IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мутри ВЪН!!!

Коментар

• Румен Христов: Партиите еднодневки се страхуват от предсрочни избори

Боже! Тоя помните ли го? Беше кандидат за президент на едни избори. Не се добра дори до балотаж срещу БСП. И сега седнал да дава акъл!
      Ако не се беше лепнал за Боко Тиквата, като репей за куча опашка, неговата маргинална партийка и сега щеше да гледа парламента през прозореца. Такива глупаци като него докараха СДСто до просешка тояга.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• и
        Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Д-р Попкутев направо размазва Боко Тиквата и неговия глашатай, агента на Шесто управление на ДС агент Николай.

Малко е дългичко, ама пък е 100% вярно.
        Ти как точно разбра и установи, че написаното е вярно? Разследване ли си правил? Някакви фактически проверки? Ходи до Барцелона да гледаш къщето ли? Това от позицията ти на каспичански заврян зет-нищоправник, който по цял ден кибичи за компютъра ли го казваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Късметлийка Аз ежедневно се срещам с такива.
          Наздраве!
          Как е хабитата откъм вируса дето не съществува? Здрави ли сте?

Коментар

• Гледам снощи тиквата и ми се драйфа...
            Застанел пред десетина ученици и разправя за ваксини и магистрали.....
            Бахти изрода...

Коментар

Наздраве!

Пред огледалото ли..?

Наздраве !

Коментар

Наздраве!
                Може пък ти да караш в насрещното...
                Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Т.е. Пускат Дончев на предна линия. Този става за премиер. Аз май, като се замисля, глупав габровец и севлиевец май не познавам.
                  Наздраве!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Най-интерсено ми кога тиквата, ще го издирват с червена бюлетина. Не остана много време. Тук неговите почитатели на ниско ниво в мафията ГЕРБ, ясно че ще лежат на топло. Който оцелее, след като други техни колеги, почнат да оправят незавързани краища.
                    От тебе - в божиите уши, дано.
                    Ако може и заедно с дебелян поне двамцата - кеффф

Не че не може да е още по голям с още 2 дузини минимум от тия, предните и по предните...ма айде, да не сме максималисти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Т.е. Пускат Дончев на предна линия. Този става за премиер. Аз май, като се замисля, глупав габровец и севлиевец май не познавам.
                      Имаше период в който и аз си мислех нещо подобно, че е единствения що годе по свестен там....един такъв отбран, по лаконичен, внушава някакво доверие.
                      Нъцки.
                      От десетилетие ако се не лъжа вице, отговаря за елекронното пр-во и ел.ЗКаса и нам какво още там нещо си..., за това време - кръгла нула по въпроса. Поредната калинка начи, само малко по голяма от останалите.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Какъв премиер от ГЕРБ. Тази партия са прокажени, никой не иска да се докосва до тях. Най вероятно дори ДПС няма да ги подкрепят, защото усещат на къде духа вятъра.
                        дпс имат силни позиции в съда и прокуратурата (висшите)
                        според мен в момента чакат откъде ще задуха вятъра и почват тупането на чувала .. пардон чекмеджето.
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Че на него толкова му трябват да си прокарва простотиите. Сега обаче се получи сакатлък и го вкараха в небрано лозе. Я го виж, скрил се е като мишок и дума не смее да обели че квото и да каже ще стане за смях. А не е редно, все пак е втора политическа сила.
                          Е аз като ви казах че го познавам от 40г и че е такъв страхлив ми се смеехте тука.Той не може да си прокара простотиите със сегашния процент камо ;о с 4%.Единственото което може да мине е мажоритарна система и то защото Бойко ще я подкрепи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение

Слави , така или иначе, е без полезен ход в тази ситуация. При изложения сценарий поне ще се задържи по-дълго в парламента и ще може да компенсира част от негативите.
                            Впрочем идеята че ББ е създал феодализма в българската провинция и калинките в администрацията е доста несъстоятеллна. Тях си ги имаше и преди него. От тук следва че и без ББ пак ще си ги има.
                            Така че не очаквайте нещо бог знае какво в тази посока.
                            Нищо не очаквам.Не съм на 25г за да ме измамят..не участвам в такива неща като избори.Слави има само един полезен ход и той е да върне мандата...Всичко друго значи край за него.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Тиквата се крие като съсел. Една седмица след изборите още не се е показал пред медиите. Голям страх го гони.
                              Днес на някаква сбирка на "партия" ГЕРБ оня грозник Дончев обяви, че ГЕРБ ще правят правителство, а Тиквата пак се беше скрил.
                              И ебахти обяснението: Боко щял да си говори по телефона с някакви неназовани чужди дейци. Само герберски малоумник може да повярва на такова обяснение. Цял ден ли ще си говори с тия неназовани чужди, та не може да отдели половин час и да обяви решение на някакъв измислен ръководен орган на гробарите?

Когато вкарат Тиквата в затвора с ефективна присъда ще дам банкет по-голям от честването ми на 50 годишнината.
                              Не се притеснявай Тиквата в затвора няма да иде.То и кой е отишъл де...

Коментар

• Какъв премиер от ГЕРБ. Тази партия са прокажени, никой не иска да се докосва до тях. Най вероятно дори ДПС няма да ги подкрепят, защото усещат на къде духа вятъра.

Коментар

Working...
                                X