IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Като слушам кви ги наговори днес Корни и кви ги говри от известно време насам, в Сряда вмосто да гласуват вот на недоверие, направо да гласуват импийчмант на Румборак. Там май ще има консенсус по въпроса.

    Коментар


    • Сградата няма никакви строителни книжа.



      24plovdiv.bg
      Събарят незаконната къща на пловдивчанина, татуирал си лика на Доган

      Коментар


      • Абе, Терзиев може ли да ми обясниш с какви очи питаш глупости и клюки в една сериозна тема..Ти си калинка на крадците , но хипитата имаха девиз- И най мръсната порнография е по- чиста от мръсната война..Същото се отнася и за корупцията на милиарди..Ако толкова продължаваш и се интересуваш попитай Борисов за преживяванията му в Симитли и оргиите с манекенки..И да не забравяш, че е комунист от БКП и много краде и лъже
        ..Много удобно да се правите на морални и да крадете милиарди..Всеки има личен живот , но кражбата на милиарди и предателство на Путин са престъпления.. Ти да не си ходил днес на прайда и сега да се вълнуваш..





        segabg.com
        Само Кьовеши ще се справи с хъба на Таки-Маки
        "Разривът в коалицията е свързан с много пари - за пътища и контрабандния хъб, който ние спряхме", коментира Настимир Ананиев, депутат от "Продължаваме промяната". "Хъ...
        Last edited by Kiro; 18.06.2022, 20:29.

        Коментар


        • Аве, Кире, отдавна искам да те питам нещо. И ти ли си стипендиант на Америка за България като твоя адаш? Редно е барем един disclaimer да турнеш.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение

            P.S. Целият материал с още детайли тук: https://www.clubz.bg/129093-fitch_potvardi_dalgosrochniya…
            Нови грантове на прословутата фондация „Америка за България“ раздаде стотици хиляди левове на български медии. Вижте кои са те!

            • „Америка за България“

            • „Америка за България“

            • „Америка за България“
            17 юли 2018 | 18:09


            ClubZ усвоява 120 000 лв.

            Давай направо линкове към твитър акаунта на твоето посолство.

            Коментар


            • Л.АЛАМАНОВ

              ГЕРБ: Рейтинговите агенции свалят рейтинга на България, край, ужас, загиваме като цивилизация...

              Рейтинговите агенции: "Потвърждава междългосрочния кредитен рейтинг на България в чуждестранна и местна валута ‘BBB’ с положителна перспектива."

              И още:

              "Рейтингът на България е подкрепен от нейната силна външна и фискална позиция, спрямо държавите със същия рейтинг, надеждната политическа рамка от членството в ЕС и дългогодишното функциониране на режима на паричен съвет."

              Това е горе-долу всичко, което трябва да знаете за истеричните комуникации на ГЕРБ.

              Ама то едно е да четеш прес-съобщения от пънче в гората, друго е да имаш поне елементарна финансова грамотност.

              Да, като всяка страна, и България си има своите силни и слаби страни. И трябва да се работи много, особено в условията на кризи и война до границите ни. Но да се лъже за един процент повече е срамно.

              P.S. Целият материал с още детайли тук: https://www.clubz.bg/129093-fitch_potvardi_dalgosrochniya…

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение

                Ако Петков беше успял да осигури военно-техническа помощ на Украйна, България щеше да има някакъв авторитет в международен план.
                Като цяло, ПП имат добри инициативи. Във всеки случай обаче, сега не е момента за нови парламентарни избори, а правителството трябва да продължи да работи. доколкото може..

                За хората с десни убеждения, коалирането с БСП, при това БСП в състава на чиято парламентарна група е този несъстоятелнен бивш министър на икономиката - Румен Гечев, е не просто грешках и проблем, но е и гавра
                Не съм сигурен дали на някой му пука за международния авторитет на България. Да, добре е да е хубав. Ама има доста по-належащи задачи от това.

                Прословутия план за възстановяване, дето обещаваха реки от мед и масло да потекат им го върнаха с 200.

