игри не ги разбирам, може всичко да стане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Заедно с посолството или отделно от него?
Коментар
-
А, отлита според мен. Какво може друго да стане.?
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Това е също корупция чиято цел е да държи българския бизнес долу и да дава възможност само на избрани кръгове да минат определено ниво.
ПП не знам дали си запознат с ESG Rating, което ще бъде краят на всеки не-наш бизнес в цял ЕС и САЩ, и ще се въведе скоро. Но ако не си се загледал как работи системата, ще трябват страници за да го обясня.Last edited by cyclop; 01.07.2022, 20:08.
Коментар
-
...Да - в страната на приказките. В реалността може да дадеш 20-30 милиарда европарички за ненужни дози медицински експерименти. Като осъдят Ърцула, пак ще пишем.Last edited by segato; 01.07.2022, 20:01.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ще поживеем и ще видим. А с митрофанова какво ще стане според теб?
Коментар
-
Па аз съм си тук с един ник от 12 години. Не знам какво ще стане според теб
Коментар
-
Винаги има полза от дипломатически отношения.
Коментар
-
Мдам. Но ти едва ли ще си тук със същия ник.
- 1 like
Коментар
-
...Да - в страната на приказките. В реалността може да дадеш 20-30 милиарда европарички за ненужни дози медицински експерименти. Като осъдят Ърцула, пак ще пишем.
Коментар
-
Не знам за колко години е разходът и планировката. Едно обаче знам, ако някой на запад е крал и го гепят го съдят. Толкоз.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Всеки сам си решава....
Не говорим ли за нови 2.5 млрд дози, щото аз така разбрах, но може и да бъркам?
Обсъждахме руският дипломатически “професионализъм” … към днешна дата в България.
https://segabg.com/hot/category-bulg...tu-mitrofanova
https://segabg.com/hot/category-bulg...na-mitrofanovaLast edited by Selena; 01.07.2022, 19:31.
Коментар
-
Да, като на човек във форум за инвестиции мога да ти кажа че отлично излиза сметката да се инжектираш четвърти път с "ваксина" срещу вирус от преди 30 месеца, който вече мутира многократно и няма следа от първия вариант. Може да си сложиш и една грипна ваксина от 2019 г да си ептензащитена
И все пак, основното е че злата вещица Ърцула е поръчала и платила за евросметка поне по шест дози на калпак от експерименталните инжекции - ако мислите че е от предвидливост и добронамереност, може би просто няма за какво да говорим повече.
Коментар
-
Аз съм с три дози. С прискърбие съобщавам, че не ми пораснаха копита, рога и опашка. Метлата, летящата си е моя и патентована от преди Ковид.
Наесен, ако вирусът се развихри има опция за четвърта доза. Опционално.
Не говорим ли за нови 2.5 млрд дози, щото аз така разбрах, но може и да бъркам?
Коментар
Коментар