If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кире след 10 минути се приготви да чуеш резултатите.Преди това си сложи памперс....курнела и ти згубихте.Мъка няма власт нама постове няма пари....Ха ха ха още четири години мизерия.
Какво за резултатите ?
Ще има два лагера, Герб и БСП.Към който се включи Слави той ще управлява.Просто и ясно.
Кой те вкара във ЕС и НАТО ? Банкянския тулуп едни плочки на Графа не мое да смени.
Ама жалкото е друго, гледам активноста е супер малка, 38%, до момента, а във чужбина се чакат упорито по два часа за гласуване.
Тука витае Шведския синдром + апатия, мързел, и безрасъдност.
Кире след 10 минути се приготви да чуеш резултатите.Преди това си сложи памперс....курнела и ти згубихте.Мъка няма власт нама постове няма пари....Ха ха ха още четири години мизерия.
national power АЗ не знаех, че си се продал на мутрокомунистите и работиш за тях..ПРИЕХА ЛИ ТЕ И В ГЕРБ..За панеляка и връщането ти там е лошо, но ти пак ще завъртиш дирник на на новите ще се подложиш..МЕН НЕ МЕ МИСЛИ, АЗ ОТ 30Г. НЕ СЪМ РАБОТИЛ ДЪРЖАВНА РАБОТА И НЯМА ДА РАБОТЯ..гледай да се спасиш и не се излагай да лъжеш..Кажи мутренски служител съм и съм зависим.. Знаем, че лъжеш и си гласувал за ГЕРБ заради работа си и защото си си комундел..
ПРИЗНАЙ СИ БЕ ГЕРБЕРАСТ..
Ха ха ха смешен комунист дето му се иска да съм гербераст и боклуците да спечелят изборите.Ха ха ха страхлив комунист
national power АЗ не знаех, че си се продал на мутрокомунистите и работиш за тях..ПРИЕХА ЛИ ТЕ И В ГЕРБ..За панеляка и връщането ти там е лошо, но ти пак ще завъртиш дирник на на новите ще се подложиш..МЕН НЕ МЕ МИСЛИ, АЗ ОТ 30Г. НЕ СЪМ РАБОТИЛ ДЪРЖАВНА РАБОТА И НЯМА ДА РАБОТЯ..гледай да се спасиш и не се излагай да лъжеш..Кажи мутренски служител съм и съм зависим.. Знаем, че лъжеш и си гласувал за ГЕРБ заради работа си и защото си си комундел..
national power то и аз съм сигурен , че си стар комунист и креатура на БКП И и за това те тегли към мутрикомунистите..ПРИЗНАЙ, ЧЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ..МНОГО ТИ ЛИЧИ..
Ха ха ха тебе те е срам....За кого гласува признай си да ти олекне....Не всички са страхливи мижитурки.Аз винаги съм бил против властта и никога не ме е било страх.Пак казвам щото ти е дебела комунистическаъа кратуна аз не съм гласувал ама ти гласува за най големите боклуци взривили Света Неделя заграбили земята и имотите на цял един народ.Всичката утайка гласува за тия боклуци ха ха ха....Признай си бе
При успешна коалиция на БСП, да няма изритване от топлата служба и бегом към селото, че видиш ли новите господари имат техни гладни хора, а и на тях стаж няма да им плащат, с тебе се набутват само.
И визити на панеляка край кино Арена - само за празници ?
Виж, ние се научихме да просперираме и без подпиране, ЕС проекти, търгове и без държавна хранилка, ама тебе не те виждам да се справяш, не че на село е толкоз зле.
Ха ха ха Много си далече от реалността.като всеки комунист освен да се излагаш друго не можеш....Аз не работя директор.Иначе власт ще видите ама на куково лято.То и чалгаря ви преби и ви увиснаха мандибулите пусни си партийната телевизия да си видиш смъртниците.Ха ха ха 40 депутата ви стигат
При успешна коалиция на БСП, да няма изритване от топлата служба и бегом към селото, че видиш ли новите господари имат техни гладни хора, а и на тях стаж няма да им плащат, с тебе се набутват само.
Виж, ние се научихме да просперираме и без подпиране, ЕС проекти, търгове и без държавна хранилка, ама тебе не те виждам да се справяш, не че на село е толкоз зле.
Хаа ха ха май взе да ви идва акъла....Ще управлява Има такава коалиция.Хи хи хи.Са си пуснах комунистическата телевизия увиснали са им мандибулите направо се молят на народа да гласува ха ха ха боклуци.А чалгарската телевизия са радостни и се перчат,Сеира започва.освен здравна идат икономическа и политическа криза.Бог да пази България
national power то и аз съм сигурен , че си стар комунист и креатура на БКП И и за това те тегли към мутрикомунистите..ПРИЗНАЙ, ЧЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ..МНОГО ТИ ЛИЧИ..
Коментар