Щом личности като Руди изобщо имат достъп до камери и микрофони, значи правете си сметка с какъв политически и управленски потенциал разполагаме като нация.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от forexar Разгледай мнениеMmm да! По трета програма хора от ИТН вадят кирливите ризи на Тошко и Слави. Край с ИТН! .. Край със Слави.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Гербавите НЕ СА започнали добре. Започнаха по абсолютно СЪЩИЯ начин - с обвинения към предишните и обещания за ефективни присъди. Разликата е, че не осраха пейзажа толкова бързо и толкова мощно и не ме обиждаха чак толкова с тотален дебил начело.
А ти си 1 към 1 гербав. Да ти припомня - кой, ако не той. Или пък Бойко си има кусури, ама щом гази БСП значи е наред.
Не знам какво ми припомняш ама жестоко бъркаш.
Както и да е...
Ще си говорим/пишем след време, ако си във форума, сега си много изнервен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
От най-голямата секта съм - не харесващите герб и дпс, проблем ли ти е?
А иначе си прав, че имат кусури, но кой ли няма.
Ако помниш 2009та и гербавите почнаха добре, ама после.....
А ти си 1 към 1 гербав. Да ти припомня - кой, ако не той. Или пък Бойко си има кусури, ама щом гази БСП значи е наред.
- 1 like
Коментар
-
Слави Трифонов никога не се е интересувал от мнението на избирателите, от своите депутати, той не ги познава, той познава петима души. Той не е дошъл две години да види офиса в родния му град Плевен. ИТН е бизнес проект, не е парламентарен проект. За да се откраднат едни средства от едни фирми, Трифонов изтегли министри.
https://bgnes.bg/…/radostin-vasilev-trifonov-iztegli…/
bgnes.bg
Радостин Василев: Трифонов изтегли министри, за да се откраднат средства, РСМ е измислена причина
България е по-важна от задкулисните интереси на група л
- 5 Харесвания
Коментар
-
Страх тресе мутренската кочина и ДПС..Бай Ставри чака гости крадци..
Радостин Василев: "Тошко Йорданов дойде и ми каза: - Пич, Слави ме праща да ти кажа да не закачаш Сталийски."
---
Ами така не се бори мафията. Един от котараците на Бойко, за който е обществена тайна, че разпределя обществените поръчки в немалка част от територията на страната, а много кметове знаят към кой котарак да се обърнат, за да е ясно на кого да дадат поръчката.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
От най-голямата секта съм - не харесващите герб и дпс, проблем ли ти е?
- 3 Харесвания
Коментар
-
То вече станахме пладне, а по принцип денят се познава от сутринта. След година Кирчо ще спре да лъже, ще спре да назначава любовниците си на държавна заплата, ще изплати взетите дългове. ЩЕ, само потрайте и идва Светлото бъдеще (tm). А така за протокола, Спецов ще го разследва ли?
Ти си в секта, бе момче. Прочети си още веднъж какво си написал.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнениеКирцата настъпи някой за опашката и сега от доста места вият на умряло. Дано има гръб, че работата е сериозна. Интересни времена предстоят.
Кумиха се за инхауз процедурите. Кво има да ги разследваш - НИЩО НЯМА ДА ВИ ДАДЕМ, ЗАПОР НА ВСИЧКИ СМЕТКИ, ще ви съдим ВСИЧКИ докато ви вкараме по затворите. А те им позволяват да протестират !?!?!?
Първо започват от ЧИНОВНИЦИТЕ които са позволили да теглят парите - ДАНС, манс всички УВОЛНЕНИЕ и ОБВИНЕНИЕ.
Загубена пътна карта - темерутка в АРЕСТА докато каже къде е. Не да и се молят в народното събрание. Шефовете на булгаргаз+ЦЕЛИЯ БОРД, транс мас - СЪЩО.
НИЩО НЕ НАПРАВИХА. ТРЯБВА БЪРЗО И РЕШИТЕЛНО РЯЗАНЕ НА КЛОНОВЕТЕ НА МАФИЯТА.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеМисля/надявам се, ако имат година време за спокойна работа резултатите ще се видят. Затворят ли само едно, две крачета и приберат ли в кауша един, двама всичко ще се нареди. Трябват им подплатени с доказателства разследвания и всички ще сме доволни / с изключение на гербавите и дпс антураж/
Ти си в секта, бе момче. Прочети си още веднъж какво си написал.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Мисля/надявам се, ако имат година време за спокойна работа резултатите ще се видят. Затворят ли само едно, две крачета и приберат ли в кауша един, двама всичко ще се нареди. Трябват им подплатени с доказателства разследвания и всички ще сме доволни / с изключение на гербавите и дпс антураж/
- 1 like
Коментар
-
Кви избори, бе пич. Надеждата ни е новият американски посланик да сложи някой малко по-нормален от Кирчо. Иначе ще си караме като в Италия с години.
- 1 like
Коментар
-
Кви избори, бе пич. Надеждата ни е новият американски посланик да сложи някой малко по-нормален от Кирчо. Иначе ще си караме като в Италия с години.
- 1 like
Коментар
Коментар