Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
ИМАМЕ ОТКРОВЕН РУСКИ АГЕНT ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА!
Вчера киселова имаше поредно срамно участие в телевизора. Тя високопарно се произнесе:
„Извинявам се, ама да не прекаляваме с разбирането, че сме обградени отвсякъде от шпиони. Защото част от това, което се случва в момента, е проблематично от гледна точка на разместването на пластовете и в България е нормално да има хора, които имат различни възгледи. Не може да се чува само едната гледна точка, а именно - в подкрепа на едната страна - Украина.“
Неуважаема Г-жо, киселова:
Гледам ви и се чудя докъде може да стигне едно човешко падение. В същото време и ви съжалявам, като жена. Не, не заради външния ви вид, не защото нямате елементарна класа, не защото от вас лъха женственост като от превтасали джибри, а защото съвсем умишлено сте влезли в ролята на национален предател, по-лошо предател на общочовешките ценности, защото вашият морален компас се ръководи от злото, облечено в пършивостта на банален руски агент, който подкопава устоите на българската демокрация!
Като ви гледам как председателствате над Народното събрание – с вашата интелектуална посредственост и вашите уродливи зависимости, ми се повръща! Във вас прозира ПОКВАРА! Много рядко в един човек може да се събере толкова много отрицателна болшевишка селекция!
Вие защитавате диктатора путин, вие защитавате агресията на русия! Вие искате "мира“ на агресора, садиста, убиеца на цивилни и крадеца на деца! Вие злото определяте като „другата гледна точка.“ Вие слагате равен знак между агресора и жертвата! Вие сте безсрамие, вие и себеподобните ви!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Toma Nikolov
От ГЕРБ и ППДБ викат, че вчера у нас е пристигнал първият изтребител F-16. Не знам кой ще изтребваме с него, но една жена на пазара ми каза, че всичко е една голяма лъжа.
Самолетът не бил истински!
- Ма как няма да е истински??! -викам.
- Ей така! - вика ми тя. - Това е макет от шперплат с двигател от дрон вътре и се управлява дистанционно. Не им вярвай на държавните медии, че е истински изтребител!
- Добре, - викам ѝ аз, - айде, снимките, дето самолетът лети и каца може и да са с някакъв макет от клуба по авиомоделиране (бая голям макет, но що пък да не?), ама нали има и снимки как нашите посрещат самолета в "Граф Игнатиево"?
- А ти, защо мислиш не пуснаха Радев да отиде да го види и пипне тоя "самолет"? Веднага щеше да се усети, че е макет, защото е експерт! Посрещнали са го само 14 човека, все хора на ГЕРБ и двама доверени техници от базата, които са вътре в заверата! И пазят тайна, гадовете, че не е истински!
- Добре, де, - не се давам аз, - нали от тоя самолет слезе пилот, мустакатичък един такъв, малко мяза на младия Евгени Петров, говори перфектен английски...
- Е, точно, де! - прекъсна ме тая. - Перфектен английски, а не американски английски! Щото е някакъв треторазряден английски актьор! Аз съм го виждала тоя в два епизода на "Имението Даунтън"! Никакъв пилот не е, ама нали вече ти казах, че тоя "самолет" го управляват дистанционно като дрон, то пилот въобще не им трябва!
И тука, уважаеми дами и господа, аз усетих, че тоя спор съм го загубил още преди десет минути...
Пък и може да е права жената, все пак не е случаен експерт, а от Женски пазар!
А и аз тоя самолет не съм го видял с моите очи отблизо!
А, бе, да ви кажа, хич не им вярвам на тия!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение
Турски поток се изплати още на 4-5 година, в момента направо кърти кинти. Другото е защита на националните интереси- има вероятност да бъдат откраднати парите и затова се променят условията
То бива лъжи,ама вашите минават всякакви граници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Съюз с Русия е предателство спрямо българските национални интереси. А ти искаш едновременно и икономически и военен съюз.Излизане от НАТО е предателство спрямо българските национални интереси.
Така че какво извинение чакаш. Освен това ако конкретно ти изброя сделките в ущърб на България съм сигурен, че не всички ще отречеш.Например"Турски поток ",прекратяването на договора за транзит на руски газ към Турция и така нататък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
За последно: НЕ МОЖЕШ ДА ОСЪЖДАШ ЧОВ3К ЗА ВЪЗГЛЕДИ И РАЗБИРАНИЯ. "ПРЕДАТЕЛСТВОТО" Е ДЕЙСТВИЕ.
ИЗВИНИ МИ СЕ НЕЗАБАВНО!!!
- Подстрекателството към предателство не е ли действие?
- Да не говорим за умишления спам и подигравки към всички свестни хора, които са се отвратили от кръвожадния престъпник и психопат Путин - това не са ли действия?Last edited by Mateev; 04.04.2025, 11:40.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеНали вие сте категорично против ПП / ДБ / ДСБ, които единствени искаха наистина- да се борят с корупцията,
- да реформират Съдебната ви система,
Към днешна дата ПП-ДБ масово си губят електората, защото не минава ден да не ги хванат в поредната лъжа, поредната кражба, поредната корупционна сделка и поредното престъпно нарушаване на Наказателния кодекс и дори на Конституцията.
Така че ПП-ДБ вече са се запътили половината към затвора, а останалите към бунището на историята, и е цяло чудо, че някой заблуден все още приказва добри думи за тях.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеИ затова ли ПУТИН ни е виновен.
Държавата не работи, напразно плащаме данъци
Толкова абсурд се случи за по-малко от седмица - сякаш сме удавени в утопия, в която напразно плащаме данъци, защото държавата не работи. Но не работи не от вчера, не от последната седмица или година. Трайно не работи. В резултат ни блъска тотален хаос - корупцията е нормалност, бездействието - рутина, агресията - повсеместна, законът - празна дума, възмездието - непозната чуждица.
