IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
    https://www.svobodnaevropa.bg/a/32027589.html

    Този скапан президент-русофил как успяхме да го изберем за втори път (и с моя скромен глас)-били свалили те цената на бензина -няма ли кой да им каже че цените на петрола са на нива февруари -пу..........
    Правильный ответ читайте в статье под картинкой
    https://www.voanews.com/a/g7-finance...-/6728544.html
    Ванчо Kостоф не е движил влакови композиции за сръбско по реке Дунай.

    Коментар


    • https://www.svobodnaevropa.bg/a/32027589.html

      Този скапан президент-русофил как успяхме да го изберем за втори път (и с моя скромен глас)-били свалили те цената на бензина -няма ли кой да им каже че цените на петрола са на нива февруари -пу..........

      Коментар


      • Plamen Nikolov

        15 август в 11:02 ч. ·
        Васил Петев, журналист:
        ---
        “Почнаха всестранните анализи на правителството на Киро, а аз седя и се чудя, какво толкова има да му се анализира на тоя Киро? То всичко е ясно!
        Киро беше командирован от САЩ у нас за да прави мизерии на руснаците. Байдън лично го командирова, ако случайно не помните. И Киро започна да прави тези мизерии, щото е изпълнително момче с 30 грама втечнен мозък. С това си действие, той разбира се, основно разказа играта преди всичко на нас, но пък истината е, че всъщност на абсолютно никой не му пука за нас.
        Киро първо спря руската газ, с което постигна това, че ако миналата година сте плащали 100 лв за газ, тази зима ще платите 1000 лв.
        Вчера пък същият този Киро се опита да притисне и шефовете на АЕЦ “Козлодуй”, така че централата да започне да купува американско ядрено гориво. Тук дори няма да се занимавам с факта, че според експерти то не става за нашия АЕЦ, но на Киро му дреме на парапета – той си има задачи, а сред тях благополучието не българина, въобще не фигурира.
        Другото, което свърши този презокеански еничар, е да подготви българския военно промишлен комплекс за закриване. А докато това се случи, даде възможност на Корнела да не изнася оръжие за Украйна. И тя, разбира се, не изнася. Щото в Крушовица нямат митница.
        Третата американска задача, която лицето Киро и присъдружените му шантонерки изпълниха е, да дръпнат Македония от ръцете на Русия. Няма лошо, ама пак ние го изядохме. Оня, големият. Като по-тази тема тепърва има да плюеме гадости. Believe me.
        Освен всичко изброено дотук, отново вчера, на последното заседание на МС, американският наместник Киро се опита и да ни набута още 8 самолета от САЩ, които както и предишните, са само на хартия. Или с други думи – Банкя и Торонто имат топла връзка. По слугинска линия.
        Или накратко искам да кажа, че Киро не се нуждае от някакъв специален анализ. Той е просто поредния свиркаджия работещ за чужди интереси и изцяло пренебрегващ националните такива.
        И тук стигам може би до най-голямата гнусотия, която извършиха тези напазарувани мекерета, а тя е, че излъгаха хората, които искаха промяна и справедливост за бандитизмите извършени от управлението на Бойко. Директно ги излъга. В очите ги излъга. Нещо повече – днес той дори връща същия този Бойко на власт. И моля не ми говорете глупости, че имало разлика между двамата! И двамата са наемници, но както и преди съм казвал, единият е аналогов, а другия дигитален бандит.
        Или още по накратко. Киро не е българин. Лена не е умна. Корнелия не е социалистка, а Асен освен, че не е мъж, не е и финансист. Те са просто едни удобни юбери, които срещу малко внимание, власт и некой лев, са готови да направят орална любов и на Ким Чен Ун. Стига само Байдън да каже.
        И тук накрая да отправя две думи към малоумниците, които биха ме нарекли “путинист”, например:
        "Глупаци, сладки, плащайте си тройните сметки and keep calm! Корабът потъва, райска газ има за всички!"

        Коментар


        • Първоначално изпратено от barbaron
          Peter Boyadjiev

          Реших да си причиня мъчението да изслушам .
          https://www.facebook.com/ANONCYBERAR...46813360711482 - барби какво викат тези че не разбирам

          Коментар


          • Борисов е привърженик на разширяването на Козлодуй, Белене ще струва твърде скъпо
            https://www.dw.com/bg/%D0%B5%D0%BD%D...%B8/a-16549558

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнение
              Много е тъжно, че е истина
              Тъжно е ,че матряла 2 пъти избира президент руски шпионин,който работи против интересите на държавата вече толкова години.Откакто е дошъл само разруха !!!

