Първоначално изпратено от Специалист по всичко
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПоправих се. Споко. Адв.Николай Хаджигенов. Харесвам отровното трио.А те вече са дуо
Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Поправих се. Споко. Адв.Николай Хаджигенов. Харесвам отровното трио.Last edited by Grosss; 29.04.2021, 17:07.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Валентине никога ама никога не съм казвал че ГЕРБ са безалтернативни защото арогантността простотията и неграмотността не може да нямат алтернатива.Казах и и за стотен път го повтарям Ицо шамандурата Наско жабата Славчо Мая и Курнела не са алтернатива на ГЕРБ а същото нещо.Като се появи алтернатива ще ти кажа специално на теб.Така че не ми преиначавай думите моля те
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Тоя кой е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Има неща с които съм съгласен, но има и с които не съм. Какво означава нямат мисловен капацитет- кажи ми кой от сегашните или миналите политици е имал капацитет за политик- може би се учи или се ражда човек с такива способности- да бъде политик?? Ами нито едно от двете- да не би станишката, доган, пожарникаря да са се родили научени или да са ходили на училище за политици или поне да са завършили нещо свързано с политика. Също не са. Тогава??????????
Не само теб, но не разбирам и матеев и бате пешо как обявявате че герб са безалтернативни- кой определи това- ходихте на врачка ли или на карти гледахте. По вашата логика може да се забранят изборите- обявявяме герб за партия номер едно в бг за следващите 100 години и се приключват вашите и нашите мъки. Който не иска герб- чао бойко, да ти еба панаира. В германия се търсят работници, гледачки на възрастни и други такива. И кой не е тръгнал са популистки лозунги?? Герб или патреотите?? Джурналята правят класация на неизпълнените обещания- избери си някое предаване/ статия
https://www.google.com/search?q=%D0%...hrome&ie=UTF-8
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
За първи път чувам за адв.Хаджикостов....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
На тоя вятър и мухи са му в главата.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ще ти го напиша пак- ти най малко имаш право да обсъждаш политика в бг. Сам казваш че не си гласувал от поне 20 години- тоест за теб е все едно костов, станишко, феса, славчо или байхуй. Интересува те само работата ти и стопанството ти- разбира се не е лошо, от там ти зависи живота, но се оказва че това не е всичко. Не може да живееш само за да ходиш на работа и да ядеш- имаш и други интереси. Но тези твои други интереси се сблъскват с интересите на другите. При това директно- ти казваш - няма да гласувам/ ерго и други да не гласуват/, но другите казват гласувай това е твоят живот. И наистина е така- това е твоят, моят неговият живот. Ти си на хубава заплата, но дали ще бъде така ако нямаше тази заплата а получаваш 9лв на работен ден/ до скоро помощта за безработни беше такава/ , ако нямаш тези 200 декара , а имаш само двора на къщата. И ти щеше да си на барикадата с различни искания, но така са се сложили нещата че си от другата страна на барикадата- от страната на имащите. Какво би станало ако байхуй каже утре - вземам всички земи над 1 дк и ги раздавам на бедните. Вкарвам всичко от фондовете в НОИ. В същото време излезе костов и каже - който се осигурява на 5000лв ще му дам премия 20000лв. Дали ще ти бъде все едно? Няма- ще си също на барикадата
Но сега си доволен от живота си, ако дойде някой нов може да разбута системата- твоят живот също, и си кюташ полека-лека. Така че- това е твоят живот- излез и гласувай за пожарникар, за юрист, за музикант, за когото искаш, но гласувай, няма да те заболи нищо, но ще имаш право да дойдеш отново тук и да кажеш гласувах за този- той ме излъга/ оправда очакванията ми- ще гласувам пак за него/ няма да гласувам повече за него
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНе знам колко народ си дава сметка, че държавата ни е зле именно, поради политическото доминиране на управлението, вместо професионалното.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПравосъдие - адв. Хаджикостов,Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Защо му е на някой да прави правителство от независими експерти, които няма да прокарват неговите политики/идеи/интереси?
Приказките за "експертно правителство" са голяма нелепица и с нулева практическа приложимост. Където има политика няма експертност и обратно. Двете са несъвместими неща.
- 1 like
Коментар
Коментар