IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    Радостин Василев е шумен и симпатичен провокатор, според мен, нечий пореден проект но, доколкото в българското пространство, още вярват на подобни разигравания, би могъл и да влезе. "С малко но, завинаги" или докато не изплува и за него някой компромат (т.е., докато не решат да го похарчат). Факт е, обаче че, и той се направи, че го няма преди няколко несе а, когато го търсих и му предлагах да му предоставя и стру ента, който се наложи да активирам лично. Аз съм достатъчно чист и си овладях притеснението и его, действам докато той - не, Радостин и той, мълчи като партизанин на разпит и се прави, че няма такова животно. Шум за публиката. Истинският Дух, у него, да ме извини, аз не го откривам.
    Руди открива офиси със невиждана скорост и аз не знам дали едната субсидия ще избие инвестицията в кампанията.

Вутин, ти ми изглеждаш най-много на електорат на Ваня Григорова. Жената е умна със сигурност и е захванала топ ниша. Като нищо ще върне Мая в парламента.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Руди няма да влезе, иначе да, говори интересни неща, но такива говори всеки.
      Радостин Василев е шумен и симпатичен провокатор, според мен, нечий пореден проект но, доколкото в българското пространство, още вярват на подобни разигравания, би могъл и да влезе. "С малко но, завинаги" или докато не изплува и за него някой компромат (т.е., докато не решат да го похарчат). Факт е, обаче че, и той се направи, че го няма преди няколко несе а, когато го търсих и му предлагах да му предоставя и стру ента, който се наложи да активирам лично. Аз съм достатъчно чист и си овладях притеснението и его, действам докато той - не, Радостин и той, мълчи като партизанин на разпит и се прави, че няма такова животно. Шум за публиката. Истинският Дух, у него, да ме извини, аз не го откривам.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Това е публичен форум. Не пишеш само на мен.Пишеш,че се кандидатираш за депутат, но не казваш от коя партия и на кое място. Срам ли те е?И защо изобщо го споменаваш?
        Не ме е срам но, и не е твоя работа. Споменавам го, щото темата Е за БГ политика, а висш орган на БГ политика, е Народното събрание.

НЕ от партия съм издигнат. Това е джокер 1. и, джокер 2., на 4-то място съм в листата. От тук насетне, изчислявай. Няма всичко на тепсия да получиш.
        Last edited by X_Y; 02.06.2024, 10:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение

Шом те влече Учиндолския певец (с нулевите гласови възможности, дето реши да командва от къщи от дивана, щото да си депутат трябва да се става сутрин и да се ходи на работа), по-добре за Руди-Гела (Партия МЕЧ, бюлетина 13) дето беше от ИТН но човека ги заряза когато ги разбра що за хубавци са и си е направил партия сега. https://www.youtube.com/watch?v=8rGLO3UGF1g Той поне обещава, че ще има "лов на вещици" и вкарани хора в затвора. Сигурен съм, че ще влезнат в парламента. Интересни неща каза, не съжалявам че отделих 1ч да го слушам.

Ако ги нямаше Пряка Демокрация (бюлетина 27), сигурно за него щях да гласувам. Но както вече писах, за мене е ключово да има лесен механизъм за отзоваване на народни избранници и само Пряка Демокрация го предлагат в платформата си (която са писали 5 години) и не си меня принципите.
          Руди няма да влезе, иначе да, говори интересни неща, но такива говори всеки.

Коментар

Че ти не си ми избирател, пък и възгледите и поведението ти, са обидни за мен и моите приятели. Оправяй се сам.
            Това е публичен форум. Не пишеш само на мен.Пишеш,че се кандидатираш за депутат, но не казваш от коя партия и на кое място. Срам ли те е?И защо изобщо го споменаваш?

Коментар

Нито ти знам имената, нито за коя партия се кандидатираш.Ей сега ще се втурна да гледам сайта на ЦИК.Като си започнал да казваш нещо кажи го докрай.
              Че ти не си ми избирател, пък и възгледите и поведението ти, са обидни за мен и моите приятели. Оправяй се сам.

Коментар

Ами ти разгледай сайта на ЦИК, нали си голяма работа..
                Нито ти знам имената, нито за коя партия се кандидатираш.Ей сега ще се втурна да гледам сайта на ЦИК.Като си започнал да казваш нещо кажи го докрай.

