Първоначално изпратено от mathematician
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Ти недей да ме хващаш мен. Когато нямате аргументи - почвате да идентифицирате опонента с лошите... Майтапчия! Все "схеми" чертаете и си вярвате. И ти си от тях - които крадат (правителството).
Парите от митници и приватизации - всичко с куфарчетата - отива В правителството.
Забрави ли, че и Слави беше в правителството?
Ега ти калитковците, които пишете тук. И си вярвате!
Кое правителство ще остави този ЧИСТ доход, щом митниците са под шапката на финансовото министерство ?
Щото това са различни неща.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
По-скоро ура патриотични нотки, но нищо друго...Дано все пак се намерях достатъчно хора, които да проявят достатъчно отговорност и да не падне настоящото правителство, поне до януари-февруари 2023г., за да може да се получат парите, предвидени за България, съгласно параметрите, заложени в Плана за възстановяване..
Останалите просто приказват. В ПП каквото се разберат Кирчо и след това се спуска от Ленка към парламентарната група и толкоз. За да стане нещо там трябва да има хора с опит, дето поне като им се представят целите да могат да свършат нещо нормално без някой постоянно да ги надзирава и да им казва какво да правят. В момента там са млади на около 30 години хора без практически опит и всичко трябва да им дойде отгоре иначе инициатива нулева.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Затова, чичо ми, нейн съпартиец разказа за тишината в спалнята й. Не го коря
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеВсеки който е запознат с положението в България знае колко неща не се случиха по времето на никито василев-мекома. Колко подкупа и в какви размери искаше. Готов ли е никито василев да се яви на полиграф искал ли е подкуп за десеткк милиони от чуждестрани инвеститори. Това ли е честният и почтен мин прецедател на слави трифанов или и той е зависим от пеефски сокола и компания.
Осигурен беше пълен комфорт и протекции по отношение на трафика на наркотици и контрабандата...
Още през пролетта на 2021г., беше ясно, че ИТН са прокси на ДПС...Самият Слави Трифонов искрено благоговее пред Ахмед Доган и му се възхищава. Славуца това дори не го е и крил...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Затова, чичо ми, нейн съпартиец разказа за тишината в спалнята й. Не го коря
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
По-скоро американската, ама карай
И за руската, че има има.
Обаче Кирчо и Кокорчо все пак бяха лансирани от президента, който е с про-руска ориентация. Та и аз вече се обърках.
Но ИТН си имат про-българска позиция и на тях трудно някой може да им се бърка. И затова цел номер 1 да ги унищожат. И преди и сега атаките са към тях и от двете страни и от руснаци и от американците. Докато Възраждане никой не ги пипа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
.... Парите секват към дпс и това ще ти го каже всеки запознат с схемите им. Пари няма пич. Пари НЯМА.
Ти за приходна администрация чувал ли си нещо в България ? Нещо за НАП и Агенция Митници ? А за публичен ресурс - нещо ? Ми,.щом не си чувал - чети, де! Стига си затъвал е разни "гьолове"...
Всичко е в ръцете на твоя приятел - Кокорчо и на неговия шеф - Кирчо П. (НАП - Митници)
И не ме идентифицирай с партии. Може да ми кажеш, самият ти от коя партия си и ще преценя дали да те подкрепя (когато му дойде времето), или да си остана в най-голямата "партия" - които НЕ гласуват!...
Коментар
-
От статията: "Според Асен Василев присъствието на тази лаборатория е основната причина България да не влезе в Шенген. За последната седмица са върнати 60 тира с пестициди, за 10 години - нито един. По правилата, при проверката трябва да присъства митнически служител. След заплахи, митнически служител не присъства. На пукта липсват камери, за 10 години няма нито един запис."
24chasa.bg
"Златната" лаборатория срещу 5000 лв. наем на месец печели 5000 лв. на час
След като държавата си възста
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеРадостин Василев: "Тошко Йорданов дойде и ми каза: - Пич, Слави ме праща да ти кажа да не закачаш Александър Сталийски."
За незапознатите Александър Сталийски е много приближен на Борисов и се води един от "котараците " му и топла връзка с Пеевски.
Та не знам на кой да верваме вече
Аз все пак си вервам на Царя
- 3 Харесвания
Коментар
-
Конкретните резултати няма как да бъдат отчетени до заседанието на Европейския съвет, отбеляза президентът
epicenter.bg
Радев твърдо към Шарл Мишел: Евроинтеграцията на Скопие да се гради на реални резултати
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Златният гьол на кой се отчита? Кой е шефа там? Айде хванхме ви в зависимости от дпс и гроб. Сега от итн ще виете на умряло. Слави е политически труп вече не е нужен и на шефовете му ако се провали да разтури правителството. Парите секват към дпс и това ще ти го каже всеки запознат с схемите им. Пари няма пич. Пари НЯМА.
Парите от митници и приватизации - всичко с куфарчетата - отива В правителството.
Забрави ли, че и Слави беше в правителството?
Ега ти калитковците, които пишете тук. И си вярвате!
Кое правителство ще остави този ЧИСТ доход, щом митниците са под шапката на финансовото министерство ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
Това, което става в момента в България, е в резултат на руската намеса...Къде го търсиш Бойчо.?! Да не си въобрази, че е всесилен....Бойко е бита карта вече...Не му и трябва да се натиска да е във властта..
И за руската, че има има.
Обаче Кирчо и Кокорчо все пак бяха лансирани от президента, който е с про-руска ориентация. Та и аз вече се обърках.
Но ИТН си имат про-българска позиция и на тях трудно някой може да им се бърка. И затова цел номер 1 да ги унищожат. И преди и сега атаките са към тях и от двете страни и от руснаци и от американците. Докато Възраждане никой не ги пипа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Къде се отнесе,.бе човек? Я стига внушения!
Митниците ВИНАГИ се отчитат на управляващите.
Дори да е било възможно в преходния период при смяна на правителството, управляващите направиха достатъчно смени в митниците, за да са оставили "вратички" митниците да се отчитат - където и да било, вън от самото правителство..
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар