IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има няколко много силни имена в предложеното правителство, но веднага се открояват и някои, които... да ме прощава г-н Трифонов, но звучат като шега.

Но нещо друго е по-важно. Много смел ход и дано да е добре премислен. Моето виждане е, че кабинетът ще е аут при първия вот на недоверие, а след това ще трябва да се явяват на избори с етикет "провалени управляващи".

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Това твърдя и аз, какво пак не разбра !?
      "Или предпочитате" не предпочитам та да ме вкарваш в тази група

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Слави изби рибата с този проектокабинет...Разбра се, че чалгаря не става за управленец, а само за опозиция...

Всяко зло за добро...Поне служебния кабинет ще завърши това, което е започнал.

Ама разбира се подцинкованата кофа ПКП, цецо апартамента, майката на нацията апартамента, Фидосова далаверата, Томи електронното, бездомника и еднокнижника са правилният избор за България

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Погледни на какво отговаряш

Ники Василев е много добър избор
          Това твърдя и аз, какво пак не разбра !?

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Слави предлага Ники Василев за министър Председател,
            Говори 7 езика, на 51 години. Или предпочитате Гербавите калинки без дипломи?!
            Айде да е хаирлия
            Погледни на какво отговаряш

Ники Василев е много добър избор

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Слави си представи кабинета в момента по БТВ.

Мин. председател Николай Василев. Доста юпита са кандидати за министри.
              Също така има ромка министърка. Министър на отбраната е жена.
              Губи ми се само някои с различна сексуална ориентация за да обхване пълната палитра .....

п.п.
              Мисля че борсата ще скокне ако това стане факт....
              Може и преди да стане!?

Коментар

• Слави изби рибата с този проектокабинет...Разбра се, че чалгаря не става за управленец, а само за опозиция...

Всяко зло за добро...Поне служебния кабинет ще завърши това, което е започнал.

Коментар

• Слави си представи кабинета в момента по БТВ.

Мин. председател Николай Василев. Доста юпита са кандидати за министри.
                  Също така има ромка министърка. Министър на отбраната е жена.
                  Губи ми се само някои с различна сексуална ориентация за да обхване пълната палитра .....

п.п.
                  Мисля че борсата ще скокне ако това стане факт....
                  Last edited by markov; 12.07.2021, 11:24.
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Е айде да го обявят та да кажеме
                    Слави предлага Ники Василев за министър Председател,
                    Говори 7 езика, на 51 години. Или предпочитате Гербавите калинки без дипломи?!
                    Айде да е хаирлия

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
                      Доволни ли сте от резултата ?
                      Е айде да го обявят та да кажеме

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        Резюме: Каквото е населението на територия "б", такива му и управниците
                        Не ме карай да бъда груб.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

И това го има, но и доста хора гласуват безкористно за тях. Странно е, но е факт.
                          Да, странно е наистина, но го има- да.
                          Но си мисля, че и сега ако бяха живи Хитлер, Сталин, Пол Пот все ще има хора, които биха гласували за тях

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Не става въпрос за прости хора , а за страхливи и прагматични калинки из безброй знайни и незнайни общински, областни и държавни администрации , дружества, агенцийки...
                            И това го има, но и доста хора гласуват безкористно за тях. Странно е, но е факт.

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Не става въпрос за прости хора , а за страхливи и прагматични калинки из безброй знайни и незнайни общински, областни и държавни администрации , дружества, агенцийки...
                              Такива хора са най-подвижният електорат, защото умеят да се адаптират най-добре във всяка ситуация. Те не са толкова съществен фактор. Проблемът идва от това, че всички партии се оказват неспособни да привлекат едни 40-60% от имащите право на глас, които остават извън изборния процес.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                5. Че организирането на избори е много трудна работа. Моите лични наблюдения от организацията в Шумен е, че общинската администрация беше подготвила изборите почти перфектно.
                                Нормално. При толкова много лош материал не може да бъдат осигурени адекватни хора във всеки район, градче, селце, секция. Обаче същото важи и за правенето на политика. Не може да се изградят териториални структури от адекватни хора и когато дойдат избори да извадиш по десетина безупречни кандидати за всяка листа.

Коментар

Working...
                                X