Коментар

В коя листа си и на кое място?Ако гласуват за теб повече от 100 човека, значи народът се е побъркал.
                  Ами ти разгледай сайта на ЦИК, нали си голяма работа.
                  Last edited by mibova; 01.06.2024, 19:53.

Коментар

Ами не, НЕ Е ТАКА: Пряка демокрация, ви разправят сладкинприказки за някога, после, не знам кога си. Пропускаш обаче факта че, към момента, в парламента, е пълно с всякакви тарикати,.които са ПРОТИВ. И ЩЕ ОСТАНАТ ПРОТИВ. И, ако самите кандидати не представят тази възможност на своите избиратели, номерът няма да мине. Защо? Ами нямат мнозинство. НИКАКВО.

Обаче, за разлика от всички шменти-капелатори, АЗ ЛИЧНО, представих тази въз възможност на моите избиратели.

Така че, ти или си неинформиран, или лъжеш.
                    Кое от двете да предпочета, според теб?
                    В коя листа си и на кое място?Ако гласуват за теб повече от 100 човека, значи народът се е побъркал.
                    Но пък от друга страна какви ли не идиоти са ставали депутати,та и да станеш няма да си единствен.Но шансът да те изберат е НУЛА.

Коментар

• Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение

Шом те влече Учиндолския певец (с нулевите гласови възможности, дето реши да командва от къщи от дивана, щото да си депутат трябва да се става сутрин и да се ходи на работа), по-добре за Руди-Гела (Партия МЕЧ, бюлетина 13) дето беше от ИТН но човека ги заряза когато ги разбра що за хубавци са и си е направил партия сега. https://www.youtube.com/watch?v=8rGLO3UGF1g Той поне обещава, че ще има "лов на вещици" и вкарани хора в затвора. Сигурен съм, че ще влезнат в парламента. Интересни неща каза, не съжалявам че отделих 1ч да го слушам.

Ако ги нямаше Пряка Демокрация (бюлетина 27), сигурно за него щях да гласувам. Но както вече писах, за мене е ключово да има лесен механизъм за отзоваване на народни избранници и само Пряка Демокрация го предлагат в платформата си (която са писали 5 години) и не си меня принципите.
                      Ами не, НЕ Е ТАКА: Пряка демокрация, ви разправят сладкинприказки за някога, после, не знам кога си. Пропускаш обаче факта че, към момента, в парламента, е пълно с всякакви тарикати,.които са ПРОТИВ. И ЩЕ ОСТАНАТ ПРОТИВ. И, ако самите кандидати не представят тази възможност на своите избиратели, номерът няма да мине. Защо? Ами нямат мнозинство. НИКАКВО.

Обаче, за разлика от всички шменти-капелатори, АЗ ЛИЧНО, представих тази въз възможност на моите избиратели.

Така че, ти или си неинформиран, или лъжеш.
                      Кое от двете да предпочета, според теб?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        ХАйде братчеди, казвайте за кого да гласувам, все пак съм извън бг и не съм наясно с всички неща които стават в бг. За герб не искам- за 12г не направиха нищо според ме, всъщност бг се развива въпреки тях. За професионалните лъжци- няма, ясно защо, измекяри.. За дебелото момче- няма- не ми е симпатичен. За копейкин- според мен е измекяр и си гледа първо интереса. За слави- ???

Коментар

• Бруталното българско щавене! Кутийка сирене Филаделфия в Германия 85 цента, в нашия Кауфланд 5,69 лв. А кашкавалът в Лидъл.... (kritichno.bg)

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
                            А иначе, какво да се прави оранжевото мислещо нещо, го ръфат яко, пък се кефим на животинчето..
                            Щото е готово да Апне всички, само чЕка командата от въсток
                            Ей това, последното, ми убягна. Кое е то, хем оранжево, хем мислещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
                              Хехе...Има, че ги е теглил, че ги е носил, но ей така не ги е дал
                              Хемехе това е.За съда трябват доказателства.За празните глави на избирателите на Пълен Провал само няколко жълти статии в кафяви източници са напълно достатъчни.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Предупредете Бойко и побратимите му да бягат в Южна Африка или Сибир,
                                защото утре ще е късно

За които са пропуснали: Комисионната на Борисов за един лот на магистрала е 20 МИЛИОНА!

Петър Клисаров: Предлагам референдум - Борисов да излезе от властта, в замяна няма да бъде съден

Коментар

Working...
                                X