IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ма вярваш ли че Тиквун и Дебелия ще бъдат вкарани в панделата.Аз не...За разните му калинки разяснявам пиша какво ще стане а не какво искам да стане.Тука някои объркаха желаното с възможното и реалното.
    Дебеля го чакат тежки дни. Има да връща много пари и тоя бой му е само предупреждението. Ще видим втора стъпка каква ще е спрямо него. Боко открадна много пари, бизнеси и жени. И на него са му набрали но все оше е някой. След 2-3 години ще е забравен и тежко му и на него. А с толкова пари призовавам престъпнците от целя свят да заповядат в България и да гепят пачките на боко и шиши. Добре дошли в Булгаристан! Елате и си вземете от паричките на лойко и шиши! Никой няма да ви гони и преследва. Тук няма служби няма нищо... има само калинки

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Изводът е очеваден..
      Най - после в новата история на България, имаме президент, който успя да обедени ляво и дясно с една единствена цел -
      просперитет и добруване на страната и народа ѝ ....

Винаги ще има слуги и гниди като теб, които за 5 лв на ден са готови да очернят всяко позитивно действие ...
      Герб са в киреча, ДПС и те са се запътили натам.....Дано двете да нямат повече от 25 % ....
      Чиче какво пушиш бе човек?Притесних се за тебе...Ей тва почерненото ме хвърли в джаза онемях.Още съм в нокаут не моа се освестя....И президента и левите и десните са комунисти а тях мое ги обедини само кражбата...Изпаднал си в еуфория да не плачеш след някой друг месец

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Нека първо идат в Белене па тогава изпадай в еуфория...Някои пак са объркали желанията с реалностите....
        Ти пък на какви обръщаш внимание, че те тези са много, много близо до природата така да се каже.
        Не ги ли научи вече?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
          гербавите откачиха.. искали импийчмнът на генерал-полковник Румен Радев.. откъде ще го гласувате бе от белене ли
          Нека първо идат в Белене па тогава изпадай в еуфория...Някои пак са объркали желанията с реалностите....

Коментар

Изводът е очеваден..
            Най - после в новата история на България, имаме президент, който успя да обедени ляво и дясно с една единствена цел -
            Винаги ще има слуги и гниди като теб, които за 5 лв на ден са готови да очернят всяко позитивно действие ...
            Герб са в киреча, ДПС и те са се запътили натам.....Дано двете да нямат повече от 25 % ....
            Те твоите изводи чиче ги знам още от дървените като ги спонсорира. Все същия гьотверен. Но знаеш ли защо е така?
            Ето защо:

до един сте тук, като първи разбира се е агент-доносник Елника.

Last edited by Имхотеп; 16.06.2021, 20:53.
            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Не се шегувай....
              Най - важните и дейни министри са от дай - дай България...
              Кирил, Асен и младежа ( все не мога да му запомня името ) за еврофондовете са от десни, по-десни...

пп Хич не ме интересува какви са и каква им е е политическата ориентация.....Вярвам им, подкрепям ги и с цялото си съществуване ги подкрепям ...
              Само за 5-6 месеца съм бил от така наречените демократични сили ( щот в СУ, на 18.12.89г ми станаха ясни и винаги се кефя на това свое прозрение..Още като ми дадоха един лист да напиша - какъв съм, какво съм завършил и в какви ръководни постове мога да участвам им теглих една ...)
              Успех на Правителството !
              Мутрата в киреча !!!
              Не се шегувам, почти половината в министерствата са сегашни и бивши комунисти, да не говорим за агенциите
              И за съжаление, се съмнявам, че моделът, а и мутрата са в киреча. Силно се съмнявам

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение

Супер странно ми е, че нормалните десни мълчат, но не съм в политиката.
                Според мен се сложиха прекаленно "червени" на важни постове, а десните мълчат. Ще им/ни излезе скъпо това.
                Предполагам мълчат, защото са правили сметка, че гробаджиите ще ревнат още повече и ще изкарат някой % в плюс на изборите.
                Аз лично съм за нормална гласност пък, каквото стане. То се видя отдавна, че народът си заслужава управляващите. Толкова мандати Оправници...
                Лошото за умни и остри е, че не всеки може да си оправи самичък, а животът си върви
                Не се шегувай....
                Най - важните и дейни министри са от дай - дай България...
                Кирил, Асен и младежа ( все не мога да му запомня името ) за еврофондовете са от десни, по-десни...

пп Хич не ме интересува какви са и каква им е е политическата ориентация.....Вярвам им, подкрепям ги и с цялото си съществуване ги подкрепям ...
                Само за 5-6 месеца съм бил от така наречените демократични сили ( щот в СУ, на 18.12.89г ми станаха ясни и винаги се кефя на това свое прозрение..Още като ми дадоха един лист да напиша - какъв съм, какво съм завършил и в какви ръководни постове мога да участвам им теглих една ...)
                Успех на Правителството !
                Мутрата в киреча !!!