                С 200 забележки и не знам си колко поправи в законите, които трябва да се направят.


                ДБ говорят за съдебна реформа от 2 години. Единственото дето направиха е да затворят специализираното правосъдие, щото се ползвало като бухалка. Сега обаче искат да си сложат тяхна бухалка в лицето на Рашков за шеф на КНОКПКИ (или там как се пише това сложното). Добре е, ама след толкова приказки и обещания накрая това - пълна глупост според мен.

                За капак оня ден нали бил някакъв шеф от ЕС тука. Ето какво казал:

                За два дни председателят на Регионалната комисия на Европейския парламент Юнос Омаржи обиколи най-проблемните обекти у нас, за да провери как се изразходват средствата, отпуснати още за програмния период 2014-та 2020-та година:

                "Аз бях там, на място, и видях пътища, финансирани от Европейския съюз, които не са завършени и които не водят до никъде. Това създава лош имидж за кохезионната политика на Европейския съюз. Имаме усещането, че всичко е замряло, че нищо не се случва. Там, където са спрени строежите, трябва да продължат" - коментира Юнос Омаржи и посочи автомагистрала "Струма" като приоритет не само за България, но и за Европейската комисия.



                Т.е. за сега виждаме само приказки и обещания и че мафията им пречи. Нещо смислено да са свършили?!?

                Нито те, нито предишните в изминалата 1 година. От 1 година сме в свободна падане на практика. Ако нямаше кризи, ако нямаше пари за усвояване от ЕС, ако нямаше инфраструктура за довършване, щеше да е по-хубаво без правителство. Но за съжаление, тези неща зависят от правителството. А за още по-голямо съжаление, те не се справят дори и с това.



                Коментар


                • Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

                  Следва разпад на партията ГЕРБ, въпроса е кой ще оглави новата фракция на несъгласните. Въпрос на време, докато те и лидера им бяха атакувани пряко имаше консолидация, сега ситуацията е по различна очартава се ситуация в която старият модел няма да сработи и трудно ще са отново център на власта което ще разколебае хората в структорите ще почнат да търсят нови варианти. ИТН поведаха хорото. Разпада почва от периферията ако ИТН смятаме периферия . В по дългосрочен план сътресения и при ДПС. Процесите вероято ще отнемат година- две.
                  Дали има някой от ГЕРБ, ДПС който да не се е облажил. Че то само с къщите за тъщи са 1000 облажени.
                  Кой ще допусне НОВИ необлажени да са ВОДАЧИ на листи. Че 90% САМО ВОДАЧИ ВЛИЗАТ.
                  Периферията ИТН ще се замести с "новия" проект на ЯНЕВ. Както бяха НДСВ, ГЕРБ, ДеБъ и други недоразумения като лидер, РЗС, бЮрека.
                  Трябва да се сменят районите - ПО ГОЛЕМИ или по малки (мажоритарен вот). Сега се самовъзпроизвежда статуквото - то се рои, а не се появяват НОВИ хора. Или както президента - имаш право САМО на 2 пъти дупетат. Насилствено да се смени състава. Като правим избори на 3-4 месеца и всяка година САМО нови хора - няма как да се сговорят да работят(крадат) за себе си, а уж всички се кълнат да работят за народа и България.
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    ХР.КОМАРНИЦКИ

                    "Прасето не може да се топне два пъти в един и същ гьол..."
                    Понеже много добре познавам старите играчи в тази игра, мога с много голяма достоверност да прогнозирам какво са планирали:
                    Едно "експертно","надпартийно" правителство тип "Беров", с някое сламено човече начело. Такива има достатъчно - имена няма да изреждам засега.
                    Защо този план ще се провали:
                    Слави и ИТН се оказаха прекалено слабо звено. Рухнаха много бързо.
                    Доган е вече твърде стар за тази игра. Карадайъ трудно ще я води.
                    Борисов също не е в най-добрата си форма.
                    Копейкин е прекалено амбициозен, алчен и неуправляем.
                    Не на последно място активното гражданство на улицата едва ли ще им осигури нужния комфорт.
                    Остава зле-прикрит съюз между ГЕРБ и ДПС - не мисля, че и най-заклетите ГЕРБаджии ще го преглътнат лесно.
                    А един нов парламент ще ги изправи пред още по-големи препятствия и предизвикателства.
                    Ще трябва да си "налягат парцалите" още известно време май.
                    Вотът в сряда няма да мине.
                    Пишете болничен на Шиши отсега.





