Първоначално изпратено от prectical
Разгледай мнение
БСП правеха нещо като анкета, нещо като предварително избори кой да бъде кандидат за президент - като той изобщо не присъстваше в предварителни кандатури. И изведнъж накрая хоп Радев. Сладките приказки как другарката Корнелия Нинова сънувала нещо си - не хващат дикиш. Т.е. той им беше подсказан от някъде - може би товарищ Решетников.
Ако се абстрахираме от това, за мен е голямо учудване как Радев от военен за една нощ стана политик или ПР-а му толкова си може. Бил съм в казармата и никога не съм чувал военен да говори така. А Радев още от началото взе да говори като политик. Мноооо страно - някой ПР му казва, че това ще му донесе гласове, може и да не му донесе, но буди съмнение в малко по-критичните.
За капак той се държи като опозицията - само критики без грам предложение "И после какво?" Е видяхме тези дето над 9 месеца само критикуват. Та като стана време за нещо конструктивно да направят - няма никой, нула, зеро, ку-ку.
И най-кофтито нещо за Радев, първия път като тръгнахме да влизаме в ЕРМ2 той игра сечено. Да обсъдим, едва ли не референдум да свикаме за такова важно решение, бла, бла. Дигна се много шум с подкрепата от него. Баце даде назад и сложиха кандидатстването в ЕРМ2 за едни по-добри времена. Добре че дойде корона кризата че успяха да го прокарат без много шум.
Та освен да е руска ватенка аз нямам друго логично обяснение защо Радев игра сечено на Еврото. Или да го е направил от тъпотия да си качи рейтинга малко, да го дават по ТВ, да се чувства важен и той.
Коментар