              Жалко е ,че поради 20г емиграция,демография ,силна циганизация и други причини, мнозинството в БГ вече е много некачествен матрял,наистина много ,и виждаме и резултатите.И ще става по-зле и по-зле
              Last edited by petrg5s; 10.09.2022, 10:40.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от barbaron


                Руската посланичка Елеонора Митрофанова се появи изненадващо тази вечер на кулминацията на тържествата за Съединението в Пловдив. Тя стоеше сред почетните гости, много близко до президента Радев. Не е ясно по чия покана се е озовала там - на президента Радев или на кмета на Пловдив Здравко Димитров, но заемаше централно място. Присъствието й там буди негодувание по две причини - Русия е била против Съединението през 1885 г., а сега държавата, която представлява Митрофанова, обяви още в началото на войната с Украйна България като вражеска. Това обстоятелство очевидно не притесни останалите почетни гости. Там бяха също главният прокурор Иван Гешев и президентът Петър Стоянов. На част от телевизионните кадри се вижда, че до нея стои Румен Петков
                Много е тъжно, че е истина
                Повече от красива

                Коментар


                • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Честито!




                  Дотук стигнахме след 10 годишно управление на партията на банкянския крадец и седеммесечно управление на харвардските измамници. И продължаваме да се лутаме.
                  Това не е дъното

                  Коментар


                  • https://www.dnevnik.bg/analizi/2022/..._no_s/?ref=rss


                    Пу коленичил пред ..................

                    И днеска трийте ....пу

                    Коментар


                    • Честито!

                      България изпадна от групата на най-високоразвитите държави в света

                      България изпадна от групата на най-високоразвитите държави в света според публикуваната в четвъртък класация на Индекса на човешкото развитие на ООН.


                      Слизайки с четири места надолу, България вече е изпреварена от страни като Сърбия, Черна гора и Грузия и е единствената държава от ЕС, която не намира място сред най-високоразвитите държави в света.

                      Дотук стигнахме след 10 годишно управление на партията на банкянския крадец и седеммесечно управление на харвардските измамници. И продължаваме да се лутаме.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                      Коментар



                      • Ако изборите са днес в парламента ще влязат седем политически формации

                        PROFIT.BG
                        Маркет Линкс: 7 формации влизат в новия парламент
                        Електоратът се мобилизира, отбелязват социолозите

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

                          Виждал ли си ги на живо тия тютюневи складове-свърталище на плъхове и пълна разруха.Били имали културна стойност. Е каква културна стойност като навремето при обработката на тютюна са се отделяли много вредни вещества, които са тровели пловдивчани?
                          Викаш бутай наред и не гледай никаква култура..То има ли по-голяма култура тук от корупцията и краденето.. Абе кой е изоставил тези складове за да са пълни с плъхове..Да не са тези олигарси с алкохола..То и горите така- сечи и продавай и никаква култура и екология, а после да се дави народа нали..

                          Коментар


                          • Проф.Ханке пред Епицентър: Политиките на Петков/Василев гарантират българска икономическа катастрофа

                            Бащата на Валутния борд у нас проф. Стив Ханке даде специално интервю за Епицентър.бг пред репортера ни Кремена Кръстева.

                            Акценти от интервюто:



                            - Правителството на Кирил Петков предприе необосновани политики, които гарантират българска икономическа катастрофа

                            - Идва опустошителна икономическа криза тази зима;

                            - И българските, и европейските политици не са подготвени за икономическата катастрофа, която създадоха, като се включиха във войната с Русия;

                            - Обявявайки открито война на Русия, правителството на Кирил Петков, както и сегашното служебно правителство начело с Гълъб Донев, поставиха България на прицела на Русия;



                            - България е изправена пред сериозна заплаха – трима политизци искат да премахнат борда. Българското общество не зае каква пагубна игра играят Асен Василев и Атанас Пеканов;

                            - Приемането на еврото ще доведе до по-разточителни държавни разходи, повече корупция и повече инфлация.

                            Идиотиите на Петков и Василев ще ги плащаме години наред. Сами сме си виновни. Позволихме да ни излъжат класически мошеници.
                            Пак ли ще го направим?

                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от kiro7 Разгледай мнение
                              Сградата била на известни производители на ракия, близки до ГЕРБ. Бях предупреден, че имат 11 медийни сайта, заяви министърът на културата.



                              offnews.bg
                              Минеков обвини кмета на Пловдив от ГЕРБ за съборения тютюнев склад - Общество
                              Виждал ли си ги на живо тия тютюневи складове-свърталище на плъхове и пълна разруха.Били имали културна стойност. Е каква културна стойност като навремето при обработката на тютюна са се отделяли много вредни вещества, които са тровели пловдивчани?

                              Коментар


                              • 550 ТИР-а с контрабандни стоки са преминали през „Капитан Андреево“, алармират от ГЕРБ



                                novini.bg
                                Делян Добрев (ГЕРБ): Имаме информация, че ОЛАФ разследва контрабанден канал през „Капитан Андреево“ - Избори - Новини Бг

                                Коментар

                                Working...
                                X