                    Следва разпад на партията ГЕРБ, въпроса е кой ще оглави новата фракция на несъгласните. Въпрос на време, докато те и лидера им бяха атакувани пряко имаше консолидация, сега ситуацията е по различна очартава се ситуация в която старият модел няма да сработи и трудно ще са отново център на власта което ще разколебае хората в структорите ще почнат да търсят нови варианти. ИТН поведаха хорото. Разпада почва от периферията ако ИТН смятаме периферия . В по дългосрочен план сътресения и при ДПС. Процесите вероято ще отнемат година- две.

                    Коментар


                    • ХР.КОМАРНИЦКИ

                      "Прасето не може да се топне два пъти в един и същ гьол..."
                      Понеже много добре познавам старите играчи в тази игра, мога с много голяма достоверност да прогнозирам какво са планирали:
                      Едно "експертно","надпартийно" правителство тип "Беров", с някое сламено човече начело. Такива има достатъчно - имена няма да изреждам засега.
                      Защо този план ще се провали:
                      Слави и ИТН се оказаха прекалено слабо звено. Рухнаха много бързо.
                      Доган е вече твърде стар за тази игра. Карадайъ трудно ще я води.
                      Борисов също не е в най-добрата си форма.
                      Копейкин е прекалено амбициозен, алчен и неуправляем.
                      Не на последно място активното гражданство на улицата едва ли ще им осигури нужния комфорт.
                      Остава зле-прикрит съюз между ГЕРБ и ДПС - не мисля, че и най-заклетите ГЕРБаджии ще го преглътнат лесно.
                      А един нов парламент ще ги изправи пред още по-големи препятствия и предизвикателства.
                      Ще трябва да си "налягат парцалите" още известно време май.
                      Вотът в сряда няма да мине.
                      Пишете болничен на Шиши отсега.






                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                        Ех да си имахме и ние един НОРМАЛЕН ПОЛИТИК.

                        Унгapcĸият пpeмиep Bиĸтop Opбaн зa пopeдeн път cмaчĸa Зaпaдa ĸaтo xлeбapĸa, зaявявaйĸи, чe дoĸaтo e жив нямa дa ce пoддaдe нa изнyдвaнe oт EC. Бeз знaчeниe, чe Унгapия e cтpaнa члeнĸa, ĸaĸтo и члeн нa HATO.
                        „Toвa нe ни пpaви poби и нe ни зaдължaвa дa влизaмe в poлятa нa бeзмoзъчнитe пocлyшни oвцe. He cмятaм дa блeя щacтливo, ĸoгaтo виждaм, чe EC ce пpeвpъщa в чyдoвищe, тoй ce изpoди. Aз oбaчe нa изнyдвaнe и зaплaxи нямa дa ce пoддaм“
                        Дyмитe мy ca пpeдизвиĸaни oт нeпpecтaннитe oпити нa Зaпaдa дa нaлoжи „нoвoтo нopмaлнo“ във вcичĸи cфepи нa живoтa – aĸo тpябвa и чpeз „извивaнe нa pъцe“ и cтpoги caнĸции зa „нeпocлyшнитe“.
                        „Ha няĸoлĸo пъти вeчe ce oпитaxa дa ни cплaшaт, чe EC нямa дa oтпycĸa финaнcиpaнe нa дъpжaвитe, ĸoитo oтĸaзвaт дa пoдĸpeпят тaзи извpaтeнa ЛГБT ĸyлтypa. Te чyвaт ли ce изoбщo?!
                        Знaчи, зa дa пoлyчим cpeдcтвa зa бopбaтa c пaндeмиятa, зa иĸoнoмиĸaтa и зa вcичĸo ocтaнaлo, тpябвa дa „цeлyвaмe pъцeтe“ нa oбpaтнитe и oнeзи, дeтo нe знaят xopa ли ca, жaби ли ca, мъжe ли ca, жeни ли ca. E, нямa дa я бъдe! Tpябвa дa мe yбият, зa дa гo нaпpaвя“
                        Mи дано доживеем такъв българин да ръководи държавата щото досега само путьовци и мижитурки.Назряло е врме на ЕС да се покаже голям Кралимарковски букет