А ето и фактите - тираджия премазва 12-годишната Сияна върху асфалт, който от години е като юфка. Опасен път, неремонтиран от десетилетия. С три катастрофи с три жертви от началото на годината. Сияна е четвъртата. Тя завинаги ще остане на 12.
Пиян шофьор без книжка убива на магистрала “Тракия” семейство занаятчии от Костенец. Шофьорът убиец е невредим. Той е седнал зад волана пиян, но ще бъде съден за убийство по непредпазливост. Такива са законите в България. Затова 72 часа по-късно на магистрала “Струма” е заловен шофьор на камион с 2,2 промила алкохол в кръвта. Някое семейство извади в този ден голям късмет - хванат е преди да стане убиец по непредпазливост.
В София получава присъда мъж, който нарязал жестоко съпругата си с макетно ножче - 58 хирургични шева, четири средни телесни повреди. Присъдата е 5 години затвор - ще излезе след 3, за да нареже някоя друга. Присъдата обаче идва едва 5 месеца след инцидента по съкратеното съдебно следствие - значи в България все пак е възможно да има бързо правосъдие - но засега само в процентите на крайно изключение.
Пастрокът Петър Чернев от Пловдив, малтретирал жестоко 5-годишния Адриан, обезобразил до неузнаваемост главата му. Детето молело да го убие, за да приключи с мъките му. Пастрокът получава 8-годишна присъда, а майката - глоба… Няма страшно, всичко е точно, така е у нас по закон.
Друг пастрок, но от Варна, използва положение на зависимост, и се съвкуплява многократно с 14-годишното момиче на майката, с която живее. Малолетното момиче ражда, а той получава 2-годишна присъда. Съвсем обичайна по размер справедливост по българските стандарти.
В Пловдив се оказва, че полицаи опитват да задържат крупни контрабандисти на цигари, но шефовете упорито им пречат. Обратното на ситуацията отпреди месец в Бургас, когато полицаи не искат, а шефовете им ги принуждават поръчково да арестуват човек, като платена от конкурент наказателна акция. От МВР започва да мирише много лошо, но това не е никаква пречка ударно да им вдигнат заплатите, а увеличението на майчинските - то ще почака догодина. Какво по-логично бюджетиране - в България, където няма правосъдие, но членовете на Висшия съдебен съвет са получавали през миналата година заплати от по 21 000 лева.
Това са новините от България от последната седмица.
Нормалните новини от България.
Сега разбирате ли за какво говоря?
Та нали вие бяхте толкова категорично против Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие ("Истамбулската конвенция") !
Нали вие сте категорично против ПП / ДБ / ДСБ, които единствени искаха наистина- да се борят с корупцията,
- да реформират Съдебната ви система,
Каквото повикало, такова се обадило. Сърбайте чорбата сега !Last edited by barbaron; 03.04.2025, 21:00.
- 2 Харесвания
Коментар
-
За последно: НЕ МОЖЕШ ДА ОСЪЖДАШ ЧОВ3К ЗА ВЪЗГЛЕДИ И РАЗБИРАНИЯ. "ПРЕДАТЕЛСТВОТО" Е ДЕЙСТВИЕ.
Имам предвид морална категория, не престъпление. То и ако някой твой приятел направи нещо в твоя вреда пак е предателство, но не е престъпление в повечето случаи.
Коментар
-
Съюз с Русия е предателство спрямо българските национални интереси. А ти искаш едновременно и икономически и военен съюз.Излизане от НАТО е предателство спрямо българските национални интереси.
Така че какво извинение чакаш. Освен това ако конкретно ти изброя сделките в ущърб на България съм сигурен, че не всички ще отречеш.Например"Турски поток ",прекратяването на договора за транзит на руски газ към Турция и така нататък.
Коментар
-
Значи, на твоите "въпроси":
1.НИКОГА не съм искал България да е "част от Русия".
2.ВИНАГИ съм искал България да е в съюз с Русия. Военен, търговски, политически.
Намирам НАТО за неадекватен И неравноправен пакт, ДОМИНИРАН от наглоскаските и щатите, а т.нар."сигурност" с тях за НЕсъществуваща. Да си им опонент е страшно, а да си им "съюзник", е ОПАСНО (АКО РАЗБИРАШ РАЗЛИКАТА).
.3. НЕ ПОДКРЕПЯМ НЕизгодни за България сделки, С КОГОТО И ДА Е.
Така.
А сега, ИЗВИНИ МИ СЕ! НЕЗАБАВНО !
Така че какво извинение чакаш. Освен това ако конкретно ти изброя сделките в ущърб на България съм сигурен, че не всички ще отречеш.Например"Турски поток ",прекратяването на договора за транзит на руски газ към Турция и така нататък.Last edited by mirodes; 03.04.2025, 18:22.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хора,които отговарят положително на един или няколко от зададените от мен въпроси.
Става въпрос за морална категория, не за престъпление.
1.НИКОГА не съм искал България да е "част от Русия".
2.ВИНАГИ съм искал България да е в съюз с Русия. Военен, търговски, политически.
Намирам НАТО за неадекватен И неравноправен пакт, ДОМИНИРАН от наглоскаските и щатите, а т.нар."сигурност" с тях за НЕсъществуваща. Да си им опонент е страшно, а да си им "съюзник", е ОПАСНО (АКО РАЗБИРАШ РАЗЛИКАТА).
.3. НЕ ПОДКРЕПЯМ НЕизгодни за България сделки, С КОГОТО И ДА Е.
Така.
А сега, ИЗВИНИ МИ СЕ! НЕЗАБАВНО !
Коментар
Коментар