Коментар

Изводът е очеваден..
                  Супер странно ми е, че нормалните десни мълчат, но не съм в политиката.
                  Според мен се сложиха прекаленно "червени" на важни постове, а десните мълчат. Ще им/ни излезе скъпо това.
                  Предполагам мълчат, защото са правили сметка, че гробаджиите ще ревнат още повече и ще изкарат някой % в плюс на изборите.
                  Аз лично съм за нормална гласност пък, каквото стане. То се видя отдавна, че народът си заслужава управляващите. Толкова мандати Оправници...
                  Лошото за умни и остри е, че не всеки може да си оправи самичък, а животът си върви

Коментар

• гербавите откачиха.. искали импийчмнът на генерал-полковник Румен Радев.. откъде ще го гласувате бе от белене ли

Коментар

• Докато доносниците на мутрокомунистите крадци пишат срещу агент Сава и околните им креатури, то отзад прозират връзките им с ДПС И МОСКВА..ЗА ДРЕБНИ КОПЕЙКИ ПРОДАВАТ РОДИНАТА НИ..

.

offnews.bg
                      Кралев крещи и удря по масата, когато отговаря за милионите на Стъки и ИПОН (видео) | Политика

КРАДЛИВИТЕ МУТРОКОМУНИСТИ И ТРОЛОВЕТЕ ИМ В ЗАТВОРА..

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                        ДПС май вече допустимо за анти ГЕРБ коалиция.

Два месеца след като ДПС беше определено като част от статуквото очевидно вече е станало допустимо като участник в коалиция с чалгарите.
                        Засега това са леки тестове, за да се разбере това да не възмути прекалено чалгарския електорат.
                        Според мен проблем няма да има, защото чалгаджийството и кючекчийството имат общ корен.

Изводът обаче е очевиден. Докато доносниците на ДС плюят срещу агент Сава и околните им креатури, всъщност задкулисно се готвят за съвместно управление, начело с избора на Решетников за президент на България.

Изводът е очеваден..

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Сега има чувство на безнаказаност. Естествено че калинките и алчните герберо- депесарски крадци ще се стреснат и ще намалят кражбите. Като техният лидер лойко тиквата и дебеля шиши са в пандиза дали ще смеят да са толкова алчни? Да корупция има навсякъде и е чисто човешко тя никога не може да се отстрани, но може разко да се намали. За целта - боко шиши каскета цацата в пандиза с отнето имущество
                          Ма вярваш ли че Тиквун и Дебелия ще бъдат вкарани в панделата.Аз не...За разните му калинки разяснявам пиша какво ще стане а не какво искам да стане.Тука някои объркаха желаното с възможното и реалното.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

А го оставяш и държавата изчезва.. ще си превеждат после директно парите по личните сметки.. това ни е последния шанс ако не го разбираш.. няма ли наказани затворени и изгърбени, сме дотук.
                            Мислиш ли че ще има осъдени този път щото не ми се вярва.

Коментар

• Най ми харесва как до края на живота си боко ще ходи с 100 човека охрана и как ще живее в страх като няква мишка. Колко мн хора сега ще искат да му земат пачките. Едно е да си премиер друго е да си редови гражданин с МИЛИАРДИ. Пеевски вече го размазаха пт бой като предупреждение. Скоро и тиквата може да го понатупат. Каскета скоро и той ще стане редови гражданин, а си мисля че бая хора са му набрали. Интересни времена ги очакват тия смешници

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                                ДПС май вече допустимо за анти ГЕРБ коалиция.

Два месеца след като ДПС беше определено като част от статуквото очевидно вече е станало допустимо като участник в коалиция с чалгарите.
                                Засега това са леки тестове, за да се разбере това да не възмути прекалено чалгарския електорат.
                                Според мен проблем няма да има, защото чалгаджийството и кючекчийството имат общ корен.

Изводът обаче е очевиден. Докато доносниците на ДС плюят срещу агент Сава и околните им креатури, всъщност задкулисно се готвят за съвместно управление, начело с избора на Решетников за президент на България.

Коалиция с дпс няма да има. Дпс е негласен коалиционен партньор на герб. Лойко борисов е пръв ортак с дебелян пеевски. Не случайно пеевски стана толкова богат по време на крадливото герберско мутро-комунистическо управление. За боко и крадливата му смърдяща партия гласуват само някви лелки, някви антикомуниси живеещи още в 90 години защото сега са жалки слуги и разбира се герберските калинки - неуки, необразовани от малки градове, дошли в софия да лапат пачки за сметка на хората. Това е герберският електорат. За герб не гласуват нормални хора, а само гореизброените и напазаруваните ромски гласове. Герб и дпс са винаги с най- много ромски гласове. Що така гласуват на боко тъпото

Коментар

Working...
                                X