Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Изводът е очеваден..
Най - после в новата история на България, имаме президент, който успя да обедени ляво и дясно с една единствена цел -
просперитет и добруване на страната и народа ѝ ....
Винаги ще има слуги и гниди като теб, които за 5 лв на ден са готови да очернят всяко позитивно действие ...
Герб са в киреча, ДПС и те са се запътили натам.....Дано двете да нямат повече от 25 % ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Нека първо идат в Белене па тогава изпадай в еуфория...Някои пак са объркали желанията с реалностите....
Не ги ли научи вече?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнениегербавите откачиха.. искали импийчмнът на генерал-полковник Румен Радев.. откъде ще го гласувате бе от белене ли
Коментар
-
Изводът е очеваден..
Най - после в новата история на България, имаме президент, който успя да обедени ляво и дясно с една единствена цел -
Винаги ще има слуги и гниди като теб, които за 5 лв на ден са готови да очернят всяко позитивно действие ...
Герб са в киреча, ДПС и те са се запътили натам.....Дано двете да нямат повече от 25 % ....
Ето защо:
до един сте тук, като първи разбира се е агент-доносник Елника.
Last edited by Имхотеп; 16.06.2021, 20:53.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Не се шегувай....
Най - важните и дейни министри са от дай - дай България...
Кирил, Асен и младежа ( все не мога да му запомня името ) за еврофондовете са от десни, по-десни...
пп Хич не ме интересува какви са и каква им е е политическата ориентация.....Вярвам им, подкрепям ги и с цялото си съществуване ги подкрепям ...
Само за 5-6 месеца съм бил от така наречените демократични сили ( щот в СУ, на 18.12.89г ми станаха ясни и винаги се кефя на това свое прозрение..Още като ми дадоха един лист да напиша - какъв съм, какво съм завършил и в какви ръководни постове мога да участвам им теглих една ...)
Успех на Правителството !
Мутрата в киреча !!!
И за съжаление, се съмнявам, че моделът, а и мутрата са в киреча. Силно се съмнявам
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
Супер странно ми е, че нормалните десни мълчат, но не съм в политиката.
Според мен се сложиха прекаленно "червени" на важни постове, а десните мълчат. Ще им/ни излезе скъпо това.
Предполагам мълчат, защото са правили сметка, че гробаджиите ще ревнат още повече и ще изкарат някой % в плюс на изборите.
Аз лично съм за нормална гласност пък, каквото стане. То се видя отдавна, че народът си заслужава управляващите. Толкова мандати Оправници...
Лошото за умни и остри е, че не всеки може да си оправи самичък, а животът си върви
Най - важните и дейни министри са от дай - дай България...
Кирил, Асен и младежа ( все не мога да му запомня името ) за еврофондовете са от десни, по-десни...
пп Хич не ме интересува какви са и каква им е е политическата ориентация.....Вярвам им, подкрепям ги и с цялото си съществуване ги подкрепям ...
Само за 5-6 месеца съм бил от така наречените демократични сили ( щот в СУ, на 18.12.89г ми станаха ясни и винаги се кефя на това свое прозрение..Още като ми дадоха един лист да напиша - какъв съм, какво съм завършил и в какви ръководни постове мога да участвам им теглих една ...)
Успех на Правителството !
Мутрата в киреча !!!
Коментар
-
Изводът е очеваден..
Според мен се сложиха прекаленно "червени" на важни постове, а десните мълчат. Ще им/ни излезе скъпо това.
Предполагам мълчат, защото са правили сметка, че гробаджиите ще ревнат още повече и ще изкарат някой % в плюс на изборите.
Аз лично съм за нормална гласност пък, каквото стане. То се видя отдавна, че народът си заслужава управляващите. Толкова мандати Оправници...
Лошото за умни и остри е, че не всеки може да си оправи самичък, а животът си върви
Коментар
-
Докато доносниците на мутрокомунистите крадци пишат срещу агент Сава и околните им креатури, то отзад прозират връзките им с ДПС И МОСКВА..ЗА ДРЕБНИ КОПЕЙКИ ПРОДАВАТ РОДИНАТА НИ..
.
offnews.bg
Кралев крещи и удря по масата, когато отговаря за милионите на Стъки и ИПОН (видео) | Политика
КРАДЛИВИТЕ МУТРОКОМУНИСТИ И ТРОЛОВЕТЕ ИМ В ЗАТВОРА..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеДПС май вече допустимо за анти ГЕРБ коалиция.
Два месеца след като ДПС беше определено като част от статуквото очевидно вече е станало допустимо като участник в коалиция с чалгарите.
Засега това са леки тестове, за да се разбере това да не възмути прекалено чалгарския електорат.
Според мен проблем няма да има, защото чалгаджийството и кючекчийството имат общ корен.
Изводът обаче е очевиден. Докато доносниците на ДС плюят срещу агент Сава и околните им креатури, всъщност задкулисно се готвят за съвместно управление, начело с избора на Решетников за президент на България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Сега има чувство на безнаказаност. Естествено че калинките и алчните герберо- депесарски крадци ще се стреснат и ще намалят кражбите. Като техният лидер лойко тиквата и дебеля шиши са в пандиза дали ще смеят да са толкова алчни? Да корупция има навсякъде и е чисто човешко тя никога не може да се отстрани, но може разко да се намали. За целта - боко шиши каскета цацата в пандиза с отнето имущество
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
А го оставяш и държавата изчезва.. ще си превеждат после директно парите по личните сметки.. това ни е последния шанс ако не го разбираш.. няма ли наказани затворени и изгърбени, сме дотук.
Коментар
-
Най ми харесва как до края на живота си боко ще ходи с 100 човека охрана и как ще живее в страх като няква мишка. Колко мн хора сега ще искат да му земат пачките. Едно е да си премиер друго е да си редови гражданин с МИЛИАРДИ. Пеевски вече го размазаха пт бой като предупреждение. Скоро и тиквата може да го понатупат. Каскета скоро и той ще стане редови гражданин, а си мисля че бая хора са му набрали. Интересни времена ги очакват тия смешници
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеДПС май вече допустимо за анти ГЕРБ коалиция.
Два месеца след като ДПС беше определено като част от статуквото очевидно вече е станало допустимо като участник в коалиция с чалгарите.
Засега това са леки тестове, за да се разбере това да не възмути прекалено чалгарския електорат.
Според мен проблем няма да има, защото чалгаджийството и кючекчийството имат общ корен.
Изводът обаче е очевиден. Докато доносниците на ДС плюят срещу агент Сава и околните им креатури, всъщност задкулисно се готвят за съвместно управление, начело с избора на Решетников за президент на България.
- 1 like
Коментар
Коментар