                        Коментар


                        • Коментар


                          • Ех да си имахме и ние един НОРМАЛЕН ПОЛИТИК.

                            Унгapcĸият пpeмиep Bиĸтop Opбaн зa пopeдeн път cмaчĸa Зaпaдa ĸaтo xлeбapĸa, зaявявaйĸи, чe дoĸaтo e жив нямa дa ce пoддaдe нa изнyдвaнe oт EC. Бeз знaчeниe, чe Унгapия e cтpaнa члeнĸa, ĸaĸтo и члeн нa HATO.
                            „Toвa нe ни пpaви poби и нe ни зaдължaвa дa влизaмe в poлятa нa бeзмoзъчнитe пocлyшни oвцe. He cмятaм дa блeя щacтливo, ĸoгaтo виждaм, чe EC ce пpeвpъщa в чyдoвищe, тoй ce изpoди. Aз oбaчe нa изнyдвaнe и зaплaxи нямa дa ce пoддaм“
                            Дyмитe мy ca пpeдизвиĸaни oт нeпpecтaннитe oпити нa Зaпaдa дa нaлoжи „нoвoтo нopмaлнo“ във вcичĸи cфepи нa живoтa – aĸo тpябвa и чpeз „извивaнe нa pъцe“ и cтpoги caнĸции зa „нeпocлyшнитe“.
                            „Ha няĸoлĸo пъти вeчe ce oпитaxa дa ни cплaшaт, чe EC нямa дa oтпycĸa финaнcиpaнe нa дъpжaвитe, ĸoитo oтĸaзвaт дa пoдĸpeпят тaзи извpaтeнa ЛГБT ĸyлтypa. Te чyвaт ли ce изoбщo?!
                            Знaчи, зa дa пoлyчим cpeдcтвa зa бopбaтa c пaндeмиятa, зa иĸoнoмиĸaтa и зa вcичĸo ocтaнaлo, тpябвa дa „цeлyвaмe pъцeтe“ нa oбpaтнитe и oнeзи, дeтo нe знaят xopa ли ca, жaби ли ca, мъжe ли ca, жeни ли ca. E, нямa дa я бъдe! Tpябвa дa мe yбият, зa дa гo нaпpaвя“
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                            Коментар


                            • Кирчо, Кирчо, представи си Просто Кирчо какво представлява, щом българите предпочитаме една тъпа мутра пред него. Представи си какво ни е мнението за твойто адаш и хомо дружинката му, щом за 9/10 от хората Бойко изглежда по-добър избор.

                              Със зъби и нокти драпаме сакън да няма избори, барем се позадържим, че да си ползваме държавния самолет като безплатно такси и Спецов да не трябва да се връща към кариерата си на мъжка проститутка в Дубай.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение

                                Алчен, не го защитава Кирчо..Говоря ти за "Възраждане"....
                                Кирчо се изплю на десните избиратели, миналата година, когато прие да направи коалиция с тия наследници на терористи и доказани престъпници БКП/БСП, ограбили спестяванията на българите...Това е ПП направи коалиция с тая девиация БСП.....
                                Ми нали ти тука се заяждаше с мен че не нямало да те управлява Путин а то се оказа че хем те управлява хем си доволен хем го браниш

                                Коментар

                                Working...
                                X