Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеНяма значение как ще завърши делото - важното е, че електората на ПП-ДБ ще се отече в канализацията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Няма значение как ще завърши делото - важното е, че електората на ПП-ДБ ще се отече в канализацията.
Знаеш ми мнението. Ако шопите дотикат бг до еврото ще са свършили едно, още едно полезно нещо. Аз съм прагматик. Както вече казах не виждам в тези конкретни майни потенциал. Особено предвид чие протеже бяха и кой първи ги лансира, което лесно се забравя.Last edited by Selena2024; 15.02.2025, 00:48.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Шопи 1 : Майни 1
второ полувреме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеКирил Петков отива на съд
https://nova.bg/news/view/2025/02/14...1%D1%8A%D0%B4/
Честито и за много години !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеКирил Петков отива на съд
второ полувреме.
Коментар
-
Кирил Петков отива на съд
Коментар
-
Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение
Е то на бариерата какъв допир да имаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не съм запознат в детайли за какво престъпление са му повдигнали обвинение,ама едно е да го обвиняват, друго да го осъдят.
Колкото до ББ още от Мишо Бирата е ясно за какво става въпрос.Не знам как са водени разследванията срещу него,но много ме съмнява да са обективни.По върховете на съдебната система са обвързани с яки зависимости.Чувал съм го от адвокати.Аз естествено не съм имал допир с тях,а и не желая да имам.
- 1 like
Коментар
-
Ако се направи разследване както трябва всичко ще излезе наяве. От Дойче банк съобщиха,че номерът на едната банкнота съвпада с банкнота с такъв номинал,която са издали.Прави се експертиза кога е направен записа и се изисква книгата, в която се регистрират посетителите в резиденцията. И така веднага ще се види коя е влизала във въпросния ден и час и се разпитва. И така нататък.Разпитва се Божков, Илчовски,въпросните бизнесмени,които са дали кюлчетата и всеки,чието име изскочи при разпитите.
Коментар
-
Не съм запознат в детайли за какво престъпление са му повдигнали обвинение,ама едно е да го обвиняват, друго да го осъдят.
Колкото до ББ още от Мишо Бирата е ясно за какво става въпрос.Не знам как са водени разследванията срещу него,но много ме съмнява да са обективни.По върховете на съдебната система са обвързани с яки зависимости.Чувал съм го от адвокати.Аз естествено не съм имал допир с тях,а и не желая да имам.
И войната я спечелихме - Министър Танева ни даде лиценза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеКики го обвиняват че наредил претърсване на Боко за кюлчетата и са проверявали в улуците и тенджерите.
Битка на титани
Въздухът трепери и има жестока пертурбация в силата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Те може и да са ги правили тези неща и най-накрая излязоха със становище "Няма данни за престъпление". Докато при Просто Киро директно му повдигнаха обвинение. Има разлика, нали.
Коментар
-
Ако се направи разследване както трябва всичко ще излезе наяве. От Дойче банк съобщиха,че номерът на едната банкнота съвпада с банкнота с такъв номинал,която са издали.Прави се експертиза кога е направен записа и се изисква книгата, в която се регистрират посетителите в резиденцията. И така веднага ще се види коя е влизала във въпросния ден и час и се разпитва. И така нататък.Разпитва се Божков, Илчовски,въпросните бизнесмени,които са дали кюлчетата и всеки,чието име изскочи при разпитите.
Коментар
Коментар