"Миналото лято, когато се скарах с него, ми вика: "Кой беше ти, преди да познаваш нас? Ние сме те създали." Викам ей, престанете, аз съм опърничав човек, няма как да ви станат номерата. Рано или късно ще ви се обърне каруцата. Между другото няколко пъти ходя в Румъния последните месеци и направо съм потресен, като е спряла корупцията там, какво развитие има. Отивам да правя бизнес там, има готови пари, селата светят - нови къщи, няма една дупка. За корупция никой не мисли, че направо прангите. След това, което се случи там, вече е друго. Тия румънци са литнали. Очаквах да видя някакви цигани, някаква мизерия, но то аз съм най-големият циганин, като отидох там. И това в най-бедната част на Румъния - в Крайова. Можеш дори през Гугъл разходка да видиш за какво става въпрос. Това, което имаме информация за Кьовеши какво е правила с техните политици, е малка част от истината. Било е много по-лошо за тия продажници и негодници. Всичко под ножа."
Интересно е какво ще каже каскета. дали ще скача като гербавите на амбразурата да защитава БОКО КЮЛЧЕТО. Трябва всеки който е подложен на рекет от корумпираната шайка да излезне да ги залеят с документи и факти и тоя повече власт да не види. След това сами ще се изядат шайката. Защото са алчни нарцистични егоцентрици. Винету за жалост няма да има как да си събере паричките за внуците щото тия бизнесмени няма да му пуснат кокала падне ли от власт.
Време е за решителна промяна срещу селските нагли и алчни мутри от шайката, завземащи бизнеса на хората
Интересно е какво ще каже каскета. дали ще скача като гербавите на амбразурата да защитава БОКО КЮЛЧЕТО. Трябва всеки който е подложен на рекет от корумпираната шайка да излезне да ги залеят с документи и факти и тоя повече власт да не види. След това сами ще се изядат шайката. Защото са алчни нарцистични егоцентрици. Винету за жалост няма да има как да си събере паричките за внуците щото тия бизнесмени няма да му пуснат кокала падне ли от власт.
Време е за решителна промяна срещу селските нагли и алчни мутри от шайката, завземащи бизнеса на хората
Коментар