IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да бях умрял! До гуша ми дойде
    с достойнство да се перчи лицемерът,
    богатият от бедни да краде,
    нищожества с почтени да се мерят,
    да е в бардак девическата чест
    и ученият, унизен, да проси,
    и ситият под маска на злочест,
    и много често болен здрав да носи,
    и доблестният – в хорските крака,
    и правият да си криви душата,
    и словото с намордник все така,
    и правдата – слугиня на лъжата.

Уилям Шекспир
    1564-1616

Коментар

• ПЕТЪР БОЯДЖИЕВ

Жертвата на Мата Хари бил поздравен от много лидери от други страни. Аз пък чувам, че във Френското президенство са пили шампнско по повод новината, че един криминален тип, няма повече да стои на равна нога с Президента Макрон на срещите на върхът в Брюксел. А и че Президента Макрон, ще може да работи при по-добро здраве, защото след такива срещи е получавал винаги ортикария от присъствието на този субект, с който българските избиратели го бяха задължили, според правилата на ЕС, да стои на една маса. Та по темата за международният авторитет толкова. Не говоря за баварците в Германия. Да си мислят за последиците от тяхното поведение към този човек, който доведе България до катастрофа.

Коментар

• Някакъв бургаски bulshit иска нещо да се гокаже....

Какво да се доказва бе shit? Боко Тиквата ни управлява повече от 10 години и от предпоследно място по доходи, по качество на живот, в Европейския съюз като влязохме, ние трайно се заселихме на ПОСЛЕДНО място. А простата Тиква обещаваше да стигнем средата. Ние вървим НАЗАД. На последно място по здравеопазване, на ПЪРВО по смъртност. На ПЪРВО по обезлюдяване, ама на последно по свобода на словото. Това са официални всетовни статистики, какво да се доказва?

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Е, то е повече от очевидно, че нямаме електронно правителство
          Заслугата е и на Томи Дончев, нали? Едни милиарди отидоха някъде, обаче... срещу нищо. Нула. ЗЕ-РО.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

докажете това!!!
            лесно е да мятате фекалии по вентилатора!!!
            Е, то е повече от очевидно, че нямаме електронно правителство

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Селена тоз боклук изхарчи 2млрд за електронно правителство за повече от 10 години и такова НЯМАМЕ.
              Естония го направи за 20млн и 5 месеца !?!?!?
              докажете това!!!
              лесно е да мятате фекалии по вентилатора!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                Here are all 29 lawsuits Trump is facing now that he’s left office

Това го пускам специално за руския възпитаник/ май грисов се казваше/, който лаеше срещу путин и обясняваше че нямало кой да се кандидатира ако знае че ще има дела срещу него. На перчемлията му беше ясно , но въпреки това се изправи срещу системата
                .. ако нѣкой ми каже, че Русия ни мисли доброто, то азъ ще го напсувамъ съ най-мрѫснитѣ думи."
                Г.С. Раковски, "Дунавски лебед", 1861г.

Коментар

• Here are all 29 lawsuits Trump is facing now that he’s left office

Това го пускам специално за руския възпитаник/ май грисов се казваше/, който лаеше срещу путин и обясняваше че нямало кой да се кандидатира ако знае че ще има дела срещу него. На перчемлията му беше ясно , но въпреки това се изправи срещу системата

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Гледам снощи тиквата и ми се драйфа...
                      Застанел пред десетина ученици и разправя за ваксини и магистрали.....
                      Бахти изрода...
                      БГ Задкулисие вече не го иска, затова публукуваха компроматите, искат бъдеща некомпрометирана фигура за да изцоцат идващите милиарди.
                      От Козяк и Германия - също.
                      Затова и пробутаха Слави и скопиха патериците на Герб на изборите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Т.е. Пускат Дончев на предна линия. Този става за премиер. Аз май, като се замисля, глупав габровец и севлиевец май не познавам.
                        Селена тоз боклук изхарчи 2млрд за електронно правителство за повече от 10 години и такова НЯМАМЕ.
                        Естония го направи за 20млн и 5 месеца !?!?!?
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Как е хабитата откъм вируса дето не съществува? Здрави ли сте?
                          Някои го изкарахме без да го усетим, други още не могат да се справят с последиците, а трети загубиха битката. Доста от познатите ми, които нямаха пряк сблъсък с вируса, вече са ваксинирани с първа доза.
                          Наздраве!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Пред огледалото ли..?

Наздраве !
                            Огледалото ми създава усещане за диалог, когато започна да си говоря с най-умния човек когото познавам
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                              Може пък ти да караш в насрещното...
                              Наздраве!
                              Ъхъ, по навик. От как се помня, около мен основно са наопаки, само аз съм на терсене
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
                                и

Ти как точно разбра и установи, че написаното е вярно? Разследване ли си правил? Някакви фактически проверки? Ходи до Барцелона да гледаш къщето ли? Това от позицията ти на каспичански заврян зет-нищоправник, който по цял ден кибичи за компютъра ли го казваш?

Че самата банкянска Тиква не отрече, че снимките и записите са истински. Само дето твърдеше, че някаква "хубава госпожа" била вкарала един сак пачки и злато през охраната на НСО и през неговата лична охрана и била аранжирала шкафчето и направила снимките. И то го е направила 2-3 пъти, щото снимките са от различни години.
                                И само абсолютни герберски идиоти може да вярват на версиите на изпечения банкянски лъжец и страхливец.
                                Впрочем две американски лаборатории, които работят с ФБР, потвърдиха, че снимките и записите са истински. Ама очевидно тъпаците в България са огромна част, щом не вярват на американските лаборатории, ами на банкянската Тиква.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X