Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Фараончо я кажи кефиш ли се на резИлтата,голям екшън се очертава?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Я разкажи по-подробно Кой го вкара в ЕС и НАТО че отдавна беше а явно ти помниш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от распутин Разгледай мнение
Какво за резултатите ?
Ще има два лагера, Герб и БСП.Към който се включи Слави той ще управлява.Просто и ясно.
Кой те вкара във ЕС и НАТО ? Банкянския тулуп едни плочки на Графа не мое да смени.
Ама жалкото е друго, гледам активноста е супер малка, 38%, до момента, а във чужбина се чакат упорито по два часа за гласуване.
Тука витае Шведския синдром + апатия, мързел, и безрасъдност.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от распутин Разгледай мнение
Какво за резултатите ?
Ще има два лагера, Герб и БСП.Към който се включи Слави той ще управлява.Просто и ясно.
Кой те вкара във ЕС и НАТО ? Банкянския тулуп едни плочки на Графа не мое да смени.
Ама жалкото е друго, гледам активноста е супер малка, 38%, до момента, а във чужбина се чакат упорито по два часа за гласуване.
Коментар
-
Патреотете предизвикаха огромните опашки в чужбина с малоумното си законотворчество. Полага им се да не влезат поради антинационалните си действия. Именно резултатите от чужбина, които ще дойдат по-късно (не е ясно екзитполът дали ги отчита), вероятно ще свали МВРО много под 4 % и ще ги изхвърли от парламента. А колко ли ругатни са изяли? Много от съотечествениците ни няма да успеят да гласуват и част от тях за следващите избори ще трябва активно да се регистрират, без да са виновни за пропускането на два избора, на които не са успели да участват. Това е явна мина в законодателството.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеКире след 10 минути се приготви да чуеш резултатите.Преди това си сложи памперс....курнела и ти згубихте.Мъка няма власт нама постове няма пари....Ха ха ха още четири години мизерия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ха ха ха смешен комунист дето му се иска да съм гербераст и боклуците да спечелят изборите.Ха ха ха страхлив комунист
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеnational power АЗ не знаех, че си се продал на мутрокомунистите и работиш за тях..ПРИЕХА ЛИ ТЕ И В ГЕРБ..За панеляка и връщането ти там е лошо, но ти пак ще завъртиш дирник на на новите ще се подложиш..МЕН НЕ МЕ МИСЛИ, АЗ ОТ 30Г. НЕ СЪМ РАБОТИЛ ДЪРЖАВНА РАБОТА И НЯМА ДА РАБОТЯ..гледай да се спасиш и не се излагай да лъжеш..Кажи мутренски служител съм и съм зависим.. Знаем, че лъжеш и си гласувал за ГЕРБ заради работа си и защото си си комундел..
ПРИЗНАЙ СИ БЕ ГЕРБЕРАСТ..
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар